Το σκηνικό τρόμου που επιχειρούν να στήσουν οι "τρομοκράτες"!

1
Μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων παρακολουθούμε απο εχθές το πρωί στην Ελλάδα!!Δέματα,φάκελοι και πολλές άλλες εφευρέσεις!!!
Αποστολείς;Κάτι μικρά παιδιά κατευθυνόμενα!!
Παραλήπτες;Σαρκοζί,Μέρκελ,Μπερλουσκόνι,πρεσβείες Ελβετίας,Bουλγαρίας,Χιλής,Ολλανδίας,Παναμά,Ρωσίας,Γερμανίας,Νορβηγίας,Στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας,αεροδρόμιο Ε.Βενιζέλος,Ευρωπαικό δικαστήριο,Βουλή!
Και λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...μήπως η Αλ Κάιντα είναι Ελληνική;Μπά δεν το πιστεύω γιατί ούτε ένας μηχανισμός δεν προκάλεσε οποιαδήποτε υλική ζημιά!!Μάλλον ήταν αρχάριοι οι "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ",ή μάλλον ήταν κυβερνητική τρομοκρατία!!Θυμάστε πώς έπεσε ο Καραμανλής;Χρειάστηκε να καεί όλη η Πελλοπόνησος να καεί όλη η Αθήνα με τον Αλέξη τότε που κάτι BBC κάτι CNN βρισκόντουσαν στην Ελλάδα μία εβδομάδα νωρίτερα για να καλύψουν τα γεγονότα που θα ακολουθούσανε!!...Έπεσε με την "εσωτερική" τρομοκρατία!
Ότι και να κάνει πλέον η Νεοταξική κυβέρνηση του Πασοκ και οι υποστηρικές του εκτός Ελλάδος,όποιο τέχνασμα και να χρησιμοποιήσει,είτε τρομοκρατικό,είτε την χρεοκοπία,το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ,Ξυπνήσαμε και δεν βλέπουμε ΠΛΕΟΝ το δέντρο(τον εαυτό μας),αρχίσαμε να βλέπουμε και το δάσος(την Ελλάδα).Πλέον δεν μασάμε ούτε από χρεοκοπίες,ούτε τρομοκρατίες,δεν πιστεύουμε πλέον τίποτα από αυτά που θέλετε να μας πασάρετε έχουμε μάτια και βλέπουμε ,έχουμε αυτιά και ακούμε.
Έλληνες είναι στο χέρι μας!!Η Κυριακή είναι κοντά!!!
Εικόνα
Στο χέρι μας είναι να είναι ο Τελευταίος........
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Το σκηνικό τρόμου που επιχειρούν να στήσουν οι "τρομοκράτες"!

2

Φαίνεται ότι οι σπόνσορες, οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας περνάνε τον ελληνικό λαό για «αμερικανάκι»: Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια.
Βεβαίως είναι ποτέ δυνατόν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τους ανδρείκελα στη χώρα μας να σκέφτονται διαφορετικά;
Πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαό τρώει αμάσητο το αμερικανικό χόρτο των χολιγουντιανών τρομοκρατικών κατασκευών και υπνωτίζεται από το λάγνο τρομοθέαμα…
Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι τόσο χοντροκομμένες και ηλίθιες τρομοκρατικές σκηνοθεσίες…
Εκτός και αν ο πλανητικός ηγεμόνας, μέσα στη φρενοβλαβή, στραταρχική αυθάδειά του, θέλει και επιδιώκει να δείχνει ανοικτά το μακάβριο πρόσωπό του.
Αυτή, ωστόσο η ηγεμονική, αυθάδης ηλιθιότητα κάνει και ένα καλό: Αποκαλύπτει το βαθύ και αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στον ελληνικό λαό και στους μηχανισμούς του καθεστώτος.
Οριοθετεί και βαθαίνει το χάσμα στη χώρα μας. Είναι ένα αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε δύο χώρες.

Από τη μια είναι ο λαός που δεν έχει λόγο που είναι αποκλεισμένος από το λόγο και από την άλλη αυτοί που έχουν λόγο: Οι πολιτικοί, οι κρατούντες και οι υπηρέτες τους και κυρίως οι δημοσιογράφοι του καθεστώτος.

Αυτό το χάσμα εκφράζεται τέλεια στο γεγονός ότι αυτοί που έχουν λόγο (το κατεστημένο) βρίσκονται πολύ μακριά και πλήρως αποκομμένοι από αυτούς που δεν έχουν λόγο, από το λαό.

Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει μεγάλα οχυρά και ασπίδες προστασίας, φράγματα μπράβων γύρω από τους ανθρώπους της εξουσίας. Τέτοια που οι «προστατευμένοι» του καθεστώτος δεν ξέρουν πια το τι λένε, ούτε φυσικά το τι σκέφτονται αυτοί που δεν έχουν λόγο (λαός).

Στο αυτιστικό υπερθέαμα της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών τα ψεύδη της εξουσίας και η ηλιθιότητα των μπράβων του καθεστώτος (όλων αυτών που έχουν λόγο) «ακτινοβολούν» εκτυφλωτικά.

Η τροχιά εδώ του καθεστωτικού ψεύδους και της απάτης του τρομοθεάματος, αλλά και της ηλιθιότητας των μπράβων του καθεστώτος παίρνει μορφές παράκρουσης.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, σημειολόγοι, διανοούμενοι, ειδικοί της κοινής γνώμης και όλοι οι άλλοι ηλίθιοι που χαϊδεύονται σαν πόρνες με την εξουσία, αναφέρονται και αναλύουν με «σοβαρότητα» την «τρομοκρατία».

Είναι τέτοια η «σοβαρότητα» που κλείνουν τα μάτια ΟΧΙ μόνο στην ΙΣΤΟΡΙΑ και στη ΓΝΩΣΗ των τρομοκρατικών προβοκατσιών του κράτους και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και σε απλά γεγονότα που καταγράφουν με το πιο κατηγορηματικό τρόπο το σκηνοθετημένο έργο και τους πολιτικούς στόχους του.

Το πεδίο όλων αυτών που έχουν λόγο είναι η «αλήθεια» του καθεστώτος και κυρίως τα σενάρια που διοχετεύουν οι μυστικές υπηρεσίες.

Τέτοια «σοβαρότητα»: Να αποδέχονται την «αλήθεια» των μυστικών υπηρεσιών!!!

Αυτή η «αλήθεια» είναι και η βάση αυτής της τελετουργικής παράστασης που παίζεται μέσω του τρομοθεάματος.

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η ΟΥΣΙΑ της δαιμονοποιημένης τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών και της μεγάλης ΑΠΑΤΗΣ του λάγνου τρομοθεάματος.

Τρομοκρατία των μυστικών και τρομοθέαμα είναι αξεδιάλυτη σκηνοθεσία.

Αν υπήρχε σήμερα (υπόθεση εργασίας κάνουμε γιατί, σήμερα, δεν μπορεί να υπάρξει) αυθεντική αριστερή τρομοκρατία (δηλαδή στα παλιά πρότυπα της «ατομικής τρομοκρατίας), ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΜΑΤΟΣ…

Το τρομοθέαμα είναι η κεντρική πολιτική συνιστώσα της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Των πλανητικών σήμερα…

ΟΛΕΣ, λοιπόν, οι πόρνες του καθεστώτος (πολιτικές δημοσιογραφικές και διανοούμενες) αποτελούν ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ της τρομοκρατικής απάτης, λειτουργικό σκηνικό του τρομοκρατικού έργου που το σχεδιάζουν, το γράφουν και το σκηνοθετούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και τα εγχώρια «προτεκτοράτα» τους…

Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην καταλαβαίνει αυτό το δόλιο τρομοκρατικό έργο που παίζεται σήμερα.

Μόνο τα επεισόδια του έργου, τα ηλίθια σενάρια και η υστερία των ΜΜΕ για την τρομερή και δαιμονοποιημένη απειλή είναι αρκετά για να πείσουν, ακόμα και τους αφελείς, ότι εδώ κάτι βρωμάει, κάτι παίζεται…

Και όσο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται αυτή την απάτη και τα κακόγουστα, αλλά και ηλίθια τρομοκρατικά σενάρια, ΤΟΣΟ και πιο υστερικά αυτοί που έχουν λόγο αποκαλύπτουν το ρόλο τους, αλλά και την αβυσσαλέα βλακεία του.

ΟΙ μπράβοι του καθεστώτος και τα βαποράκια των μυστικών υπηρεσιών δεν ξέρουν πια το τι λένε.

Παρακολουθήστε ένα δελτίο της Τρέμη για να αντιληφτείτε το μέγεθος και την άβυσσο της ηλιθιότητάς τους, αλλά και τη διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν.Ας δούμε τον πίνακα των τελευταίων τρομοκρατικών πράξεων για να φανεί πιο λαμπερά ο ρόλος και η ηλιθιότητα των μπράβων του καθεστώτος:

α). Ξαφνικά, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, μας προέκυψε ένας βομβαρδισμός από «επιστολές- βόμβες», στις πρεσβείες.

β) Οι βαλλόμενες πρεσβείες ήταν σχεδόν όλες ευρωπαϊκές. Στην αρχή μας έδωσαν την Ολλανδική και της Χιλής και μετά άλλες ευρωπαϊκές με κατάληξη: «βόμβα» στο Σαρκοζί και τη Μέρκελ!!!

Σε ένα τέτοια ρεσάλτο βομβών κατά των πρεσβειών, από «αντιεξουσιαστές» τρομοκράτες δύο σημαδιακές πρεσβείες δεν θίχτηκαν: Η αμερικανική και η ισραηλινή!!!

Κτυπήθηκε, ωστόσο, η βουλγαρική και της Χιλής: Με ποιο «αντιεξουσιαστικό» σκεπτικό;

γ). Μία τέτοια επιδρομή «φακέλων-βομβών» προϋποθέτει οργάνωση αρκετών ατόμων, υλικό, γιάφκες και γενικά επιχειρησιακή δικτύωση και ικανότητα.

Αυτές οι δομές που δεν μπορεί να στερεωθούν από τη μία μέρα στην άλλη λειτουργούν και παρεμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό χωρίς η Ασφάλεια και οι μυστικές υπηρεσίες που γνωρίζουν, με τα μέσα παρακολούθησης που διαθέτουν και το χρώμα των εσωρούχων μας, να τις έχουν εξαρθρώσει...

Αυτό γίνεται ακόμα πιο δραματικά αποκαλυπτικό από τα ίδια τα λόγια της αντιτρομοκρατικής: Ότι γνώριζαν την οργάνωση και είχαν μάλιστα εδώ και ένα χρόνο εντοπίσει τα ονόματα πολλών μελών της!!!

«Αντιεξουσιαστές» εντοπισμένοι και εξαφανισμένοι, αλλά πάντα δρώντες!!!

Παραμύθια για μωρά παιδιά!!!

ΤΩΡΑ που τους χρειάστηκαν τους συνέλαβαν εν ριπή οφθαλμού και αύριο θα εμφανίσουν πολλά ακόμα «ευρήματα» και άλλες συλλήψεις!!!

Τέτοια αυθάδεια παραλογισμού και ηλιθιότητας ζούμε. Μας περνάνε «αμερικανάκια»!!!

ΜΟΝΟ οι παντελώς ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν την προβοκατόρικη αυτή σκηνοθεσία, η οποία τώρα επεκτείνεται και στους «ευρωπαϊκούς στόχους»!!!

Προφανώς με αυτό το σκηνοθετημένο τρομοκρατικό έργο και τρομοθέαμα επιδιώκεται και η προλείανση του εδάφους για παρέμβαση της ΕΕ στα ζητήματα της Ασφάλειας.

Μάλλον ετοιμάζουν και μια δικτατορία των μυστικών υπηρεσιών της ΕΕ και των ποικίλων κατασταλτικών της μηχανισμών στην Ελλάδα για την «ασφάλεια» των …Ευρωπαίων εταίρων…

Φυσικά αυτό του γιουρούσι των ταχυδρομικών βομβών είναι η αφετηρία του σκηνοθετημένου έργου, ένα πρώτο επεισόδιο.

Θα επακολουθήσουν ακόμα πιο τρομοκρατικά επεισόδια για να προωθήσουν τα εφιαλτικά σχέδιά τους εναντίον της χώρας μας.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν, ακόμα και ΑΜΕΣΑ επεισόδια με στόχο να ακυρώσουν τις εκλογές. Παίζει και αυτό το σενάριο.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι τα νέα επεισόδια του σήριαλ να παιχτούν μετά τις εκλογές…
http://resaltomag.blogspot.com
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Το σκηνικό τρόμου που επιχειρούν να στήσουν οι "τρομοκράτες"!

4
Οτι ήταν στημένο το σκηνικό φάνηκε εξαρχης και ολοι αντιλαμβανόμαστε οτι δεν πρόκειται περι απλων "τρομοκρατων" και αντιεξουσιαστων.Για να κάνεις τοσο εκτεταμένη επιχείρηση εκτος απο υλικά και οργανωση ,θέλει και πολύ χρήμα και υπάρχουν πολλοί που θα χρηματοδοτούσαν τετοιες επιχειρήσεις για αν πετυχουν συγκεκριμενους σκοπούς.

Και το καλύτερο...βγηκε η Μέρκελ και ζήτησε περισσότερα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια....ευκαιρία έψαχναν..με εναν σμπάρο ...2 τρυγόνια
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Το σκηνικό τρόμου που επιχειρούν να στήσουν οι "τρομοκράτες"!

5
Σκηνικό αποσταθεροποίησης της Ελλάδας


Τεράστια η βλάβη που προκαλείται εξαιτίας των ύποπτων δεμάτων και της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στο κέντρο της Αθήνας. Το δέμα προς τον Σαρκοζί δεν κατάφερε να φθάσει στον προορισμό του, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το δέμα προς την Μέρκελ!

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως αποστολέας του ύποπτου δέματος με παραλήπτη την Γερμανίδα καγκελάριο ήταν το… ελληνικό υπουργείο των Οικονομικών! Η ίδια έλειπε σε επίσημο ταξίδι στο Βέλγιο, γεγονός που δεν μείωσε την σημειολογία της είδησης ότι ένα περίεργο δέμα ταξίδεψε από την Ελλάδα ως το γραφείο της

Η είδηση για τα πακέτα – βόμβες έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί και πάλι αρνητικά στο διεθνές προσκήνιο.

Όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν τις ελεγχόμενες εκρήξεις, με έμφαση σ’ αυτήν έξω από το κοινοβούλιο, εντάσσοντας τις τελευταίες αποστολές ύποπτων δεμάτων σε πρεσβείες σε ένα γενικότερο σκηνικό αποσταθεροποίησης, μέσω της δράσης εξτρεμιστικών οργανώσεων που επιτίθενται σε κυβερνητικούς και αστυνομικούς στόχους.

Υπήρξαν μάλιστα και αναλυτές που αναφέρθηκαν στον κίνδυνο «μονιμοποίησης» του σκηνικού αποσταθεροποίησης, μια εικόνα που τελικά θα μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα επικίνδυνο μέρος για να επισκέπτονται οι ξένοι.

Για κρυφό σχέδιο μιλά η Νέα Δημοκρατία, για απόλυτα διαφανείς κινήσεις το ΠΑΣΟΚ. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει τεθεί σε λειτουργία ένα σχέδιο ανωμαλίας που μας γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω, την εποχή που βασίλευε το παρακράτος.

Η Ελλάδα διέρχεται την πιο κρίσιμη περίοδο από την μεταπολίτευση, βρίσκεται στον πάτο της ανταγωνιστικότητας, η οικονομία της κινδυνεύει με κατάρρευση με τον πιο μικρό κλυδωνισμό, η πτώχευση βρίσκεται προ των πυλών, ζει σε κλοιό δανειστών.

Την ίδια ώρα, επί δύο ημέρες η χώρα ζει στον ρυθμό των ύποπτων δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς, το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται επί ποδός πολέμου, κάθε οικονομική δραστηριότητα στραγγαλίζεται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Ουδέποτε η χώρα βρέθηκε σε τέτοια οικτρή από οικονομικής πλευράς και αποδιοργανωμένη όσον αφορά στο αίσθημα ασφάλειας κατάσταση. Μια κατάσταση που καθίσταται ακόμη δυσχερέστερη σε καθαρά προεκλογική περίοδο και μάλιστα κατά την τελευταία προεκλογική εβδομάδα.
Το μπαράζ των βομβών και των ελεγχομένων εκρήξεων, που εκδηλώθηκε με φαινομενικά ασύμμετρο τρόπο, μαρτυρά μια παράδοξη συμμετρία όσον αφορά στις προθέσεις παρέμβασης στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Το πολιτικό σύστημα, αλλά κυρίως ο πρωθυπουργός που φέρει την ευθύνη της διακυβέρνησης, οφείλει τούτη την ώρα να κατεβάσει τους τόνους. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται και αν το πολιτικό σύστημα δεν θέλει να κερδίσει για πάντα την σφραγίδα του «λύκου», οφείλει να αντιδράσει αμέσως.
Η προσπάθεια κατατρομοκράτησης του λαού, είτε με την απειλή εκλογών, είτε με τις βόμβες οδηγεί χωρίς αμφιβολία την χώρα στην τελική και πιο καταστροφική πτώση.

Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τις οποίες ο πρωθυπουργός θέλει να χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα για να δρομολογήσει εξελίξεις που πιστεύει ότι θα ευνοήσουν τον ίδιο και την παράταξή του.
Όποιος, όμως, πυροδοτεί το πολιτικό κλίμα, πρέπει να αναμένει και γενική πυροδότηση. Με μοιραίες συνέπειες και για την χώρα και για όποιους διαχειρίζονται τις τύχες της.

Επιπλέον, όταν έχεις στο παρελθόν αποκαλέσει την Αθήνα Καμπούλ, οφείλεις να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους δυο μέρες τώρα η Καμπούλ έχει κυριολεκτικά μεταφερθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι κρυφά σχέδια μπορεί να έχουν περισσότεροι του ενός…

«Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και οι ανεύθυνες και άμυαλες πράξεις, που στόχο είχαν και έχουν να πληγώσουν τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού να ορθοποδήσει η χώρα και η οικονομία και να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, δεν θα πετύχουν» τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο οποίος παρέστη στο πρώτο νεκροταφείο στο μνημόσυνο του παππού του, Γεωργίου Παπανδρέου.

«Κάνουμε συστηματική προσπάθεια να προστατεύσουμε το δικαίωμα του κάθε πολίτη για ασφάλεια και σιγουριά» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε ότι «η σημερινή μέρα μάς θυμίζει τους αγώνες του Γέρου της Δημοκρατίας και τόσων γενεών για να θεμελιωθεί η σταθερότητα και η δημοκρατία στη χώρα μας, απέναντι στην αυθαιρεσία, την ανομία και κάθε μορφής βία. Η δήλωση του πρωθυπουργού έκλεισε με αναφορά σε αποστροφή του παππού του, ότι η δημοκρατία και πάλι θα νικήσει.

Στο ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανδρέου παρευρέθησαν μέλη της οικογένειας Παπανδρέου, ενώ παρόντες ήταν και οι Απόστολος Κακλαμάνης και Αντώνης Λιβάνης, καθώς και πλήθος παλαιών φίλων και οπαδών της Ενώσεως Κέντρου.

Ύποπτη και καθόλου τυχαία θεωρεί η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα την «επίθεση» με πακέτα-βόμβες των τελευταίων ημερών. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, η κ. Παπαρήγα δήλωσε πως εντάσσει στο γενικό κλίμα περί αποσταθεροποίησης στο οποίο αναφέρεται συνεχώς ο πρωθυπουργός και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. «Δεν θεωρούμε τυχαίο ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες με τα δεματάκια», είπε. «Δηλαδή, δεν καταλαβαίνω, αν δεν βγει ο κ. Τατούλης ή ο κ. Καμίνης αποσταθεροποιείται η Ελλάδα; Εναλλαγή στην κυβέρνηση είχαμε πολλές φορές».

Η κ. Παπαρήγα αναφέρθηκε και στο θέμα της δημοσίευσης φωτογραφιών ατόμων που σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες. «Ήταν γνωστοί», είπε. «Τους είχαν στο χέρι. Ανά πάσα στιγμή τους βγάζουν για να δικαιολογήσουν ή να αιτιολογήσουν την αποσταθεροποίηση».

Για γενικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης μίλησε και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης. «Η επιλογή εμφανίσεως του χρόνου των νεαρών τρομοκρατών μας βάζει σε πειρασμούς σκέψεων», είπε. «Εφόσον συνελήφθησαν αυτά τα δύο επικίνδυνα παιδαρέλια, νομίζω ότι είναι εύκολος ο δρόμος για να φτάσουμε στον νοσηρό εγκέφαλο».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπενθύμισε ότι ο Τζορτζ Μπούς, μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, ενισχύθηκε και του δόθηκαν περίπου δικτατορικές εξουσίες.

Πηγή

http://efimeridalive.gr
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Το σκηνικό τρόμου που επιχειρούν να στήσουν οι "τρομοκράτες"!

7
ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Χρόνια δίνω διαλέξεις εντός και εκτός Ελλάδος για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα με τα δέματα-γράμματα βόμβες σε ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΚΟΛΩΝΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ(από ΥΕΜΕΝΗ) και τα δικά μας, έγινε ημερίδα στην Ουάσιγκτον , με τη συμμετοχή κορυφαίων Αμερικανών αναλυτών και φίλων για την ανωτέρω περίπτωση. Παρουσιαστήκαν στην κλειστή ημερίδα (46 άτομα παρόντες) 6 ΕΙΔΙΚΑ PAPERS. Δεν είχα το χρόνο να τα μελετήσω στο σύνολο τους, αλλά σε γενικές γραμμές επισημαίνονται τα έξης:

*ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ /ΔΕΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.

*ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ.

*ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΚ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ.

*ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΜΑΤΟΣ ΜΕ MUSTARD BLISTER .
*ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ, ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ.

*Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ-ΥΛΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΜΑ/ΟΜΚ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

*Η ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΗ /ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

*ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ UPS-FEDex.

*Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ TRANSPORTATION SECURITY AGENCY των ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ…
http://www.drougos.gr/
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: Το σκηνικό τρόμου που επιχειρούν να στήσουν οι "τρομοκράτες"!

8
Με πρόσχημα τα τρομοκρατικά κτυπήματα θα φέρουν πιο εύκολα την ευρωπαϊκή αστυνομία στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που στην ουσία είναι για την αντιμετώπιση τις διαδηλώσεις .
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”