Σεισμός 8,9 Ρίχτερ στην Ινδονησία

1
Σεισμός 8,9 Ρίχτερ στην Ινδονησία





Ισχυρότατη σεισμική δόνηση εντάσεως 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοιχτά του Άτσεχ, πολύ κοντά στις ακτές της Ινδονησίας, στις 11.40 περίπου (ώρα Ελλάδας).

Οι Αρχές της χώρας εξέδωσαν προειδοποίηση για την εκδήλωση τσουνάμι, ενώ βρίσκονται επί ποδός για την έγκαιρη και ασφαλή μετακίνηση του πληθυσμού από τις παράκτιες περιοχές.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Γεωφυσικής το εστιακό βάθος προσδιορίζεται στα 33 χιλιόμετρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Εικόνα

Η εν λόγω περιοχή είχε πληγεί από σεισμό και τσουνάμι το 2004 με περισσότερους από 110.000 νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

zougla.gr
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Σεισμός 8,9 Ρίχτερ στην Ινδονησία

4
Χμμ...!!!!
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)

Re: Σεισμός 8,9 Ρίχτερ στην Ινδονησία

5
phpBB [video]


phpBB [video]


Μέχρι στιγμής δεν έχει αναρτηθεί κάποιο γράφημα που να επιβεβαιώνει πιθανή δράση του νεοταξικού υπερόπλου.

Από το παρακάτω βιντεάκι προκύπτει πως πραγματοποιήθηκαν αεροψεκασμοί πάνω από το Μπαλί στις 27 Μαρτίου.

phpBB [video]


Ο σεισμός ήταν ήδη προγραμματισμένος και προσχεδιασμένος εδώ και πάρα πολύ καιρό, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τον Benjamin Fulford ο οποίος πέρσι κατηγόρησε τον γερουσιαστή της Βιρτζίνια Jay D. Rockefeller ότι παίζει βρώμικα παιχνίδια με το υπερόπλο.
phpBB [video]

Re: Σεισμός 8,9 Ρίχτερ στην Ινδονησία

7
ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΝΕΦΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ" ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ HAARP ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

phpBB [video]


phpBB [video]


phpBB [video]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”

cron