Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

19
phpBB [video]


phpBB [video]


phpBB [video]

Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

20
Κύπρος: Σε διαβούλευση για το χειρισμό της υπόθεσης του Αρικλί

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι σε διαβούλευση για να δουν πώς θα χειριστούν το θέμα τού Ερχάν Αρικλί ο οποίος είναι στη λίστα των υπόπτων για τη βάρβαρη δολοφονία στη διάρκεια αντικατοχικής εκδήλωσης του Τάσου Ισαάκ, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Δικαιοσύνης Στέλιος Χειμώνας.

Ο ίδιος είπε ότι οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί για την απόφαση του δικαστηρίου της Κιργισίας να αφεθεί ελεύθερος ο Αρικλί.

Ο κ. Χειμώνας δήλωσε ότι το 1996 είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του Αρικλί. Σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική, πρόσθεσε, οι κυπριακές αρχές θα πρέπει να υποβάλουν κάποια υποστηρικτικά στοιχεία σε νέο διάβημά τους.

Η κυπριακή αστυνομία ενημερώθηκε από την Ιντερπόλ ότι οι αρχές της Κιργισίας είχαν εντοπίσει έναν από τους οκτώ υπόπτους για το φόνο του Τάσου Ισαάκ.

Η Ιντερπόλ ζήτησε από την αστυνομία να της αποσταλούν φωτογραφίες, δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Η κυπριακή αστυνομία σύμφωνα με εκπρόσωπό της απέστειλε μόνο φωτογραφίες καθώς δεν είχε στην κατοχή της άλλα στοιχεία του υπόπτου.

Απέστειλε επίσης το διεθνές ένταλμα σύλληψης στη ρωσική γλώσσα όπως προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί.


News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

21
Ελεύθερος ο εμπλεκόμενος στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ
Εικόνα
Ελεύθερος αφέθηκε ο Τούρκος Ερχάν Αρικλί, που φέρεται να εμπλέκεται στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ το 1996 και ο οποίος είχε συλληφθεί από τις Αρχές της Κιργιζίας. Μετά την απελευθέρωσή του, ο Αρικλί εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος, δηλώνοντας σε τουρκική εφημερίδα ότι η κυπριακή κυβέρνηση «λέει ψέματα εις βάρος του και ότι δεν σχετίζεται με τα επεισόδια».

Ο καταζητούμενος συνελήφθη πριν από δύο ημέρες στην Κιργιζία με βάση το κόκκινο δελτίο που έχει εκδώσει η Ιντερπόλ έπειτα από αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Αρικλί βρίσκεται στη λίστα της Ιντερπόλ μαζί με άλλα δέκα άτομα, ανάμεσά τους και ο τότε αρχηγός των κατοχικών δυνάμεων Ερσάν Κουντακσί. Προσήχθη ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος. Ο Αρικλί, σε δήλωσή του, υποστήριξε ότι δόθηκαν λανθασμένα στοιχεία και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμιξη σε σχέση με τα γεγονότα.
Εικόνα
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σε επαρχιακό δικαστήριο, καθώς δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία έκδοσης μεταξύ Κύπρου - Κιργιζίας, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Radikal».

Προκλητικός και αμετανόητος!

«Είναι λανθασμένες στο σύνολό τους οι πληροφορίες που δόθηκαν στην Ιντερπόλ», δηλώνει στον τουρκικό Τύπο ο Ερχάν Αρικλί.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε χτες τη νύχτα την πληροφορία ότι ο λεγόμενος υπουργός Εξωτερικών των Κατεχομένων Χουσεΐν Όζγκιουργκιουν ανακοίνωσε ότι ο Αρικλί ο οποίος προσήχθη χθες στο αεροδρόμιο του Μπισκέκ στην Κιργιζία αφέθηκε ελεύθερος, αφού «το δικαστήριο αποφάσισε ότι η κατηγορία εξέπεσε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, ότι πρόκειται για ειδική υπόθεση της Κύπρου και ότι η Κιργιζία δεν μπορεί να είναι μέρος στην υπόθεση αυτή».

Το γεγονός ότι ο Αρικλί αφέθηκε ελεύθερος επιβεβαίωσε και ο εμπορικός σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας στην Κιργιζία Μπεχζάτ Ερτέν.

Η τουρκική εφημερίδα «Ραντικάλ» δημοσιεύει σήμερα αποκλειστική δήλωση του Αρικλί, ο οποίος λέει τα εξής: «Ζω εδώ και χρόνια στην Κιργιζία. Η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί να αλωνίζει στην περιοχή αυτή. Είναι λανθασμένες στο σύνολό τους οι πληροφορίες που έδωσαν στην Ιντερπολ. Ακόμα και η ημερομηνία γέννησής μου και τα ονόματα της μητέρας και του πατέρα μου. Την ημέρα εκείνη βρισκόμουν στη Λευκωσία. Δεν είχα καμία σχέση με το γεγονός. Η ελληνοκυπριακή πλευρά εξαπατά τον κόσμο όλο με τα ψέματά της. Αφέθηκα ελεύθερος όταν έμαθε την αλήθεια και η Ιντερπόλ».

Η εφημερίδα γράφει επίσης η Κυπριακή Δημοκρατία είχε γνωστοποιήσει το 1996 στην Ιντερπόλ σχετικά με τη δολοφονία του Τάσου Ισάκ τα εξής ονόματα: Χασίμ Γιλμάζ (ιδιοκτήτης καφετέριας στην κατεχόμενη Κερύνεια), Μουσταφά Εργκιούν («αστυνομικός»), Πολάτ Φικρέτ Κόρελι (Τουρκοκύπριος από την Αμμόχωστο), Φικρέτ Βελί Κόρελι (ιδιοκτήτης συνεργείου ποδηλάτων), Μεχμέτ Μουσταφά Αρσλάν (Πρόεδρος της οργάνωσης των γκρίζων λύκων στα κατεχόμενα το 1996) και Ερχάν Αρικλί (πρόεδρος της φοιτητικής οργάνωσης Turk-Bir στα κατεχόμενα το 1996.

Η «Ραντικάλ» αναφέρει επίσης ότι για τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού, η Κυπριακή Δημοκρατία έχει γνωστοποιήσει στην Ιντερπολ τον εξής κατάλογο ονομάτων: Αντιστράτηγος ε.α. Χασάν Κουντακτσί (διοικητής των κατοχικών δυνάμεων το 1996), Υποστράτηγος ε.α. Μεχμέτ Καρλί (διοικητής της 28ης Μεραρχίας το 1996), Ατίλα Σαβ (διοικητής της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα), Ερντάλ Εμανέτ (Διοικητής της «εδικής αστυνομικής μονάδας») και Κενάν Ακίν («υπουργός γεωργίας» των κατεχομένων το 1996)

Χουριέτ: «Η Τουρκία την τελευταία στιγμή χάλασε το παιχνίδι των Ελληνοκυπρίων»

Με πρωτοσέλιδη ανάρτησή της, η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας «Χουριέτ» αναφέρεται στη σύλληψη του εμπλεκόμενου στη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ.

Ο τίτλος του άρθρου είναι «Η Τουρκία την τελευταία στιγμή χάλασε το παιχνίδι των Ελληνοκυπρίων» και η εφημερίδα αναφέρει πως το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών παρενέβη στην υπόθεση του συλληφθέντος Ερχάν Αρικλί και εξασφάλισε την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με τη «Χουριέτ», άνθρωποι της τουρκικής πρεσβείας στην Κιργιζία ήρθαν σε επαφή με τις Αρχές της χώρας και υποστήριξαν ότι «οι κατηγορίες που αποδίδονται στον Αρικλί είναι ανυπόστατες και πρόκειται για πολιτικό θέμα».

Πηγή: SigmaLive

Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

22
phpBB [video]

Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

23
Προκλητικός ο καταζητούμενος για τη δολοφονία Τ. Ισαάκ!

"Με παρέμβαση της Τουρκίας, ο Τουρκοκύπριος που καταζητούνταν για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και συνελήφθη την Τετάρτη στην Κιργίζια, αφέθηκε ελεύθερος."

Ο Αρικλί συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μανάς αλλά επειδή είχε στην κατοχή του «διπλωματικό» διαβατήριο του ψευδοκράτους οδηγήθηκε στη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας στην πρωτεύουσα Μπισκέκ και στο δικαστήριο.

Ο Αρικλί είναι μεταξύ των ατόμων που καταζητούνται μέσω Ιντερπόλ για τα γεγονότα του 1996 στη Δερύνεια και τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Καταζητούνταν με την κατηγορία της δολοφονίας καθώς η κυβέρνηση Κύπρου είχε δώσει το όνομά του μαζί με του τότε επικεφαλής του κατοχικού στρατού και άλλων αρμοδίων στα κατεχόμενα για τις δύο δολοφονίες.

Το δικαστήριο της Κιργιζίας, όμως, τον άφησε ελεύθερο γιατί - σύμφωνα με όσα δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών των κατεχόμενων Χουσεΐν Όζγκιουργκιουν- αποφάσισε ότι πρόκειται για ειδική υπόθεση της Κύπρου και ότι η Κιργιζία δεν μπορεί να είναι μέρος στην υπόθεση αυτή.

Ο ίδιος ο Αρικλί δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει, κατηγορώντας την Κύπρο για ψέμματα και λανθασμένες πληροφορίες στην Ιντερπόλ. «Ζω εδώ και χρόνια στην Κιργιζία. Η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί να αλωνίζει στην περιοχή αυτή. Είναι λανθασμένες στο σύνολό τους οι πληροφορίες που έδωσαν στην Ιντερπολ. Ακόμα και η ημερομηνία γέννησής μου και τα ονόματα της μητέρας και του πατέρα μου. Την ημέρα εκείνη βρισκόμουν στη Λευκωσία. Δεν είχα καμία σχέση με το γεγονός. Η ελληνοκυπριακή πλευρά εξαπατά τον κόσμο όλο με τα ψέματά της. Αφέθηκα ελεύθερος όταν έμαθε την αλήθεια και η Ιντερπόλ», δήλωσε στην εφήμερα Ραντικάλ.

Η εφημερίδα γράφει επίσης η Κυπριακή Δημοκρατία είχε γνωστοποιήσει το 1996 στην Ιντερπόλ σχετικά με τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ τα εξής ονόματα: Χασίμ Γιλμάζ (ιδιοκτήτης καφετέριας στην κατεχόμενη Κερύνεια), Μουσταφά Εργκιούν («αστυνομικός»), Πολάτ Φικρέτ Κόρελι (Τουρκοκύπριος από την Αμμόχωστο), Φικρέτ Βελί Κόρελι (ιδιοκτήτης συνεργείου ποδηλάτων), Μεχμέτ Μουσταφά Αρσλάν (Πρόεδρος της οργάνωσης των γκρίζων λύκων στα κατεχόμενα το 1996) και Ερχάν Αρικλί (πρόεδρος της φοιτητικής οργάνωσης Turk-Bir στα κατεχόμενα το 1996.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Χουριέτ, πίσω από την απελευθέρωση στου Αρικλί βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, αφού άνθρωποι της τουρκικής πρεσβείας στο Κιργιστάν ήρθαν σε επαφή με τις αρχές της χώρας και υποστήριξαν ότι «οι κατηγορίες που αποδίδονται στον Αρικλί είναι ανυπόστατες και πρόκειται για πολιτικό θέμα». «Η Τουρκία την τελευταία στιγμή χάλασε το παιχνίδι των Ελληνοκυπρίων» γράφει η εφημερίδα και αναφέρει πως το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών παρενέβη στην υπόθεση του συλληφθέντα Ερχάν Αρικλί και εξασφάλισε την απελευθέρωσή του.

πηγή: tvkosmos.gr/news.pathfinder.gr

Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

24
Ελεύθερο αφέθηκε το τουρκο-τέρας από τις αρχές της Κιργιζίας!!!

Ελεύθερος αφέθηκε από τις αρχές της Κιργιζίας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερχάν Αρικλί, ένας εκ των ένδεκα καταζητούμενων για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο.

Ο Αρικλί, πρώην «αντιπρόσωπος» του παράνομου τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους στην Κιργιζία, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μανάς, καθώς το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα των ατόμων που καταζητούνται μέσω Interpol για τα γεγονότα του 1996 στη Δερύνεια με τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ. Ο Αρικλί ήταν τότε πρόεδρος της εθνικιστικής παρακρατικής οργάνωσης Türk-Bir.

Η τουρκική πρεσβεία στη Μπισκέκ, που κινητοποιήθηκε αυτομάτως μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη του Αρικλί, χαρακτήρισε ανυπόστατες τις κατηγορίες εναντίον του, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του οικονομικού ακόλουθου της πρεσβείας, Μπεχζάτ Ερτέν, στο πρακτορείο Ανατολή, το δικαστήριο όπου παρουσιάστηκε ο συλληφθείς, έκρινε πως οι κατηγορίες δεν στέκουν και τελικά αφέθη ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης καταζητουμένων μεταξύ Κύπρου και Κιργιζίας.

InfoGnomon

Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

25
Μόλις άφησαν ελεύθερο τον δολοφόνο του Τ. Ισαάκ τότε θυμήθηκε το Υπ. Δικαιοσύνης της Κύπρου να ζητήσει την έκδοση του!
Εικόνα
Σε καθυστερημένη πλέον διαβούλευση βρίσκονται οι κυπριακές υπηρεσίες για το χειρισμό της υπόθεσης του Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία του Τ. Ισαάκ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας “διαβουλεύονται”, για να δουν πώς θα χειριστούν το θέμα του Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα των υπόπτων για τη βάρβαρη δολοφονία στη διάρκεια αντικατοχικής εκδήλωσης του Τάσου Ισαάκ, δήλωσε ο Στέλιος Χειμώνας. Ο ίδιος είπε ότι οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί, για την απόφαση του δικαστηρίου της Κιργισίας να αφεθεί ελεύθερος ο Αρικλί. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, η κυπριακή αστυνομία ενημερώθηκε από την Ιντερπόλ ότι οι αρχές της Κιργισίας είχαν εντοπίσει έναν από τους οκτώ υπόπτους για το φόνο τού Τάσου Ισαάκ. Η Ιντερπόλ ζήτησε από την αστυνομία να της αποσταλούν φωτογραφίες, δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η κυπριακή αστυνομία, απέστειλε μόνο φωτογραφίες, καθώς δεν είχε στην κατοχή της άλλα στοιχεία τού υπόπτου. Απέστειλε, επίσης, το διεθνές ένταλμα σύλληψης στη ρωσική γλώσσα, όπως προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί. Ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Δικαιοσύνης της Κύπρου, δήλωσε ότι το 1996 είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του Αρικλί.

Σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική, πρόσθεσε, οι κυπριακές αρχές θα πρέπει να υποβάλουν κάποια υποστηρικτικά στοιχεία σε νέο διάβημά τους.

Eglimatikotita
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος King Hercules την 21 Σεπ 2012, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

26
Σύσκεψη σήμερα για τον Τούρκο καταζητούμενο
Ο Ερχάν Αρικλί δεν εκδόθηκε ελλείψει συμφωνίας
Εικόνα
Σύσκεψη μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή για τον Τούρκο Ερχάν Αρικλί, ενός από τους οκτώ καταζητούμενους για την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη σύλληψη και μετέπειτα απόλυση του, από τις Αρχές του Κιργιστάν. Στη σύσκεψη στη Γενική Εισαγγελία θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας.

Δεκαέξι χρόνια μετά και αφού όλοι εξαντλούνταν σε μνημόσυνα των δύο ηρώων, ήρθε ξανά στο προσκήνιο το θέμα των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Αφορμή στάθηκε η σύλληψη στο Κιργιστάν ενός από τους οκτώ καταζητούμενους για την άγρια δολοφονία του Τάσου στις 11 Αυγούστου 1996 κατά την αντικατοχική πορεία των μοτοσυκλετιστών στη Δερύνεια.

Ο Τούρκος Ερχάν Αρικλί, ένας από τους οκτώ καταζητούμενος, πιάστηκε την Τρίτη στο αεροδρόμιο Μανάς του Μπισκέκ αφού οι Αρχές εκτέλεσαν το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω της Interpol. Δύο μέρες αργότερα, η Interpol Κιργιστάν ενημέρωσε τις κυπριακές Αρχές ότι δικαστήριο της χώρας τον άφησε ελεύθερο.


Η Κύπρος δεν έχει διακρατική συμφωνία με το Κιργιστάν και λόγω των πολύ καλών φιλικών σχέσεων που διατηρεί με την Τουρκία, ο Αρικλί αφέθηκε τελικά ελεύθερος με την πρόφαση ότι δεν δόθηκαν στοιχεία που να δικαιολογούν την κράτησή του.

Ο Γενικός Εισαγγελέας, Πέτρος Κληρίδης, που ρωτήθηκε σχετικά από τον «Φ», ανέφερε ότι θα μπορούσε βάσει της αρχής της αμοιβαιότητας, εφόσον συνελήφθη ένας καταζητούμενος, να δοθεί στις Αρχές της χώρας που τον αναζητεί, έστω και αν δεν υπήρχε διακρατική συμφωνία. Εξάλλου, πρόσθεσε, η Κύπρος τον αναζητεί για ανάκριση σε σχέση με το έγκλημα.

InfoGnomon

Re: Σαν σήμερα οι Γκρίζοι Λύκοι δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ - οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι [ΒΙΝΤΕΟ]

27
Ελεύθερος αφέθηκε χθες ο δολοφόνος των Σολωμού - Ισαάκ
Εικόνα
Ελεύθερος αφέθηκε χθες το βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού «Astra Radio» της Κύπρου ένας εκ των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, που εκτελέστηκαν το καλοκαίρι του 1996 στην Κύπρο.

Ο καταζητούμενος Ερχάν Αρικλί συνελήφθη πριν από δύο ημέρες στο Κιργιστάν με βάση το κόκκινο δελτίο που έχει εκδώσει η Ιντερπόλ μετά από αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σε επαρχιακό δικαστήριο καθώς δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία έκδοσης μεταξύ Κύπρου – Κιργιστάν, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Radikal».

Μετά την απελευθέρωσή του ο Αρικλί εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος. Σε δηλώσεις του σε τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι η κυπριακή κυβέρνηση λέει ψέματα εις βάρος του και ότι δεν έχει σχέση με τα επεισόδια.

Να σημειωθεί πάντως ότι αυτά που ισχυρίζεται είναι ανακριβή καθώς υπάρχει το φωτογραφικό που αποδεικνύει την παρουσία του στα επεισόδια.

http://www.madata.gr/epikairotita/cyprus/224238.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεγάλοι Έλληνες”

cron