Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

1
Εικόνα
Προκλητικό άρθρο δημοσιεύεται στο περιοδικό Forbes στο οποίο γίνεται λόγος για ένα … στρατιωτικό πραξικόπημα που θα έδινε λύση στα προβλήματά της χώρας με το χρέος αφού θα οδηγούσε την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης !!!.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τίτλος του οποίου είναι «αληθινή λύση για την Ελλάδα ένα στρατιωτικό πραξικόπημα», αντί η Γερμανία να προσπαθεί να χρηματοδοτήσει το ελληνικό χρέος, θα έπρεπε να χρηματοδοτήσει ένα πραξικόπημα που θα «έλυνε το πρόγραμμα».

Όπως αναφέρει ο συντάκτης, «εάν υπάρξει στρατιωτική δικτατορία, η Ελλάδα θα έπρεπε αυτόματα να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι ο,τιδήποτε συμβεί στην οικονομία θα είναι απλά πρόβλημά της».

Καταλήγοντας ο συντάκτης του δημοσιεύματος κάνει λόγο για μία αναπόφευκτη ελληνική χρεοκοπία, εξηγώντας: «αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό βιοτικό επίπεδο πρέπει να πέσει, έτσι ώστε να καταστήσει ανταγωνιστική την προσφορά εργασίας. Αλλιώς, αν προτιμάτε, η ελληνική παραγωγικότητα χρειάζεται ισχυρή ανάπτυξη και γρήγορα. Και οι δύο τρόποι είναι πολύ δύσκολοι και οδυνηροί. Η τρίτη λύση είναι η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ και να υποτιμήσει την Νέα Δραχμή”.

http://www.forbes.com/sites/timworstall ... tary-coup/



This entry was posted in Κόσμος. Bookmark the permalink.
http://www.antinews.gr/2011/10/31/130742/
<<ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΥΔΕΝ ΑΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΥΞ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΩΣ>>

Re: Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

2
Πραξικοπηματική σφαγή 16 ανωτάτων αξιωματικών
Με την σφαγή 16 αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων, από τους οποίους οι τέσσερις Αρχηγοί, η κυβέρνηση "σφράγισε" τις έκτακτες πραξικοπηματικές, όπως τις χαρακτηρίζει η Ν.Δ. κρίσεις στην ηγεσία των Ε.Δ. Νέοι Αρχηγοί είναι οι: Μιχάλης Κωσταράκος ,νυν διοικητής Γ΄ΣΣ για νέο Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Ζαζιάς, νυν διοικητής Δ΄ΣΣ, για νέος Α/ΓΕΣ, Αντώνης Τσαντιράκης ,αρχηγός ΑΤΑ για Α/ΓΕΑ και Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, νυν διοικητής ΔΔΜΝ για Α/ΓΕΝ.

Στο Ν.Δ. λένε ότι οι κρίσεις είναι "μηδέποτε γενόμενες", οι αποταχθέντες θα ανακληθούν στην υπηρεσία όλοι ή σχεδόν όλοι και οι νεοτοποθετηθέντες θα αποστρατευτούν όχι εκδικητικά αλλά για έναν πολύ απλό λόγο: Είναι εξαιρετικά άπειροι για τις θέσεις αυτές!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

(Ανανέωση 16.18): Με μία δήλωση-βόμβα που εκδίδεται σε λίγα λεπτά (υπάρχει σε ανανέωση του κειμένου κατωτέρω ολόκληρη η ανακοίνωση), η Νέα Δημοκρατία, όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πηγές στο defencenet.gr, ανακοινώνει ότι "Δεν πρόκειται να δεχθεί τα αποτελέσματα του ΚΥΣΕΑ, θεωρεί την όλη διαδικασία ως παράτυπη και γενικότερα ο κρίσεις θα θεωρηθούν ως "μηδέποτε γενόμενες"!

Όπως έχει ήδη ενημερώσει το defencenet.gr, η Ν.Δ. είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση να μην τολμήσει να κάνει έκτακτες κρίσεις σήμερα, οι οποίες σε τελική ανάλυση αποτελούν πραξικοπηματική ενέργεια μιας κυβέρνησης η οποία έχει απωλέσει την δεδηλωμένη και ζητεί ψήφο εμπιστοσύνη από την Βουλή

Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το εύρος της κυβερνητικής συνταγματικής εκτροπής μέσω των ... τριψήφιων τηλεφώνων κάνουν ΚΥΣΕΑ για να αλλάξουν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς.

(Ανανέωση): Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με αφορμή πληροφορίες που φέρουν την κυβέρνηση να προχωρά, σήμερα, σε κρίσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με ριζική αλλαγή της ηγεσίας, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Την ώρα που καταρρέει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προχωρά σε κρίσεις με αλλαγή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και μάλιστα εντός της ημέρας.

Κύριε υπουργέ Εθνικής Άμυνας, μην τολμήσετε να προχωρήσετε σε αυτήν την αντιδημοκρατική ενέργεια.

Δηλώνουμε ότι δεν θα αναγνωρίσουμε μια τέτοια απόφαση που στρέφεται εναντίον του Εθνικού Συμφέροντος.

Τι προσπαθείτε να αποδείξετε; Δεν έχετε αντιληφθεί πως τις τελευταίες ώρες δεν υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα; Μια κυβέρνηση που την εγκαταλείπουν ένας ένας και οι βουλευτές της; Κάτω, λοιπόν, τα χέρια από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Αποτελείτε, πλέον, παρελθόν. Τελειώσατε".

--------------------------------------------------------------------------------------

(Ανανέωση 15.20): Εξωφρενική, αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική και πάνω απ'όλα επικίνδυνη ήταν η συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη απέναντι στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων τους οποίους κάλεσε στο γραφείο του για να τους πει, τι; Ότι "Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει κρίσεις"!

Μπήκαν λοιπόν στο γραφείο του οι τέσσερις Αρχηγοί (Α/ΓΓΕΘΑ, Ι.Γιάγκος, Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος, Α/ΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτης και Α/ΓΕΣ Δ.Κλόκοζας) κάθισαν στον καναπέ και με ύφος υπουργού που έχει μπροστά του θητεία ετών και όχι ωρών (το πολύ) τους είπε τα εξής πρωτοφανή:

"Σας ευχαριστώ για την συνεργασία, αλλά κρίνω ότι είναι ώρα να κάνω κρίσεις. Ήθελα να τις κάνω από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά λόγω των προβλημάτων με την Τουρκία και της έντασης τις ανέβαλα. Τώρα κρίνω ότι είναι η κατάλληλλη στιγμή (σ.σ.: τώρα που πέφτει η κυβέρνησή του από ώρα σε ώρα ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα γεγονότα) και έτσι αποφάσισα να προχωρήσω σε κρίσεις και την αντικατάστασή σας"!

Αμήχανοι οι τέσσερις Αρχηγοί δεν θέλησαν να πουν τίποτα περισσότερο, άλλωστε όλοι είναι αξιωματικοί με κεφαλαίο "Α" και αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mέσα σε μία πρωτοφανή πολιτική αναταραχή η κυβέρνηση υπονομεύει την ασφάλεια της χώρας και θέλει να κάνει ΚΥΣΕΑ σήμερα για να αποστρατεύσει ΟΛΟΥΣ του Αρχηγούς και να βάλει φιλοκυβερνητικούς αξιωματικούς Αρχηγούς στις Ένοπλες Δυνάμεις εν μέσωκρίσιμης κατάστασης για το Έθνος καταδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πόσο επικίνδυνη είναι.

Όπως έγραψε πρώτο από το πρωί το defencenet.gr η κυβέρνηση για να ελέγξει τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες θεωρεί "αντικυβερνητικές" (έφτασε στο σημαίο σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να ζητήσει ... νομιμοφροσύνη από τις Ένοπλες Δυνάμεις, στην προσπάθειά του να φτιάξει κλίμα έκτακτων κρίσεων), προχωρά σε κρίσεις εντός της ημέρας.

Ακούγονται διάφορας ονόματα (Μιχάλης Κωσταράκος ,νυν διοικητής Γ΄ΣΣ για νέο Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Ζαζιάς, νυν διοικητής Δ΄ΣΣ, για νέος Α/ΓΕΣ, Αντώνης Τσαντιράκης ,αρχηγός ΑΤΑ για Α/ΓΕΑ και Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, νυν διοικητής ΔΔΜΝ για Α/ΓΕΝ).

Επίσης συμπαρασύρονται και αποστρατεύονται δεκάδες στρατηγοί και ναύαρχοι εκ των οποίων ορισμένοι φέρονταν να ανήκουν στη κυβερνητική παράταξη

Το "μαχαίρι" μπαίνει πολύ βαθιά στην επετηρίδα προκειμένου να βρούν αξιωματικούς πειθαρχικούς στο Μνημόνιο!

Η κίνηση είναι τουλάχιστον πραξικοπηματική (έκτακτες κρίσεις της ηγεσίας ενώ η κυβέρνηση έχει ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και οι βουλευτές της παραιτούνται ο ένας μετά τον αλλο είναι απλά εκτροπή) και η Νέα Δημοκρατία έχει προειδοποιήσει παρασκηνιακά την κυβέρνηση να μην τολμήσει να κάνει κρίσεις τώρα.

Σε λίγο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Tήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

3
Aν θυμάμαι καλά και η ΝΔ είχε κάνει κάτι παρόμοιο το 2009 πριν αναλάβε ο Παπανδρέου.

Αλλά το περίεργο,αν και δεν ξέρω αν εχει ξαναγίνει κάτι τετοιο οτι το ΚΥΣΕΑ συνεδριασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και έπειτα από εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη.

Και παρεπιπτονως αυτο το άρθρο βγήκε χτες πριν την απόφαση του ΓΑΠ για δημοψήφισμα.Αλλά αν βγούμε απο την ΕΕ λόγω του πραξικοπήματος που προτείνουν ,δεν θα χάσουν τα δις που τους χρωστάμε;
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

4
.Αλλά αν βγούμε απο την ΕΕ λόγω του πραξικοπήματος που προτείνουν ,δεν θα χάσουν τα δις που τους χρωστάμε;

Γιατί υπάρχει περίπτωση να τα πάρουν :blue
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

5
emman έγραψε:
.Αλλά αν βγούμε απο την ΕΕ λόγω του πραξικοπήματος που προτείνουν ,δεν θα χάσουν τα δις που τους χρωστάμε;
Γιατί υπάρχει περίπτωση να τα πάρουν :blue
Φυσικά και δεν τίθεται θέμα κωλόχαρτων... ή μάλλον ψηφιακών κωλομονάδων !

Απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε !

Και η δουλειά είναι να τραβολογάμε τους λαούς και να μεθοδεύουμε και να εφαρμόζουμε τα σχέδια μας... :541

Κι έχουμε ένα στρατό "ειδικών", επιστημόνων, οικονομολόγων, νομικών, πολιτικών, δημοσιογράφων...να μιλούν και να αναλύουν...στα καθεστωτικά βήματα...
να διανοούνται τα αδιανόητα...
να υποστηρίζουν τα αστήρικτα...
να επεξηγούν τα ανεξήγητα...
να εκλογικεύουν τα παράλογα...
να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα...
να δικαιώνουν τα άδικα...


Και μας προκαλούν να δώσουμε απάντηση Ελληνική...

Είναι σχεδόν σίγουροι ότι ξεχάσαμε κι ότι δε μπορούμε !

Σηκωθείτε !

Βγείτε μπροστά !

Βγείτε από την άθλια και ισοπεδωμένη μάζα που καταντήσαμε !

Και τραβήξτε και το διπλανό σας !

Κι αυτός θα τραβήξει κάποιον άλλον !

Από την άλλη αν δείτε το διπλανό σας να σας δίνει το χέρι για να σηκωθείτε, κοιτάξτε τον στα μάτια και δώστε το χέρι σας !

Αν σας παροτρύνει με φωνές ή σας γνέφει για να σηκωθείτε, μην τον κοιτάτε σα να είστε ένα γαμημένο ζόμπι !

Δείξτε ότι νοιώθετε !

Δείξτε ότι είστε ζωντανοί !

Από εμάς εξαρτώνται όλα, σας το ορκίζομαι !





Με νοιώθετε καθόλου ? :hmmm

Λιγάκι...?

Πραγματικά πονάω, ρε γαμώτο...
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

6
Οτι μπορέσουν θα πάρουν..για αυτο κάνουν και το κούρεμα..επειδη ξερουν οτι δεν θα τα πάρουν...για να σωσουν τους ευατούς τους..το θέμα ειναι οτι ενα πραξικόπημα..που θα εβγαζε την Ελλάδα εκτος ευρώ και ΕΕ , πιστευω θα κατέστρεφε το ευρω...για αυτο και τόσο καιρό δεν μας χρεοκοπουν και δεν μας διώχνουνε οι ίδιοι..αν τους συνεφερε ..θα το είχαν κάνει..εκτος αν κάποιοι θέλουν το πραξικοπημα και το προωθούν ,εννοώ τους ξένους.. για να καταστραφει το ευρω.




Αμνε, συμφωνώ απόλυτα ,αλλα ηρέμησε..θα πάθεις τίποτα!
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

7
Ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε δεν μάσησε τα λόγια του φτάνοντας ακόμα στο σημείο να απειλήσει ανοιχτά την Ελλάδα με ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της σε περίπτωση που το κούρεμα και η απώλεια εθνικής κυριαρχίας πεταχτούν σαν κουρελόχαρτα στον κάλαθο των αχρήστων από τους Έλληνες πολίτες!
Εικόνα
Ουσιαστικά ο υπουργός των Οικονομικών υιοθετεί τις ακραίες φασιστικές απόψεις του ακροδεξιού ηγέτη του κόμματος της Ελευθερίας και μελλοντικού καγκελάριου Ρενέ Στάντκεβιτς περί επέκτασης της Γερμανίας σε όλη την γηραιά ήπειρο με πρόσχημα την κρίση χρέους!!!
Εικόνα
Και αυτές ακριβώς τις απειλές βλέπουμε να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας.

Μιλάμε παίδες για ένα δεύτερο σχέδιο "Μαρίτα"!
Εικόνα
Το στρατιωτικό πραξικόπημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη θα λειτουργήσει ως όχημα για την εισβολή της νέας Βέρμαχτ στην Ελλάδα και την προσάρτησή της στο Δ' Ράϊχ με αλλαγή του ονόματος της χώρας σε Ραϊχενστάϊν, υποστολή της γαλανόλευκης και αντικατάστασή της από την κόκκινη σημαία με τον μαύρο αετό και τη σβάστικα.

1941
Εικόνα
2011
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος King Hercules την 02 Νοέμ 2011, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

9
Διαβασα ενα αρθρο απο το Κατοχικα νεα σχετικα με το πραξικοπημα... και που εκανε εντυπωση η ακολουθη πρόταση
Τα CDS δεν πληρώνονται όταν το πιστωτικό γεγονός οφείλεται σε κύρηξη πολέμου.

Ψαχνοντας να βρω αν οντως ισχυει... βρηκα το ακόλουθο σχολιο σε σχετικό άρθρο απο το Ξυπνήστε ρε!

Σας το παραθέτω γιατι το θεωρώ πολύ σημαντικό!


Αρα περιμενουν καποιο μεγαλο ξεσηκωμο για καποια σοβαροτατη αιτια που θα δημιουργησουν οι Νεοταξητες.οπου η δυναμη των SSS-mat δεν θα επαρκη αλλα ουτε και η Ελληνικη Μεραρχια του Κιλκις antiriot θα δεχτει να χτυπησει τον λαο μας
θα το πω απλα .Στην διασκεψη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που εγινε χθες παριστατο και η εφημεριδα της ΡΩΣΙΑΣ η ΠΡΑΒΔΑ.
ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ τι λογο εχει να παρευρισκεται στην συνγγκεντρωση ενος Ελληνικου κομματος του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ; Δεν ειμαστε καν στην βουλη,ασχετα αν εχουμε εκατονταδες χιλιαδες μελη και 120 πυρηνες στην Επικρατεια
Ποιος ειναι ο λογος που κατεβηκε ο Ρωσικος Στολος στο Αιγαιο μας;

Εχοντας σαν παραδοχη οτι οι Ελληνες Πατριωτες ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ θα επικρατησουν οποτε πηγαινει χαραμι ολο το σχεδιο των Νεοταξητων περι παγκσμιου Φασισμου σημαινει οτι πρεπει να αποτρεψουν το ενδεχομενο των εκλογων.Βεβαια τιθεται και το αλλο σεναριο. Τα cds ασφαλιστρα κυνδηνου ειναι αδιευκρινηστα ποσα ,οπου σε ενδεχομενο πιστωτικου γεγονοτος (κουρεμα χρεους ) αρα χρεωκοποιας ,πρεπει να πληρωθουν απο τους τραπεζητες,οποτε καταρεουν ,ακουγεται οτι ειναι ενα τρις Ευρω ,αλλα για να αποτραπει η καταρευση των Νεοταξητων Τραπεζικων και ταυτοχρονα να μην πληρωσουν τα CDS αυτο γινεται μονο με πλαστο προσυνενοημενο θερμο επισοδειο με συνεπεια την κυρηξη πολεμου στην Τουρκια


Ταυτοχρονα δινουν την ΑΟΖ η μοιραζουν εις βαρος μας τα πετρελαια στους Τουρκους χανουμε καποιο μεγαλλο νησι μερικες βραχονησιδες και το Καστελοριζο,ο λαος δεν θα αντεξει τετοια προδοσια η μεραρχια του Κιλκις δεν ανεχεται να χτυπησει Ελληνες,και αναλαμβανει η ΕUROGENTFOR
Aυτοι που απαρτηζουν τον Ευρωστρατο ειναι μισθοφοροι που εχουν ερθει εδω πριν απο καιρο ,ξερουν τις συνηθειες μας,την Ελληνικη γλωσσα διοτι καθοντε δυο χρονια πριν στην χωρα οπου θα επιχειρησουν.
Ενα τελευταιο που θελω να σας πω ειναι οτι δεν ισχυει αυτην την στιγμη το Ελληνικο Συνταγμα,ισχυει το Ευρωσυνταγμα δηλαδη παραδοθηκε Λαικη Κυριαρχια στους Νεοταξητες της Ευρωπης.
Ο Ρωσικος Στολος ειναι στο Αιγαιο μας,το Πατριωτικο Μετωπο ειναι διπλα στον λαο μας.ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΝΥΚΤΑΚΗΣ Συντονιστης του πυρηνα Ηρακλειου
Πυρηνας Ηρακλειου του Πατριωτικου Μετωπου www pamet.gr
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”