Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Ο Πειραιώς των Ελλήνων κατά ΔΙΣ: Να ανακαλέσει την απόφαση για τον Πάπα • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 16 Απρ 2021, 16:27


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ο Πειραιώς των Ελλήνων κατά ΔΙΣ: Να ανακαλέσει την απόφαση για τον Πάπα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Απρ 2016, 16:00 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ο Πειραιώς των Ελλήνων κατά ΔΙΣ: Να ανακαλέσει την απόφαση για τον ΠάπαΕπίθεση κατά της Ιεράς Συνόδου εξαπολύει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή την απόφαση για την ελευση του Πάπα Φραγκίσκου. Αναλυτικά αναφέρει
ΑΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΗΣ Δ.Ι.Σ


Η απόφασις της Δ.Ι.Σ. της 5ης Απριλίου 2016 διά της οποίας συγκατατίθεται η Εκκλησία της Ελλάδος εις την επίσκεψιν του αντικανονικώς διακατέχοντος τον πάλαι ποτέ περίπυστον Πρεσβυγενή Πατριαρχικόν Θρόνον της Παλαιάς Ρώμης και της Δύσεως κ. Φραγκίσκου Μπεργκόλιο, στην μαρτυρική μας Πατρίδα, εξεδόθη κατά πρόδηλον υπέρβασιν των ορίων της διακριτικής της ευχέρειας και κατά παράβασιν των διατάξεων του Καταστατικού Χάρτου της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ν 590/1977), και ειδικώτερα του αρθρ. 9 παράγραφος 1, που καθορίζει τις αρμοδιότητες της Δ.Ι.Σ. στο εδάφιο δ, και που προβλέπει ότι επιλαμβάνεται των «τρεχούσης φύσεως Εκκλησιαστικών θεμάτων», διότι η επίσκεψις εις την Ορθόδοξον Ελλάδα του Αιρεσιάρχου «Πάπα» κ. Φραγκίσκου, τυγχάνει εκ της φύσεως του θέματος υψίστης ποιμαντικής και Εκκλησιαστικής σημασίας και ανήκει εις τας αρμοδιότητας της Ι.Σ.Ι. όπως προβλέπεται στο αρθ. 4 εδάφιον α που αναφέρεται ότι μόνον η Ι.Σ.Ι. «ρυθμίζει τας σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος μετά των Ετεροδόξων». Και ναί μεν στο αρθρ. 9 παράγραφος 2 προβλέπεται ότι μέχρι συγκλήσεως της Ι.Σ.Ι., η Δ.Ι.Σ. ασκεί πάσαν Εκκλησιαστικήν - διοικητικήν εξουσίαν, ωστόσο η αποδοχή της επισκέψεως ενός τοσούτον προβληματικού και κακοδόξου προσώπου διά την Ορθόδοξον Καθολικήν Εκκλησίαν της Ελλάδος, απαιτεί την διαγνώμην όλου του Ιερού Σώματος της Ιεραρχίας.
Διά την άκριτον και άστοχον απόφασιν της Δ.Ι.Σ. υπήρξε άμεσος «νέμεσις» από το ταυτόχρονο ανακοινωθέν (5-4-2016) της Αρχιγραμματείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κων/πόλεως, που εμφανίζει τον Οίκουμενικόν Πατριάρχην κ. Βαρθολομαίον ως αυτουργόν της όλης υποθέσεως και την Εκκλησίαν της Ελλάδος συρομένην ουσία ως ουραγόν στα κελεύσματά του, εντός μάλιστα της κανονικής της δικαιοδοσίας ! ! !.


Παρέλκει να άναφέρωμεν το κωμικόν της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας η οποία βεβαίως αντιστρατεύεται την συμφωνίαν Ε.Ε. και Τουρκίας για την επανεισδοχή των μεταναστευτικών και προσφυγικών μουσουλμανικών ροών προς την Ευρωπαική Ήπειρον και εμφανίζει τους θρησκευτικούς Ηγέτας της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής παρασυναγωγής να γίνωνται παρακολουθήματα του Open Society Foundation του κ. Τζώρτζ Σόρος και των κρυπτομένων εντολέων του, στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να άνατρέψουν την ανωτέρω συμφωνίαν και να υλοποιήσουν τον σχεδιασμόν τους, για τον οποίον όπως δήλωσε ο κ. Σόρος πρόσφατα στην Τουρκία, έχουν εκταμιεύσει 11 δισ. δολάρια σε ΜΚΟ για να επικοίσουν την Ευρωπαική Ήπειρο με μουσουλμανικούς πληθυσμούς.


Οι μετανάστες και πρόσφυγες που θα επισκεφθούν οι ανωτέρω, στην νήσο Λέσβο, πρέπει να επανα προωθηθούν στην Τουρκία και επομένως η παρουσία των θρησκευτικών Ηγετών στη Λέσβο επιχειρεί να ακυρώσει την επαναπροώθηση και επιδιώκει το άνοιγμα των συνόρων της Ευρώπης στα πολυεκατομμύρια των μουσουλμάνων της Μ. Ανατολής, του Μαγκρέμπ, της Υποσαχάριας Αφρικής, του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές. Ασφαλώς κανείς νοήμων δεν πιστεύει ότι η συγκεκριμένη επίσκεψις θα σταματήσει τις πολεμικές συγκρούσεις στη Συρία και το Ιράκ του χρηματοδοτουμένου από το σουνιτικό μπλόκ (Σ. Αραβία - Κατάρ - ‘Ομάν και λοιπά Εμιράτα του Αραβικού Κόλπου) ISIS κατά των νομίμων κυβερνήσεων της Βαγδάτης και της Δαμασκού, ούτε θα μεταβάλλει το δολοφονικό Ισλάμ και τις κορανικές εντολές του ψευδοθεού στον ψευδοπροφήτη Μωάμεθ για την σφαγή των απίστων (σούρες : τα λάφυρα στιχ. 12 και 17, το στρωμένο τραπέζι στιχ. 33, Μωάμεθ στιχ. 4, ο σίδηρος στιχ. 21).


Η παρουσία όμως του αιρεσιάρχου κ. Φραγκίσκου Μπεργκόλιο στη μαρτυρική μας Πατρίδα προσβάλλει πρώτον τον Μακ. Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμον διότι προσφάτως ο συγκεκριμένος «προσέλαβε» έναν Ισπανό Βενεδικτίνο καλόγηρο, τον κ. Μανουέλ Νιν, τον έντυσε με Ορθόδοξα Αρχιερατικά Άμφια και τον ενθρόνισε στην οδό Αχαρνών, μέσα στα κανονικά όρια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ως Ουνίτη Ελληνόρυθμο Επίσκοπο, ανύπαρκτης Ελληνικής Ουνιτικής κοινότητας. Προσβάλλει ακόμη του Αγίους και Οσιάθλους Πατέρας της αμωμήτου ημών Πίστεως που δολοφονήθησαν φρικωδώς από τους προκατόχους και ομοπίστους του κ.Φραγκίσκου Μπεργκόλιο ανά τους αιώνας.
Τους 13 Οσιάθλους Πατέρας τους εν τη Ι. Μονή Καντάρας της Κύπρου καέντας (19-5-1231) διότι ηρνήθησαν τα άζυμα, τους υπό του λατινόφρονος Ιωάννου Βέκκου Πατριάρχου Κων/λεως και Μιχαήλ Παλαιολόγου αναιρεθέντας Αγιορείτας Πατέρας των Καρυών (5-12-1279) και των Ιερών Μονών Ζωγράφου, Βατοπαιδίου, Ιβήρων, Κουτλουμουσίου και Ξενοφώντος (4-1-1280), διότι δεν εδέχθησαν την κακόδοξον ένωσιν της Λυών, τις οκτακοσίες χιλιάδες Σέρβους Νεομάρτυρας (1941-1945) που με πολυώδυνα βάσανα ετελειώθησαν με ηθικόν αυτουργόν τον καταδικασθέντα από το Διεθνές Δικαστήριον Εγκληματιών πολέμου Παπικό Αρχιεπίσκοπο του Ζάγκρεμπ της Κροατίας και μέντορα των φασιστών Ουστάσι, Αλουίσιο Στέπινατς τον οποίον «Αγιοποίησε» ο ανακηρυχθείς «Όσιος» της Ρωμαιοκαθολικής παρασυναγωγής Ιωάννης Παύλος ο Β΄ (Βοιτύλα), του οποίου προσφάτως έγιναν τα αποκαλυπτήρια με την δημοσίευσιν ερωτικών επιστολών προς την συμπατριώτισσά του έγγαμον Ακαδημαικόν. Προσβάλλει και τον Ιερόν Σπυρίδωνα, πολιούχον και έφορον της Μητροπόλεώς μας, ο οποίος στις 12 Νοεμβρίου 1716, ανετίναξε την Ακρόπολιν της Κερκύρας και τον Ενετό ηγεμόνα Αντρέα Πιζάνι, για να μην κατασκευάσει θυσιασθήριον (αλτάριον) της Ρωμαιοκαθολικής παρασυναγωγής στον εν Κερκύρα Ιερόν Ναόν του (Αγίου Αθανασίου Παρίου, Ουρανού Κρίσις εν Λειψία Σαξωνίας 1805). Προσβάλλει ακόμη τους Αγίους ενδόξους Ιερομάρτυρας Μάξιμον τον Καρπαθορώσσον που ετυφεκίσθη μετά της Πρεσβυτέρας και των τέκνων του από τους Ουνίτας και Αθανάσιον τον Ηγούμενον της Μικρορωσσίας που δολοφόνησαν αγρίως οι Ουνίτες της Πολωνίας, πέταξαν το μαρτυρικό του σώμα σ’ ένα βόθρο, όπου έμεινε επί 17 χρόνια και ανασύρθηκε άφθαρτο, αδιαλώβητο και ευωδιάζον. Προσβάλλει κατά ταύτα η ανωτέρω επίσκεψις τον εν Τριάδι Πανάγιον Θεόν, που αγίασε τους υπέρ της Ορθοδόξου Πίστεως μαρτυρικώς τελειωθέντας από τους προκατόχους και ομοπίστους του κ. Φραγκίσκου, εφόσον αυτός εμμένει σατανικώς στην αίρεσιν και την κακοδοξίαν του Παπισμού.

Η παρουσία επομένως του κ. Φραγκίσκου και της συνοδείας του, επαυξάνει τα προβλήματα και προκαλεί την Ορθόδοξη συνείδησή μας και πρέπει η Δ.Ι.Σ. άμεσα να ανακαλέση την απαράδεκτον απόφασί Της.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

yiorgosthalassis.blogspot.com

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Πειραιώς των Ελλήνων κατά ΔΙΣ: Να ανακαλέσει την απόφαση για τον Πάπα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2016, 20:38 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ;


Ο θυμόσοφος ελληνικός λαός με τον χαριέστατο δημώδη παροιμιακό λόγο, αποδίδει με θαυμαστή ακρίβεια, γεγονότα-συμβάντα που αναφέρονται σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην πολιτική και θρησκευτική ζωή του τόπου μας.

Σύμφωνα με την ερμηνεία που δίνει το lexigram.gr η παροιμία- κατά το πρώτο της μέρος-μεταφράζεται ως εξής : «παρεμβαίνω σε ζήτημα που δεν με αφορά άμεσα… δεν είμαι το αρμόδιο πρόσωπο ή ασχολούμαι με πράγματα που δεν ξέρω ή που δεν είναι στην αρμοδιότητά μου». Των φρονίμων ολίγα…

Σε τούτες τις δίσεχτες ημέρες για την Πατρίδα αλλά και την Ορθοδοξία μας, που έντονα μυρίζουμε τα ίχνη του αντιχρίστου, έρχεται – ως μη ώφειλε – ο δίκερως γίγας, ο αρχηγός του κράτους του Βατικανού, ο αιρεσιάρχης και πάσης ιερωσύνης εστερημένος Πάπας Φραγκίσκος, στην πολλαπλά αγιασμένη νήσο της Λέσβου. Όμως προηγήθηκαν της επισκέψεώς του διάσημοι χολιγουντιανοί ηθοποιοί! Άρα πολύ άργησαν τόσο ο Πάπας όσο και οι δικοί μας…

Πρέπει να ξεκινήσουμε από δύο τραγικά λάθη όλων των εμπλεκομένων στην φιέστα του Σαββάτου. Το πρώτο λάθος, η επιλογή της αγιοτόκου Λέσβου ως τόπου επισκέψεως των προσφύγων και μεταναστών, που είναι στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι. Εκεί δηλαδή όπου η ενθρονισμένη εφέστια εικόνα της Παναγίας Αγιάσου αγιάζει, αλλά και προστατεύει ολόκληρη την αγιοτόκο νήσο από ορατούς και αοράτους εχθρούς. Άριστο θα ήταν η επίσκεψη να αρχίσει από τον φρικτό, μαρτυρικό λόφο των Καρυών, όπου οι πρόγονοι των σημερινών –κατατρεγμένων!– μουσουλμάνων έσφαξαν, έκαψαν τους συγκλονιστικούς νεοφανείς μάρτυρες, Ραφαήλ Νικόλαο και Ειρήνη. Είναι μάλιστα γνωστό, ότι οι δύο πρώτοι εγκατέλειψαν τους θεολογικούς διαλόγους με τους παπικούς και αργότερα εδιώχθησαν από την Κωνσταντινούπολη, διότι αρνήθηκαν το ενωτικό συλλείτουργο που επρόκειτο να τελεστεί λίγο προ της Αλώσεως.
Κάποιος δε, να υπενθυμίσει στον κ. Φραγκίσκο τον λόγο του Γέροντος Γαβριήλ Καθηγουμένου Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου Αγίου Όρους για την «σβέσιν των εν Ανατολή επτά χριστιανικών λυχνιών της Αποκαλύψεως από αλλοπίστους υπό τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα του Καθολικού κόσμου… και την ένανγχον ένοχον σιγήν της «Χριστιανικής Δύσεως» επί τοις βανδαλισμοίς εις την ατυχή βασιλίδα των πόλεων»!

Το δεύτερο λάθος. Ο παράκαιρος χρόνος της επίσκεψης. Η συγκυρία των ωρών και των ημερών δεν δίνουν περιθώρια για πολυδάπανα ταξίδια και παραθέσεις πολυτελεστάτων τραπεζών εν μέσω Μ. Τεσσαρακοστής εφόσον όλο το κλίμα των ημερών είναι βαρύτατα πένθιμο, αφού βρισκόμαστε και σε απόσταση αναπνοής από την Μ. Εβδομάδα! Κάτι ακόμα πιο σημαντικό: πλείστοι όσοι αδελφοί μας, και μάλιστα μικρά παιδιά, υποσιτίζονται (επίσημος πίνακας διαδικτυακού τόπου δείχνει, χιλιάδες οικογένειες σε κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια… χιλιάδες μαθητές είναι άποροι), και εμείς προκαλούμε με τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος, για ξέφρενες και ασυλλόγιστες δαπάνες, για τυχόν πολιτικά οφέλη και τέλος τις ακατανόητες όσο και θλιβερές αντιπαραθέσεις Αθηνών και Φαναρίου, κατά τα άλλα «λίαν αγαπητών εν Χριστώ αδελφών»!

Φημολογείται έντονα ότι ο Ορθόδοξος Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και ο αιρετικός Ποντίφηκας θα αναπέμψουν κοινή δέηση – κοινώς συμπροσευχή – επί καταφρονήσει και καταπατήσει των ιερών της Εκκλησίας μας Κανόνων, για τα θύματα του Αιγαίου. Το απλό και άδολο ερώτημα του ορθοδόξου χριστιανού είναι: ποια «εκκλησιαστική» γλώσσα θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπαυση των «υγρών» ανθρωπίνων θυμάτων για τα οποία συμπονεί οπωσδήποτε κάθε ορθόδοξη καρδιά; Ο Πατριάρχης μας για την ανάπαυσή τους – πέραν της σοβαροτάτης δογματικής αποκλίσεως αφού είναι αλλόθρησκοι ή αιρετικοί – θα επικαλεσθεί την Τριαδική Θεότητα. Ο Ποντίφηκας όμως σε ποιόν Θεό θα προσευχηθεί αφού πριν από ολίγον καιρό ενώπιον του προέδρου Ομπάμα έκαμε την παρακάτω βλάσφημη δήλωση – την οποία ούτε ο ίδιος ο διάβολος θα σκεφτόταν – και αυτόχρημα άρνηση του Τριαδικού μας Θεού; «Ο Ιησούς Χριστός, ο Ιεχωβά, ο Αλλάχ, αυτά όλα είναι τα ονόματα για να περιγράψουν μια οντότητα που είναι σαφώς η ίδια σε όλο τον κόσμο»! Εάν όμως αποτραπούν όλες οι παραπάνω συμπροσευχές, ασφαλώς μεγίστη ανακούφιση θα δεχθούν οι ψυχές μας…

Κλείνουμε με το γνωστό νομικό ρωμαϊκό ερώτημα: «τις ωφελείται»; Με απλά λόγια, ποια η πρακτική ανάγκη της παρουσίας πολιτικών και θρησκευτικών αρχηγών; Μήπως η έστω και προσωρινή ανακούφιση με γενναία οικονομικά ποσά για τις πολλαπλές ανάγκες των προσφύγων; Αλλά οι ορθόδοξοι αδελφοί της Λέσβου, άξιοι και αυτού του βραβείου Νόμπελ, ξεπέρασαν τον εαυτό τους με την σαμαρειτική τους αγάπη σε χρήμα, ρούχα, τρόφιμα και μάλιστα σε καθημερινή βάση, έστω και αν σε πολλές περιπτώσεις το αντίδωρο των προσφύγων ήταν η αχαριστία, με πολλές δαιμονικές εκδηλώσεις: οι καθημερινές εξεγέρσεις εναντίων των πιστών στα πλείστα των hotspots, με πρόφαση τη θέα του Σταυρού τον οποίον με καύχηση (!) φορούν, επιβεβαιώνουν την αλήθεια των λεγομένων.
Τα φώτα της δημοσιότητας με εκτενείς αναφορές στις εν πολλαίς πολυδάπανες φιέστες, θα στραφούν επάνω τους με αβέβαια τα αποτελέσματα υπέρ των προσφύγων, διεκδικώντας και πιθανά πολιτικά οφέλη – ως μη ώφειλε…

Με το στημένο, ανούσιο και προκλητικό πανηγύρι, οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες θέλουν να αποσπάσουν τα χειροκροτήματα και την εύνοια των ευρωπαίων αρχόντων, αυτών δηλαδή που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και υπήρξαν οι αρχιτέκτονες του προσφυγικού κινήματος με δισεκατομμύρια κέρδη από τους επιτηδείους.

Θα υπήρχε κάποια νότα παρηγοριάς και χαράς εάν όλοι οι παραπάνω ανελάμβαναν δυναμικές πρωτοβουλίες επαναπροώθησης όλων ανεξαιρέτως των προσφύγων, έστω και με επώδυνες οικονομικές θυσίες. Όμως το πράγμα το βλέπουμε δυστυχώς πολύ χλωμό…

Τελικά για να επιτρέψει ή ανεχθεί ο Θεός την επώδυνη έλευση του κ. Φραγκίσκου στην δεύτερη αγία Σιών, την Λέσβο του αγίου Ραφαήλ και του Αρχαγγέλου του Μανταμάδου, αλλά και την άκριτη συμμετοχή Πατριαρχών, Αρχιεπισκόπων, σημαίνει ότι έχουμε πολύ ακόμα δρόμο μετανοίας. Ο ληστής του Σταυρού σηματοδοτεί την αιτία του κακού και της συμφοράς που μας περιμένει: «άξια ων επράξαμεν απολαμβάνομεν». Και επράξαμε πολλά και φοβερά, με αποκορύφωμα την μονιμοποίηση των σοδομικών διαστροφών, από ορθοδόξους έλληνες βουλευτές, προπαραμονή Χριστουγέννων, με την ένοχη σιγήν ιχθύος από την πλειονότητα της εκκλησιαστικής μας ιεραρχίας!

Επειγόντως ζητείται ένας Ιωνάς για ένα αφυπνιστικό κήρυγμα: «έτι τρείς ημέραι και Νινευΐ καταστραφήσεται…», μήπως έτσι δει ο Θεός τη μετάνοιά μας και στείλει το έλεός του. Αναζητάμε τρείς θαρραλέες ψυχές, εκκλησιαστικούς ηγέτες, που θα αναλάβουν επάνω τους όλα τα αμαρτήματά μας. «Ημάρτομεν, ηνομίσαμεν, ηδικήσαμεν ενώπιόν σου…» για να αποφύγουμε μια νέα ελληνική βαβυλώνια αιχμαλωσία από έθνη της Άγαρ και όχι μόνο…

Σαββίδης Παύλος
Θεολόγος – καθηγητής
pavlos_sav11@yahoo.gr

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Φωτορεπορτάζ: Συμπροσευχές Ορθοδόξων - Παπικών κατά το Διάλογο στη Βιέννη
Δ. Συζήτηση: Οικουμενιστικές κινήσεις
Συγγραφέας: King Minos
Απαντησεις: 0
Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των Ελλήνων
Δ. Συζήτηση: Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός
Συγγραφέας: ΤΗΛΕ-ΜΑΧΟΣ
Απαντησεις: 11
Τα Χριστούγεννα και η λευτεριά των Ελλήνων
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 2
Τούρκοι δημοσιογράφοι κατά Ερντογάν
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Τα κόμματα εξουσίας συνεργάζονται κατά των πολιτών
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr