aetos64 έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 19:49 Orthodox Christian Chant at the Coronation (Psalm 71)
Μια βαθιά και βαθιά συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ' ήταν η ορθόδοξη χριστιανική βυζαντινή άσμα, με επικεφαλής τον Ελληνορθόδοξο Χριστιανό Δρ. Αλέξανδρο Λίγκα.
https://youtu.be/L6UiKjyb4XQ?si=jJpAmFD7biPNE3rW
LAPTONAS
Τι ακριβώς θέλεις να επισημάνεις Αετέ ;
Αυτό που θέλω να επισημάνω πρωτίστως είναι πως η λεγόμενη «Πανθρησκεία», «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών» και γενικά ο Οικουμενισμός παρουσιάζονται σαν μειωτικά ως προς την Ορθοδοξία και αυτός που κυριαρχεί σε αυτή την παραπλάνηση είναι ο Πάπας.
Αυτή η θεώρηση των πραγμάτων είναι επικίνδυνη γιατί όπως βλέπουμε στο προκειμένο παράδειγμα μπορεί όλο αυτό να μας πάρει στο άλλο άκρο και να πλανηθούμε από έπαρση και υπερηφάνεια. αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα σχόλια του συγκεκριμένου βίντεο από Έλληνες για να το διαπιστώσετε.
Ο ίδιος ακριβώς κίνδυνος, σε πολύ μικρότερο βαθμό κατά την γνώμη μου ήδη έχει παρασύρει πολλούς, αυτός του «αυτοκράτορα» Πούτιν..
Αυτή η θεώρηση των πραγμάτων είναι επικίνδυνη γιατί όπως βλέπουμε στο προκειμένο παράδειγμα μπορεί όλο αυτό να μας πάρει στο άλλο άκρο και να πλανηθούμε από έπαρση και υπερηφάνεια. αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα σχόλια του συγκεκριμένου βίντεο από Έλληνες για να το διαπιστώσετε.
Ο ίδιος ακριβώς κίνδυνος, σε πολύ μικρότερο βαθμό κατά την γνώμη μου ήδη έχει παρασύρει πολλούς, αυτός του «αυτοκράτορα» Πούτιν..