Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

1
Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (VIDEO)



Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ


Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ "ΠΗΡΕ" ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΝΗ....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ;

ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ;


phpBB [video]



ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

(το πέος έχει περιτομή)

πηγή:ΑντιΠληροφόρηση

Σχόλιο: Παραδειγματίζονται από τους εν Ελλάδι φίλους τους που ασκούν δημοσιογραφική αλητεία...

στο παρακάτω βίντεο Πασοκικοί Megaδημοσιογράφοι σκίζουν τα ιμάτιά τους να υποστηρίξουν τα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ του Σύριου που δήλωνε Ιρακινός (για να πάρει άσυλο) για το ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙ, και βρίζουν ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ τα Άγια ΠΕΡΙΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ" και να σπεύδουν να δηλώσουν (τέλος βίντεο) πως αυτό το σύνθημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ.


phpBB [video]



ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΟΥ ΣΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!

Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE


«Αντίποινα» για την άρνηση του ολοκαυτώματος η προσβλητική εκπομπή στο ισραηλινό κανάλι


Σε πολλά ιστολόγια έγινε αυτές τις ημέρες αναφορά στην γελοία και άκρως προσβλητική εκπομπή ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού για τον Ιησού Χριστό και τη Παναγία.


Η εκπομπή αυτή προβλήθηκε τον Φεβρουάριο και προκάλεσε την αντίδραση όλων των χριστιανών στους Αγίους Τόπους


Σε ανακοίνωσή τους οι Καθολικοί επίσκοποι του Ισραήλ είχαν εκφράσει την οργή τους για την «αποκρουστική επίθεση» που εξαπέλυσε ισραηλινή τηλεόραση εναντίον του Ιησού Χριστού και της Παναγίας, τονίζοντας: «εμείς , τα μέλη της συνέλευσης των Καθολικών Επισκόπων στους Αγίους Τόπους αποδοκιμάζουμε και καταδικάζουμε με απόλυτη θλίψη τις αποκρουστικές επιθέσεις κατά του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και κατά της μητέρας του Παναγίας από το κανάλι 10 της ισραηλινής τηλεόρασης»,


«Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε χώρα που φιλοξενεί μερικά από τα ιερότερα σύμβολα του Χριστιανισμού», έγραφε η ανακοίνωση του Λατίνου Πατριάρχη της Κατεχόμενης Ιερουσαλήμ την οποία επίσης υπογράφουν οι Αρμένιοι, οι Χαλδαίοι, οι Έλληνες, οι Μαρωνίτες και ο Καθολικός επίσκοπος Συρίας, οι οποίοι επισήμαναν πως «το συμβάν αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών επιθέσεων εναντίον των Χριστιανών σε ολόκληρο το Ισραήλ επί σειρά ετών και ζήτησαν να διεξαχθεί επίσημη έρευνα».


Άμεση αντίδραση υπήρξε και από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων που εξέδωσε έκτακτο ανακοινωθέν με το οποίο καταδίκαζε τις προσβλητικές εκφράσεις και τοποθετήσεις εναντίον του Ιησού Χριστού και τις Υπεραγίας Θεοτόκου.


Το Έκτακτο Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, έλεγε τα εξής:

"Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καταδίκασε δια του εν Ναζαρέτ εκπροσώπου αυτού τας προσβλητικάς εκφράσεις και τοποθετήσεις εναντίον του προσώπου του Ιησού Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου, άμα τη αναμεταδόσει αυτών από το τηλεοπτικό δίκτυο 10 του Ισραήλ εις διακωμωδικόν πρόγραμμα αυτού.

Εν συνεχεία η Αγία και Ιερά Σύνοδος εις την Συνεδρία αυτής ΜΔ΄ /11/24.2.2009, κατεδίκασε τας οποιασδήποτε δυσφημιστικάς εκφράσεις η εκδηλώσεις δι ιερά πρόσωπα η σύμβολα όλων των Θρησκειών και διεδήλωσε την εμμονή αυτής εις την συνέχιση του διαθρησκευτικού διαλόγου, τον οποίο το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καλλιεργεί δια την προώθηση της αρμονικής συμβιώσεως και εποικοδομητικής συνεργασίας των πιστών όλων των θρησκευμάτων εν τω πλαισίω του αμοιβαίου σεβασμού".


Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η Χετζμπολάχ (!) καταδικάζοντας την ίδια εκπομπή και δηλώνοντας ότι «ανησυχούμε σοβαρά για τις ύβρεις κατά της Παναγίας και κατά ενός από τους μεγάλους προφήτες μας του Ιησού Χριστού».


Επί πλέον η Χετζμπολάχ απήυθυνε έκκληση προς τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας των πεποιθήσεων, για να αντιμετωπιστεί η «ειδεχθής επίθεση» και να τεθεί τέλος στο ρατσισμό και στη γελοιοποίηση των θρησκευτικών συμβόλων.


Το Βατικανό κατέθεσε επίσημη καταγγελία προς την ισραηλινή κυβέρνηση για το τηλεοπτικό πρόγραμμα που «γελοιοποιεί και βλασφημεί» τον Ιησού Χριστό και την Μαρία.


Στο τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα, ο Ισραηλινός παρουσιαστής αρνήθηκε ότι - η Παρθένος Μαρία ήταν παρθένος και ότι ο Ιησούς περπάτησε στο νερό – ισχυριζόμενος ότι το κάνει αυτό για να πάρουν ένα «μάθημα» οι Χριστιανοί που αρνούνται το Ολοκαύτωμα, έμμεση αναφορά στην πρόσφατη άρση του αφορισμού που έκανε το Βατικανό για έναν επίσκοπο που αρνήθηκε ότι 6 εκατομμύρια Εβραίοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η εκκλησιαστική του αποκατάσταση από το Βατικανό προκάλεσε την οργή σε πολλούς Εβραίους.


Ο παρουσιαστής αυτής της - υποτίθεται «σατιρικής», αφού ακούγονται και τα τυποποιημένα γέλια του κοινού - εκπομπής, ο Lior Shlein, ένας πολύ γνωστός κωμικός στο Ισραήλ, υποστήριξε επίσης ότι η Παρθένος Μαρία έμεινε έγκυος στα 15 της από συμμαθητή της (Σ.Σ. Εντελώς συμπτωματικά το Ταλμούδ, εκτός από πλάνο και μάγο, χαρακτηρίζει τον Χριστό και νόθο) και ότι ο Ιησούς ποτέ δεν θα μπορούσε να περπατήσει στο νερό, επειδή «είχε πάνω τόσο λίπος που ήταν ντροπή να βγει έξω από το σπίτι του, πόσο μάλλον να πάει στη θάλασσα της Γαλιλαίας με μαγιό.


" Μια δήλωση από το γραφείο Τύπου του Βατικανού ανέφερε ότι ο εκπρόσωπός του Βατικανού στο Ισραήλ διαμαρτυρήθηκε προς την κυβέρνηση σχετικά με το «σόου», που μεταδόθηκε από την ιδιωτικό κανάλι ‘Channel 10’, έναν από τους τρεις βασικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στο Ισραήλ.


Η ανακοίνωση ανέφερε ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να διαβεβαιώσει άμεσα την Αγία Έδρα και ότι θα παρέμβαινε προκειμένου να διακόψει τη μετάδοση και να το κανάλι να δηλώσει δημόσια συγνώμη. Αλλά δεν ήταν σαφές το πως η κυβέρνηση θα μπορούσε να το πράξει, καθώς το Channel 10 είναι ιδιωτικός σταθμός και δεν υπόκειται στην λογοκρισία της κυβέρνησης, εκτός από τον τομέα της ασφάλειας.


Το Βατικανό δήλωσε ότι, στο κλιπ, η Μαρία και ο Ιωσήφ «γελοιοποιούνται με βλάσφημες λέξεις και εικόνες" που συνθέτουν μια «χυδαία και προσβλητική πράξη μισαλλοδοξίας προς τα θρησκευτικά αισθήματα των πιστών του Χριστού."


Ούτε η ισραηλινή κυβέρνηση ούτε το Channel 10 έκανε κάποιο σχόλιο δημοσίως για το θέμα.

Αργότερα και μετά από διαμαρτυρίες ο Σλάϊν ζήτησε λακωνικά συγνώμη από την Αραβο-Ισραηλινή Χριστιανική Αδελφότητα.


Η εκπομπή αυτή ήταν προφανώς, μια απάντηση σχετικά με την αποκατάσταση που έκανε το Βατικανό στον Επισκόπου Richard Williamson, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε στη σουηδική κρατική τηλεόραση ότι οι Εβραίοι δεν είχαν πέθαναν στους θαλάμους αερίων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος και ότι μόνο 200.000 ή 300.000 Εβραίοι σκοτώθηκαν.


Η οργή που προκλήθηκε από την αποκατάσταση του Williamson από το Βατικανό υποχώρησε μόνο μετά την συνάντηση του Πάπα Βενέδικτου XVI με Ιουδαίους ηγέτες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο γερμανικής καταγωγής Πάπας αποκήρυξε με επίσημη δήλωση τον αντισημιτισμό, δηλώνοντας ότι είναι απαράδεκτο για κάθε άνθρωπο – και ιδίως κληρικό – να αρνείται ή να μειώνει το Ολοκαύτωμα.


Πηγή:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... ramme.html
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

3
Οι Εβραίοι βρίζουν τον Ιησού και τους Χριστιανούς!





phpBB [video]
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

4
Όσα δεν μπορεί να φτάσει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

5
emman έγραψε:Οι Εβραίοι βρίζουν τον Ιησού και τους Χριστιανούς!





phpBB [video]
Λεώ να τους απάντησω με βιντεάκι,,

phpBB [video]
Ο στόχος τους Σάντσο είναι να μας βάλλουν διχόνοια έτσι θα μας πάρουν το άλογο!!

Re: Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

7
Πόσο ζώα είναι τελικά αυτοί οι Εβραίοι????? Πραγματικοι πιθηκες!
είναι κουφάρια χωρίς ψυχή. Ή μάλλον εκέι που άλλοι λαοί έχουν ψυχή, αυτοί έχουν δολλάριο.
το μίσος τους για τους χριστιανούς, και μάλιστα τους ορθοδοξους Ελληνες χριστιανούς, δεν έχει όρια.
και μετά ζητάνε σεβασμό για τη δική τους θρησκεία!

πάντως, οι Έλληνες που μιλάνε υβριστικά για την Ορθοδοξία είναι ακόμα χειρότεροι, σέβονται και λατρεύουνε κάθε άλλο Θεό και πολιτισμό, μόνο τον δικό τους δεν αγαπάνε και δεν γνωρίζουνε, έχουνε σύνδρομο αυτοκαταστροφής....

Re: Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

8
Λάζαρε γενικότερα υπάρχει ενα ρεύμα που προσπαθεί να φερει τον Χριστιανισμό σε αντίθεση με τον ελληνισμο,αυτό απο μόνο του,δεδομένου της φύσης των ανθρώπων,που δεν κάθονται να ψαξουν το τι και το πως και οδηγούνται προς τα κει που τους πάει το εκαστοτε ρευμα,τα αποτελέσματα ειναι αυτά που αναφέρεις
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

9
Ουσιαστικό γνώρισμα της ελληνικής σκέψης είναι η «ζήτησις της αληθείας».



Σ' αυτή τη φράση συγκεφαλαιώνει όλη την Ελληνική Φιλοσοφία ο Αθηναίος(;) Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (215 μ .Χ.). Για να συμπληρώσει, ότι «Αλήθεια» είναι Αυτός, πού είπε για τον εαυτό Του ότι είναι η αλήθεια (Ιω. 14,6), ο Χριστός ως «Αυτοαλήθεια». Η παράσταση Ελλήνων αρχαίων φιλοσόφων (Ηρακλείτου, Θαλή, Πλάτωνος κ.λπ.) στους νάρθηκες των χριστιανικών εκκλησιών στο Βυζάντιο/ Ρωμανία είναι η χριστιανική καταξίωση αυτής της αναζήτησης («ως προειπόντες την έλευσιν Χριστού»). Δίκαια ο π. Γεώργιος Φλωρόφσκυ συνήθιζε να λέγει, ότι «δεν μπορούμε να γίνουμε χριστιανοί, αν δεν γίνουμε πρώτα Έλληνες», υπογραμμίζοντας έτσι αυτή την αρετή του Ελληνισμού (πρβλ. Α' Κορ. 1,22), τη ζήτηση της Αλήθειας. Είναι δε λόγος του Χριστού, ότι «ο ζητών ευρίσκει» (Ματθ. 7,8).

ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ....
<<ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΥΔΕΝ ΑΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΥΞ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΩΣ>>
Απάντηση

Επιστροφή στο “O Aντιχριστιανισμός σε όλο του το μεγαλείο”