Οι "ακροδεξιοί" & "φασίστες" Ισλανδοί ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ επε

1
Οι "ακροδεξιοί" & "φασίστες" Ισλανδοί ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ επειδή το ζήτησε ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ του λαού!






Δ ιαβάστε την ενδιαφέρουσα είδηση:

"Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ισλανδία σχετικά με την πληρωμή αποζημιώσεων ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ στη Βρετανία και την Ολλανδία, μετά την κατάρρευση τραπεζών το 2008, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας.
Ο πρόεδρος Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον δήλωσε ότι δεν θα υπογράψει το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που προέβλεπε την πληρωμή 5 δισ.δολαρίων στις κυβερνήσεις της Βρετανίας και της Ολλανδίας, οι οποίες αποζημίωσαν τους καταναλωτές που είχαν καταθέσει τις αποταμιεύσεις στο πρόγραμμα Icesave.
Η τράπεζα Landsbanki, που διαχειριζόταν τους λογαριασμούς Icesave, κατέρρευσε στη διάρκεια της τραπεζικής κρίσης του 2008.
Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο το Δεκέμβριο, αλλά μεγάλη μερίδα των πολιτών έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τις αποζημιώσεις.
Χθες, ο Ισλανδός πρόεδρος έλαβε έγγραφο διαμαρτυρίας εναντίον του νομοσχεδίου, το οποίο υπέγραφε το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας.
«Είναι δουλειά του προέδρου να εξασφαλίζει ότι η βούληση του λαού εισακούεται… Το δημοψήφισμα να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό», όπως ανακοίνωσε."

Αυτή λοιπόν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απολαμβάνουν οι Ισλανδοί,οι Ελβετοί και πολλοί άλλοι:ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!
Ενώ εμείς οι...δημοκράτες,θεωρούμε φασιστικό, ρατσιστικό,ακροδεξιό,φοβικό κλπ να γίνει ένα δημοψήφισμα,μιας και ο λαός είναι "όχλος",που τον χρησιμοποιούμε μόνο για να μας ψηφίσει σαν τα προβατάκια!
Και μη μας πουν οι διάφοροι "δημοκράτες" πως ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ:η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία,να παίρνει πλέον μαθήματα από τους μακρινούς απογόνους των βάρβαρων Βίκινγκς!


hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/01/blog-post_3937.html
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Οι "ακροδεξιοί" & "φασίστες" Ισλανδοί ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ επε

2
emman έγραψε:Και μη μας πουν οι διάφοροι "δημοκράτες" πως ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!
Δηλαδή το οικονομικό είναι σοβαρότερο θέμα ? :hmmm
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Οι "ακροδεξιοί" & "φασίστες" Ισλανδοί ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ επε

3
η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία,να παίρνει πλέον μαθήματα από τους μακρινούς απογόνους των βάρβαρων Βίκινγκς!
Αυτο καποτε...τωρα ισχυει δυστηχως.
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διαφορες συζητήσεις και θέματα.”