Προφητείες του Οσίου Νείλου του νέου και του μυροβλήτου

1
Του έν' τω Αγίω Όρει του Άθωνος ασκήσαντος, προ 600 ετών, περί της ελεύσεως του Αντίχριστου και των εν τέλει του αιώνος ανθρώπων·

Κατά το 1900 έτος βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρυται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησίαση ο καιρός της ελεύσεως του Αντίχριστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. Τότε έρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, μετασχηματίζωνται αι μορφαί των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζωνται οι άνδρες από τας γυναίκας δια της αναίσχυντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής· οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γενούν ωσάν θηρία από την πλάνην του Αντίχριστου.
Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και γεροντότερους η αγάπη θα εκλείψη οι δε Ποιμένες των Χριστιανών, Αρχιερείς και Ιερείς, θα είναι τότε άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, θα αλλάξουν τα ήθη, αι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σωφροσύνη θα απολεσθή από τους ανθρώπους και θα βασιλεύση η ασωτεία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια. Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται, εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, ο άνθρωποι θέλουν στερηθή την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το Άγιον Βάπτισμα ως και την τύψιν της συνειδήσεως.

Αι Εκκλησίαι δε του θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι όποιοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερα Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφισιν των θλίψεών των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχώριας. Κα πάντα ταύτα γεννήσονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυρίευση τα πάντα, και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιή τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν, θέλη δε δώση πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, δια να εφεύρη, να ομιλή ο εις προς τον άλλον, από την μίαν άκραν της γης, έως την άλλην, τότε θα πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλάσσης ως ιχθύες.

Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβιούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντίχριστου. Και τόσον θα προοδεύση την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύη εις την ύπαρξιν του τρισυπόστατου Θεού.
Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κωλοβώση τας ημέρας, δια τους ολίγους σωζόμενους διότι θέλει πλανήσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς. Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δύστομος ρομφαία και θα θανάτωση τον πλάνον και τους οπαδούς αυτού.

--------------------------------------------------------
Ύστερον θέλει γίνη η ογδόη Σύνοδος..., και τότε θα ειρηνεύσουν ολίγον καιρόν οι άνθρωποι, και πάλιν θέλουν να μετατρέψουν την γνώμην τους εις το πονηρόν, εις την απώλειαν, και να μη γνωρίζουν τι εστι το στέφανον του γάμου, μόνον θα έχουν μίαν απώλειαν και συγκατάβασιν εις την ασωτείαν χειρότεροι από τα Σόδομα και Γόμορρα...,και άλλα μύρια κακά θα πολιτεύωνται, και όσαι κακίαι θα πολιτεύωνται, τόσαι δυστυχίαι θα έλθουν, ... και τας κακίας οπού έκαμνον οι παλαιοί άνθρωποι πριν του κατακλυσμού, διπλασίως θα εργάζωνται αυτοί χειρότερα... θα αποφασίζουν, ότι εκείνος οπού εργάζεται την κακίαν θα είναι καλός...και όσον θα πλεονεκτούν οι άνθρωποι, τόσον δυστυχία θέλει είναι εις τον κόσμον...Η φιλαργυρία είναι πάθος ακόρεστον... Η πλεονεξία είναι οδηγός της απωλείας και η ακτημοσύνη είναι οδηγός της σωτηρίας. Επλεονέκτησες; απώλεσας την σωτηρίαν σου, διότι η σωτηρία του ανθρώπου κινδυνεύει να χαθή από την πλεονεξίαν.

Αυτή η κατηραμένη θα φέρη εις τον κόσμον την δυστυχίαν και θα απωλεσθή η ευτυχία, αυτή εκατάστησε την διχόνοιαν εις τον κόσμον, και εις την μοναδικήν πολιτείαν...Η πλεονεξία είναι θρόνος του αντίχριστου...Η πλεονεξία επρόσφερε το ψεύδος εις τον κόσμον, και ελκύζονται με το ψεύδος και ανομούν με την αρπαγήν της αδικίας, και η αλήθεια εχάθη, και εις το ψεύδος πείθονται όλοι. Η αλήθεια είναι η ένσαρκος οικονομία του Χριστού και το κήρυγμα του Ευαγγελίου, και το ψεύδος είναι η έλευσις του αντιχρίστου και η βασιλεία του, όπου θέλει να φέρη την παγκόσμιον δυστυχίαν και απώλειαν εις όλον τον κόσμον, και καθώς οι Προφήται προέλεγον την έλευσιν του Κυρίου, έτσι και η πολυφρόντισις θα σκοτίζη την διάνοιαν των ανθρώπων, θα γίνωνται αναίσθητοι εις την σωτηρίαν τους, από την πολλήν φροντίδα οπού θα έχουν, και η σωτηρία σώζεται μόνον εις όσους δεν πείθονται εις την εργασίαν του αντίχριστου, και η εργασία του αντίχριστου είναι η μέριμνα του κόσμου και ο θησαυρισμός...και την σήμερον οι άνθρωποι εδόθησαν εις την πολυθησαύρισιν και μέριμναν, και παρεδόθησαν εις την απώλειαν με αρπαγάς, προδοσίας, ψεύδη, αρρενομανίας, γαστριμαργίας, υπερηφανείας, με την σκληρότητα της καρδίας, και με την πλεονεκτικήν φιλαργυρίαν...

...Όταν θα δυστυχεύση ο κόσμος από την χάριν του παναγίου Πνεύματος, τότε θα έλθουν εις τον κόσμον όλαι αι δυστυχίαι να τον περικυκλώσουν. Και πρώτον θα δυστυχεύση ο κόσμος από την αγάπην, ομόνοιαν και σωφροσύνην, δεύτερον θα δυστυχεύση κάθε χώρα και να χαθούν τα υποκείμενα κεφάλαια από τας χώρας, και θέλει δυστυχεύση και η Εκκλησία του Χριστού από αρχιερείς και ποιμένες και πνευματικούς

Ύστερον από αυτήν την δυστυχίαν θα γεννηθή ο ακάθαρτος από την κοιλίαν της ακαθαρσίας, και θα ποιή σημεία και τέρατα με δαιμονικάς φαντασίας, υποκρινόμενος εις τον κόσμον πως είναι πράος και ταπεινός τη καρδία, αλλά θα είναι αλώπηξ εις την καρδίαν και λύκος εις την γνώμην. Και τροφή του θα είναι η ταραχή των ανθρώπων, όταν θα ταράσσωνται οι άνθρωποι, τότε θα ζωοτρέφεται ο αντίχριστος.

Και η ταραχή των ανθρώπων θέλει είναι η κατάκρισις, ο φθόνος , η μνησικακία, το μίσος, η έχθρα, η πλεονεξία, η αρρενομανία, η μοιχεία, η πορνεία, η λήθη της πίστεως και η αλαζονεία, αυτά είναι η τροφή του αντιχρίστου, και θα είναι κεφαλή επάνω εις τας χώρας..., και εξουσιαστής εις τον κόσμον. Και θα εξουσιάση την αίσθησιν του ανθρώπου, και όλοι θα πείθονται εις αυτόν, διότι αυτός θα είναι νομοκράτωρ και αυτοκράτωρ, και θέλει ενεργεί όλων την απώλειαν, και όποιος ευρίσκεται εις την απώλειαν εκείνος θα νομίζη πως εργάζεται την σωτηρίαν του.

Τότε θα καταφρονηθή το Ευαγγέλιον της Εκκλησίας, διότι η απώλεια θέλει φέρη τότε μεγάλην δυστυχίαν εις τον κόσμον, και θέλει γίνουν σημεία και φοβερά εν μέσω της δυστυχίας. Πείνα φοβερά θέλει γίνη οπού να μην χορταίνη ο άνθρωπος, διότι τότε θα τρώγη επτά φορές περισσότερον από ότι τρώγει τώρα και πάλιν να μην χορταίνη, και θα είναι πανταχού μεγάλη δυστυχία... Τότε, όσοι σφραγισθούν με την σφραγίδα του αντιχρίστου πολλοί θα πεθάνουν εις τους δρόμους, και η καρδία τους περισσότερον θα λιγώνεται, και μη δυνάμενοι να βαστάσουν την πείναν και την λιγούραν, θα αρπάζουν να τρώγουν τους νεκρούς... και η σφραγίς του θα γράφη, εδικός μου είσαι, ναι εδικός σου είμαι, θεληματικώς μου έρχομαι και όχι δυναστικώς και αλλοίμονον εις όποιον σφραγισθή με αυτήν, τότε θα γίνη μεγάλη ταραχή εις τον κόσμον... και βλέποντας ο Θεός την ταραχήν των ανθρώπων, θέλει προστάξη την θάλασσαν να λάβη την πρώτην της ουσίαν οπού ήτον θερμοτάτη... και όταν καθίση ο αντίχριστος εις τον κατηραμένον του θρόνον, θέλει βράση η θάλασσα ωσάν χάλκωμα, και θέλει στειρεύση η γη τα βότανα και δένδρα από την θερμότητα της θαλάσσης και αι φλέβαι των πηγών θα ξηρανθούν και τα ζώα και πετεινά να αποθάνουν από τον χνώτον της θαλάσσης. Και τότε θα γίνη η ημέρα ωσάν ώρα, η εβδομάδα ωσάν ημέρα, και ο μήνας ωσάν εβδομάδα, διότι από την πονηρίαν του ανθρώπου θα γίνουν τα στοιχεία βιαστικά, δια να τελειώση γρήγορα ο καιρός, οπού ελάλησεν ο Θεός... Τότε θα έλθουν να κηρύττουν ο προφήτης Ηλίας και ο δίκαιος Ενώχ...και να λέγουν. Όποιος κάμη υπομονήν και δεν σφραγισθή με την σφραγίδα του αντίχριστου, θέλει σωθή, και εξάπαντος θα τον δεχθή ο Θεός εις τον Παράδεισον, μόνον να μην σφραγισθή, αλλά να κάμνη τον σταυρόν του, διότι η σφραγίδα του σταυρού ελευθερώνει τον άνθρωπον από τα βάσανα του άδου, και η σφραγίδα του αντιχρίστου τον παραδίδει εις τα βάσανα του άδου. Και αν πεινούν, να μην ζητούν τροφήν, μόνον να έχουν υπομονήν, και βλέποντας ο Θεός την υπομονήν τους, θα στείλη εξ ύψους βοήθειαν... Τα παγκάκιστα δε τέκνα του αντιχρίστου είναι η πορνεία, η μοιχεία, η αρσενοκοιτεία, ο φόνος, η αρπαγή, η κλεψιά, η αδικία, το ψεύδος, η τυραννία, η πώλησις και αγόρασις του ανθρώπου...,τόσον πονηρά θέλει γίνη η ανθρώπινος φύσις τότε...,και θα ενεργήσουν την πονηρίαν τους περισσότερον από τους δαίμονας...και βλέποντας ο αντίχριστος πως θα γίνη η ανθρώπινος φύσις πονηροτέρα από τους δαίμονας, θέλει χαρή κατά πολλά... Ορθόδοξος Φιλόθεος Μαρτρία Εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη"

Ο ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ ο Νέος, ο Μυροβλύτης

(Εύρεση τιμίων λειψάνων του)
7 Μαΐου
Καταγόταν - σύμφωνα με την Ακολουθία του, πού εκδόθηκε το 1847 - από τον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας. Όταν ο Νείλος ήλθε
σε κατάλληλη ηλικία, μαζί με τον θείο του Μακάριο (πού ήταν και δάσκαλος του στα ιερά γράμματα), εντάχθηκαν στο Μοναστήρι της Μαλεβής.
Εκεί ο Νείλος χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος και στη συνέχεια Ιερομόναχος. Κατόπιν πήγε στο Άγιο Όρος, όπου ασκήτευσε στο σπήλαιο του Αγ. Πέτρου του Αθωνίτη (στο Καραβοστάσι) επί πολλά χρόνια και είναι άγνωστο πώς τρεφόταν αφού το σπήλαιο είναι απρόσιτο. Πέθανε ειρηνικά στις 12 Νοεμβρίου 1651. Ο τάφος του βρέθηκε στις 7 Μαΐου 1845 από μοναχό ονόματι Αιχμάλωτο που του είχε υποδείξει τον τόπο στον ύπνο του ο ίδιος ο Άγιος. Κατά την ανεύρεση του τάφου έγιναν πολλά θαύματα. Από τον τάφο του ανάβλυζε μύρο που γιάτρευε τους πιστούς.
• Το λείψανο του βρίσκεται στο μοναστήρι της Λαύρας. Τιμάται ως προστάτης Κυνουρίας. Ο Φώτης Κόντογλου έχει ζωγραφίσει την σεπτή του εικόνα στο Ναό του Αγ. Νικολάου Κάτω Πατησίων-Αχαρνών.

Απολυτίκιον.

Ως άνθη πανεύοσμα, της αϊδίου ζωής, τα θεία σου λείψανα, εκ των ταμείων της γης, ημίν ανεφάνησαν. Όθεν μνείαν τελούντες, της ευρέσεως τούτων, μέλπομεν Πάτερ Νείλε, την δοθείσαν σοι χάριν, δι' ής πάσι προστάτης, ευρίσκη θερμότατος.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΟΥ

2
Η προφητεία που με έχει προβληματίσει είναι η εξής:
''και δεν είναι πολύς καιρός όπου εξέκλιναν εις την απώλειαν οι άνθρωποι,μόνον έως εικοσιπέντε χρόνοι είναι όπου επήρε μεταβολή η μοναδική πολιτεία,και άρπαξεν η απώλεια τον κύκλον της μοναδικής πολιτείας,και έμεινε καταφρονεμένη η ευλογημένη ανάμεσα εις τους εικοσιπέντε χρόνους,άρπαξεν η απώλεια με τόσην ευκολίαν τον κύκλον της μοναδικής πολιτείας,άραγε ωσάν τι θέλει γίνη η μοναδική πολιτεία,όταν έλθουν τρείς φοραίς εικοσιπέντε,ώσαν ποιά στενοχώρια θέλει είναι εις την καθαράν πολιτείαν,και ωσάν ποιά απώλεια και ευρυχωρία θέλει έχη εν μέσω του κύκλου της μοναδικής πολιτείας΄αλλά εις το τέταρτον των εικοσιπεντάδων,μετά εκατόν δηλονότι χρόνους,εις τους χίλιους δεκαοκτώ και οκτακοσίους,εώς τους χίλιους εννεακοσίους δεκαοκτώ,έχομεν και λέγομεν εις τα επτά χιλιάδας τετρακόσια,τότε αρα γε ωσάν ποιάν ελευθερίαν θέλει έχη η απώλεια της απωλείας εν μέσω της μοναδικής πολιτείας...''
(Βιβλίο:Η πτώση και το τέλος του Αγίου Όρους,σελ.274)

Με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι ο Άγιος διαφοροποιείται απο την Επίσημη Εκκλησία και θέτει το 1918 ως το 7400 από Αδάμ.Έτσι,έχουμε συμφωνα πάντα με τον Άγιο,το 7500 απο Αδάμ να είναι το 2018!

Re: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ

3
Αν ψάξεις βαθιά όλες τις προφητείες θα έχεις πολλους προβληματισμούς!

Δεν πρόκειται να κατασταλάξεις κάπου αλλά και όυτε να καταλαβεις τι λένε,διότι άλλες ειναι μπερδεμενες,αλλες ψευτικες και άλλες βαλτές απο κάποιους!


Τωρα όσον αφορά για την εν λόγω προφητεία έχουμε και λέμε:


Αν και δεν εχω το υπόλοιπο κομάτι για να καταλαβω ακριβώς τι λέει η συγκεκριμενη προφητεια...
Με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι ο Άγιος διαφοροποιείται απο την Επίσημη Εκκλησία και θέτει το 1918 ως το 7400 από Αδάμ.Έτσι,έχουμε συμφωνα πάντα με τον Άγιο,το 7500 απο Αδάμ να είναι το 2018!

Λέει κάτι η επίσημη εκκλησία περί προφητειών κτλ?


''και δεν είναι πολύς καιρός όπου εξέκλιναν εις την απώλειαν οι άνθρωποι
Μια ζωή έτσι ήταν οι άνθρωποι!!!

Όσο έχουμε κάποιους πάνω απο τα κεφάλια μας να μας διοικούν έτσι όπως θέλουν αυτοί,αυτό το πράγμα θα γίνεται!

Κοίτα όλη την ιστορία της ανθρωποτητας και θα καταλαβεις.

Δεν είναι κακός ο κόσμος ούτε έχει πέσει και σε απωλειαν!

Αυτοί που ανηκουν σε αυτήν εδώ την κατηγορία είναι η μεγάλη ελίτ με τα τσιράκια τους!

μόνον έως εικοσιπέντε χρόνοι είναι όπου επήρε μεταβολή η μοναδική πολιτεία,και άρπαξεν η απώλεια τον κύκλον της μοναδικής πολιτείας,και έμεινε καταφρονεμένη η ευλογημένη ανάμεσα εις τους εικοσιπέντε χρόνους,άρπαξεν η απώλεια με τόσην ευκολίαν τον κύκλον της μοναδικής πολιτείας,άραγε ωσάν τι θέλει γίνη η μοναδική πολιτεία,όταν έλθουν τρείς φοραίς εικοσιπέντε,ώσαν ποιά στενοχώρια θέλει είναι εις την καθαράν πολιτείαν,και ωσάν ποιά απώλεια και ευρυχωρία θέλει έχη εν μέσω του κύκλου της μοναδικής πολιτείας΄αλλά εις το τέταρτον των εικοσιπεντάδων,μετά εκατόν δηλονότι χρόνους,εις τους χίλιους δεκαοκτώ και οκτακοσίους,εώς τους χίλιους εννεακοσίους δεκαοκτώ,έχομεν και λέγομεν εις τα επτά χιλιάδας τετρακόσια,τότε αρα γε ωσάν ποιάν ελευθερίαν θέλει έχη η απώλεια της απωλείας εν μέσω της μοναδικής πολιτείας...''

Για ποια 25 χρόνια αναφέρεται?
Για τα 25 χρόνια μετέπειτα που έγραψε την προφητεία ή στα τελευταια 25 χρόνια πριν το τέλος της ανθρωπότητας?

Μετά αναφέρεται για τρεις 25ετιες και για τεσσερις 25ετιες.


Όπως και να έχει πάντος κατα την προσωπικη μου άποψη έχει πέσει ολίγον έξω.

Όσο για το 2018 λίγο χλωμό το βλέπω!
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ

6
Αν είναι αλήθεια,εχουμε μολις 7 χρόνια μπροστά μας.Σ'αυτά τα 7 χρόνια πρέπει να γίνει πόλεμος,να εμφανιστεί ο Αντίχριστος,να μαρτυρήσουν οι δύο προφήτες,να,να,να.....Θα είναι αν μη τι άλλο 7 γεμάτα χρόνια........

Re: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ

7
Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς,μην αγχωνόμαστε και τα βάφουμε μαύρα επειδή πιθανόν σε 7 χρόνια θα γίνουν όλα ή πιθανόν να έρθει το τέλος.

Το βιβλιο από όσο εψαξα το έπιμελήθηκε ο Πάτερ Μάξιμος.

«...δια τούτο σας λέγω, όταν έλθουν αι τέσσαρες εικοσιπεντάδες, ήγουν όταν περάσουν από τώρα (σ.σ.δηλ. το 1815) εκατόν χρόνοι, (σ.σ. δηλ. το 1915) τότε τι έχει να γένη η μοναδική πολιτεία· και ακόμη από τότε όταν περάσουν άλλαις τρεις εικοσιπεντάδες, ήγουν άλλα εβδομήκοντα πέντε έτη, (σ.σ.δηλ. το 1990) εκείνοι οπού θα περιπατούν εις τα μέσα του ογδόου αιώνος· ήγουν εις τας επτά ήμισυ χιλιάδας, άρά γε ωσάν τι ταραχή θέλει γίνη τότε από το τέρταρτον έως το πέμπτον, ήγουν από τας 7400, έως 7500 έτη·..............»


εδω λέει για 1915 και οχι 1918!

Για περισσότερα εδω

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.patrokosmas.gr/ekdosis.asp?sitem=1&artid=3823
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ

8
Mπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι η προφητεία που μιλαει για το 1918 είναι δική μου ανακάλυψη,δεν την είχε διαβάσει ούτε ο ίδιος!Και αυτό γιατί ερχεται σε αντίθεση με την Επίσημη Εκκλησία και δεν μπορούσε να την συμπεριλάβει στο βιβλίο του!Αυτό μου λέει οτι η προφητεία είναι αυθεντική και πραγματικό ''λαβράκι''!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες Γερόντων”

cron