Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 30 Μάιος 2020, 19:50


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 12 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2010, 00:18 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
Το Δεκέμβριο του 2008 είχα μεταφράσει και δημοσιεύσει ένα κείμενο από το γερμανικό NEXUS,με τίτλο:
Μυστικές υπηρεσίες και οργανώσεις κινούν τα νήματα του μέλλοντος της ανθρωπότητας...
όπου ο Φούλφορντ μας έλεγε πως το τελευταίο χαρτί των κυβερνήσεων -μέσα από χειρισμούς μυστικών υπηρεσιών και οργανώσεων" θα είναι η δήθεν "εξωγήινη απειλή"...
Πριν λίγο καιρό είχαμε δει το κρατικό κανάλι ΝΕΤ να περνά είδηση που έλεγε:

"Προσοχή... στους εξωγήινους"

«.....Αν και δεν θα το περίμενε κανείς από ένα αξιοσέβαστο και μάλλον συντηρητικό επιστημονικό ίδρυμα (το αρχαιότερο του κόσμου), που φέτος γιορτάζει τα 350 χρόνια του, η Βασιλική Εταιρία του Λονδίνου (ουσιαστικά η ακαδημία επιστημών της Βρετανίας) διοργανώνει, αυτή την εβδομάδα, διήμερο συνέδριο με θέμα "Η ανίχνευση εξωγήινης ζωής και οι συνέπειες για την επιστήμη και την κοινωνία", όπου θα συμμετάσχουν καθηγητές πανεπιστημίων και εκπρόσωποι από τη NASA, την ESA, τον ΟΗΕ κ.α. Ο κορυφαίος βρετανός αστρονόμος, ο επιφανής λόρδος Ρις, πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρίας, θα προεδρεύσει.....»
ολόκληρη η είδηση

Στο όλο σενάριο φυσικά κουμπώνουν πολλά επιμέρους "μυστικά προγράμματα", η πρόσφατη εμφάνιση του σπειροειδούς φωτός στη Νορβηγία, περίεργες εμφανίσεις "αγνώστων αντικειμένων¨ή λάμψεων στον ουρανό κτλ -κάποια από αυτά ως ολογράμματα- και όλα τους ως μέρος σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιθυμεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση (Δικτατορία)...

Παράλληλα είχαμε δει πρόσφατα και τις Βέδες με τις αναφορές στους στις εξωγήινες οντότητες όπου ο Αρμιν Ρίσι εξηγούσε πως οι πρώτοι εξωγήινοι πως θα εμφανιστούν φανερά θα είναι προφανώς οι "σκοτεινοί", "αρνητικοί" του είδους τους, οι οποίοι αρέσκονται να κάνουν επίδειξη των δυνάμεων και των τεχνολογιών τους...
Έχοντας λοιπόν κατά νου το γεγονός πως προφανώς υπάρχει νοήμων ζωή στο διάστημα και μάλλον πολύ πιο εξελιγμένη από αυτή των γήινων δεν είναι άσχημα να έχουμε το νου μας στο πως χρησιμοποιούν αυτή τη διάσταση οι "κινούντες τα νήματα" για να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια και κυρίως να ενώσουν την ανθρωπότητα με πρόφαση μια "εξωγήινη απειλή". (Ας μην ξεχνάμε πως και τα chemtrails είχαν αναφερθεί για πρώτη φορά στο κείμενο περί "εξωτικών διαστημικών όπλων" με τον Κούτσνιχ, που είναι ένας από τους λίγους πολιτικούς που παραδέχονται την ύπαρξη τους...)

Η ενότητα της ανθρωπότητας ολόκληρης σε μια παγκόσμια οικογένεια είναι μια βάση για παγκόσμια ειρήνη, ωστόσο κάποιοι θέλουν αυτή την παγκόσμια οικογένεια υποταγμένη, χειραγωγήσιμη και υπόδουλη σε μια παγκόσμια δικατατορία...

Σχετικό με τα παραπάνω είναι το κείμενο από το μπλογκΑντιπληροφόρηση, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες και συνδέσεις:

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
«Οι Πρίγκιπες και τα έθνη θα εξαφανισθούν χωρίς βία απο τη γη, η ανθρώπινη φυλή θα γίνει μία οικογένεια και ο κόσμος η κατοικία νοημόνων ανθρώπων. Η ηθικότητα απο μόνη της θα επιφέρει αδιόρατα αυτή την αλλαγή».
Αδάμ Βαϊσχάουπτ, ο εβραϊκής καταγωγής ιδρυτής του τάγματος των Ιλλουμινάτι. Αυτός και το τάγμα ήταν ανοικτά ενάντια στα έθνη-κράτη. Την ίδια θέση έχουν οι Ιλλουμινάτι μέχρι σήμερα.
«Η κρίση του καιρού μας προκαλεί στις παγκόσμιες θρησκείες μία νέα «πνευματική δύναμη», υπερβαίνοντας θρησκευτικά, πολιτιστικά και εθνικά σύνορα, μέσα από μία «νέα συνείδηση» της «ενότητας της ανθρώπινης κοινότητας» και βάζοντας έτσι σε πράξη μια «πνευματική δυναμική» προς επίλυση των παγκοσμίων προβλημάτων. Υποστηρίζουμε μια «νέα πνευματικότητα» απομακρρυνόμενοι από την απομόνωση και κατευθυνόμενοι προς μια «πλανητική συνείδηση»
Το παραπάνω απόσπασμα είναι απο έκθεση που διαβάστηκε σε μια σύγκληση των πνευματικών ηγετών στην συνέλευση του Ο.Η.Ε, το 1975
(Houston Chronicle, November 3, 1975)

Οι πέντε κύριοι τομείς που χρησιμοποιούνται από την «κοινωνική μηχανική» της Νέας Τάξης, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης:

Δημόσια υγεία,
ασφάλεια/τρομοκρατία,
περιβάλλον,
ενέργεια/οικονομία και
διάστημα/εξωγήινοι.

Για τον κάθε τομέα απο τους παραπάνω έχουν δημιουργηθεί ειδικοί οργανισμοί, οι οποίοι προωθούν την λεγόμενη «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό ειδικά. Οι οργανισμοί αυτοί είναι:

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών(Ο.Η.Ε και στην αρχή ήταν η Κοινωνία των Εθνών),
το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,
ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,
το Διεθνές Δικαστήριο,
η Παγκόσμια Τράπεζα,
ο ΟΑΣΑ,
G 8 ή 20,
η Ευρωπαϊκή Ενωση,
Σοσιαλιστική Διεθνής και όλες οι "διεθνείς" οργανώσεις δημιουργήθηκαν απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες για την επίτευξη του σκοπού τους, που είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μετά τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ο οποίος αναγόρευσε το NATO σε «Παγκόσμιο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης», ακολούθησε η διεθνής οικονομική κρίση με το διευρυμένο ρόλο που εξασφάλισε για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως άτυπο «Παγκόσμιο Υπουργείο Οικονομικών», ενώ περάσαμε την περίοδο της Πανδημίας (που όπως αποδείχτηκε ήταν κατασκευασμένη απο τα μεγάλα ΜΜΕ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας), με τη βοήθεια της οποίας ο ΠΟΥ ανέλαβε χρέη άτυπου «Παγκόμιου Υπουργείου Υγείας».

Τι θα ακολουθήσει;

Οπως είδαμε και παραπάνω, ο στόχος των Διεθνών Τραπεζιτών (Δείτε λεπτομέρειες για αυτους στο ντοκυμαντέρ «Money Masters»), είναι να πεισθούν οι πολίτες οτι τα έθνη-κράτη στα οποία ανήκουν δεν είναι πλέον σε θέση να τους υπερασπιστούν, αφού έχουν διαφθαρεί, έχουν χρεοκοπήσει και γενικά έχουν χάσει την αξιοπιστία τους σε όλους τους τομείς.

Με την πρόφαση αυτή θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια μη εκλεγμένη κεντρική διοίκηση απο ανθρώπους που θα έρθουν στο προσκήνιο όταν πλέον ο πλανήτης θα... κινδυνεύει άμεσα!

Και τι θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα απο μια εξω-γήϊνη εισβολή;


«αντιπαγκοσμιοποιητικό» αντανακλαστικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων, που θα καλούνταν να αμυνθούν.

Ετσι όλοι θα αποδέχονταν σαν «σωτήρες» τους, εκείνουν που έβγαιναν μπροστά και θα πρότειναν μια παγκόσμια συμμαχία, με σκοπό την σωτηρία όλων μας.
Ακόμη και αν οι «εξω-γήϊνοι» δεν ήταν εχθρικοί προς εμάς και πάλι θα χρειαζόταν μια παγκόσμια διοίκηση.

Η κοινή γνώμη προετοιμάζεται για μια τέτοιου είδους εισβολή μέσω των ταινιών του Χόλυγουντ(δείτε εδω ποιοί ελέγχουν το Χόλυγουντ).

Το ίδιο προετοιμασμένη είναι η κοινή γνώμη και για μια τεράστια καταστροφή που θα προέρχεται απο το διάστημα. Ηλιακή καταιγίδα, θανατηφόρες ακτίνες, κομήτες, που θα είχαν καταστροφικές συνέπειες για την ζωή στη Γη.Πρόσφατα παιζόταν και στα σινεμά η ταινία «2012» στο οποίο οι «κιβωτοί» διάσωσης των λίγων και εκλεκτών από την καταστροφή του πλανήτη κατασκευάζονται μυστικά, από τη διεθνή ελίτ, εγκαταλείποντας τον υπόλοιπο πληθυσμό στην τύχη του.


Είδαμε τον τελευταίο καιρό την ταινία «District 9» όπου οι εξωγήϊνοι που έχουν καταπέσει στην Γη μένουν σε γκέτο ανάμεσά μας.


ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Blue Beam Project)

Η τεχνολογία των ολογραμμάτων σήμερα έχει εξελιχθεί αρκετά, λόγω της ισχύος των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για το "Πρόγραμμα της Κυανής Ακτίνας"(Blue Beam Project) ολογράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν π.χ στον Ουρανό για την χειραγώγηση των ανθρώπων.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2009 εμφανίσθηκε στον ουρανό της Νορβηγίας ένα φωτεινό σπιράλ και την ίδια μέρα μια τεράστια πυραμίδα να περιστρέφεται αιωρούμενη πάνω απο το Κρεμλίνο.


http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/02/blue-beam.html

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2010, 12:12 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
:clap :clap :clap

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2010, 20:23 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αφου το λέμε εδω και καιρό,οταν πολυ προωθουν τους εξωγήινους επισκέπτες,είτε με τα δήθεν ούφο που εμφανίζονται μην ξεχναμε τις περιπτώσεις σε ρωσια και Ρουμανια καθως και την τελευταια δήλωση των επιστημονων περι πιθανότητας οι εξωγηινοι να είναι εχθρικοί,μην εκπλαγείτε αν γίνει τίποτα και μας "ενωσουν" για να αντιμετωπίσουμε την εξωγήινη απειλη.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2011, 10:21 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 23 Νοέμ 2010, 05:47
Δημοσ.: 4887
Thanks:
Thanked:
time στο post
Μα αυτοί είναι η "εξωγήινη απειλή"!

Οι τράπεζες, οι διεθνείς οργανισμοί οι πολυεθνικές και γενικώς όλο το νεοταξικό σύστημα διοικείται από εξωγήινα ερπετά!

Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2011, 17:28 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Reptilian Pyramid έγραψε:
Μα αυτοί είναι η "εξωγήινη απειλή"!

Οι τράπεζες, οι διεθνείς οργανισμοί οι πολυεθνικές και γενικώς όλο το νεοταξικό σύστημα διοικείται από εξωγήινα ερπετά!

Εικόνα


Όταν θέλουμε να καταγγείλουμε τις τράπεζες, τους διεθνείς οργανισμούς, τις πολυεθνικές και γενικώς όλο το νεοταξικό σύστημα, καλό είναι να αποφεύγουμε να λέμε ότι διοικούνται από εξωγήινα ερπετά!

Αν σκοπός μας είναι άλλος, τότε αλλάζει το πράγμα...

Αν πραγματικά πιστεύεις κάτι τέτοιο, υπάρχει κάποιος "Έλληνας", που είναι εξωγήινο ερπετό ?

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2011, 19:02 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:31
Δημοσ.: 693
Thanks:
Thanked:
time στο post
Πολυ καλο το αρθρο με βρισκει σε μεγαλο μερος συμφωνο, τα ματια μας και τα αυτια μας ανοικτα γιατι το χαρτι τον εξωγηινων ειναι πολυ πιθανο να παιχτει κατα τη γνωμη μου στο αμεσο μελλον!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιούλ 2011, 01:15 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 23 Νοέμ 2010, 05:47
Δημοσ.: 4887
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Αν πραγματικά πιστεύεις κάτι τέτοιο, υπάρχει κάποιος "Έλληνας", που είναι εξωγήινο ερπετό ?


Μακάρι να μην είναι έτσι, φίλε μου.

Δυστυχώς οι David Icke και Credo Mutwa με τα λεγόμενά τους περί της θεωρίας των Ανουννάκων έφεραν τα πάνω-κάτω στο πως βλέπει ο κόσμος τα όσα συμβαίνουν γύρω του.

Αν διαβάσεις το σχετικό άρθρο της Βίκυς Χρυσού στο blog του Τοξότη θα διαπιστώσεις αμέσως πως υπάρχουν πράγματι ερπετά που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/0 ... nda-e.html


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιούλ 2011, 12:16 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Συγνώμη,αλλα τον Ιcke δεν τον θεωρώ αξιόπιστο

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ Εξωγήινοι και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιούλ 2011, 12:27 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 23 Νοέμ 2010, 05:47
Δημοσ.: 4887
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ούτε και εγώ, αγαπητή Δομινίκη. Αλλά αυτά που λέει έχουν ιδιαίτερη σημασία.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 12 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ : Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δ. Συζήτηση: Νέα τάξη Πραγμάτων
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 4
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ..!! ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΨΩΜΙ ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: Xristianos7
Απαντησεις: 1
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για τη Νέα Τάξη
Συγγραφέας: eyrinos
Απαντησεις: 0
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ - Επαρκής διατροφή και αποβλακωτική διασκέδαση
Δ. Συζήτηση: Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
Δ. Συζήτηση: Η νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 2


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr