ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝoiΟ ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ

1
Δημοσιεύθηκε από τον Robert D. Morningstar

Η άδεια χορηγείται προς όφελος του κινεζικού λαού να αντιγράψει, να παραθέσει ή να αναπαράγει αυτό το άρθρο, εν όλω ή εν μέρει, με την ελπίδα ότι αυτές οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν στην απαλλαγή του κινεζικού λαού και των πολιτών του Χονγκ Κονγκ από το κακό που συμβαίνει.
明亮 的 晨 星

*******
Είμαι ανώτερος αξιωματικός της Κινεζικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και γνωρίζω την αλήθεια για το ξέσπασμα του ιού Corona. Είναι πολύ χειρότερο από ό, τι σας λένε τα ΜΜΕ.
Είμαι Κινέζος πολίτης στο Γουχάν, ο οποίος κατέχει υψηλή θέση στη στρατιωτική νοημοσύνη ή ίσως το καταλαμβάνει. Είμαι επίσης μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ως ανώτερος αξιωματούχος στην προεδρία του κόμματος, έχω πρόσβαση σε πολλές διαβαθμισμένες πληροφορίες και έχω εμπλακεί σε πολλά κορυφαία κυβερνητικά σχέδια. Έκανα το διδακτορικό μου σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο σε μια δυτική χώρα, γι ‘αυτό μπορώ να γράψω το λογαριασμό μου στα αγγλικά.
Έχω πληροφορίες που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανατροπή της κυβέρνησής μου. Είναι επίσης σημαντικό για δισεκατομμύρια ανθρώπους εκτός της Κίνας, που όλοι βρίσκονται τώρα σε υπαρξιακό κίνδυνο.
Δεν θα εκπλαγείτε να ακούσετε ότι αν η ταυτότητά μου αποκαλυφθεί, η ζωή μου θα έμενε σε μεγάλο κίνδυνο, όπως και η γυναίκα και ο γιος μου. Σας ζητώ να σεβαστείτε το γεγονός ότι αφαιρέσαμε από αυτό το λογαριασμό τα γεγονότα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την αναγνώρισή μου.
Εν τω μεταξύ, είστε εξοικειωμένοι με την τελευταία εστία του 2019-nCoV, επίσης γνωστή ως NCP ή απλώς ως «Coronavirus». Θα έχετε ακούσει ότι προέρχεται από το Wuhan, μια βιομηχανική πόλη στην Κίνα, και προέρχεται από ένα ζώο – κατά πάσα πιθανότητα ένα ρόπαλο ή pangolin – που πωλήθηκε σε μια αγορά άγριων ζώων. Έχουν πει ότι είναι μια ασθένεια που μοιάζει με γρίπη, η οποία σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει πνευμονία, αναπνευστική ανεπάρκεια και θάνατο.
. Εξάλλου, μπορεί να έχετε ακούσει ότι η ασθένεια, αν και εξαιρετικά μεταδοτική, είναι επικίνδυνη μόνο για τους ηλικιωμένους ή για τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Το επίσημο ποσοστό θνησιμότητας είναι περίπου 2%.
Όλα αυτά είναι μια σειρά από ψέματα που το κινεζικό κράτος, με την σιωπηρή υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και των φίλων του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Ρωσία και την Αυστραλία, έχει δημιουργήσει και εξαπλωθεί από τα Κατευθυνόμενα
μέσα ενημέρωσης σε όλες αυτές τις χώρες.
Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να πω ότι ο κόσμος δεν λειτουργεί όπως νομίζετε ότι κάνει. Αν και χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα αγωνίζονται για παγκόσμια κυριαρχία, ο ανταγωνισμός περιορίζεται σε ορισμένους περιορισμένους τομείς.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δύο χώρες ενδιαφέρονται περισσότερο να συνεργαστούν για να αποτρέψουν τις περισσότερες ανταγωνιστικές χώρες να κερδίσουν περισσότερη δύναμη. Έχουν επίσης κοινό συμφέρον να κρατήσουν την πραγματική εξουσία από τα χέρια των «κανονικών» πολιτών τους. Για να γίνει αυτό, έχουν πολλούς διαφορετικούς μηχανισμούς για να ελέγξουν τη συντριπτική πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης. Οι Αμερικανοί ειδικότερα έχουν τελειοποιήσει την τέχνη της δημιουργίας πλασματικών «διαιρέσεων» μεταξύ των δύο βασικών κομμάτων τους για να κρύψουν το γεγονός ότι και οι δύο εξυπηρετούν τους ίδιους πλοιάρχους.
Τα ίδια έθνη έχουν επίσης τεχνολογίες που είναι πολύ πιο προηγμένες από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε και οι οποίες είναι προσεκτικά κρυμμένες από το κοινό. Αυτό περιλαμβάνει προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη ικανή να υπονομεύει και να κάνει επιλογές στον κόσμο. βιολογικούς και χημικούς παράγοντες (生化 剂) που μπορούν να χειραγωγούν συγκλονιστικά και να ελέγχουν τα πρότυπα και τις συμπεριφορές σκέψης των πολιτών. εξελιγμένες τεχνικές χειρισμού χρησιμοποιώντας υπνωτικές πρακτικές εντελώς άγνωστες στο κοινό. και άλλα πράγματα που δεν πρόκειται να πάω τώρα
*******
Το θέμα μου είναι ότι τα μεγάλα έθνη δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους όσο συνεργάζονται. Ο κύριος στόχος του είναι να προστατεύσει την αληθινή λειτουργία του κόσμου από το «απρογραμμάτιστο» κοινό.

Επιτρέψτε μου να επιστρέψω στον ιό.
Υπήρξαν μεγάλες διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης στο Χονγκ Κονγκ πέρυσι.

Η Μόνιμη Επιτροπή του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος το θεωρούσε σοβαρή απειλή για την ακεραιότητα και τη σταθερότητα της πατρίδας. Η αμερικανική κυβέρνηση και η ΕΕ γνώριζαν ότι οι Κινέζοι εργάζονταν κρυφά σε έναν βιολογικό παράγοντα που θα καθιστούσε τους διαδηλωτές υπακοή και υπάκουο. Χωρίς λεπτομέρειες, εργάστηκα σε αυτό το έργο. Προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε ένα είδος ψεκασμού που μπορεί να αφαιρεθεί από ελικόπτερα ή αεροσκάφη και αυτό οδηγεί σε διανοητική αναπηρία και αλλαγή συμπεριφοράς.
Δεδομένου ότι το Χονγκ Κονγκ είναι μία από τις πιο ανοικτές και διεθνείς πόλεις στον κόσμο, το κόμμα αποφάσισε φυσικά ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να απελευθερώσει τον πράκτορα στο Χονγκ Κονγκ χωρίς να τον δοκιμάσει πρώτα. Αυτό απαιτούσε μεγάλο αριθμό ανθρώπινων ινδικών χοιριδίων. Για το σκοπό αυτό προσδιορίστηκαν δύο ομάδες.

Πρώτον, ολοκληρώσαμε έναν μεγάλο αριθμό λεγόμενων «ισλαμικών ριζοσπαστών» στην επαρχία Xinjiang και τους έφερα στα λεγόμενα «στρατόπεδα εκπαίδευσης».
Είχαμε χρησιμοποιήσει αυτά τα στρατόπεδα για ανθρώπινα πειράματα για αρκετά χρόνια, αλλά οι διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ σήμαιναν ότι έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας. Υποβάλαμε τους επιβάτες σε διάφορα πειράματα «άλφα». Δεδομένου ότι αυτά ήταν άοσμο και αόρατο, τα εξεταζόμενα άτομα δεν γνώριζαν ότι έλαβαν μέρος σε ιατρικές σπουδές.Αποδράστε από το Xinjiang: Μουσουλμάνοι Ουιγούροι μιλούν για δίωξη εναντίον τους από Κίνα
https://www.aljazeera.com/indepth/featu ... 30717.html

Τα υψηλά ποσοστά καρκίνου, η πρόωρη άνοια, η κατάθλιψη από αυτοκτονία και ο θάνατος από την αποτυχία οργάνων θα μπορούσαν εύκολα να κατασταλούν, καθώς τα στρατόπεδα βρίσκονται σε πολύ απομακρυσμένα μέρη της μητρικής χώρας μας.
Μετά τα πρώτα πειράματα αποκάλυψε έναν «βήτα» πράκτορα, μεταφέρθηκε στην επαρχία Hubei, όπου χρησιμοποιήθηκε σε ειδική στρατιωτική πειραματική μονάδα έξω από την πόλη Wuhan. Αυτό δεν ήταν ούτε ένα ιδιαίτερα καλά κρυμμένο μυστικό: η ύπαρξη αυτής της ευκολίας αναφέρθηκε στις διεθνείς ειδήσεις. Ακόμα και το γεγονός ότι είναι κοντά στην αγορά άγριων ζώων είναι ένα γνωστό γεγονός.
Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρός μας είχε ήδη εισαγάγει ένα «σύστημα κοινωνικής πίστωσης» με το οποίο θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε στην κοινωνία μας τα ανυπόστατα, αντεπαναστατικά και αστικά στοιχεία. Με βάση τις βαθμολογίες κοινωνικής πίστωσης που προέρχονται από την ηλεκτρονική δραστηριότητα, τις ηλεκτρονικές συνήθειες αγορών και τις αναφορές από τους πληροφοριοδότες στην κοινωνία των πολιτών, επιλέξαμε μερικούς από τους χειρότερους παραβάτες. Αυτές περιλαμβάνουν δικηγόρους και ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, χριστιανούς, ομοφυλόφιλους, καλλιτέχνες, διανοούμενους, άτομα που μιλούν ξένες γλώσσες και άλλους ανεπιθύμητους ανθρώπους.
Μόλις συλλεχθούν αυτοί οι ταραχοποιοί και τοποθετηθούν στη μονάδα δοκιμών, τους εκθέσαμε στον παράγοντα, ο οποίος είναι βιοχημικός και εξαπλώνεται σε ένα αόρατο αεροζόλ παρόμοιο με ορισμένους ιούς. Τα αρχικά αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά, καθώς παρατηρήσαμε σημαντική μείωση της νοημοσύνης και μείωση των υψηλότερων εγκαταστάσεων ψυχικής επεξεργασίας. Ουσιαστικά, τα ανεπιθύμητα μας είχαν γίνει ελαφρώς διανοητικά μειονεκτούντα, πράγμα που είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλαμε να παράγουμε για να ειρήνουμε τον εχθρικό πληθυσμό του Χονγκ Κονγκ.Δυστυχώς, έγινε γρήγορα εμφανές ότι ο Πράκτορας είχε και άλλα αποτελέσματα. Περίπου μια εβδομάδα μετά την καθυστέρηση που τέθηκε, τα άτομα μας εξέφρασαν σοβαρές ανησυχίες και κρίσεις πανικού. Τελικά ανέπτυξαν συμπτώματα παρόμοια με εκείνα των παρανοϊκών σχιζοφρενικών. Σε εκείνο το σημείο, το σώμα τους γρήγορα επιδεινώθηκε. Έκαναν μαζική εσωτερική αιμορραγία. τα τοιχώματα των αρτηριών τους διαλύθηκαν. ξεφλούδισαν από τα μάτια και τις οπές τους και ο ιστός τους αποσυντεθεί.

Για να το θέσουμε με πιο άμεσο δυτικό τρόπο, άρχισαν να λιώνουν.

Ο θάνατος συνέβη συνήθως με αποτυχία πολλών οργάνων. Τούτο προηγήθηκε τουλάχιστον πέντε ημερών σοβαρής αγωνίας που δεν μπορούσε να ανακουφιστεί από παυσίπονα. Ήταν αυτή τη στιγμή που παραβιάζα για πρώτη φορά το πρωτόκολλό μας: ένα θέμα, μια ηλικιωμένη κυρία που είχε δημοσιεύσει δυσφημιστικές γελοιογραφίες του Προέδρου μας, με παρακάλεσε για το θάνατο με τέτοια επιμονή που μου έριξε οίκτο και την πυροβόλησε. Είχα επιπλήξει, αλλά ευτυχώς η καταγγελία έπεσε όταν συμφωνούσα να επιστρέψω το κόστος της σφαίρας. Ορκίστηκα να μην ξαναδεί ποτέ τέτοια περιττή συγκίνηση.
Αποφασίσαμε ότι ο πράκτοράς μας ήταν άχρηστος. Ήταν πολύ καταστρεπτικό για τους σκοπούς μας. Θέλαμε να μας υποβάλετε ο πληθυσμός του Χονγκ Κονγκ. δεν θέλαμε να το εξοντώσουμε.Φυσικά, οι Αμερικανοί φίλοι μας είχαν πάρει τότε ενδιαφέρον για το έργο μας και μας ζήτησαν δείγμα για δικούς τους σκοπούς έρευνας και δοκιμών. Μιλούσαν ότι ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν για να επιλύσουν κάποιες δυσκολίες στη Βενεζουέλα. Κανονικά θα συμφωνούσαμε, καθώς διατηρούμε φιλικές σχέσεις με τη CIA, αλλά λόγω της εξαιρετικά τοξικής φύσης του πράκτορα, μειώσαμε.

Αυτό, όπως αποδείχθηκε, ήταν ένα σοβαρό λάθος. Η CIA ήταν πεπεισμένη ότι είχαμε αναπτύξει κάτι πολύ ισχυρό και θέλαμε να το κρατήσουμε στον εαυτό μας. Προσφέρουν πολλά χρήματα σε έναν από τους ερευνητές μας.
Ανόητα, συμφώνησε να τους πουλήσει ένα δείγμα. Βρήκαμε ακριβώς εγκαίρως για την παράδοση και προσπαθήσαμε να την σταματήσουμε από το να συμβεί. Στο επόμενο shoot-out – μην ασχοληθείτε να το αναζητήσετε στις ειδήσεις, ποτέ δεν αναφέρθηκε οπουδήποτε – αρκετές δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, ο πράκτορας δραπέτευσε!

Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στην αγορά αγρίων ζώων, η οποία έχει αναφερθεί ως η θέση της μετάδοσης «από ζώο σε άνθρωπο» που ξεκίνησε την εκδήλωση. Αλλά, φυσικά, δεν υπήρξε τέτοια μετάδοση. ήταν ακριβώς η τοποθεσία όπου η CIA υποτίθεται ότι θα λάμβανε το σφραγισμένο φιαλίδιο που περιείχε τον Πράκτορα. Το φιαλίδιο θρυμματίζεται όταν έπεσε από τον προδότη που είχε συμφωνήσει να το πουλήσει στους Αμερικανούς.
Μέχρι τώρα καταλαβαίνω ότι θα είστε σκεπτικοί. Εάν είμαι πραγματικά ποιος λέω ότι είμαι, γιατί θα μοιραζόμουν αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο;

Επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι φίλος του δυτικού συστήματος διακυβέρνησης. Λατρεύω την πατρίδα μου και είμαι πιστός στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Έχει σηκώσει εκατοντάδες εκατομμύρια συμπατριώτες μου από την κακομεταχείριση και τη φτώχεια. Ωστόσο, είμαι και άνθρωπος και έχω συνείδηση.

Το σημαντικότερο είναι ότι έχω γυναίκα και γιο.

Μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι ο πράκτορας είχε δραπετεύσει και θα αρχίσει να εξαπλώνεται, βάζουμε γρήγορα όλους τους Wuhan σε κλειδωμένο. Ήμουν ένας από αυτούς που είχαν την εντολή να διαχειριστούν το φαινόμενο της μόλυνσης.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε ένα τέτοιο τεράστιο εγχείρημα μυστικό, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να διατάξουμε τα κρατικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ένας «κοροναϊός» είχε ξεσπάσει στο Γουχάν.

Στην πραγματικότητα, φυσικά, δεν υπάρχει «κοροναϊός». Όλα ήταν κατασκευασμένα.

Ήταν ένας από τους συναδέλφους μου που ήρθε με την ιδέα της ιδιοφυΐας να προσποιείται ότι οι άνθρωποι με την κοινή γρίπη υπέφεραν από τον κοροναϊό. Αυτό μας επέτρεψε να κρύψουμε την πραγματική φύση της ασθένειας. ΑΣΕ με να εξηγήσω.
Αυτή τη στιγμή είναι η εποχή της γρίπης στην Κίνα. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούσαμε πλέον να ελέγξουμε την εξάπλωση του Πράκτορα, στέλναμε τους ανθρώπους μας σε όλα τα νοσοκομεία και μας έδιναν οδηγίες σε όλους τους γιατρούς να διαγνώσουν κάθε περίπτωση της κοινής γρίπης ως «κοροναϊό». Καταλήξαμε σε ένα νέο όνομα – 2019-nCoV – και μοιράσαμε «ενημερωτικά δελτία» που περιγράφουν μια φτιαγμένη ασθένεια.

Το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν ότι δεκάδες χιλιάδες άτομα που απλά πάσχουν από κρυολόγημα ή γρίπη διαγνώστηκαν τώρα ως έχοντες μυστηριώδη κοροναϊό που, αν και μολυσματικά, δεν ήταν συχνά θανατηφόρος. Ενώ αυτό φοβόταν το κοινό, μας επέτρεψε να προωθήσουμε την αφήγηση ότι η ασθένεια δεν ήταν τόσο θανατηφόρα. μας έδωσε επίσης χρόνο να προετοιμαστούμε για την καταστροφή που ήταν βέβαιο ότι θα έρθει επιβάλλοντας ένα κλείδωμα για το Wuhan και άλλες πόλεις στην επαρχία Hubei.

Δεν το έχετε ακούσει στις ειδήσεις – και δεδομένου του μεγέθους του Wuhan, με πληθυσμό 11 εκατομμυρίων, δεν είναι γνωστό ακόμη και σε πολλούς από τους κατοίκους – αλλά μέσα σε λίγες ημέρες χιλιάδες και χιλιάδες μολύνθηκαν
και πολύ σύντομα υπέφεραν από τους θανάσιμους θανάτους που έχω ήδη περιγράψει.

Μέσα σε μια εβδομάδα, υπήρχαν τόσες πολλές νεκροψίες που δεν ήμασταν να γνωρίζουμε τι έπρεπε να κάνουμε μαζί τους, γι ‘αυτό παραγγείλαμε τους σωζόμενους κρατουμένους κοινωνικής πίστης να οδηγούν τα σώματα στην ύπαιθρο και να τα θάβουν σε μαζικούς τάφους.

Αλλά ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσουμε αυτή τη δραστηριότητα μυστική και δεν μπορούσαμε να τη διατηρήσουμε, καθώς υπήρχαν τόσα πολλά πτώματα.


https://sinomosiologos.blogspot.com/202 ... dC7q0p-qDc

Re: ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝoiΟ ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ

2
Ήταν ένας από τους συναδέλφους μου που ήρθε με την ιδέα της ιδιοφυΐας να προσποιείται ότι οι άνθρωποι με την κοινή γρίπη υπέφεραν από τον κοροναϊό. Αυτό μας επέτρεψε να κρύψουμε την πραγματική φύση της ασθένειας. ΑΣΕ με να εξηγήσω.
Αυτή τη στιγμή είναι η εποχή της γρίπης στην Κίνα. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούσαμε πλέον να ελέγξουμε την εξάπλωση του Πράκτορα, στέλναμε τους ανθρώπους μας σε όλα τα νοσοκομεία και μας έδιναν οδηγίες σε όλους τους γιατρούς να διαγνώσουν κάθε περίπτωση της κοινής γρίπης ως «κοροναϊό». Καταλήξαμε σε ένα νέο όνομα – 2019-nCoV – και μοιράσαμε «ενημερωτικά δελτία» που περιγράφουν μια φτιαγμένη ασθένεια.


Δηλαδή ι κορονοιός είναι "καμουφλάζ" για να καλύψει η κυβέρνηση την ύπαρξη ενός ποιο θανατηφόρου ιού που "λιώνει" τα σώματα των ανθρώπων εκ των έσω;
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων”

cron