ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

1
Επικίνδυνα σχέδια για το μέλλον της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων έχουν πολλοί «γνήσιοι» Κερκυραίοι το τελευταίο διάστημα στο Νησί, τα οποία δεν διστάζουν να τα προβάλλουν μέσα απο τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα. Σημειωτέον ότι τα έντυπα, εκτός απο την τηλεόραση, κυκλοφορούν μόνο στα αγγλικά. Δεν θέλουν βλέπεται να γίνονται αντιληπτές οι ξενόδουλες απόψεις τους απο τους περισσότερους κατοίκους του νησιού. Οι πληροφορίες μιλούν για γνήσιους απόγονους του Αυνάν, οι οποίοι έχουν διεισδύσει σε τεκτονικούς και μασωνικούς κύκλους και στους Ροταριανούς συλλόγους. Μέσα απο τους κύκλους αυτούς διαδίδουν στους επιχειρηματίες σε όλο το νησί ότι «η υπόλοιπη Ελλάδα καρπώνεται τα κέρδη της Κέρκυρας και ότι πρέπει να γίνουν ξανά ανεξάρτητα τα Νησιά γιατί πέρνουμε λίγα και δίνουμε πολλά». Χαρακτηρίζουν «αποφράδα» την 21η Μαϊου 1864 που έγινε η Ένωση με την Ελλάδα.

Να σημειωθεί οτι πρίν μερικούς μήνες εμφανίσθηκαν χάρτες του State Department που έδειχναν τη Βόρειο Κέρκυρα Αλβανική. Γνωστό είναι επίσης οτι το νησί διεκδικούν οι Αλβανοί. Αυτό οφείλεται στις χιλιάδες Αλβανών που έχουν εγκατασταθεί στο νησί εδώ και χρόνια παράνομα και με την ανέχεια τόσο των τοπικών αρχών όσο και του κράτους. Είναι πια ανεξέλεγκτη η κατάσταση.

Ας δούμε το χρονικό όμως της προδοσίας που κάποιοι ετοιμάζουν εδώ και καιρό.

Εδώ και 1 χρόνο περίπου ξεκίνησαν άτομα, που σχετίζονται με ροταριανούς συλλόγους και τον τεκτονισμό να διαδίδουν ότι «πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί το Νησί για να δούμε καλύτερες μέρες». Οι αμόρφωτοι επιχειρηματίες, που συνεργάζονται για να τα τσεπώνουν με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες της Νέας Τάξης, έτρεξαν να διαδόσουν την άποψη αυτή στους υπόλοιπους.

Την ίδια στιγμή απο έγκυρες πηγές μαθαίνουμε ότι έχει σχέσεις με ροταριανούς συλλόγους απόγονος του Αβραάμ απο την Γερμανία.

Στη συνέχεια εμφανίζεται στις εκπομπές που κάνει στο κανάλι Corfu Channel ο γνωστός μεσίτης που ξεπουλάει τη Κέρκυρα σε Άγγλους και απογόνους του Αβραάμ, με σκοπό να πλουτίσει αυτός και αυτοί που τον στηρίζουν, να λέει ότι «έχουμε κάνει πολιτική κίνηση πολιτών που ζητάνε επαναδιαπραγμάτευση της Ένωσης των Νησιών με την Ελλάδα». Έχουν λέει και σύμβολο που είναι η σημαία των Ιονιών Νήσων μιάς Ανεξάρτητης Δημοκρατίας στις αρχές του 19ου αιώνα. «Ένα έθνος-κράτος υπήρχε πρίν την Ιταλία και τη Γερμανία. Μήπως πρέπει να γίνει μια επιστροφή στα παλιά;»

Αυτά αναρωτιέται ο γνωστός τηλεμεσίτης, Χάρης Τσουκαλάς, που δεν φοβάται να ξεστομίζεί τις επικίνδυνες μπούρδες του στην εκπομπή που κάνει στη τηλεόραση.

Υποστηρίζει ότι «η Κέρκυρα, η χήνα με τα χρυσά αυγά, δίνει το 25% απο όλους τους φόρους στη κεντρική κυβέρνηση, αλλά η κεντρική κυβέρνηση πέρνει τα χρυσά αυγά και δεν ταϊζει τη χήνα. Τώρα λοιπόν η χήνα πεθαίνει και οι κυβερνώντες την Ελλάδα θα φάνε και αυτήν». Απο τα παραπάνω φαίνεται ότι η περίπτωση του ανθρώπου αυτού είναι για κάτι που η Κέρκυρα επίσης ήταν πρωτοπόρα. Σε τρελοκομεία!!!

Γιατί πρέπει να είσαι τρελός για να λές ότι η Κέρκυρα δεν παίρνει λεφτά. Απλά οι φίλοι σου οι εργολάβοι, κ. «Τσού», τα τρώνε και τώρα ζητάνε και τη χήνα που λές εσύ. Για πήγαινε μια βόλτα πρός τη Βόρεια Ελλάδα, να δείς κάτι χωριά. Θα τρομάξεις και θα φύγεις. Αλλά μπορεί να μην τα βλέπεις εσύ αυτά μέσα απο τα σαλέ που τριγυρνάς στην Ελλάδα για να κάνεις σκί ή να φάς κάνα αγριογούρουνο.

Γυρνάς λοιπόν τα πιο τουριστικά μέρη της Ηπείρου με την πανάκριβη τζιπάρα αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που είναι και «υβριδική» για να μην κάνει κακό στο περιβάλλον, το οποίο ξεπουλάς περήφανα σε κάθε Αγγλο-εβραίο τραπεζίτη και έχεις και το θράσσος να μας το παρουσιάζεις σαν κατόρθωμα. Αν πας στα Ζαγοροχώρια στα σαλέ, λογικό είναι να φαίνονται ωραία και οτι πέφτει χρήμα. Αλλά για πήγαινε και στη Κόνιτσα. Πήγαινε και σε κάνα άλλο χωριό της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ο κ. «Τσού» λοιπόν, εμφανίζεται σαν σωτήρας της Κέρκυρας και εκδίδει και περιοδικό 35 σελίδων, έγχρωμο, σε μεγαλύτερη διαφάνεια απο Α3 μόνο στην αγγλική γλώσσα(γιατί άραγε δεν το εκδίδει και στα ελληνικά αφού τόσο αγαπάει τους Κερκυραίους;). Είναι τόσο προκλητικά για την Ελλάδα και τους αγώνες των Κερκυραίων και των υπόλοιπων επτανήσιων για την πολυπόθητη ένωση με την Ελλάδα, που το «Ρεπούσειο» βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού μοιάζει με πατριωτικό έντυπο μπροστά του. Επιπλέον μέσα απο το περιοδικό διαφημίζει τις επιχειρήσεις του, που είναι βασικά μεσιτικά γραφεία, τα οποία ξεπουλούν τη γή μας στους ξένους Τραπεζίτες και λοιπούς αλλοδαπούς. Ακόμη έχει την αλυσίδα καταστημάτων στη Κέρκυρα με τοπικά προϊόντα, με την επωνυμία «Ντόπιο». Αυτονόητο είναι ότι πρέπει όλοι οι Ελληνόψυχοι τόσο της Κέρκυρας όσο και οι επισκέπτες να κάνουν εμπάργκο στα μαγαζιά αυτά.

Στο περιοδικό του λοιπόν «Corfu News», στο οποίο υπογράφει ως «Harry Tsoukalas», υποστηρίζει με θράσσος τα παρακάτω:

- «Αθήνα πρόσεχε»!!!(ο Χάρυ Τσού, τσαντίστηκε για αυτό να φοβόμαστε απο εδώ και πέρα γιατί έρχεται και ο Pikatsu το γνωστό Pokemon). Η ένωση με την Ελλάδα το 1864, μετά απο 50 χρόνια Βρετανικής κυριαρχίας στο νησί, ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία μας» και συνεχίζει ο τρελός «αν είναι απαραίτητο μπορούμε να επιστρέψουμε στους παλιούς μας σύμμαχους Βρετανία και Ρωσία. Μια κίνηση που είναι σίγουρο οτι θα ανησυχήσει την Αθήνα», τελικά στο τρελάδικο που θα τον βάλουν αν είναι τυχερός και γλυτώσει απο την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, ο «Τσού» θα είναι ο Ναπολέων των Ιονίων Νήσων.

- Αναφέρει επίσης το εξής απίστευτο: «Η Κέρκυρα δίνει το 25% του κεντρικού Κυβερνητικού Προϋπολογισμού». Μα καλά στον ύπνο του τα βλέπει αυτά; Ή πρόκειται για παραισθήσεις;

- «Ο Πελλοπονησιακός πόλεμος μεταξύ Σπάρτης και Αθήνας, ήταν ίσως ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος(σ.σ. όταν οι Έλληνες ενώθηκαν εναντίον των Περσών τι ήταν; Πανγαλαξιακός;) Σε αυτόν η Σπάρτη με τη Κομμουνιστική της κοινωνία ήταν σαν τη Ρωσία του περασμένου αιώνα και η Αθήνα με το Δημοκρατικό της σύστημα και τους συμμάχους σαν τις ΗΠΑ που ηγούνται του ΝΑΤΟ, την ώρα που η Κέρκυρα ήταν σαν μια μινιατούρα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας με τα δικά της συμφέροντα». Με τέτοια ιστορική προσέγγιση, θα ζήλευε και ο Βερέμης. Δηλαδή σύμφωνα με το «Τσού», ο Λεωνίδας των 300 ήταν ο Στάλιν της εποχής. Και ο Περικλής κάτι αντίστοιχο του Τζόρτζ Μπούς. Lexotanil επειγόντως χρειάζεται η κατάσταση...

Στο κλείσιμο του κειμένου του ο «Τσού», αφού έχει παραθέσει όλα τα ακράδαντα ιστορικά γεγονότα για τη καταπάτηση των συμφερόντων του «Κερκυραϊκού Έθνους», γράφει νευριασμένος: «Τώρα λέμε οτι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Φίλοι μου Κερκυραίοι. Συνηδειτοποιήστε τώρα ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα για χάρη των παιδιών μας και των παιδιών τους, είναι μέσα απο τα χέρια μας. Δημιουργούμε ένα νέο κόμμα υπέρ της ανεξαρτησίας, το οποίο θα συμμετάσχει στις επόμενες Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές. Μετά θα πάρουμε την υπόθεσή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η Συνθήκη του Λονδίνου, υπογεγραμμένη απο την Πρωσία, Γαλλία και Βρετανία και τις άλλες μεγάλες δυνάμεις της εποχής, πρέπει να ξανα-εφαρμοστεί. Και αν η κυβέρνηση της Αθήνας αρνηθεί να σκύψει πάνω απο τη Κέρκυρα τότε ο δρόμος θα ανοίξει για τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών των Ιονίων Νήσων, ενός ανεξάρτητου Εθνους. Και αν είναι απαραίτητο μπορούμε να επιστρέψουμε στους παλιούς μας συμμάχους την Βρετανία και τη Ρωσία. Μια κίνηση που σίγουρα θα ανησυχήσει την Αθήνα».

-Γράφει όμως και άλλα εντυπωσιακά: «Η Κασσιώπη πιθανόν κατοικήθηκε γύρω στο 2.000 π.Χ απο Φοίνικες ναυτικούς. Αυτοί έφεραν μαζί τους την λατρεία του Κάσσιου Δία, του προστάτη των συνόρων και η περιοχή πήρε το όνομά του». Μια ιστορική ελληνική τοποθεσία απο την αρχαιότητα έγινε ξαφνικά, μέσα απο το μυαλό του «Τσού» Φοινικική, δηλαδή εβραϊκή. Ο νοών νοείτο.

Γενικά μέσα στο περιοδικό παρουσιάζονται, σαν χρυσές οι εποχές της σκληρής σκλαβιάς που επέβαλαν οι Βρετανοί και οι Βενετοί, οι οποίοι με τις σκληρές φορολογίες τους είχαν μετατρέψει τους κατοίκους του νησιού σε δουλοπάροικους.

Να ζητήσουμε συγγνώμη απο τους αναγνώστες για τα πολλά αποσπάσματα του εμετικού αυτού περιοδικού. Καταλαβαίνετε πιστεύουμε, ότι είναι σημαντικά για να αποδείξουν τα λεγόμενά μας.

Κύριε «Τσού», αφού η Κέρκυρα είναι «αυτοτροφοδοτούμενη» και μπορεί μόνη της να τα βγάλει πέρα καλύτερα απο ότι τώρα που είναι μέρος της Ελλάδος, γιατί εσείς πήγατε στην Αυστραλία να κάνετε μπίζνες στις αρχές του 80’, όπως εσείς μας εξομολογείστε;

Ξεχνάτε κύριε Τσουκαλά, τους δεκάδες Έλληνες στα Επτάνησα, που κρεμάστηκαν αφού τους άλειψαν ζωντανούς με πίσσα οι «καλοί» Βρετανοί, επειδή ήθελαν Ένωση με την Ελλάδα; Αλλά μάλλον η ιστορία που εσείς διαβάζετε δεν τα λέει αυτά. Ή να υποθέσουμε ότι δεν χωράνε τέτοια στις «μπίζνες» σας;

Στη πραγματικότητα όμως, αγαπητοί αναγνώστες, όλα τα παραπάνω είναι ένα τμήμα ενός οργανωμένου σχεδίου των Σιωνιστών, με σκοπό να διαλύσουν την Ελλάδα και την ιστορία της. Χρησιμοποιούν λοιπόν τη τακτική του διαίρει και βασίλευε.

Δείτε τι γίνεται στη Κρήτη, στη Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ήπειρο, στη Κύπρο. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλοί «Τσουκαλάδες», έτοιμοι να προδώσουν τη πατρίδα τους για μερικά «αργύρια».

Αφού τόσο πολύ σας αρέσει η ιστορία κ. Τσουκαλά, έχετε υπόψη σας τη περίπτωση του τέλους του Εφιάλτη; Τον έπιασαν οι Σπαρτιάτες αφού τον κυνήγησαν αρκετό καιρό και τον σκότωσαν μην αφήνοντας το αίμα του να πέσει στη γή και να τη μολύνει.

Τέλος παρακαλούμε τα κόμματα, την ελληνική δικαιοσύνη και την ΕΥΠ επιτέλους να πάρουν τα μέτρα τους.

Το παραπάνω άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση απο την εφημερίδα "Σ" και δεν είναι της "Αντιπληροφόρησης".

Πηγή

http://antipliroforisi.blogspot.com/200 ... st_20.html
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

2
Για να μην ξεχνάμε βέβαια και το σχετικό δημοσίευμα της Guardian.


Την είδηση την διαβάσαμε στην βρετανική εφημερίδα Guardian και έκανε τον διαδικτυακό της «κύκλο». Κάποιοι στην Κέρκυρα ζητούν αυτονόμηση του νησιού. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι το σχετικό δημοσίευμα το υπογράφει η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Αθήνα και γνωστή στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό βρετανίδα δημοσιογράφος Έλενα Σμιθ.

Τι λέει το δημοσίευμα της εφημερίδας; Ότι μία ομάδα μεγαλοεπιχειρηματιών, αλλά και πολιτών εξαιτίας της δίνης των σκανδάλων και της ακυβερνησίας στην Ελλάδα ζητούν την αυτονόμηση της Κέρκυρας από την Ελλάδα και μάλιστα σκοπεύουν να προσφύγουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην Έλενα Σμίθ μιλά ο Χάρης Τσουκαλάς ένας Κερκυραίος επιχειρηματίας, ο οποίος χρησιμοποιώντας την παραπάνω επιχειρηματολογία ζητά την αυτονομία της Κέρκυρας. Ο κ. Τσουκαλάς μιλώντας στην Guardian αναφέρει ότι το «κόμμα» του πρόκειται να κατέβει στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε δύο χρόνια με σκοπό να καλλιεργήσει το έδαφος προκειμένου να γίνει δημοψήφισμα για την αυτονόμηση της Κέρκυρας; Εκτός αυτού ο κ. Τσουκαλάς αναφέρει ότι «η Κέρκυρα η Χήνα με τα Χρυσά Αυγά προσφέρει το 20% των κρατικών εσόδων, αλλά η κεντρική κυβέρνηση παίρνει τα χρυσά αυγά και δεν ταϊζει τη χήνα». Μάλιστα δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα «για το μεγάλο κατασκευαστικό επίτευγμα των Βρετανών», το οδικό δίκτυο του νησιού και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία.

Το «Κ-P» αποκαλύπτει σήμερα τον ρόλο των εμπλεκόμενων προσώπων σε αυτή την περίεργη, αλλά όχι και τόσο αθώα υπόθεση.

Ποιος είναι ο Χάρης Τσουκαλάς;


Ο Χάρης Τσουκαλάς που ηγείται της «προσπάθειας αυτονόμησης του νησιού» σύμφωνα με όσα πληροφορείται από καλά ενημερωμένες πηγές το "K-P" είναι ένα απαξιωμένο πρόσωπο στη νησί της Κέρκυρας. Μέχρι πρόσφατα ήταν παρουσιαστής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Corfu Channel από το οποίο απολύθηκε. Μάλιστα λέγεται ότι διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον Βρετανό Πρέσβη Σάιμον Γκάς, ο οποίος ωστόσο στους διπλωματικούς κύκλους χαρακτηρίζεται ως φιλέλληνας και μιλά μάλιστα πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Το ερώτημα είναι: Γνωρίζει ο Βρετανός Πρέσβης ότι κάποιοι του χρεώνουν στην Ελλάδα στενή διασύνδεση με τον Χάρη Τσουκαλά και στην ουσία τον υποδεικνύουν ως καθοδηγητή αυτής της προσπάθειας; Ποιος κάνει τέτοιου είδους σχεδόν προβοκατόρικους (αφού δεν παρουσιάζονται στοιχεία) συνειρμούς; Μα ποιος άλλος εκτός από την εθνικιστική, ακροδεξιά εφημερίδα « Στόχος» και τη διαδικτυακή της έκδοσης.

O περίεργος ρόλος της Guardian

Η Guardian δεν είναι μια τυχαία εφημερίδα, καθώς εκπροσωπεί εδώ και χρόνια τον λεγόμενο βρετανικό κυβερνητισμό. Έτσι είναι απορίας άξιο πως μία σοβαρή εφημερίδα αναδεικνύει ένα θέμα το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται. Επίσης είναι απορίας άξιο πως μία δημοσιογράφος όπως η Έλενα Σμίθ, η οποία γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο την ελληνική πραγματικότητα, αλλά γενικότερα την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, αναδεικνύει ένα ζήτημα – προϊόν ανακριβειών και … άγνωστης προέλευσης. Εκτός και αν υπάρχουν εντολείς και εντολοδόχοι.

Ποιος ο ρόλος της Σμίθ;

helena smithΗ Σμίθ δεν είναι μία τυχαία δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα απλά για να κάνει ανταπόκριση για μια εφημερίδα του μεγέθους της Guardian. H Έλενα Σμίθ γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, καλύπτει ολόκληρη την περιοχή στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και διατηρεί καλές σχέσεις, όπως είναι φυσικό, με την Πρεσβεία της χώρας της. Κάποιοι σήμερα, όπως ο εθνικιστικός και ακροδεξιός «Στόχος» διοχετεύουν την πληροφορία ότι ο ίδιος ο Βρετανός Πρέσβης είναι εκείνος ο οποίος έφερε σε επαφή τον Χάρη Τσουκαλά με την βρετανίδα δημοσιογράφο Έλενα Σμίθ. Φυσικά η πιθανή ανακρίβεια αυτής της πληροφορίας δεν αθωώνει την Έλενα Σμίθ η οποία έχει παρελθόν σε αυτού του είδους τα "παιγνίδια", αρκεί να ανατρέξει κανείς στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και να αναζητήσει την αρθρογραφία της, για το «Μακεδονικό» ή για το γνωστότερο ως «Σκοπιανό» ζήτημα ή πιο επίσημα, για το ζήτημα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Και ένα περίεργο περιστατικό πολιτικής διασύνδεσης

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κ-P» στην πρόσφατη επέτειο για την ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα περίπου 200 στελέχη, η πλειοψηφία των οποίων προερχόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν με μαύρες σημαίες και με αναφορές στο γεγονός ότι «το ελληνικό κράτος έχει εγκαταλείψει την Κέρκυρα, θα ήταν καλύτερα να ήταν ανεξάρτητη».

Παρών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν και ο Χάρης Τσουκαλάς, ο οποίος όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές διασυνδέεται πολιτικά με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Άγνωστο είναι – προς το παρόν – αν ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του κόμματος.

Η συγκυρία

Πριν υπάρξει κάποια συνωμοσιολογική προσέγγιση επί του θέματος και πριν αναζητηθούν οι δάκτυλοι της ανάδειξης της «αυτονομίας της Κέρκυρας» άγνωστο παραμένει αν κάποιοι μέσα από την εφημερίδα Guardian ή κάποιο σύνδεσμοι τους, ονειρεύονται την αναβίωση της Ιόνιας Πολιτείας και μάλιστα … υπό βρετανική διοίκηση.

Η συγκυρία της οικονομικής κρίσης στις ΗΠΑ, η κατάσταση στον Καύκασο και στη Μέση Ανατολή, θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκεκριμένους συνειρμούς, ότι κάποιοι κύκλοι ονειρεύονται πως «οι Βρετανοί ξανάρχονται» ή ότι αναβιώνει το αυτοκρατορικό παρελθόν της Αγγλίας. Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα ήρθε στην επιφάνεια την ημέρα της σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με επίκεντρο τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Τα λάθη και οι παραλείψεις μιας κακής κυβέρνησης, όπως είναι αυτή που κυβερνά τον τόπο σήμερα, είναι οπωσδήποτε αντικείμενο κριτικής. Οι έξωθεν μεθοδεύσεις, όμως, ενισχύουν τις διαδικασίες αποσταθεροποίησης στην χώρα μας, πιθανότατα επειδή η πολιτική ηγεσία έχει συνάψει κάποιες στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνίες, όπως για παράδειγμα για την κατασκευή των αγωγών Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης και South Stream ή επειδή εφαρμόζει σε κάποια σημεία, ίσως, μια πιο ανεξάρτητη πολιτική στη διεθνή σκακιέρα.

Πηγή

http://www.kolonaki-press.com/poioi-the ... rkira.html

Σχετικό τόπικ και εδώ
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

5
Γιατι θα τους παρουμε με τις ντοματες,βαζουν αλλους να το κανουν ,ετσι εχουν την φωλεα τους ησυχη!
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

8
Oχι διαφωνώ κάθετα,αλλωστε με τους λαθρομεταναστες που εχει γεμισει η Αθηνα,αν αρχισουμε και το λεμε αυτο(που πολλοι το λενε δηλ.και μεγαλο λάθος),δημιουργειται το προβλημα να λεμε Ελληνες τους λαθρομεταναστες.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή”

cron