προδοτικη δηλωση του πρωθυπουργου

1
«Πανηγυρίζει» η κυβέρνηση και ο Κ.Μητσοτάκης που η Τουρκία δεν έθεσε θέμα για το Αιγαίο και τα νησιά στο ΝΑΤΟ, όπως απειλούσε πριν από τη Σύνοδο της Συμμαχίας.
Για εύλογα δίκαια της Τουρκίας μίλησε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη συμφωνία Σουηδία και Φινλανδίας με την Άγκυρα για την τρομοκρατία. «Είναι ένα γενικό κείμενο, πρυτάνευσε η λογική», όπως είπε.Στο ερώτημα εάν ανησυχεί σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δώσουν F-16 στην Τουρκία, απάντησε ότι δουλειά κάθε ελληνικής κυβέρνησης είναι να ενισχύει την άμυνα της χώρας. Δεν θέλουμε μια Τουρκία απομονωμένη, δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.Για την απάντηση του Λευκού Οίκου«Ο Λευκός Οίκος έκανε σαφές ότι πρέπει να αποφεύγονται οι εντάσεις σε Αιγαίο και Συρία, κάνοντας ευθεία παραίνεση στην Τουρκία να αποφύγει την ακραία ρητορική που έχουμε υποστεί.
Σε καμία από τις πολλές συζητήσεις που είχαμε αυτές τις μέρες δεν τέθηκε από την Τουρκία κανένα απολύτως ζήτημα που να αφορά την προβολή των δικών της επιχειρημάτων εις βάρος της Ελλάδος. Αυτό κάτι λέει. Να δούμε αν αυτό έχει και εσωτερικές πτυχές», σημείωσε.Για το Μητσοτάκης γιοκ«Αυτό το άκουσα στο παρελθόν, το άκουσα και με άλλα λόγια. Πρέπει να συναντιόμαστε, πρέπει να μιλάμε και να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση πολιτισμένα, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου», και στη συνέχεια είπε για την αλλαγή στάσης του Τούρκου προέδρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης:«Πολλά από όσα λέγονται έχουν αποδεκτές το εσωτερικό ακροατήριο. Θα εξακολουθώ να επιμένω ότι η πόρτα της Ελλάδας σε έναν διάλογο εντός του πλαισίου είναι ανοιχτή».Υπηρεσιακή η ευθύνη για TurkaegeanΥποβαθμίζοντας τις ευθύνες τις κυβέρνησης για το Turkaegean, μίλησε για υπηρεσιακή ευθύνη:
«Η κυβέρνηση θα αντιδράσει. Προφανώς και υπάρχουν ευθύνες. Οι ευθύνες είναι υπηρεσιακές, κάποιοι εντός της διοίκησης δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Έχουμε δυνατότητες στο οπλοστάσιό μας να διορθώσουμε την εικόνα μας. Αν και βλέποντας τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν αυτή η καμπάνια δεν έχει κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα».

Re: προδοτικη δηλωση του πρωθυπουργου

2
Ειναι στημενος-σικε ο δηθεν καβγας Μητσοτακη - Ερντογαν, για να φανει ταχα ως "ηρωας πατριωτης" ο Μητσοτακης (εδω γελαμε) στα ματια του αφελη λαουτζικου, ενω ηδη ο Μητσοτακης εχει συμφωνησει παρασκηνιακα με τον Ερντογαν την συνεκμεταλευση του πλουτου του Αιγαιου, και ενα στημενο εκατερωθεν θερμο επισοδειο με τους Τουρκους, ετσι ωστε να πανε το θεμα στη ΧΑΓΗ, και νο κοπει το Αιγαιο στη μεση (Πρεσπες του Αιγαιου !!!)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός”

cron