Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

1
Δεν είναι παραμύθι , είναι πραγματικότητα, ιοί κατασκευάζονται σε εργαστήρια με σκοπό την μελέτη της συμπεριφοράς τους , και την "ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών" .... αν όμως ελευθερωθούν ... τότε ποιο θα είναι το κόστος για την δημόσια υγεία ;; Και ποιος τελικά θα κερδίσει από τις πωλήσεις των εμβολίων - θεραπειών ; Δείτε εδώ :

Ο Ιός H5N1
πηγή :
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... tails.html
________________
Μια σούπερ γρίπη των πτηνών που θα μπορούσε να μολύνει και να εξαφανίσουν εκατομμύρια κατασκεύασαν
Ολλανδοί επιστήμονες και μοίρασαν τα δεδομένα σε εκατοντάδες ερευνητές στο κόσμο.

Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποίησε πως απελευθερώνοντας τα στοιχεία θα μπορούσε να οδηγήσει σε θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί ως όπλο βιολογικού πολέμου.
Εικόνα
Η έρευνά τους επικεντρώθηκε σε ό, τι χρειάστηκε για να μετατρέψει τη (γνωστή) γρίπη των πτηνών - η οποία μπορεί να σκοτώσει περισσότερο από το ήμισυ των ατόμων που έχουν μολυνθεί (αλλά δεν μεταδίδεται εύκολα) - σε ένα εξαιρετικά μεταδοτικό και ιδιαίτερα θανατηφόρο ιό.

Ο επικεφαλής Ron Fouchier του Ιατρικού Κέντρου Erasmus στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, δήλωσε ότι αυτή η γνώση θα είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη εμβολίων και φαρμάκων για την πρόληψη μιας πιθανής πανδημίας............

Ωστόσο, άλλοι υποστηρίζουν ότι ο ιός δεν πρέπει ποτέ να έχουν δημιουργηθεί - και προειδοποιούν ότι εάν δραπετεύσει από το εργαστήριο τα αποτελέσματα θα είναι «συγκλονιστικά». Υπάρχουν επίσης φόβοι ότι η συνταγή θα μπορέσει να αξιοποιηθεί από τρομοκράτες που αναζητούν ένα βιολογικό όπλο.

Από το Εθνικό Επιστημονικό Συμβούλιο για τη Βιο-ασφάλεια ο πρόεδρος Paul Kiem, ένας εμπειρογνώμονας άνθρακα, είπε: «Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο οργανισμό παθογόνων που είναι τόσο τρομακτικό όσο αυτό. Δεν νομίζω ότι ο άνθρακας είναι τόσο τρομακτικό σε όλα σε σχέση με αυτό. "
Ron Fouchier οδήγησε μια μελέτη σχετικά με τη γρίπη των πτηνών, αλλά είπε ότι το έργο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός εμβολίου.........

Τα αποτελέσματα, τα οποία επρόκειτο να δημοσιευθεί στο αμερικανικό περιοδικό Science, προσέκρουσαν σε μια πρωτοφανή κίνηση από την Εθνική Επιστήμης Συμβουλευτική Επιτροπή για την Βιοασφάλεια, ABCNews ...........

Η ομάδα είναι μια ανεξάρτητη συμβουλευτική επιτροπή στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ της Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες........

«Λόγω της σημασίας των ευρημάτων για τη δημόσια υγεία και τις κοινότητες της έρευνας, η NSABB συνέστησε ότι τα γενικά συμπεράσματα μπορούν να δημοσιευθούν, όμως τα χειρόγραφα που περιλαμβάνουν τις μεθοδολογικές και άλλες λεπτομέρειες .....θα μπορούσαν να επιτρέψουν την αναπαραγωγή των πειραμάτων από αυτούς που θα επιδιώξουν να κάνουν κακό στην ανθρωπόητα»

Σε απάντηση, το Erasmus Medical Center, δήλωσε: «Οι ερευνητές έχουν επιφυλάξεις για την παρούσα σύσταση, αλλά θα τις τηρήσου.....

Όσον αφορά το πώς ο ιός θα χρησιμοποιηθεί, ο κ. Fouchier, δήλωσε: «Ξέρουμε ποια μετάλλαξη να παρακολουθήσουμε σε περίπτωση επιδημίας, και μπορούμε να σταματήσουμε την επιδημία, πριν είναι πολύ αργά."

«Επιπλέον, το εύρημα θα βοηθήσει στην έγκαιρη ανάπτυξη των εμβολίων και των φαρμάκων».

Ωστόσο, άλλοι τόνισαν παρόμοιους φόβους - έθεσαν ότι πριν από έξι χρόνια, όταν μια άλλη ομάδα επιστημόνων αναδημιούργησε το ισπανικό ιού της γρίπης αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 50 εκατ. το 1918 - όμως αποδείχθηκαν αβάσιμοι.....

Η τελευταία διαμάχη περιβάλλει τον ιό H5N1 της γρίπης των πτηνών. Το 2005, υπήρχαν προειδοποιήσεις για πιθανή γρίπη των πτηνών παγκόσμια πανδημία που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατοντάδες εκατομμύρια.


Από τα 573 άτομα που έχουν "κολλήσει" μέχρι τώρα σε όλο τον κόσμο, 336 έχουν πεθάνει. Ωστόσο, η αδυναμία του μικρόβιο να μεταδίδεται εύκολα από άτομο σε άτομο σημαίνει ότι η προβλεπόμενη πανδημία δεν έχει υλοποιηθεί σε αντίθεση με το νέο ιό. Τώρα, επιστήμονες από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στο Ρότερνταμ έχουν δημιουργήσει μια έκδοση H5N1 της γρίπης των πτηνών που εξαπλώνεται τόσο εύκολα όσο η απλή γρίπη του χειμώνα.

Ένας εκπρόσωπος του πανεπιστημίου δήλωσε: «Αν αυτό το είδος της έρευνας διεξάγεται σε συνθήκες μέγιστης ασφάλειας, τότε τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων».

Αλλά ο Donald Henderson, ειδικός σε θέματα βιοασφάλειας που προώθησαν την παγκόσμια προσπάθεια για την εξάλειψη της ευλογιάς, δήλωσε στο περιοδικό New Scientist, ότι αν ένα εξαιρετικά μεταδοτικός ιός όπως αυτόν, όπου το 50 % των ασθενών πεθαίνουν .... απελευθερωθεί .... τότε θα έχουμε «καταστροφικό αποτέλεσμα ».

πηγή :
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... tails.html
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

2
LAPTONAS έγραψε:ιοί κατασκευάζονται σε εργαστήρια με σκοπό την μελέτη της συμπεριφοράς τους , και την "ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών"
Αυτές οι "ασθένειες" παρασκευάζονται σε ειδικά εργαστήρια-γιάφκες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια από τους Δρακονιανούς ως υπερόπλα μαζικής καταστροφής.

Το Εράσμειο Ιατρικό Κέντρο του Ρότερνταμ είναι ένα από τα δεκάδες εργαστήρια-γιάφκες που λειτουργεί η CIA σε διάφορα μέρη του κόσμου εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Υπάρχουν και άλλα τόσα "κέντρα" διάσπαρτα στην Ευρώπη, την Αμερική... παντού!

Οι παγκοσμιοκράτες χρυσοπληρώνουν ανυποψίαστους επιστήμονες έναντι πινακίου φακής με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Όσοι αρνηθούν να συνεισφέρουν στις βρωμοδουλειές της δρακονιανής ελίτ δολοφονούνται με κυάνιο.

Οι εν λόγω "έρευνες" χρηματοδοτούνται από τον Τζωρτζ Σόρος και το ίδρυμα Ροκφέλερ.


Είμαι σίγουρος πως ο Έντυ Σνόουντεν θα προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις για το θέμα λείαν συντόμως.
Εικόνα

Re: Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

3
και γιατί βάζουν τους επιστήμονες να αναπτύξουν αυτούς τους ιούς και δεν το κάνουν οι ίδιοι οι "Δρακονιανοί" ; τόσο κατώτεροι είναι ;
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

4
Τα δρακονιανά ερπετοειδή δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν τις αρρώστιες, χρειάζονται το απαραίτητο προσωπικό για να φέρουν εις πέραν το μακάβριο έργο τους.

Αντίθετα, μπορούν να κατασκευάσουν και να χειριστούν τα οπλικά συστήματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη μετάδοση αυτών των ασθενειών.

Απορώ γιατί η επιστημονική κοινότητα δεν αντιδρά στο έγκλημα αυτών των τεράτων....

Re: Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

5
King Hercules έγραψε: Απορώ γιατί η επιστημονική κοινότητα δεν αντιδρά στο έγκλημα αυτών των τεράτων....
Αν εννοείς των επιστημόνων τεράτων τότε αντιδράει.... ευτυχώς αν δεν είχε αντιδράσει τα σχέδια κατασκευής του υιού θα ήταν αναλυτικά δημοσιευμένα σε ολόκληρο το κόσμο..........

Αν εννοείς τα τέρατα - Δρακονιανούς - δε νομίζω ότι η επιστημονική κοινότητα αναγνωρίζει την ύπαρξη τους. Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχουν ;
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

6
Φίλε laptonas οι επιστήμονες αγνοούν την ύπαρξη της δρακονιανής φυλής γιατί η τελευταία βρίσκει τρόπους για να τους παραπλανήσει παίρνοντας ανθρώπινη μορφή και αποκρύπτοντας το πραγματικό της πρόσωπο προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή από τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Άχ! αν μπορούσε έστω και ο πιο τολμηρός να τους βγάλει τη μάσκα.... :cooll

Re: Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

7
Αν θέλεις ανέπτυξε την άποψη σου εδώ http://www.filoumenos.com/forum/viewtop ... 49&t=15238 για να μη βγαίνουμε εκτός.

Επί του θέματος των ιών , δεν νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση ότι ο ιός H5N1 κατασκευάστηκε από εμάς τους ίδιους .....


:music:
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

8
Κορονοϊός: Επιστήμονες δημιούργησαν νέο, πιο θανατηφόρο κορονοϊό με σούπερ μεταδοτικότητα
Εικόνα
18/10202210:35
    
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα εργαστήριο στην Βοστώνη δημιούργησε ένα σούπερ θανατηφόρο και μεταδοτικό στέλεχος κορονοϊού συνδιάζοντας την Όμικρον με το αρχικό στέλεχος.Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης αναφέρουν ότι ανέπτυξαν ένα νέο στέλεχος COVID που έχει ποσοστό θανάτωσης 80% μετά από μια σειρά παρόμοιων πειραμάτων που αρχικά θεωρήθηκαν ότι προκάλεσαν την παγκόσμια πανδημία που ξεκίνησε στην Κίνα.Η παραλλαγή, ένας συνδυασμός του Omicron και του αρχικού ιού στη Γουχάν, σκότωσε το 80% των ποντικών που μολύνθηκαν με αυτόν, ανέφερε το πανεπιστήμιο. Όταν τα ποντίκια εκτέθηκαν μόνο στην Omicron, παρουσίασαν ήπια συμπτώματα.Η έρευνα διεξήχθη από μια ομάδα επιστημόνων από τη Φλόριντα και τη Βοστώνη στα Εθνικά Εργαστήρια Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων του σχολείου.Εξήγαγαν την πρωτεΐνη ακίδας από την Omicron και την προσάρτησαν με το στέλεχος που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην έναρξη της πανδημίας που ξεκίνησε στο Wuhan της Κίνας. Στη συνέχεια τεκμηρίωσαν πώς αντέδρασαν τα ποντίκια στο υβριδικό στέλεχος.«Στα… ποντίκια, ενώ η Omicron προκαλεί ήπια, μη θανατηφόρα λοίμωξη, ο ιός που μεταφέρει το Omicron S προκαλεί σοβαρή ασθένεια με ποσοστό θνησιμότητας 80 τοις εκατό», έγραψαν σε μια ερευνητική τους εργασία.Το νέο στέλεχος έχει πέντε φορές περισσότερα μολυσματικά σωματίδια ιού από την παραλλαγή Omicron, είπαν οι ερευνητές.Το Fox News απευθύνθηκε στο πανεπιστήμιο.Ο COVID-19 εντοπίστηκε για πρώτη φορά ότι προήλθε από μια υγρή αγορά στη Γουχάν, αν και πολλοί πιστεύουν ότι ο ιός κατασκευάστηκε στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνεχίζει να δέχεται επικρίσεις για τον χειρισμό της κρίσης στις πρώτες, πιο κρίσιμες μέρες της.Η παραλλαγή Omicron είναι εξαιρετικά μεταδοτική, ακόμη και σε όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Η πρωτεΐνη ακίδας είναι υπεύθυνη για τα ποσοστά μολυσματικότητας, σύμφωνα με τους ερευνητές, άλλες αλλαγές στη δομή του ιού καθορίζουν την θνησιμότητα.Ένας περιορισμός στη μελέτη ήταν η φυλή των ποντικών που χρησιμοποιήθηκαν, καθώς άλλοι τύποι μοιάζουν περισσότερο με τους ανθρώπους.Η έρευνα ελπίζει να κατανοήσει καλύτερα τον ρόλο που παίζει η πρωτεΐνη ακίδας του ιού όσον αφορά το πόσο επιβλαβής είναι μια παραλλαγή.Στόχος της έρευνάς τους ήταν να εξακριβώσουν εάν οι μεταλλάξεις στην πρωτεΐνη-ακίδα του κορoνοϊού είναι υπεύθυνες:Για την ικανότητα της παραλλαγής Όμικρον να διαφεύγει από την ανοσία που επιτυγχάνει ένα άτομο με τον εμβολιασμό ή/και τη νόσηση
Για την μειωμένη σοβαρότητα της λοίμωξης που προκαλεί ο κορονοϊός ΌμικρονΠάντως, τις έντονες αντιρρήσεις τους στη νέα έρευνα εξέφρασαν με δηλώσεις τους άλλοι επιστήμονες. Χαρακτηριστική δήλωση «Αυτό (η έρευνα) θα έπρεπε να είναι απαγορευμένο. Είναι σαν να παίζουν με τη φωτιά», είπε ο καθηγητής Dr. Shmuel Shapira, ο οποίος διατέλεσε διευθυντής στο κυβερνητικό Ισραηλινό Ινστιτούτο Βιολογικής Έρευνας υποο τον φόβο οτι θα μπορούσε ο ιός να διαφύγει από το εργαστήριο 

Πηγή: q13fox.com
Αλιεύθηκε από : https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... dotikotita
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Θανατηφόροι ιοί κατασκευάζονται στα εργαστήρια

9
Fifty-nine labs around world handle the deadliest pathogens – only a quarter score high on safety

Did the coronavirus SARS-CoV-2 result from high-risk research gone wrong? Regardless of the answer, the risk of future pandemics originating from research with dangerous pathogens is real.
The focal point of this lab-leak discussion is the Wuhan Institute of Virology, nestled in the hilly outskirts of Wuhan. It is just one of 59 maximum containment labs in operation, under construction or planned around the world.
Known as biosafety level 4 (BSL4) labs, these are designed and built so that researchers can safely work with the most dangerous pathogens on the planet – ones that can cause serious disease and for which no treatment or vaccines exist. Researchers are required to wear full-body pressurised suits with independent oxygen.
Spread over 23 countries, the largest concentration of BSL4 labs is in Europe, with 25 labs. North America and Asia have roughly equal numbers, with 14 and 13 respectively. Australia has four and Africa three. Like the Wuhan Institute of Virology, three-quarters of the world’s BSL4 labs are in urban centres.
Εικόνα
With 3,000m² of lab space, the Wuhan Institute of Virology is the largest BSL4 lab in the world, though it will soon be overtaken by the National Bio and Agro-Defense Facility at Kansas State University in the US. When it is complete, it will boast over 4,000m² of BSL4 lab space.
Most labs are significantly smaller, with half of the 44 labs where data is available being under 200m² – less than half the size of a professional basketball court or about three-quarters the size of a tennis court.
Around 60% of BSL4 labs are government-run public-health institutions, leaving 20% run by universities and 20% by biodefence agencies. These labs are either used to diagnose infections with highly lethal and transmissible pathogens, or they are used to research these pathogens to improve our scientific understanding of how they work and to develop new drugs, vaccines and diagnostics tests.
But far from all of these labs score well on safety and security. The Global Health Security Index, which measures whether countries have legislation, regulations, oversight agencies, policies and training on biosafety and biosecurity, is instructive. Led by the US-based Nuclear Threat Initiative, the index shows that only about one-quarter of countries with BSL4 labs received high scores for biosafety and biosecurity. This suggests plenty of room for improvement for countries to develop comprehensive systems of biorisk management.
Membership of the International Experts Group of Biosafety and Biosecurity Regulators, where national regulatory authorities share best practices in this field, is another indicator of national biosafety and biosecurity practices. Only 40% of countries with BSL4 labs are members of the forum: Australia, Canada, France, Germany, Japan, Singapore, Switzerland, UK and the US. And no lab has yet signed up to the voluntary biorisk management system (ISO 35001), introduced in 2019 to establish management processes to reduce biosafety and biosecurity risks.
The vast majority of countries with maximum containment labs do not regulate dual-use research, which refers to experiments that are conducted for peaceful purposes but can be adapted to cause harm; or gain-of-function research, which is focused on increasing the ability of a pathogen to cause disease.
Three of the 23 countries with BSL4 labs (Australia, Canada and the US) have national policies for oversight of dual-use research. At least three other countries (Germany, Switzerland and the UK) have some form of dual-use oversight, where, for instance, funding bodies require their grant recipients to review their research for dual-use implications.
Rising demand for BSL4 labs
That still leaves a large proportion of scientific research on coronaviruses carried out in countries with no oversight of dual-use research or gain-of-function experiments. This is particularly concerning as gain-of-function research with coronaviruses is likely to increase as scientists seek to better understand these viruses and to identify which viruses pose a higher risk of jumping from animals to humans or becoming transmissible between humans. More countries are expected to seek BSL4 labs, too, in the wake of the pandemic as part of a renewed emphasis on pandemic preparedness and response.
While the COVID-19 pandemic has served as a stark reminder of the risks posed by infectious diseases and the importance of a robust biomedical research enterprise for saving lives, we also need to keep in mind that such research can carry risks of its own. Good science and smart policy, however, can keep those risks in check and allow humanity to reap the benefits of this research.
This article was originally published by The Conversation.

Source: https://www.kcl.ac.uk/fifty-nine-labs-a ... -on-safety
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Yγεία”