Για να διαβάσετε τις συζητήσεις πρέπει να είστε εγγεγραμένο μέλος.

«Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ

1
«Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ


Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)


Ένα σημαντικό γεγονός που θα λάβει χώρα το 2014 θα βυθίσει τον κόσμο σε μια κρίση που θα στιγματίσει το υπόλοιπο του αιώνα, σύμφωνα με τον καθηγητή του Cambridge, Nicholas Boyle, και μόνο η καθιέρωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από την εποχή της φτώχειας και της βίας.



Μία στιγμή «Συντέλειας» θα πραγματοποιηθεί το 2014 - και θα προσδιορίσει για το αν ο 21ος αιώνας θα είναι γεμάτος από βία και φτώχεια ή θα είναι ειρηνικός και γεμάτος από ευημερία, σύμφωνα με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.



"Στα τελευταία 500 χρόνια υπήρξε, κατά την έναρξη κάθε αιώνα, ένα κατακλυσμιαίο ‘Μεγάλο Γεγονός’ διεθνούς σημασίας, ισχυρίζεται ο ίδιος. Εμφανιζόμενο στα μέσα της δεύτερης δεκαετίας του κάθε αιώνα, το ‘Γεγονός’ αυτό περιλαμβάνει άλλα γεγονότα που πυροδότησαν πολέμους, θρησκευτικές συγκρούσεις και έφεραν την ειρήνη".



Προκειμένου να «καταπολεμηθεί η ‘κλιματική αλλαγή’», η οποία, όπως το σκάνδαλο Climategate αποκάλυψε, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια υπερβολική τεχνητή απάτη και να αξιοποιηθεί από την διεθνή ελίτ σε μια προσπάθεια να λεηλατηθούν οι φορολογούμενοι και να μας επιβληθούν δρακόντεια μέτρα και κανονισμοί για την καθημερινή μας ύπαρξη, ως καθώς και για την επίλυση της οικονομικής κρίσης (επίσης δημιούργημα της ελίτ), ο Boyle δηλώνει ότι η ειρήνη και η ασφάλεια μπορούν να διασφαλιστούν μόνο με εάν εισαχθεί «ένα αποτελεσματικό σύστημα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» που θα αντικαταστήσει τα εθνικά κράτη.


Η προειδοποίηση του Boyle ότι μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, την διοίκηση της οποίας θα έχει μια φωτισμένη ελίτ, μπορεί να σώσει τον πλανήτη από την κρίση, αποτελεί ένα οικείο θέμα συζήτησης που αποβλέπει στο να οδηγήσει εξαπατημένους λαούς να αποδεχτούν χωρίς αντίδραση το τέλος της εθνικής κυριαρχίας ως μια αναπόφευκτη διαδικασία, μια φυσική εξέλιξη, την οποία δεν έχουν την δύναμη να εμποδίσουν.


Στην πραγματικότητα, η κίνηση προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης δεν είναι καθόλου ‘φυσική’, αλλά έχει έρθει ως αποτέλεσμα της αξιοποίησης των κρίσεων από τους ελίτ, κρίσεις που οι ίδιοι δημιουργούν τεχνητά προκειμένου να ωθήσουν τον κόσμο προς ένα συγκεντρωτικό και δικτατορικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα, που θα διοικείται από τους λίγους σε βάρος των πολλών.


Το σχέδιο αυτό δεν μπορεί να αποτυπωθεί καλύτερα από την τρέχουσα οικονομική κρίση, την οποία οι ελίτ είχαν προγνωρίσει και είχαν θέσει τους εαυτούς τους σε τέτοια θέση ώστε να την εκμεταλλευτούν οι ίδιοι, έτσι ώστε να προτείνουν μετά την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση ως τη ‘μόνη λύση’.


Αμέσως πριν από την πιστωτική στενότητα, παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις όπως η Goldman Sachs, στοιχημάτιζε κρυφά στην κατάρρευση της αγοράς κατοικίας στις ΗΠΑ, την ώρα που λέγανε στους πελάτες τους να αγοράζουν 40 δισεκατομμύρια δολαρίων σε τίτλους, που υποστηρίζονταν από τουλάχιστον 200.000 επικίνδυνες υποθήκες κατοικιών. Ομοίως, οι κεντρικές τράπεζες γνώριζαν ότι μια παγκόσμια κατάρρευση της αγοράς ακινήτων θα σημάνει την έναρξη της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, αλλά σκοπίμως φύλαγαν αυτές τις πληροφορίες από το κοινό.


Οι ελίτ σαν τον Boyle έχουν κατηχηθεί από το κατεστημένο ακαδημαϊκό σύστημα να έχουν μια συναινετική άποψη ότι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα είναι προς όφελος της ανθρωπότητας, όταν στην πραγματικότητα από τη φύση της, ένας τέτοιος θεσμός είναι αντιδημοκρατικός και ωφέλιμος μόνο για τη μικρή «εσωτερική» ομάδα που κατέχει τα ηνία της εξουσίας.


Η Παγκόσμια Κυβέρνηση δεν συνιστά μία ‘βελτίωση’ σε σχέση με τον κόσμο που, μέχρι στιγμής, διέπεται από τα εθνικά κράτη, όπως ισχυρίζεται ο Boyle, αλλά απλώς προωθείται για τη διοικητική ευκολία μιας ελίτ που θέλει να αποδεκατίσει τις ατομικές ελευθερίες, τη δημοκρατική διαδικασία εν γένει, και να θέσει τον εαυτό της ως τον αυταρχικό κυρίαρχο στην κορυφή του δικού της Πύργου της Βαβέλ και από εκεί ψηλά να αποφασίζει για όλους του ‘δουλοπάροικους’ που θα βρίσκονται από κάτω.


Η Παγκόσμια Κυβέρνηση δεν έχει αναπτυχθεί σαν ένα είδος ουτοπικού Star – Trek, που έχει κατασκευαστεί με φωτισμένους και φιλάνθρωπους κανόνες, αλλά έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα δικτατορικό, πλουτοκρατικό και απολύτως αντίθετο με τα συμφέροντα των λαών, κατασκεύασμα.


Αυτό το γεγονός έγινε δεκτό από έναν από τους συμμαθητές του Μπόιλ, τον αρθρογράφο των Financial Times, Gideon Rachman, ο οποίος σε ένα του άρθρο το 2008 τάχθηκε υπέρ μίας δικτατορικού τύπου Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα εγκατασταθεί για να καταπολεμήσει την τρομοκρατία, την κλιματική αλλαγή και την επίλυση της οικονομικής κρίσης.


Η Παγκόσμια Κυβέρνηση δεν είναι καθόλου ένα νέο φαινόμενο που προτείνονται ως «λύση» στα σημερινά προβλήματα, αλλά είναι ο απώτερος στόχος μιας μακροχρόνιας πολιτικής ατζέντας που επιδιώκει να συντρίψει την εθνική κυριαρχία και την ελευθερία και να τα αντικαταστήσει με μία τυραννική Νέα Παγκόσμια Τάξη.



Όταν ο διεθνής χρηματοδότης James Warburg δήλωσε σε μία Επιτροπή του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) το 1950, "Θα έχουμε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το ερώτημα είναι μόνο αν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με τη συναίνεσή των λαών ή με την καθυπόταξή τους", προφανώς δεν αναφερόταν σε κάποια ‘ευαίσθητη’ Παγκόσμια Κυβέρνηση, αλλά σε αυτό μία δικτατορικού τύπου, κυρίαρχη δύναμη που θα συντρίψει κάθε αντίθεση στην επιβολή της.


Η ιδέα ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι τόσο αναπόφευκτη και μια φυσική εξέλιξη της πολιτικής για το ανθρώπινο είδος, θα πρέπει να μας βρίσκει πάντοτε αντιμέτωπους. Η δημιουργία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης πάντα στηρίζεται στις τεχνητές κρίσεις που εξαποστέλλονται κατά της ανθρωπότητας από μια αλαζονική και κακή ελίτ που θέλει να δει την ευημερία και τη μεσαία τάξη να καταστρέφεται και να επιστρέφει στα σκοτεινά χρόνια των δουλοπάροικων και των αγροτών.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / -http://redskywarning.blogspot.com/
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: «Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ

3
Μια το 2012,μια το 2014 ,μαλλον παιζουν ψυχολογικό παιχνίδι.

«Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ
Και τον αιώνα του χάους ποιος θα τον δημιουργήσει άραγε?

αυτο που πρεπει να μας προβληματιζει ειναι οτι παλιοτερα λιγοι τολμουσαν να μιλησουν για μια νεα ταξη πραγματων και για μια παγκόσμια διακυβερνηση,τελευται ομως εχει γινει ψωμουτρι.Σημερα άκουσα για μια ακομα φορα τον Σαρκοζι μιλωντας για κοινη οικονομικη ζωνη Ευρωπης -Ρωσσιας να μιλάει για νεα τάξη πραγμάτων!
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: «Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ

4
Διανύουμε την σημαντικότερη δεκαετία του αιώνα αναμένοντας μεγάλες εξελίξεις
Εικόνα
"...τα γεγονότα που καθόρισαν τον κάθε αιώνα έγιναν στα μέσα της δεύτερης δεκαετίας του..."

Ένα «Μεγάλο Γεγονός» από αυτά που αλλάζουν τον ρουν της Ιστορίας θα συμβεί το 2014 και θα καθορίσει την πορεία του υπόλοιπου 21ου αιώνα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ Νίκολας Μπόιλ.

Ύστερα από πολυετείς μελέτες στους τομείς της πολιτικής, της οικονομίας, της φιλοσοφίας και της λογοτεχνίας, ο βρετανός ιστορικός υποστηρίζει στο βιβλίο του με τίτλο «2014: Πώς να επιβιώσετε στην επόμενη παγκόσμια κρίση» ότι τα γεγονότα που καθόρισαν την παγκόσμια πολιτική τα τελευταία 500 χρόνια συνέβαιναν πάντοτε στα μέσα της δεύτερης δεκαετίας κάθε αιώνα, και ότι στον αιώνα που διανύουμε η χρονιάκαταλύτης θα είναι το 2014.
«Ο χαρακτήρας ενός αιώνα γίνεται ιδιαίτερα εμφανής κατά τη δεύτερη δεκαετία του και δεν βλέπω γιατί ο 21ος αιώνας θα διαφέρει σε αυτό. Το χρονικό μοτίβο οφείλεται εν μέρει στον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε την ανθρώπινη ζωή και την Ιστορία. Αν ένας αιώνας πρόκειται να χαρακτηριστεί από κάτι, αυτό συμβαίνει όταν γίνεται περίπου 20 ετών, όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Το μέλλον συνήθως ορίζεται από τα παιδιά που έχουν ζήσει μόνο στον καινούργιο αιώνα ή έχουν αναμνήσεις από αυτόν» γράφει ο δρ Μπόιλ.

Ισχυρίζεται ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει ήδη ανοίξει τον δρόμο για τον ερχομό του νέου «Μεγάλου Γεγονότος» και πιστεύει ότι οι ΗΠΑ, με τη φθίνουσα μεν οικονομική επιρροή τους αλλά και την απαράμιλλη στρατιωτική τους δύναμη, κρατούν το κλειδί της πορείας του κόσμου και για τα επόμενα 90 χρόνια. Από τις ΗΠΑ εξαρτάται το αν θα μας βυθίσουν στη βία και στη φτώχεια ή αν θα μας εισαγάγουν σε μια νέα εποχή διεθνούς συνεργασίας, υποστηρίζει ο καθηγητής.

«Το 2007 ξεκίνησε μια κολοσσιαία οικονομική αλλαγή που έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει. Οι μεγάλες οικονομικές αλλαγές οδηγούν σε μεγάλες πολιτικές αλλαγές,και αυτές δεν τις έχουμε δει ακόμη. Πιστεύω ότι επίκειται μια νέα κρίση και μπορείτε εν μέρει να την αντιληφθείτε στα ερωτήματα που τίθενται για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τα ελλείμματα και τα χρέη τόσων χωρών» τονίζει. Αλλοι παράγοντες που συντελούν στην επίσπευση του «Μεγάλου Γεγονότος» είναι η άνοδος νέων δυνάμεων στο διεθνές πολιτικό σκηνικό, όπως η Κίνα και η Ινδία, και η ανάγκη για διεθνή συνεργασία όσον αφορά το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

Αν και δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα συμβεί στο μέλλον, ο δρ Μπόιλ δηλώνει βέβαιος ότι μόνο μια pax Αmericana μπορεί να εγγυηθεί έναν ειρηνικό 21ο αιώνα. «Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να αλλάξει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται η Αμερική τον εαυτό της και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο υπόλοιπος κόσμος την Αμερική» λέει.


-http://www.tovima.gr/
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: «Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ

5
dominique έγραψε:Μια το 2012,μια το 2014 ,μαλλον παιζουν ψυχολογικό παιχνίδι.

«Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ
Και τον αιώνα του χάους ποιος θα τον δημιουργήσει άραγε?

αυτο που πρεπει να μας προβληματιζει ειναι οτι παλιοτερα λιγοι τολμουσαν να μιλησουν για μια νεα ταξη πραγματων και για μια παγκόσμια διακυβερνηση,τελευται ομως εχει γινει ψωμουτρι.Σημερα άκουσα για μια ακομα φορα τον Σαρκοζι μιλωντας για κοινη οικονομικη ζωνη Ευρωπης -Ρωσσιας να μιλάει για νεα τάξη πραγμάτων!



Και τον αιώνα του χάους ποιος θα τον δημιουργήσει άραγε? Αυτός
Εικόνα
ο τρισκατάρατος που θα τον προσκυνούμε για να αγοράζουμε και να τρώμε.


Νήφε και μέμνησα απιστήν
(Να παραμένεις νηφάλιος
και να θυμάσαι να δυσπιστείς)…
και ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν
εφησυχασμένο
Επίμαχος φιλόσοφος από την Κω
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: «Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ

6
Ε,δεν θέλει και πολύ σκέψη τι θα γίνει το 2014!!!Θα ανάλαβει ο Αντίχριστος την παγκόσμιο εξουσία,η Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα πάρει σάρκα και οστά!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Νέα τάξη Πραγμάτων”