Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
https://filoumenos.com/forum/

"Εξελιγμένο" φίδι με πόδια Ανακαλύφθηκε στην Κίνα!!!
https://filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=15368
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  Spartan [ 12 Αύγ 2013, 11:09 ]
Θέμα δημοσίευσης:  "Εξελιγμένο" φίδι με πόδια Ανακαλύφθηκε στην Κίνα!!!

Εικόνα
Η εξήντα εξάχρονη Κινέζα Dean Qiongxiu είπε ότι ανακάλυψε το ερπετό στον τοίχο του υπνοδωματίου της γαντζωμένο με τα νύχια του, στη μέση της νύχτας.

"Ξύπνησα και άκουσα ένα παράξενο ήχο. Γύρισα το φως και είδα αυτό το τέρας να σέρνεται κατά μήκος του τοίχου χρησιμοποιώντας τα νύχια του", δήλωσε η κ. Duan.

Η κ. Duan είπε ότι ήταν τόσο φοβισμένη,που άρπαξε ένα παπούτσι και το χτύπησε μέχρι θανάτου.Μετά για να διατηρήσει το σώμα του το έβαλε σε έναν κουβά με αλκοόλ.


Εικόνα


Το φίδι είχε 16 εκατοστά μήκος και το πάχος του ήταν ίσο με το πάχος ενός μικρού δακτύλου. Τώρα μελετάται από το Τμήμα Επιστημών Ζωής στο West Normal University της Κίνας στο Nanchang.


Εικόνα


Ο ερπετολόγος κύριος Long Shuai, δήλωσε: «Είναι πραγματικά σοκαριστικό αλλά δεν θα ξέρουμε την αιτία μέχρι που να γίνει η αυτοψία."

Μια πιο κοινή μετάλλαξη μεταξύ των φιδιών είναι η ανάπτυξη μιας δεύτερης κεφαλής, η οποία εμφανίζεται με παρόμοιο τρόπο στο σχηματισμό σιαμαίων σε ανθρώπους.


[img]http://3.bp.blogspot.com/-EAhCaOuhIVY/Ud-bA8SR9uI/AAAAAAADDZg/6x5aTz8Ke-o/s400/2.jpg
[/img]

Ζώα με δύο κεφαλές συχνά συλλαμβάνονται και διατηρούνται ως ζώα που φέρνουν τύχη , όμως έχουν πολύ λίγες πιθανότητες επιβίωσης. Στην άγρια φύση ούτως ή άλλως, δεδομένου μάλιστα ότι οι κεφαλές έχουν την τάση να επιτίθενται η μία στην άλλη οι πιθανότητες είναι ακόμα πιο λίγες.

Εικόνα


ΠΗΓΗ
http://periergaa.blogspot.com

*******************

Μήκος: 16 εκατοστά. Ποιος ξέρει αν ήταν "μωρό" και πόσο θα μεγάλωνε αν δεν είχε τη μοιραία συνάντηση με το παπούτσι της γιαγιάς...

Εικόνα

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/