Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

1
Την θλιβερή επέτειο της μικρασιατικής καταστροφής και της φρικτής σφαγής της Σμύρνης, καθώς και των τραγικών Σεπτεμβριανών του 1955 όπου ξεκληρίστηκε με τον γνωστό τρόπο η ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, διάλεξαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Νεοέλληνες καναλάρχες για να αρχίσουν την..
προβολή της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, «Σουλεϊμάν», του Μεγαλοπρεπή, στην τουρκικά, «Muhteşem Yüzyıl», δηλαδή ο «Μεγαλοπρεπής Αιώνας» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Έτσι οι Νεοέλληνες του 2012, πικραμένοι και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κρίση, από τους πολιτικούς τους που σφυρίζουν αδιάφορα στο θλιβερό τους κατάντημα αφού τους εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, τώρα θα «σωθούν» αγαλιαζόμενοι στην νέα τουρκική τηλεοπτική σειρά με τα χαρέμια, τις ετέρες «γκιαούρικης» καταγωγής, τα οθωμανικά φλάμπουρα που θα κυματίζουν πάνω από τα πτώματα των χριστιανών της Ρωμιοσύνης και από τους φανταχτερούς σαρικοφόρους, το νέο ίνδαλμα της νεοελληνικής κουλτούρας και εθνοκτόνου αποχαύνωσης. Δόξα στους καναλάρχες, επιδέξιους αποχαυνωτές του νεοελληνικού «ποιμνίου –προβάτων».

Αλλά αυτή η τουρκική τηλεοπτική εισβολή και «κατάκτηση» της Ελλάδας, μην νομίζετε ότι δεν γίνετε βάσει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου. Αποσκοπεί στην ψυχολογική εξόντωση και αλλοτρίωση του ρωμαϊκού φρονήματος και ότι έχει απομείνει από την ελληνική παράδοση και ιστορία. Το σχέδιο αυτό έχει και κάποιες ειδικές φάσεις. Πρώτη φάση, ερωτικά σήριαλ, δεύτερη φάση, οθωμανικά σήριαλ και τρίτη φάση, τουρκικά επιθετικά σήριαλ, (όπως σε ένα όπου η γενοκτονία των Μικρασιατών παρουσιάζετε σαν «εκδρομή» στην Ελλάδα). Έτσι οι «γιουναλήδες» ξαναγίνονται ραγιάδες με την χειρότερη μορφή αφού η οικονομική κρίση τους έχει ρίξει στην χειρότερη ένδεια και στην χειρότερη αδυναμία αντίδρασης θυμίζοντας τις ετέρες του οθωμανικού χαρεμιού. Αυτό ήταν το μόνο για το οποίο τους είχαν ικανούς οι ιθύνοντες του «Ντιβανίου», οι οποίοι όμως οι περισσότεροι ήταν έλληνες εξωμότες, δηλαδή έλληνες εξισλαμισμένοι και κακοί γενίτσαροι. Άλλωστε ήταν γνωστό το ρητό, «ο Ρωμιός που γίνονταν Τούρκος, γίνονταν δυο φορές Τούρκος». Έτσι εκτός των άλλων με τον πιο «ωραίο» τρόπο θα πειστούμε στην επόμενη φάση ότι οι Ρωμιοί-γκιαούρηδες ήταν κλέφτες και εγκληματίες και ότι οι Έλληνες… έσφαζαν και αποκεφάλιζαν τους Τούρκους στην Μικρά Ασία,

Το τελευταίο «μεγαλόπρεπες» τουρκικό σήριαλ, ο «Σουλεϊμάν», είναι η σφραγίδα της τουρκικής νεοοθωμανικής επιβουλής. Να γνωρίζετε ότι είναι τόσο προκλητικά νεοοθωμανικό, ώστε σε κάποιες γειτονικές χώρες που δοκίμασαν στο πετσί τους την οθωμανική λαίλαπα, όπως η Βοσνία –Ερζεγοβίνη και η Βουλγαρία, έχουν ξεσηκωθεί έντονες αντιδράσεις στην προβολή του. Αλλά και στην ίδια την Τουρκία έχει κατηγορηθεί από πολλούς Τούρκους ιστορικούς για χοντρές ιστορικές ανακρίβειες και κυρίως για την έμφαση που δίνει στο χαρέμι που κυριαρχεί σε αυτή την τηλεοπτική σειρά της νεοοθωμανικής επέλασης. Το θλιβερό όμως για τους Νεοέλληνες είναι ότι αυτό το σήριαλ, με τις ευλογίες του ελληνικού τηλεοπτικού κατεστημένου, παρουσιάζει, με τυμπανοκρουσίες έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση. Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους απηνέστερους διώκτες του Eλληνισμού, κατέλαβε την Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος. Ένας μάλιστα από τους καρπούς αυτού του παιδομαζώματος, ήταν ο περίφημος βεζίρης του, ο Ιμπραήμ πασάς, γιος ελληνορθόδοξης οικογένειας από την Πάργα, στενός φίλος του Σουλεϊμάν. Σύμφωνα με τον μεγάλο Οθωμανό ιστορικό, Lord Kinross, ο Ιμπραήμ ήταν ο μεγάλος εραστής του Σουλεϊμάν με τον οποίο συχνά μοιράζονταν την αυτοκρατορική κλίνη προς μεγάλη ζήλια και φθόνο της σουλτάνας Χιουριέμ, η οποία τελικά κατάφερε και τον εξόντωσε. Εκείνο όμως που δεν προβάλλετε στην τηλεοπτική σειρά και είναι μια ευκαιρία για τους Νεοέλληνες να μάθουν μερικά πράγματα, είναι ότι ο Σουλεϊμάν, (σύμφωνα με τον μεγάλο Τούρκο ιστορικό Χαλίλ Ινανλτσίκ ), ήταν από τους πιο σκληρούς σουλτάνους στην εφαρμογή του Σεριάτ, δηλαδή του άτεγκτου ισλαμικού νόμου. Η εποχή του χαρακτηρίζετε από την εγκαθίδρυση ενός φανατικού ισλαμικού καθεστώτος που το πλήρωσαν με οδυνηρό τρόπο οι χριστιανοί ραγιάδες της αυτοκρατορίας. Το καθεστώς αυτό εκδηλώνονταν στην καθημερινή ζωή με σκληρές σκηνές βίαιης τιμωρίας των παραβατών του ισλαμικού νόμου. Μάλιστα το 1537, όλοι οι επαρχιακοί διοικητές της αυτοκρατορίας ειδοποιηθήκαν πως όποιος αμφισβητούσε τα λόγια του Προφήτη, έπρεπε να εκτελείτε. Ο πατέρας του, ο Σελίμ ο πρώτος, είχε συλλάβει την πρωτοφανή ιδέα να προτείνει στην κυβέρνηση του να υποχρεωθούν όλοι οι χριστιανοί της αυτοκρατορίας να γίνουν μουσουλμάνοι, κάτι που τελικά απορρίφτηκε για πολλούς λόγους, (οι Οθωμανοί σαν πονηροί κατακτητές χρειάζονταν τους χιλιάδες υποτελείς χριστιανούς για να τους υπηρετούν). Ο ίδιος δε ο Σουλεϊμάν επανήλθε στο θέμα το εξισλαμισμού και ζήτησε να κατασχεθούν όλες οι ορθόδοξες εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε από τον Σεΐχουλισλάμ, (θρησκευτικό ηγέτη), με το αιτιολογικό ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού ο ίδιος ο Πορθητής δεν το έκανε. Αυτός λοιπόν είναι ο περίφημος Σουλεϊμάν, που τώρα θα δοξαστεί από τα ελληνικά χαζοκούτια.

Όμως η σημερινή Τουρκία που έχει αναπτύξει μια καταπληκτική τηλεοπτική σηριαλική βιομηχανία, διέρχεται μια από τις κρισιμότερες φάσεις της σύγχρονης ιστορίας της και τα θεμέλια της τρίζουν από πολλές λανθασμένες επιλογές της νεοοθωμανικής της πολιτικής. Είναι χαρακτηριστικό το άρθρο του γνωστού Τούρκου αρθογράφου, Sedat Ergin, στην Hürriyet, στις 4/9, όπου αναφέρει ότι η Τουρκία με τα λάθη της στην κρίση της Συρίας, έχει ουσιαστικά εμπλακεί σε πόλεμο με τέσσερις συγχρόνως γειτονικές χώρες, (δηλαδή Συρία, Ιράκ, Ιράν και Ισραήλ). Είναι γεγονός ότι σημαντικότατες εξελίξεις τρέχουν στην ευρύτερη περιοχή μας όπου η Ελλάδα λάμπει δια της απουσίας της. Οι Νεοέλληνες βουλιάζουν από την εσωτερική προδοσία και τα προβλήματα της επιβίωσης θάβουν κάθε δυνατότητα παρέμβασης τους σε όλες αυτές τις εξελίξεις. Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα γιατί μας οδήγησαν εκεί που μας οδήγησαν. Για να μας χρυσώσουν δε το χάπι της «αυτοκτονίας» μας, μας σερβίρουν τώρα και την τελευταία τουρκική «τηλεοπτική γαρνιτούρα» για να «νοστιμέψουν» έτσι την εθνική μας ανυπαρξία προς δόξα των πολικών της αυτοκατάργησης μας και των καναλαρχών της τουρκοποίησης μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Πηγή:http://taxalia.blogspot.com/2012/09/blo ... .1+blog%29
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

2
Διαφήμιση τουρκικών σίριαλ από την κρατική «Ραδιοτηλεόραση»!!

Γράφει ο Ηφαιστίωνας
Εικόνα

Πρέπει να έχει κάποιος πολύ θράσος, όταν αμειβόμενος με κρατικό χρήμα, διαφημίζει (εκθειάζει θάταν η κατάλληλη λέξη) τουρκικά σίριαλ και μάλιστα μέσα από κρατικό έντυπο. Αυτό κάνει ο ίδιος ο διευθυντής της κρατικής «Ραδιοτηλεόρασης», στο τελευταίο τεύχος της (2216/3-9 Αυγούστου) δημοσιεύοντας στο περιοδικό και μάλιστα στις πρώτες σελίδες (8 και 9), συνέντευξη που πήρε (μεγάλη… επιτυχία θα μου πείτε) από τον Τούρκο πρωταγωνιστή της σειράς «Μοιραίος έρωτας» Serhan Yavas.

Θαυμάστε «ερωτήσεις» προς τον Τούρκο πρωταγωνιστή της τουρκικής σαπουνόπερας
Εικόνα
«Στην Ελλάδα {η σειρά} είναι πολύ δημοφιλής και με μεγάλη τηλεθέαση. Έχετε επισκεφθεί ποτέ τη χώρα μας, στην οποία πλέον είστε πολύ δημοφιλής;» «Μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να έλθω», απαντά εκείνος. (σημ. δική μου: Θα΄ναι πολύ μακριά η μία χώρα από την άλλη φαίνεται). Σε άλλη ερώτηση «στην ελληνική τηλεόραση παίζονται πλέον πολλά τουρκικά σίριαλ. Εκτιμάτε ότι αυτό είναι ένα κίνητρο για να έλθουν κοντά οι δύο λαοί;», ο Τούρκος απαντά μεταξύ άλλων ότι «οι Έλληνες με τους Τούρκους μοιάζουν πολύ. Έχουν κοινές πλευρές , κοινή κουλτούρα και κοινά βιώματα» . (!!!)Τα θαυμαστικά δικά μου.

Θα τολμούσε άραγε μέσα από το έντυπο που διευθύνει να διαμαρτυρηθεί για τα ανθελληνικά σίριαλ που παίζονται στην Τουρκία (να μια καλή ευκαιρία για ρεπορτάζ κ. Συριόπουλε) όπως το «Mazi kalbımde yaradır» («το παρελθόν πληγή στην καρδιά μου») και στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας άλλος… φιλέλληνας Τούρκος ηθοποιός, ο Özğür Çevik, όπου εμφανίζεται σαν καλός Τούρκος αξιωματικός να ξεπαστρεύει τους κακούς Έλληνες κατά την εισβολή στην Κύπρο το 1974;

Η το άλλο ανθελληνικό σίριαλ που κάνει θραύση στη γείτονα χώρα, το «Kirik Kanatlar»,( «Σπασμένα Φτερά»). Εδώ λοιπόν, ο τουρκικός στρατός, (μέρες καταστροφής και σφαγής της Σμύρνης), όχι μονό συνοδεύει και κουβαλά με…. μεγάλη ευγένεια τα υπάρχοντα των προσφύγων, μην τυχόν και κουραστούν, αλλά… έχει στήσει και ένα μεγάλο πάγκο στην προκυμαία όπου τους προσφέρει… τρόφιμα ποτά και ότι άλλο που θα τους κάνει ευχάριστο το ταξίδι της προσφυγιάς!!!

Το να προβάλλεις λοιπόν φτηνές και άθλιες (από κάθε άποψη) τούρκικες σειρές από κρατικό έντυπο και μάλιστα σειρές που παίζουν ανταγωνιστικά με την ΕΡΤ κανάλια, γνωστά (τουλάχιστον) για το πολιτιστικό τους επίπεδο, ε αυτό λέγεται θράσος. Η ακόμα αν θέλετε και… άσκηση εξωτερικής πολιτικής!!
Πάντως πολύ θάθελα να δω τα νούμερα τηλεθέασης (ξέρετε, τα πραγματικά, όχι τα πλαστά) αυτών των τουρκικών σίριαλ που προμοτάρει … ο κ. Συριόπουλος.
Υπάρχει κανείς που να τα διαβάζει όλα αυτά...;

(Μας το έστειλε φίλος αναγνώστης)
exomatiakaivlepo

Όλοι να στείλουμε επιστολές διαμαρτυρίας στο ΕΣΡ ΚΑΙ στα κανάλια που προβάλλουν αυτά τα προπαγανδιστικά σκουπίδια!!


Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο Ελλάδος
Ηλθε τώρα η σειρά να σταλούν διαμαρτυρίες και στον Πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Ελλάδος. Γράψτε και διαμαρτυρηθείτε τόσο στον Αντένα όσο και παράλληλα σε εκείνους που έχουν την ευθύνη να επιβλέπουν τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.
Για διαμαρτυρία στον Πρόεδρο του ραδιοτηλοπτικού συμβουλίου της Ελλάδας το email του είναι: ncrtv@otenet.gr .
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ
Ο αγώνας συνεχίζεται πιο έντονος και αποφασιστικός για τερματισμό της προβολής της τουρκικής σειράς ‘Εζέλ’. Συνεχίστε τις διαμαρτυρίες εναντίον της αισχρής αυτής και απάνθρωπης συμπεριφοράς των διοικούντων το σταθμό αυτό έναντι των Ελληνοκυπρίων προσφύγων και δολοφονημένων κατά την βάρβαρη εισβολή του 1974, με ηλεκτρονικά μηνύματα, με φαξ και τα FACEBOOK. Τρείς ηλεκτρονικές διευθύνσεις για πιο γρήγορη αποστολή. Αν μπορείτε με αντίγραφο σε μας.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ
Antenna TV S.A. · Athens
Kifissias Ave. 10-12,
Maroussi
Phone: +30-210-688-6100
Athens Fax: +30-210-689-0304
151 25
Greece
http://www.antenna.gr/webtv/contact
pr@antenna.gr
'kalimeraellada@antenna.gr'
charamiss@antenna.gr

Δείτε οπωσδήποτε κι εδώ:
http://www.tanea-london.net/Themata/Themata5.html
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

3
Συλλογὴ ὑπογραφῶν γιὰ τὴν ἀπόσυρση τοῦ Νεοθωμανοῦ “Σουλεϊμάν”


Τὸ θράσος του ραδιοτηλεοπτικοὺ σταθμοῦ Ἀντένα ξεπερναει κάθε ὅριο. Ἀφοῦ πρῶτα ἐγκαινίασε τὴν πλημμύρα τῶν τουρκικῶν σήριαλ ποὺ ἐπεκτάθηκαν ἤδη στο Μέγκα καὶ στον Άλφα, τώρα ἐπιχειρεῖ ἕνα ἀκόμα βῆμα: Νὰ παρουσιάσει, μὲ τυμπανοκρουσίες, ἕναν σφαγέα τοῦ ἑλληνικοῦ καὶ τῶν λοιπῶν βαλκανικῶν λαῶν, τον Σουλεϊμᾶν, ὡς ἥρωα, στὴν ἑλληνικὴ τηλεόραση.
Ὁ Σουλεϊμᾶν, ἕνας ἀπὸ τοὺς ἀπηνέστερους διῶκτες τοῦ ἑλληνισμοῦ, κατέλαβε τὴ Ρόδο, σφαγίασε καὶ ἐξανδραπόδισε τὸν λαὸ τῆς Κέρκυρας, μαζὶ δὲ μὲ τὸν Σελὶμ A΄, τὸν ὁποῖονδιαδέχτηκε, ὑπῆρξε ἕνας ἀπὸ τοὺς ὀργανωτὲς τῶν μεγάλων ἐκστρατειῶν τοῦ παιδομαζώματος. Ἀφοῦ λοιπὸν οἱ Ἕλληνες ἐθίστηκαν ἤδη στὰ τουρκικὰ σήριαλ, ὁ Ἀντένα πραγματοποιεῖ ἕνα νέο βῆμα καὶ προβάλλει ἕναν ἀπὸ τοὺς βασικοὺς ὀργανωτὲς τῆς λεηλασίας καὶ τῆς ὑποταγῆς τῶν βαλκανικῶν λαῶν στοὺς Ὀθωμανούς, ὡς τὸ πρότυπο γιὰ τὸ νεοθωμανικὸ μέλλον ποὺ....

μᾶς προετοιμάζει ἡ εὐτελισμένη ἐλὶτ τῆς χώρας.
Ἔτσι ἀπὸ τὴ μία πλευρὰ ἐθνομηδενιστὲς δῆθεν διανοούμενοι ἀσκοῦν λοβοτομὴ στὰ σχολεῖα καὶ στὰ πανεπιστήμια, καὶ ἀπὸ τὴν ἄλλη τὰ ἀφεντικὰ τῆς τηλε-ἀποβλάκωσης, μᾶς σπρώχνουν ὁλοένα καὶ βαθύτερα στὸν χειρότερο ραγιαδισμό.
Πρέπει νὰ ἀντισταθοῦμε! Ὅπως ἔγινε μὲ τὸ ἄθλιο βιβλίο «ἱστορίας» τῆς ΣΤ΄ Δημοτικοῦ, ἔτσι καὶ τώρα πρέπει νὰ ἀπαιτήσουμε τὴν ἀπόσυρση τοῦ σοβινιστικοῦ «Σουλεϊμᾶν»
Αὐτὸ ποὺ συμβαίνει στὴν Ἑλλάδα εἴναι παγκοσμια πρωτοτυπία. Σὲ καμία ἄλλη χώρα δὲν θὰ διανοοῦνταν κανεὶς νὰ προβάλει μία σειρὰ ποὺ ἐκθειάζει τὸν ἴδιο του τὸν κατακτητή. Ἂν δὲν μποροῦμε νὰ τὸ διανοηθοῦμε, ἂς φανταστοῦμε τοὺς Παλαιστίνιους νὰ βλέπουν σήριαλ μὲ τὴ ζωὴ τοῦ Ἀριὲλ Σαρὸν ἢ νὰ παίζεται σειρὰ μὲ τοὺς ἔρωτες τῶν ναζὶ στὸ Ἰσραήλ.
Φτάνει πιά! Οἱ Ἕλληνες ἔχουν ἀξιοπρέπεια. Ὅπως ἐξεγειρόμαστε ὅταν μᾶς σέρνει ἡ Τρόικα ὡς ἐπαῖτες στὰ εὐρωπαϊκὰ σαλόνια, ἔτσι καὶ ἀρνούμαστε νὰ προσβάλλει ἔτσι τὴν ἱστορική μας μνήμη καὶ τὴν ἐθνική μας ἀξιοπρέπεια ὁ κύριος Κυριακοῦ καὶ τὸ κανάλι του.
Ζητούμε τὴν ἄμεση ἀπόσυρση τοῦ σωβινιστικοῦ-νεοθωμανικοῦ «Σουλεϊμᾶν» ἀπὸ τὸν ΑΝΤ1
Καλοῦμε τὸ Ὑπουργεῖο Παιδείας καὶ Πολιτισμοῦ, τὸ ΕΣΡ, τὴν Ἀκαδημία Ἀθηνῶν καὶ τὰ κόμματα τὰ ὁποῖα αἰδημόνως σιωποῦν νὰ πάρουν ἀμέσως θέση.
Καλοῦμε τοὺς Ἕλληνες πολίτες νὰ ἀναλάβουμε οἱ ἴδιοι νὰ ὑπερασπιστοῦμε τὴν τιμὴ καὶ τὴν ἱστορία τοῦ τόπου μας.
Κλείνουμε τὶς τηλεοράσεις, ἀνοίγουμε τὰ μάτια μας

Ἂν συμφωνεῖτε νὰ ἀποσυρθεῖ τὸ σήριαλ τοῦ ΑΝΤ 1 ὑπογράψτε ἐδῶ

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/201 ... _6776.html
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

4
Μόλις υπέγραψα, πιστεύω να γίνει κάτι, και όχι μόνο για τον τουρκοαντ1, αλλά και για το mega, και το alpha, πρέπει να την φάει ένας για να σταματήσουν και οι άλλοι, έλεος δηλαδή, πάω στην πεθερά μου, και έρχεται μια γειτόνισσα για καφέ και βάζει και την πεθερά μου να βλέπει, και όταν τους είπα, καλά ρε τούρκικα βλέπετε, δεν ντρέπεστε, είναι ωραία λέει η γειτόνισσα η κουμουτσα, Δεν έχει κάτι καλό αυτή την ώρα η τηλεόραση, είναι φτηνές παραγωγές, και λέω και εγώ, ε ναι φτηνές παραγωγές βλέπετε δεν το καταλαβαίνετε, και τότε δεν είχε τι να πει και απάντησε, έχει ωραία υπόθεση, ε πάρε και κάντε κάνα κέντημα της λέω ε τώρα κέντημα θα κάνουμε λέει ε ναι τώρα γίναμε αμερικανότουρκοι με face book κλπ. Κατάλαβες. άντε εσύ μετά πες, έχουν χαζέψει όλοι λέμε.

Re: Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

5
Ας υπογράψουμε όλοι κι ας στειλουμε κι επιστολές διαμαρτυρίας στο ΕΣΡ και τα κανάλια.

Προσωπικές, δικές μας επιστολές. Με τα δικά μας απλά λόγια.

Όταν το κάνουμε αυτό πολλοί, τότε κάτι θα πετύχουμε.

Πρέπει ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας τουλάχιστον να το κάνουμε αυτές τις ώρες.

Και αυτό περνάει. και είναι εύκολο για μας που χειριζόμαστε Η/Υ.

Αν δεν πράττουμε ποτέ και είμαστε μόνο στα λόγια, να μην περιμένουμε να αλλάξει κάτι.

Αν δεν κάνουμε ούτε αυτά τα απλά, αλλά τόσο σημαντικά για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, τότε τι θα κάνουμε;

Πως θα κάνουμε τα δύσκολα τότε; Από τον καναπέ;

Καθόμαστε που καθόμαστε τόσες ώρες στο ρημάδι.

Ας κάνουμε και 5-6 κλικ κι ας γράψουμε και μερικές αράδες για αυτά τα τόσο μεγάλα και σημαντικά πράγματα που παίζονται γύρω μας , για μας, χωρίς εμάς.

Ας τους δείξουμε πως είμαστε εδώ!



Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο Ελλάδος
Ηλθε τώρα η σειρά να σταλούν διαμαρτυρίες και στον Πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Ελλάδος. Γράψτε και διαμαρτυρηθείτε τόσο στον Αντένα όσο και παράλληλα σε εκείνους που έχουν την ευθύνη να επιβλέπουν τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.
Για διαμαρτυρία στον Πρόεδρο του ραδιοτηλοπτικού συμβουλίου της Ελλάδας το email του είναι: ncrtv@otenet.gr .
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ
Ο αγώνας συνεχίζεται πιο έντονος και αποφασιστικός για τερματισμό της προβολής της τουρκικής σειράς ‘Εζέλ’. Συνεχίστε τις διαμαρτυρίες εναντίον της αισχρής αυτής και απάνθρωπης συμπεριφοράς των διοικούντων το σταθμό αυτό έναντι των Ελληνοκυπρίων προσφύγων και δολοφονημένων κατά την βάρβαρη εισβολή του 1974, με ηλεκτρονικά μηνύματα, με φαξ και τα FACEBOOK. Τρείς ηλεκτρονικές διευθύνσεις για πιο γρήγορη αποστολή. Αν μπορείτε με αντίγραφο σε μας.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ
Antenna TV S.A. · Athens
Kifissias Ave. 10-12,
Maroussi
Phone: +30-210-688-6100
Athens Fax: +30-210-689-0304
151 25
Greece
http://www.antenna.gr/webtv/contact
pr@antenna.gr
'kalimeraellada@antenna.gr'
charamiss@antenna.gr

Δείτε οπωσδήποτε κι εδώ:
http://www.tanea-london.net/Themata/Themata5.html

Ἂν συμφωνεῖτε νὰ ἀποσυρθεῖ τὸ σήριαλ τοῦ ΑΝΤ 1 ὑπογράψτε ἐδῶ

http://www.gopetition.com/petitions/%CE ... CF%83.html
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

6
Aπό το Γραφείο Τύπου της Παρατάξεως μας κοινοποιήθηκε η ακόλουθη επιστολή, η οποία εστάλη στο τηλεοπτικό σταθμό: Αντέννα


Κ. Δ/ντά,

Από καιρό προβάλλονται στο κανάλι σας διάφορες σειρές τουρκικής παραγωγής, προκαλώντας ερωτηματικά στην Eλληνική κοινωνία, ως προς την σκοπιμότητα της προβολής αυτής και της χρονικής στιγμής που επιλέξατε να ανανεώσετε, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το περιεχόμενο του προγράμματός σας.

Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της Πατρίδος μας, επιχειρείται ολοφάνερα η αλλοίωση της Ελληνικής κοινωνίας, επιχειρείται να προκληθεί σύγχυση στον Ελληνικό λαό όσον αφορά στην ιστορία του, στις Ελληνορθόδοξες Παραδόσεις του, στην παιδεία του, στον πολιτισμό του και το κανάλι σας φαίνεται ότι προσπαθεί να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτήν την αποδόμηση της Πατρίδος μας.

Από καιρό εφαρμόζεται μια συγκεκριμένη τακτική, τόσο από το Κράτος όσο κι από τα ΜΜΕ, να συνηθίσει ο Eλληνικός λαός την τουρκική γλώσσα, (με το επιχείρημα ότι είναι η γλώσσα της γείτονος χώρας και πρέπει να την γνωρίζουμε οι Έλληνες, στα πλαίσια της καλής γειτονίας -άραγε ισχύει το ίδιο και για την Τουρκία; ), να συνηθίσει την μουσουλμανική κουλτούρα, να ξεπεράσει τις όποιες διαφορές στην νοοτροπία και στον πολιτισμό και να δεί την ιστορία μας με ένα διαφορετικό μάτι.

Γίνεται διαρκής πλύση εγκεφάλου στα Ελληνόπουλα, ότι τελικά δεν ήταν και τόσο σκληροί οι Τούρκοι κατά το παρελθόν, δεν επέβαλαν τόσα δεινά στους Έλληνες, δεν έκαναν όλες αυτές τις βιαιότητες που τους καταλογίσαμε, δεν ξερίζωσαν τους Έλληνες από την Μικρα Ασία, δεν ευθύνονται για την γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων, αλλά αντίθετα είναι ένας ενδιαφέρον λαός που πρέπει υποχρεωτικά, σαν καλοί γείτονες, να μάθουμε τα πάντα γι’αυτούς!

Άραγε το Τουρκικό Κράτος έχει υιοθετήσει ανάλογη τακτική; Διδάσκει στα Τουρκόπουλα την Ελληνική γλώσσα και την Ορθόδοξη Παράδοση; Προβάλλουν τα τουρκικά κανάλια Ελληνικές σειρές; Γίνονται οι Ελληνικοί έρωτες αγαπητοί στους Τούρκους;

Η καινούρια σειρά που εξασφάλισε το κανάλι σας (για να την προβάλει μάλιστα στην Prime time ζώνη!) «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» έρχεται απλά για να μας ψυχαγωγήσει ή θέλει και να μας μυήσει στον Τουρκικό πολιτισμό; Μήπως θέλει να ξαναγράψει ιστορία;
Γράφει το Δελτίο Τύπου του σταθμού σας για την νέα “υπερπαραγωγή”:

«Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, φανταχτερά κοστούμια, μαγευτική σκηνοθεσία, ξεχωριστή πλοκή, έρχονται με την υπερπαραγωγή "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής". Σε μια συναρπαστική ιστορία με έντονες διαμάχες για εξουσία, δυνατές συγκρούσεις, παθιασμένους έρωτες, ίντριγκες, αλλά και παιχνίδια συνομωσίας...» (άραγε οι εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές είναι όταν οι Τούρκοι σφάζουν τους Έλληνες;)
Εκμεταλλεύεσθε δηλαδή, το συναίσθημα του Ελληνικού λαού, προσφέροντας δακρύβρεχτες ιστορίες αγάπης και ιστορίες συνομοσίας, για να περάσετε υποσυνείδητα τα μηνύματα για τα οποία πληρωθήκατε;

Με τί κριτήρια επελέγη αυτή η σειρά να προβληθεί στην Ελλάδα; Γιατί να ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό η ιστορία του Σουλεϊμάν, ο οποίος συν τοις άλλοις ήταν ένας αδίστακτος δολοφόνος ο οποίος αιματοκύλησε την Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες;

Η Παράταξή μας καλεί τον Αντέννα να αποσύρει από το πρόγραμμά του αυτή τη σειρά που έχει προκαλέσει σύγχυση στην Ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν στοχεύει μόνο στο κέρδος του αλλά πράγματι θέλει να υπηρετεί και να ψυχαγωγεί τον Ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Διαμαντή
Δ/ντρια Γραφείου Τύπου
Πολιτικής Παράταξης “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

7
Τηλεκοντρόλ υπάρχει και όταν κάτι δεν σου αρέσει δεν το βλέπεις, ελεύθερη σκέψη υπάρχει (ακόμα), τα τούρκικα σήριαλ και ειδικά ο Σουλειμάν είναι μια καλή ευκαιρία για να μετρήσουμε τους ηλίθιους που ζουν γύρω μας και γενικότερα να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε ,οπότε δεν υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας...
Είδα τα καλύτερα μυαλά της γενιάς μου\nχαλασμένα απ΄ την τρέλα,\nλιμασμένα, υστερικά γυμνά...\n\nAllen Ginsberg

Re: Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

8
Χριστίνα έγραψε:Τηλεκοντρόλ υπάρχει και όταν κάτι δεν σου αρέσει δεν το βλέπεις, ελεύθερη σκέψη υπάρχει (ακόμα), τα τούρκικα σήριαλ και ειδικά ο Σουλειμάν είναι μια καλή ευκαιρία για να μετρήσουμε τους ηλίθιους που ζουν γύρω μας και γενικότερα να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε ,οπότε δεν υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας...

Ασφαλώς και υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας. Αν είναι να καθόμαστε άπραγοι και να κάνουμε "διαπιστώσεις" και καταμετρήσεις ηλιθίων, στο τέλος θα ξυπνήσουμε πολύ απότομα και θα είναι πια αργά για οτιδήποτε.
Δυστυχώς όλα τα αρνητικά που συμβαίνουν γύρω μας είναι μεταδοτικά και διαβρώνουν συνέχεια το περιβάλλον όπου υπάρχουν. Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά , λέει μια παροιμία.
Και επίσης μη ξεχνάμε τα παιδιά που δεν έχουν τις άμυνες και τις γνώσεις, αλλά και τους ενήλικες με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο οι οποίοι δεν έχουν αναπτυγμένη κριτική ικανότητα.
Δεν πρέπει να κάνουμε λοιπόν κάτι; Από την απραξία δεν κερδήθηκε ποτέ τίποτα...
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων

9
Και το τηλεκοντρόλ είναι μορφή διαμαρτυρίας,αλλά ατομική, το θέμα πιστεύω είναι να γίνει συλλογικό και μόνο με τις φωνές και τις διαμαρτυρίες θα γίνει αυτό,άλλωστε επηρεάζεται ο ενας απο τον άλλον και κάποιος που έβλεπε διαβάζοντας όλα αυτά μπορεί να αρχίσει να παίρνε στροφές το μυαλό.
Αλλά οχι να μείνουμε μονο σε υπογραφές,αν κοπεί η τηλεθέαση ,αν μπουκοτάρουμε τα προιοντα που υποστηρίζουν ως χορηγοι,θα το ξανασκεφτούν .

Για παράδειγμα
Διαφήμιση στον «Σουλεϊμάν» τέλος!


«Αντί να καταριέσαι το σκοτάδι, άναψε ένα κερί». Αυτή η σοφή φράση, που αποδίδεται στον Γκαίτε, αποτελεί μήνυμα δράσης και συμμετοχής έκαστου ανθρώπου στη διαμόρφωση του πεπρωμένου του. Η μεμψιμοιρία και η ανέξοδη κριτική δεν κοστίζουν τίποτα, γι' αυτό είθισται να μην αποφέρουν τίποτα. Οι πράξεις μετρούν και αποδίδουν!



Η «δημοκρατία», πιστή στη διακήρυξη αρχών, που δημοσίευσε στο πρώτο φύλλο της, θεωρεί την υπεράσπιση της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας πρώτιστο καθήκον της ενημέρωσης. Αυτό το καθήκον η εφημερίδα μας το εκτελεί άνευ αντιλογίας και υπεκφυγών, όπως οφείλει. Γι' αυτό έλαβε την απόφαση να διακόψει κάθε διαφημιστικό πρόγραμμα στον τηλεοπτικό σταθμό του AΝΤ1 ως την ημέρα που θα σταματήσει να προβάλλεται το σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».



Η αιτιολόγηση της απόφασης της «δημοκρατίας» είναι η προφανής: αυτή η σειρά αποτελεί μια απόπειρα του τουρκικού κράτους να εξωραΐσει τη μαύρη περίοδο των 400 ετών, όπου η Ελλάς είχε οδηγηθεί, δεμένη πισθάγκωνα, στον οθωμανικό τάφο. Η παρουσίαση του στυγνού σφαγέα και γενοκτόνου Σουλεϊμάν ως «του απόλυτου ηγέτη» και «του χαρισματικού αυτοκράτορα» συνιστά προσβολή στα εκατομμύρια των νεκρών που άφησαν πίσω τους τα στίφη των Σελτζούκων.



Η προβολή μιας σειράς όπως ο «Σουλεϊμάν» αποτελεί άμεση συνέργεια στην προπαγανδιστική καμπάνια της γειτονικής χώρας, που κατέχει περίπου τη μισή Κύπρο, καταπιέζει λαούς και φυλές της Μ. Ασίας, έχει διαπράξει γενοκτονίες των Ελλήνων και διεκδικεί εδάφη και κυριαρχία από την πατρίδα μας.



Η «δημοκρατία» δεν μπορεί να μη σχολιάσει το ζήτημα και να μην αντιδράσει κατά τα ελληνικά θέσμια. Θα ήταν ασυγχώρητο να λαμβάνει χώρα μια τόσο μεγάλη πρόκληση εναντίον των συμφερόντων του έθνους. Kαι βέβαια θα ήταν ενδιαφέρον να εξετασθεί από τη νέα κυβέρνηση κατά πόσον τέτοιου είδους «προδοτικές» παραγωγές μπορούν να εκπέμπονται από τηλεοπτική συχνότητα, η οποία εν τέλει είναι εθνικό αγαθό.



Με την πράξη μας αυτή δεν καταριόμαστε το σκοτάδι. Το διαφημιστικό μας κονδύλι είναι ίσως μικρό για το μέγεθος ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού όπως είναι ο AΝΤ1. Με την απόφασή μας όμως ανάβουμε ένα κεράκι στη μνήμη των αδικοχαμένων και καταπιεσμένων αδελφών μας, που υπέφεραν στα χέρια των δαιμόνων της Αγκυρας.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός”