Χορεύουν οι Τούρκοι απο ....αέρος και θάλασσα

1
Χορεύουν οι Τούρκοι απο ....αέρος και θάλασσα






Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι. Ελληνικό επιβατηγό-τουριστικό πλοίο με 18 τουρίστες παρενόχλησε χθες στις 10.15 το πρωί, μέσα στα χωρικά μας ύδατα και σε απόσταση μόλις μισού μιλίου από το Καστελόριζο, μία τούρκικη ακταιωρός, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν ο κυβερνήτης και οι επιβαίνοντες στο επιβατηγό.Οπως ανέφερε ο κυβερνήτης του μικρού επιβατηγού-τουριστικού πλοίου «Βαρβάρα», που...


κάνει περιηγητικούς πλόες και φτάνει και μέχρι τη Ρω, στις 10.15 χθες το πρωί και ενώ έπλεε με 18 τουρίστες, Ελληνες και ξένους, βορειοδυτικά και σε απόστ! αση μόλις μισού μιλίου από την ακτή Ζαφείριον του Καστελόριζου, μία τούρκικη ακταιωρός, που προφανώς είχε μπει στα χωρικά μας ύδατα, έκανε δύο φορές επικίνδυνους ελιγμούς.

Δηλαδή, η τούρκικη ακταιωρός πέρασε από την πλώρη του επιβατηγού σε πολύ μικρή απόσταση, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και απειλώντας με εμβολισμό το ελληνικό επιβατηγό-τουριστικό πλοίο.

Ο κυβερνήτης ειδοποίησε το Λιμενικό, αλλά όταν κατέπλευσε στην περιοχή σκάφος του ΛΣ η τουρκική ακταιωρός είχε εξαφανιστεί.





troktiko.blogspot.com
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελληνοτουρκικά”