Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
ΠOΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ; • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 08 Απρ 2020, 19:59


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΠOΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Σεπ 2009, 15:17 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΠOΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ;


Όταν αναφέρουμε την λέξη «οικολογία» συνήθως σκεπτόμαστε απαγορευτικά μέτρα. Μέτρα ενάντια στο κυνήγι, στην αλιεία, στην ατμοσφαιρική και υδάτινη μόλυνση, κ.λπ. Όλα αυτά όμως δεν είναι η οικολογία. Εδώ και κάποιες δεκαετίες, τα διαφόρων αποχρώσεων και παραλλαγών κινήματα της αριστεράς έχουν εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, βαφτίζοντας οικολογία μία κενή ιδεολογικά, πολιτική αριστερής άρνησης και αντίθεσης, καταφέρνοντας να εξουδετερώσουν έτσι μια μεγάλη ιδέα. Την πανάρχαια φυλετική ιδέα του Αίματος και της Γης, oπου σήμερα ορθώς θα ονομάζαμε «οικολογία».

Αυτή η οικολογία δεν μπορεί να είναι απλώς διεκδίκηση μέτρων και νομοθετημάτων μίας κοσμοπολιτικής κοινωνίας, υλιστικού - οικονομικού προσανατολισμού. Η οικολογία είναι ένας τρόπος ζωής που ριζικά διαφέρει από τον σημερινό κοινωνικό προσανατολισμό. Είναι η επάνοδος στη φυσική τάξη που σήμερα διεκδικείται από το κίνημα του Εθνοκοινωνισμού σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Σήμερα οικολογική πολιτική δεν μπορεί να εφαρμοστεί διότι θα ήταν σε πλήρη αντίθεση με την επικρατούσα πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατεύθυνση της Ανθρωπότητας. Μία σοβαρή οικολογική πολιτική είναι δυνατόν να εφαρμοσθεί μόνο εάν είναι ενταγμένη σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πρότυπο πολιτικής εφαρμογής που θα αναγνώριζε και θα είχε ως βάση της τις πραγματικότητες του φυσικού νόμου. Με άλλα λόγια μιλάμε για μία καθαρά αντιαστική πολιτική που σήμερα θα πρέπει να επαναφέρει ισορροπίες οι οποίες έχουν διαταραχθεί τα τελευταία 100 χρόνια περίπου από την μανία του κέρδους. Ο σύγχρονος κόσμος του φιλελευθερισμού, του καπιταλισμού και της «σύγχρονης αριστεράς» όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι θριαμβεύει, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι μας οδηγεί κατευθείαν στην οριστική καταστροφή.

Τα σημεία στα οποία επειγόντως θα πρέπει να εστιάσει σήμερα μία τέτοια πολιτική είναι πλέον πάρα πολλά. Ο δημογραφικός μαρασμός της Ελλάδος και της Ευρώπης λαμβάνοντας υπόψιν και το πρόβλημα των αμβλώσεων, η πληθυσμιακή διαταραχή της Γηραιάς ηπείρου από την αλλόφυλη εισβολή, η εξάντληση των φυσικών πόρων λόγω του υπερκαταναλωτισμού και των οικονομικών κέντρων εξουσίας, η αλλοίωση του κλίματος, η ρύπανση και το πρόβλημα των αποβλήτων, η ερήμωση της υπαίθρου και η γιγάντωση των αστικών αντιανθρώπινων κέντρων, η δηλητηρίαση των γεών και των ζώων (πάλι λόγω υπερκατανάλωσης και άλλων γνωστών αιτιών)… Όλα αυτά είναι μόνο τα ελάχιστα, άμεσα ορατά αποτελέσματα του καπιταλιστικού – ιουδαϊκού παγκόσμιου συστήματος. Η καταστροφή του περιβάλλοντος είναι εκτός των άλλων και αποτέλεσμα παρακμής των δυτικών κοινωνιών και από αυτές τις κοινωνίες εξαρτάται και το μέλλον του πλανήτη. Η λύση είναι ξεκάθαρα μία υπόθεση εθνικής συνειδητοποίησης των Ευρωπαίων, άρρηκτα συνδεδεμένη με την αντίσταση στα φαινόμενα της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού. Σήμερα δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε με τον χειρότερο τρόπο. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η πλήρης ανατροπή του ισχύοντος συστήματος και η επάνοδος στην φυσική τάξη.

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς μας γιατί ενώ το λεγόμενο οικολογικό κίνημα παγκοσμίως κηρύσσει «μετά μανίας» την ανάγκη για τήρηση των φυσικών νόμων που αφορούν την χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη, αποφεύγει οφθαλμοφανέστατα να πει το ίδιο και για τον άνθρωπο; Λοιπόν αυτό δεν είναι υποκρισία. Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ποιος νοιάζεται πραγματικά για το περιβάλλον και ποιος είναι το προβεβλημένο πιόνι του παγκόσμιου κυρίαρχου διεθνιστικού συστήματος.

Οι νόμοι επιλογής, βελτίωσης και διατήρησης που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε σε κάθε τι έμβιο πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη είναι άμεσα ζωτικής σημασίας. Για κάποιους «οικολόγους» οι ίδιοι νόμοι που η φύση όρισε και επέβαλε και για τον άνθρωπο χωρίς καμία διάκριση, αποτελούν «παράγωγο κάποιων νοσηρών, ρατσιστών, συμπλεγματικών και μισαλλόδοξων ανθρώπων»! Ας μην σπεύσει κανείς να χαρακτηρίσει όλα αυτά ως θέατρο του παραλόγου, διότι δεν είναι. Είναι η μεγαλύτερη συντονισμένη προσπάθεια στην ιστορία, με στόχο τον αφανισμό των ανθρωπίνων φυλών. Το γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και πού θα αποσκοπούσε αυτό είναι ερωτήματα που χρειάζονται χιλιάδες σελίδες για να αναλυθούν. Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή.

Η κοινωνία μας, ο πολιτισμός μας, η εξέλιξή μας, η διαμόρφωση του περιβάλλοντος που ζούμε, δεν είναι κάποια τυχαία συμβάντα, κάποιων αόριστων συγκυριών. Είναι παράγωγα των ξεχωριστών μας συνεκτικών ιδιοτήτων, είναι το μαθηματικό αποτέλεσμα του νόμου του DNA. Αρετές και ελατώματα, συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση, είναι πραγματικότητες συγκεκριμένες που μας κληρονομήθηκαν από τους προγόνους μας και που αυτές θα ορίσουν και το μέλλον μας και το μέλλον του κόσμου. Γιατί η βιολογική βάση, το αίμα, είναι η μήτρα της δημιουργίας. Κάθε κήρυγμα αντιρατσισμού που οδηγεί στην καλλιέργεια και την αποδοχή της επιμιξίας είναι ολέθριο. Η προοδευτική απώλεια των προγονικών μας βιολογικών χαρακτηριστικών (κατά συνέπεια και ψυχικών - πνευματικών) είναι οικολογική δολοφονία του είδους μας. Είναι η δολοφονία του μέλλοντός μας. Ίσως αυτό είναι μία βάση για να προχωρήσει κανείς στην απάντηση των παραπάνω ερωτημάτων.
Σήμερα οι Ευρωπαϊκές φυλές κινδυνεύουν περισσότερο από ποτέ. Δεχόμαστε μία αλλόφυλη εισβολή με στόχο τη διάλυση της εθνικής συνοχής και στη συνέχεια την επιμιξία και την οριστική και ανεπανόρθωτη εξαφάνιση των φυλών. Παράλληλα και συντονισμένα, έχει επιβληθεί και ένα γενικότερο τεχνητό περιβάλλον διαβίωσης που δρα ως ψυχικό υπόβαθρο για την καταπίεση των φυλετικών μας δυνατοτήτων (ψυχικών και βιολογικών). Από τον κοινωνικό σχεδιασμό συνεπάγεται, καθόλου τυχαία, και η λεγόμενη υπογεννητικότητα και οι αμβλώσεις. Αλλά και η ομοφυλοφιλία που προωθείται αρρωστημένα στην Ευρωπαϊκή νεολαία ως «τρόπος ζωής». Η ομοφυλοφιλία όμως δεν είναι σίγουρα κάτι τέτοιο. Είναι ανωμαλία και παρακμή. Είναι μία ασθένεια που εξαπλώνεται, σαπίζοντας υγιή κύτταρα της κοινωνίας, ως καρκίνος. Μίας κοινωνίας, πρόωρα γερασμένης. Αναλόγως και τα ναρκωτικά που προωθούνται συντονισμένα και τείνουν μάλιστα προς νομιμοποίηση. Από τα ναρκωτικά και την ομοφυλοφιλία, πάμε και στο AIDS. Όλα έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν «αιμορραγία» στην Λευκή κοινωνία, πληγώνοντας κατευθείαν την καρδιά της, την νεολαία. Φυσικά όλα αυτά δρουν παράλληλα με την ευρύτερη γνωστή προσπάθεια απεθνικοποίησης των λαών και των κρατών (θρησκείες, παραδόσεις κλπ).

Λοιπόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Το να διεκδικεί κανείς την φυλετική του ακεραιότητα και υγεία, το να διεκδικεί το δικαίωμα να διαφέρει, το να αισθάνεται αποστροφή ακόμη, προς κάποιον νέγρο ή μογγόλο, δεν είναι αρρωστημένες σκέψεις όπως κάποιοι λυσσοδώς προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Είναι ένα απόλυτα φυσικό συναίσθημα που η ίδια η φύση προέβλεψε για τα πλάσματά της, για την διατήρηση της ισορροπίας της και την πρόοδο των ειδών της.
Οι Εθνοκοινωνιστές οικολόγοι, εδώ και χρόνια αποτελούν το μόνο γνήσιο, ξεκάθαρο και συνειδητοποιημένο, οικολογικό κίνημα της Ελλάδος. Είναι το μόνο κίνημα της θετικής φυλετικής αντίληψης. Έχουμε την θέληση να σταματήσουμε τη φυλετική καταστροφή μας, να αντικρίσουμε τον ήλιο και να πορευθούμε προς ένα μακρινό και λαμπρό μέλλον. Διεκδικούμε το δικαίωμα των αγέννητων παιδιών μας για ένα ασφαλές τέτοιο μέλλον. Διεκδικούμε ένα κράτος που θα αγκαλιάζει με εξαιρετικά προνομιακή μεταχείριση τις πολυμελείς οικογένειες, καθώς και τις νέες μητέρες. Διεκδικούμε το δικαίωμα της νεολαίας όχι στην επιβίωση, αλλά στη ζωή και την πρόοδο μέσα σε ένα περιβάλλον φυσικό και υγιές. Διεκδικούμε μία Πατρίδα που θα αποτελείται από ανθρώπους ψυχικά δυνατούς, περήφανους και ορμητικούς, με τις δυνατότητες που αξίζουν, ώστε να κτίσουν μία κοινωνία ακμαία για τα παιδιά τους. Και η υποθήκη είναι η αξία της φυλής μας.


ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ! ! !
ΑΠΟ ΤΟΝ d_t@pathfinder.gr
http://clubs.pathfinder.gr/oikologia

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠOΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Σεπ 2009, 15:32 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12066
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Καταρχην η οικολογια δεν επρεπε να αποτελει αντικειμενο πολιτικης και νομων,επρεπε να ειναι φυσικη και συνειδητη πραξη και εκφραση ολων μας και οχι να φτασουμε στο εσχατο σημειο και να περιμενουμε καποιοι να μας πουν τι να κανουμε,για να το κανουμε...

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr