Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 29 Ιούλ 2021, 10:30


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 12 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Δεκ 2009, 21:45 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες σχεδιάζει η κυβέρνηση!!!

Επίκειται βιασμός του ελληνισμού

Στην αρχή των Χριστουγεννιάτικων γιορτών κι ενώ οι πολίτες ασχολούνται με σοβαρά προβλήματα (όπως η ανεύρεση αγαθών με λογικές τιμές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι), η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, προφανώς αποφάσισε να απαλλάξει τον έλληνα από την βάσανο και το ψυχολογικό μαρτύριο της επιλογής κυβερνητικού σχήματος.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημερινό (22/12/2009) υπουργικό συμβούλιο, συζήτησαν την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες δεύτερης γενιάς, που έχουν γεννηθεί ή που έχουν φοιτήσει στα σχολεία της Ελλάδας!!!
Επίσης, συζητείται το νομοσχέδιο που αφορά την εκλογική διαδικασία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμπεριλαμβάνει και εκείνους που διαμένουν επί τρία συνεχόμενα χρόνια στη χώρα... και ο βιασμός του συντάγματος της χώρας γίνεται από πολιτικούς οι οποίοι δεν τόλμησαν προεκλογικά να ψελλίσουν καν τις συγκεκριμένες διαθέσεις τους.
O κ. Πετσάλνικος ανακοίνωσε ότι στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, θα τεθεί προς συζήτηση νομοσχέδιο για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά νόμιμων μεταναστών. Εφεξής, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, θα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά που έχουν φοιτήσει στις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού στη χώρα μας ή συνολικά 6 χρόνια στην ελληνική εκπαίδευση. Όσο για τους ενήλικους μετανάστες, αυτοί θα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια μετά από πέντε χρόνια νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα...
Σε ποιά ευρωπαϊκή χώρα συμβαίνουν ή ισχύουν αυτά; Μα φυσικά σε καμία!!!
Όμως αν και η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα, η αντιμετώπιση των πολιτών από την πλευρά της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου (και όλου του πολιτικού συνοθυλλεύματος που έχει προσεταιριστεί τον πρωθυπουργό) ελάχιστα απέχει από την συμπεριφορά των αφρικανικών κυβερνήσεων...!
Προς τι όμως αυτή η βεβιασμένη ενέργεια; Γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να αλλοιώσει οριστικά τον εθνοτικό χάρτη της χώρας; Γιατί επιχειρείται ένα πολιτικό πραξικόπημα το οποίο ως σκοπό φαίνεται να έχει την εκμηδένιση και τον ουσιαστικό αφανισμό των γηγενών κατοίκων της Ελλάδας; Γιατί εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά και μίας σοβαρότατης κρίσης της ελληνικής οικονομίας, το κυβερνητικό συμβούλιο φέρεται να ασχολείται με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας σε ανθρώπους που δεν έχουν δηλώσει την χώρα καταγωγής τους, τα πραγματικά τους στοιχεία αλλά και τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν στην “εξαθλίωση” της Ελλάδας; (αν δεν κάνω λάθος, διαμαρτύρονται για τον τρόπο διαβίωσής τους εδώ, ενώ ξεχνούν πως ήρθαν χωρίς να μας ρωτήσουν, παραβιάζοντας τα ελληνικά σύνορα και διαβιούν ασχολούμενοι βασικά με την παραοικονομία, αλλά και την φτηνή ανδρική ή γυναικεία πορνεία).
Ο λόγος, που η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ασχολείται τώρα με την ελληνοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών, είναι πολύ απλός.
Γνωρίζει τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο ιδεολογικός συρφετός που τον περικλείει, πως οι έλληνες δεν πρόκειται να συγχωρήσουν τα προεκλογικά ψέματα των σημερινών κυβερνώντων και θα τιμωρήσουν πολύ σκληρά όλη αυτή την παρεούλα των θολοκολτουριάρηδων που έχει εισβάλει στην πολιτική ζωή και που απειλεί ευθέως τον εθνοτικό χαρακτήρα του κράτους που λέγεται Ελλάδα.
Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, όλοι αυτοί οι ψεύτες, πως η μοναδική τους ελπίδα για να διατηρηθούν στην εξουσία ή για να απωλέσουν την εξουσία με ευπρέπεια, είναι να αναγνωρίσουν ως έλληνες όλους αυτούς οι οποίοι έχουν συμβάλει ταμάλα στην αύξηση της εγκληματικότητας και που πριν 9 περίπου μήνες επιτέθηκαν προς το ελληνικό κράτος εξαιτίας μίας φωτοτυπίας Κορανίου, που τελικά δεν ήταν ούτε Κοράνι....!
Πολιτική αλητεία ή πολιτική δειλία είναι αυτό που οδηγεί την κυβέρνηση, του Γιώργου Παπανδρέου, να παραδώσει το μέλλον της Ελλάδας στα χέρια, στις απόψεις, στην κουλτούρα ή στα συμφέροντα αγνώστων ανθρώπων που λαθραία (και κατά κανόνα ατιμωρητί) εισήλθαν στην χώρα μας;
Προσωπικά, δεν θέλω καν να σκεφτώ πως ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται να παραδώσει την χώρα έρμαιο στις διαθέσεις διάφορων λαθρομεταναστών. Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι διατεθειμένος να παραδώσει την χώρα στο χάος. Γιατί αν υπάρξει τέτοια απόφαση, το αμέσως επόμενο που θα συμβεί, θα είναι το χάος... Δεν τολμώ να διαννοηθώ πως ο σημερινός πρωθυπουργός σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Δεν τολμώ καν να διαννοηθώ πως είναι δυνατόν να επηρεάζεται από διάφορους ιδεολογικά και πολιτικά μηδενικούς παραγοντίσκους που τον περιβάλλουν ή που τους επέλεξε για να συμβάλουν στο έργο της ανοικοδόμησης της χώρας και αυτοί συστηματικά απεργάζονται την αποδόμηση του κράτους, τα συμφέροντα του οποίου υποτίθεται πως εξυπηρετούν.
Δυστυχώς, η χώρα βαδίζει σε μία κατάσταση, την οποία πολλοί “υπεύθυνοι” δεν θα ήθελαν να συναντήσουν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους. Ξεδιάντροπα σχεδιάζουν τον βιασμό του ελληνισμού και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων πολιτών. Περιμένουν άραγε αυτές τους οι (μύχιες μέχρι χθες) σκέψεις να επιβληθούν σε έναν λαό που ποτέ δεν ανέχτηκε την επιβολή από ξένους; Περιμένουν άραγε από τον Οδυσσέα να αγκαλιάσει τους μνηστήρες που του βεβηλώνουν το σπίτι, που απειλούν την τιμή της οικογένειά του, αλλά και που αποσκοπούν στην εξαφάνισή του;
Έχει χιλιο-ειπωθεί, αλλά δυστυχώς, αυτή η χώρα πολύ πριν να φτάσει στο σημείο να απειλείται με οικονομική κατάρρευση, πρώτα επτώχευσε από φιλότιμο, από τιμιότητα, αλλά πάνω από όλα επτώχευσε από πολιτικούς με πυγμή που θα υπεραπιστούν τα δίκαιά της. Οι πολίτες όμως, οι Έλληνες, δεν πρόκειται να αφήσουν έναν συρφετό θολοκουλτουριάρηδων, να επιβάλει τις δύσοσμες ορέξεις του σε έναν λαό που συνέχισε να υπάρχει επί χιλιετίες στο διάβα της ιστορίας επειδή ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι...
Κύριε πρωθυπουργέ, οφείλετε πρώτος να αντισταθείτε στις ορέξεις των νεοταξικών αποβρασμάτων που ζούνε ελπίζοντας να δούνε τον έλληνα να αφανίζεται... Εσείς πρώτος κύριε Παπανδρέου φέρετε την βαριά ευθύνη να προστατεύσετε την χώρα και τους πραγματικούς της πολίτες από αυτά που στα γραφεία και στα συμβούλια της δικής σας κυβέρνησης συζητούνται. Κύριε πρωθυπουργέ, οφείλετε να εκπαραθυρώσετε όλους εκείνους που αμαυρώνουν το δικό σας πολιτικό κύρος, που προσβάλουν το δικό σας όνομα και την δική σας οικογένεια, εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη που τους δείξατε.
Η κύρια και μοναδική ευθύνη για όλα όσα έρχονται και όλα όσα θα γίνουν, είναι δική σας κύριε Παπανδρέου. Εσάς θα κρίνει η ιστορία και όχι τους τυχάρπαστους νεοταξίτες που εισέβαλαν στους κυβερνητικούς διαδρόμους και τα υπουργικά γραφεία...
Η προσπάθεια αλλοίωσης ή και ολικής εξαφάνισης του ελληνισμού, είναι ένα γεγονός, του οποίου η μορφή γιγαντώνεται στις ημέρες μας. Οι Έλληνες πολίτες θα σταθούμε απέναντι για να το αντιμετωπίσουμε. Εσείς, κύριε πρωθυπουργέ, ποιά πλευρά θα επιλέξετε; Μήπως επιθυμείτε να αντικρύσετε την οργή του λαού; Αν έτσι προτιμάτε...
Η λύση για εσάς κύριε Παπανδρέου είναι μία


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

εάν σέβεστε την Δημοκρατία και τις αρχές του Ελληνικού Συντάγματος...
Κωνσταντίνος

Τι ακριβώς λέχθηκε στο υπουργικό συμβούλιο
Εγκαινιάζουμε μια νέα μεταναστευτική πολιτική, με στόχο μια κοινωνία ασφάλειας, ειρήνης και ανθρωπιάς, τόνισε ο Πρωθυπουργό ανοίγοντας τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου τέθηκε επί τάπητος το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια σε μετανάστες δεύτερης γενιάς.
Οι μετανάστες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής Ελλάδας, όσο δεν τους εντάσσουμε αρμονικά στην κοινωνία μας τόσο μπορεί να δημιουργούνται ρήγματα στη συνοχή της, σημείωσε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.
Πρόσθεσε πως ο μετανάστης δεν είναι εχθρός και πως η κοινωνική ένταξη και η δημιουργία προϋποθέσεων αρμονικής συμβίωσης είναι το καλύτερο αντίδοτο για το φόβο και την ανασφάλεια.
Στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου έλαβε μέρος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τον οποίο ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε για την παρουσία του. Χαίρομαι που η εκκλησία συμβάλλει στη στήριξη των αποκλεισμένων και των μεταναστών, θα σταθούμε αρωγοί στο έργο της εκκλησίας» σημείωσε ακόμη ο Πρωθυπουργός.
Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό που συμπαραστέκεται στην προσπάθεια της εκκλησίας και τόνισε πως το προνοιακό έργο πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή.
Αναφερόμενος στη Βοιωτία όπου διατέλεσε μητροπολίτης, είπε: «Πολιτεία και Εκκλησία συνεργάστηκαν αρμονικά και να κάνουμε το ίδιο στην Αθήνα».
«Δεν μπορεί να μένει ο καθένας περιχαρακωμένος στο χώρο του, πρέπει να συνεργαστούμε», πρόσθεσε.
Εκανε επίσης πρόταση για σύσταση Ταμείου Εκκλησιαστικής πρόνοιας και ζήτησε τον περιορισμό της γραφειοκρατίας για την προώθηση των προγραμμάτων πρόνοιας.
Χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες β' γενιάς
Λαμβάνοντας εκ νέου το λόγο ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι «η χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στη δεύτερη γενιά μεταναστών είναι ένα στοίχημα που η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να μην κερδίσει».
«Ο φόβος είναι κακός οδηγός», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου και παρατήρησε: «Ο φόβος και η προκατάληψη θα μας στερούσε τη δυνατότητα να πάρουμε στα χέρια μας δυναμικά και ψύχραιμα το μέλλον της πατρίδας μας».
Εκανε επίσης λόγο για μία προγραμματική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ που έχει στόχο την ευνομία, την ανάπτυξη και την ανθρωπιά.
«Παρά τις σποραδικές ακραίες φωνές, όλα τα κόμματα συμφωνούν κατά βάση μαζί μας», πρόσθεσε και κατέληξε: «Μια νέα διάσταση του πατριωτισμού ανοίγεται στην Ελλάδα που αφορά στην δημοκρατική επί ίσοις όροις συμβίωσης όλων μας».
Εξειδικεύοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, ο υπουργός Εσωτερικών, ανέφερε μεταξύ άλλων πως στόχος του προτεινόμενου νομοσχεδίου είναι να ανοίξει η πόρτα στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα μας, δηλαδή σε μετανάστες δεύτερης γενιάς.
Όπως ανέφερε, με το πρώτο κεφάλαιο του νομοσχεδίου εισάγεται νέος τρόπος κτήσης της ιθαγένειας: Με τη γέννηση και τη δήλωση των γονέων του μετανάστη ή του ιδίου. Μπορούν να την αποκτήσουν εφόσον οι γονείς τους διαμένουν ήδη Ελλάδα πέντε χρόνια.
Ελληνική ιθαγένεια μπορούν να αποκτήσουν και τα παιδιά που φοιτούν στο ελληνικό σχολείο συνεχώς για ορισμένα τουλάχιστον χρόνια, πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης, επιφυλασσόμενος να προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις.
Ανέφερε ακόμη πως η κυβέρνηση προχωρά στο στοιχειώδη εξορθολογισμό του θεσμού της πολιτογράφησης:
- Καταργείται η διάταξη περί αναιτιολόγητου της απόρριψης της αίτησης πολιτογράφησης.
- Μειώνεται το υπέρογκο παράβολο στην αίτηση πολιτογράφησης
- Εξορθρολογίζεται η λειτουργία του συμβουλίου ιθαγένειας και της επιτροπής πολιτογράφηση.
Για τον αλλοδαπό, που επιθυμεί να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση απαιτείται μεταξύ άλλων να είναι ενήλικος κατά το χρόνο της υποβολής της δήλωσης πολιτογράφησης, να μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης και να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα πέντε συνολικά έτη την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης.
- Επίσης, δίνεται σε ομογενείς και μετανάστες που ζουν για πολλά χρόνια στη χώρα μας δικαίωμα συμμετοχής στις δημοτικές εκλογές (εκλέγειν και εκλέγεσθαι) -όχι όμως και δικαίωμα εκλογής στη θέση του δημάρχου και του προέδρου δημοτικού συμβουλίου.
Το δικαίωμα αυτό ενεργοποιείται με αίτησή τους στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους που τηρούν οι δήμοι όπου διαμένουν. Η πολιτική συμμετοχή συνολικά υπολογίζεται περίπου στις 250.000 ομογενείς και μετανάστες που διαμένουν μακροχρόνια στη χώρα.
Μέτρα για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης
Σειρά μέτρων για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης απαρίθμησε μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε πολιτικές της κυβέρνησης που ήδη έχουν γίνει πράξη, όπως η απαγόρευση επαναπροώθησης μεταναστών δεύτερης γενιάς στις χώρες τους, το κλείσιμο χώρων φιλοξενίας που δεν πληρούν τις προδιαγραφές και τα μέτρα φύλαξης των συνόρων.
«Η Ελλάδα δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι. Καταπολεμούμε την ανομία, τις παράνομες διακινήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το μήνυμα που στέλνει η χώρα μας στο εξωτερικό είναι ότι «η Ελλάδα δεν είναι μια εύκολη δίοδος στην Ευρώπη και για αυτό έχουμε πάρει σειρά μέτρων».
«Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει το 1/3 των συλλήψεων αυτών που μπαίνουν παράνομα στην Ευρώπη», παρατήρησε ο υπουργός και είπε ότι «στα τρία λιμάνια που υπάρχει έξοδος προς την Ιταλία (Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Κόρινθος) έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα με αποτελεσματικούς ελέγχους και η έξοδος είναι μηδενική, το ίδιο και οι επιστροφές στη χώρα μας».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης συμπλήρωσε ακόμη πως η κυβέρνηση προχωρά «στην πλήρη καταγραφή όλων όσων διαμένουν στη χώρα παράνομα». «Τα κέντρα φιλοξενίας θα διαχωρίζουν αυτούς που ζητούν άσυλο, τους διακινητές και αυτούς που ψάχνουν διέξοδο προς την Ευρώπη», εξήγησε.
Σχετικά με τη χορήγηση ασύλου, υπογράμμισε: «Θέλουμε μια νέα πολιτική ασύλου για τη χώρα, η Ελλάδα απειλείται με καταδίκη, είναι διατεθειμένη να ιδρύσει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ασύλου».
Είπε ακόμα ότι τους τελευταίους δύο μήνες λειτουργεί πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού με το οποίο 1500 μετανάστες έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους και προανήγγειλε την παρουσία διαπολιτισμικών μεσολαβητών σε αστυνομικά τμήματα σε ένα μήνα από τώρα.
Ανέφερε επίσης ότι θα γίνει καταγραφή όσων μένουν παράνομα στην Ελλάδα, ενώ σύντομα θα φέρει προς συζήτηση, στο υπουργικό συμβούλιο, νομοσχέδιο για μια νέα πολιτική ασύλου.

-http://kostasxan.blogspot.com/2009/12/blog-post_9078.html

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Δεκ 2009, 15:45 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Στόχος της κυβέρνησης να κάνει τους Έλληνες μειονότητα μέσα στην Ελλάδα!!!
Αυτή η κυβέρνηση είναι πλέον παράνομη

Εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες
Η δημοκρατία καταλύθηκε από την κυβέρνηση
Το κράτος καταλύεται από τους λαθρομετανάστες

Μετά τις σημερινές αποφάσεις της η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό. Αυτομάτως καθίσταται παράνομη, από τη στιγμή που ενεργεί έτσι ώστε να αλλοιώσει τα εθνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού της χώρας.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε ιδιαίτερη νοημοσύνη, για να αντιληφθεί ο οιοσδήποτε πως η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι πολύ σύντομα θα έχουν δημάρχους, βουλευτές ή και υπουργούς, πρώην λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα εκλέγονται χωρίς πολιτικά αλλά με καθαρά φυλετικά κίνητρα.
Η σημερινή κυβέρνηση αποφάσισε να ισοπεδώσει τον ελληνισμό και να τον παραδώσει βορά στις ορέξεις ανθρώπων αγνώστου προέλευσης και αγνώστου ταυτότητας. Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, που λίαν συντόμως θα απολαμβάνουν μία καλύτερη ζωή και πιθανότατα θα αποφασίζουν για μικρές ή μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες. Η επικείμενη αλλαγή των εκλογικών περιφερειών καθώς και ο υπό σύσταση εκλογικός νόμος που ετοιμάζουν οι «ειδικοί» της κυβέρνησης, είναι απολύτως βέβαιο πως θα παραδώσουν στα χέρια κάποιων λαθρομεταναστών κάποια ή κάποιες εκλογικές περιφέρειες. Φυσικά, αυτομάτως, οι ήδη υπάρχοντες κάτοικοι αυτών των εκλογικών περιφερειών θα πρέπει να υποταχθούν στις ορέξεις, στις επιθυμίες ή στις πολιτιστικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες του τοπικού κυβερνήτη (λαθρομετανάστη αγνώστων στοιχείων, αγνώστου ποινικού μητρώου, αγνώστου ιδεολογικής προέλευσης και τάσης).
Η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να εξολοθρεύσει τους έλληνες πολίτες. Έτσι απλά. Χωρίς να έχει κάνει καμία σχετική ανακοίνωση προεκλογικά, χωρίς να κάνει κανέναν κοινωνικό διάλογο, χωρίς να κάνει έστω και κάποια επικοινωνιακή προσπάθεια επηρεασμού της κοινωνίας πολιτών της χώρας. Το πολιτικό πραξικόπημα το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, επιτίθεται στην δημοκρατία, στις έννοιες και τις διαδικασίες που την απαρτίζουν και την περιβάλλουν. Ο κύριος Παπανδρέου και η παρέα του ευρισκόμενοι μπροστά στο δίλημμα: κράτος χωρίς δημοκρατία ή δημοκρατία χωρίς κράτος, καινοτόμησαν και εισήγαγαν την τρίτη λύση, δηλαδή ούτε κράτος ούτε δημοκρατία!!!
Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν ισχύουν αυτά που η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε να πραγματοποιήσει. Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν τολμούν να διαγράψουν τους υπάρχοντες πολίτες και να τους αντικαταστήσουν με κάποιους άλλους, λαθραία εισαχθέντες και αγνώστων προθέσεων λαθρομετανάστες. Ενώ την μία ημέρα ο κύριος Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την άκρως ανησυχητική αύξηση των εγκληματικών ενεργειών στην χώρα (και τα δελτία περιστατικών των αστυνομικών διευθύνσεων δίνουν σαφή εικόνα για την υπαιτιότητα των παραβατικών ή εγκληματικών τάσεων), την αμέσως επόμενη ημέρα κι ενώ το κράτος βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης λόγω της τραγικής κατάστασης της οικονομίας, ενώ ο καθ΄ ύλην αρμόδιος υπουργός κ. Λοβέρδος ανακοινώνει πως το ασφαλιστικό σύστημα έχει ουσιαστικά αποτύχει, ενώ η τουρκική προκλητικότητα σε Αιγαίο και Θράκη αυξάνεται καθημερινά σε επικίνδυνο βαθμό, ο κύριος Παπανδρέου μέσω του υπουργικού του συμβουλίου, ανακοίνωσε πως αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μία σειρά μέτρων που θα ελληνοποιούν τους λαθρομετανάστες και θα τους δίνουν επιπλέον το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι…!!!
Με απλά λόγια, η σημερινή κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει την εθνοτική δομή της σημερινής Ελλάδας, η οποία πολύ σύντομα θα αποτελείται από κατοίκους πακιστανικής, αφγανικής, ινδικής, σομαλικής, κενυατικής, κινεζικής και ελληνικής καταγωγής!!! Ναι, οι Έλληνες πολίτες, οι γηγενείς κάτοικοι, οι αυτόχθονοι, θα μετατραπούν σε νέους ινδιάνους, απειλούμενοι από τις ορδές των (κατά κύριο λόγο) μουσουλμάνων ελληνοποιηθέντων κατοίκων της χώρας…!!! Μας προορίζουν, οι κυβερνητικοί πολιτικοί εγκέφαλοι, να γίνουμε μία μειονότητα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!!!
Οποία μωρία, μπορεί να κατοικεί στους εγκεφάλους αυτών των ανθρώπων που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας ψευδόμενοι και αντί να απευθυνθούν προς τους κατοίκους-πολίτες ζητώντας τους συγνώμη, αποφασίζουν την εξολόθρευση του ελληνισμού…; Οποία ηλιθιότης μπορεί να συγκριθεί με το μέγεθος της πολιτικής ηλιθιότητας των κυβερνώντων την χώρα σήμερα; Φυσικά, η γνώση των κυβερνώντων περί της καθημερινότητας είναι μηδενική, αφού ζούνε σε φυλασσόμενες κατοικίες ή περιοχές, διασκεδάζουν σε αυστηρά ελεγχόμενους χώρους και φρουρούνται επί 24ώρου βάσεως προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση στην οποία η ζωή τους (ή των οικογενειών τους) θα βρεθεί σε επικίνδυνη κατάσταση…
Η χώρα πλέον δέχεται επίθεση εκ των έσω, από τους ίδιους τους άρχοντές της, οι οποίοι αποφάσισαν να αλλάξουν υπηκόους!!! Η χώρα παραδίδεται σε αγνώστους, για να συνεχίσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα (όλο αυτό το πολιτικό τσούρμο) να βρίσκεται στην εξουσία, για να μπορούν οι νεοταξικές πολιτικές να εφαρμόζονται απρόσκοπτα…
Η κυβέρνηση Παπανδρέου γνωρίζει πως δεν έχει μέλλον, αλλά κάποιες πιθανότητες συνέχισης μέσω των λαθρομεταναστών. Η κυβέρνηση Παπανδρέου γνωρίζει πως έχει ανοίξει με την δική της ευθύνη το Κουτί της Πανδώρας και πως η σημερινή κατάσταση της χώρας θα μοιάζει με παιδική χαρά μπροστά στα επερχόμενα δεινά που θα γνωρίσει ο τόπος. Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει ουσιαστικά τοποθετεί απέναντι από τον ελληνικό λαό, απέναντι από τους έλληνες πολίτες και απέναντι από τις ευθύνες που ανέλαβε με την εκλογή της… Η κυβέρνηση Παπανδρέου με την συγκεκριμένη απόφαση δίνει το δικαίωμα άλωσης της χώρας τα συμφέροντα και την ακεραιότητα της οποίας ορίσθηκε (και ορκίσθηκε) να υπηρετεί. Τα μικρά πολιτικά ανθρωπάκια που αποφάσισαν να βρεθούν απέναντι από τον λαό, σαφέστατα θα πρέπει να γνωρίζουν πως έχουν τοποθετήσει τους εαυτούς των απέναντι από την δημοκρατία της οποίας πλέον έχουν γίνει από υπέρμαχοι, εχθροί…
Εάν τολμούν οι σημερινοί πολιτικοί, όλων των κομμάτων, θα πρέπει να θέσουν την άποψή τους σε δημοψήφισμα. Θα πρέπει να ζητήσουν εφαρμογή της δημοκρατίας, εάν θέλουν να λέγονται δημοκράτες. Ειδάλλως, από σήμερα θα αποκαλούνται πολιτικοί πραξικοπηματίες και πολιτικοί βιαστές του Συντάγματος των Ελλήνων και των αξιών του ελληνισμού…
Κύριοι της κυβέρνησης, είναι γνωστό πως βρίσκεστε σε δεινή θέση, όντας συλληφθήκατε ψευδόμενοι για να κατακτήσετε την εξουσία. Μην οδηγείτε τον τόπο στον όλεθρο, ο οποίος τελικά θα σας βρει και θα ξεσπάσει επάνω σας με μανία. Η υπομονή του έλληνα έχει εξαντληθεί προ πολλού. Τα όριά του έχουν ξεπεραστεί και μοιάζει με καζάνι έτοιμο να σκάσει… Όσους λαθρομετανάστες ή «πρόθυμους» και αν τοποθετήσετε ανάμεσα σε εσάς και στους πολίτες, θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν βρίσκεστε σε κάποιο πολιτικό σταυροδρόμι, αλλά βρίσκεστε στην άκρη του Καιάδα, του θανάσιμου γκρεμού όπου οι αρχαίοι Σπαρτιάτες πετούσαν τους άχρηστους… Ή πιστεύετε πως οι νεοπολιτογραφημένοι, ως έλληνες, λαθρομετανάστες, θα μπορέσουν να σας γλυτώσουν από τον ζωντανό σας εφιάλτη;
Μην γίνεστε εχθροί του λαού. Όποτε και αν συνέβη αυτό, όποιος και αν τόλμησε να εναντιωθεί στον λαό και να ισοπεδώσει την δημοκρατία, γνώρισε πολύ άσχημο τέλος και η ιστορία του φέρθηκε όπως του αναλογούσε… Με πόνο καρδιάς, σας συμβουλεύω να επανέλθετε στην τάξη και να αποτινάξετε τις όποιες ιδέες περί αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας… Πιστέψτε με, είστε τόσο μόνοι σε αυτή σας την απόφαση, που θα τρομάζατε εάν βλέπατε την πολιτική θέση στην οποία οικειοθελώς μετακινηθήκατε… Η τραγικότητα των ημερών ας μην σας συμπαρασύρει στην τραγικότητα των πολιτικών ενεργειών… και ας μην επιτρέψει να παρανομήσετε έναντι του συνόλου των ελλήνων πολιτών.
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Η χρησιμοποίηση του κ.κ. Ιερώνυμου για να καλύψετε το πολιτικό σας ατόπημα αγαπητοί μας άρχοντες και κύριε πρωθυπουργέ, δυστυχώς, δεν τιμά ούτε εσάς αλλά ούτε κι εκείνον, που αποφάσισε ως ανώτερος ιεράρχης να συμμετάσχει σε αυτό το πολιτικό ανοσιούργημα και να σας προσφέρει ηθικό άλλοθι στην απόπειρα αλλοίωσης του ελληνισμού…


-http://kostasxan.blogspot.com/2009/12/blog-post_23.html

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Δεκ 2009, 15:47 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Και για να μην ξεχνιόμαστε !


Δημοψήφισμα για τους λαθρομεταναστες τώρα! Δεν είναι τσιφλίκι σας η χώρα για να βάζετε όποιον θέλετε εσείς
Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή, live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς.
Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια.
Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.
Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν.
Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να
ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.
Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.
Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;
Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;
Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.
Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.
Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:
ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.
ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.
ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ.
Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.
Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.
Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας.
Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Δεκ 2009, 16:42 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ή ΘΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ;


Ένα σχόλιο εδώ που αξίζει να γίνει ανάρτησηΌπως αναμένονταν, ανοίγουν την Κερκόπορτα με αρχή τις Δημοτικές Εκλογές!

Αυτό που δεν αναμένονταν ήταν η θλιβερή παρουσία του άβουλου Αρχιεπισκόπου...

Και μόνο η σατανική σκέψη να εμφανίσουν τον αφελή Ιερώνυμο στις κάμερες για να περάσουν πιο εύκολα το ξεπούλημα της Ελλάδας, δικαιώνει και τις πιο "συνωμοσιολογικές" υποψίες για τα παιγνίδια που παίζονται.

Ποιος, και από ποια πουλημένα media, θα έχει τη δυνατότητα εξηγήσει στον κόσμο, πως Έλληνες δεν είναι όποιοι απλά ζουν στην Ελλάδα, ή πάνε σε Ελληνικό σχολείο (!), αλλά ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινή καταγωγή, ιστορία, παραδόσεις, πολιτισμό, αξίες;

Και η αξιωματική αντιπολίτευση; Μήπως έχει σημαντικότερες ασχολίες;

Μια και η πλειοψηφία της κυβέρνησης δεν επιτρέπει το σταμάτημα του νομοσχεδίου στα πλαίσια της ομαλής κοινοβουλευτικής λειτουργίας, θα βρει ο Σαμαράς το θάρρος να δηλώσει πως θα αντιδράσει με όλα τα μέσα, ακόμα και με καταγγελία των κυβερνόντων, και έκκληση στο λαό (και, ναι, και στο στρατό!) να υπερασπίσουν την πατρίδα με όλα τα μέσα;

Θα λειτουργήσει σαν Έλληνας πατριώτης, ή σαν όμηρος του ΣΥΡΙΖΑ και της υποκουλτούρας των Εξαρχείων, όπως ο θλιβερός προκάτοχός του;

Θα καθίσει έστω και μια στιγμή να σκεφθεί τι θα του έλεγε η προγιαγιά του Πηνελόπη Δέλτα, ή θα σκεφτεί απλά τι είναι “politically correct” για την Παγκοσμιοποίηση;

Κι’ εμείς; Θα εξακολουθήσουμε να κλαιγόμαστε σε ένα στενό κύκλο ομοϊδεατών και blogs,;

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας;

¨Η είμαστε αντάξιοι του Μακρυγιάννη, του Κολοκοτρώνη («φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!») του Παύλου Μελά, του Κώστας Περρίκου, ,των Γλέζου και Σάντα, του Γρίβα-Διγενή, των Ισαάκ και Σολομού, και τόσων άλλων;

Πυροβολητής
Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Δεκ 2009, 16:43 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Φρασεολογιά ANTIFA και Soros στο υπουργικό συμβούλιο από τον Γιωργάκη για την ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε επίσης ότι πρέπει να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας, σιγουριάς και κοινωνικής δικαιοσύνης, καθώς το φαινόμενο της μετακίνησης πληθυσμών έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και είναι φυσικό να μας δημιουργεί ανησυχία. Και πρόσθεσε πως οι αλλαγές που συντελούνται αγγίζουν ακόμα και την ταυτότητά μας. (σημ. γι' αυτό βρίσκεται στην κατάλληλη θέση η Δραγώνα ώστε να κάνει τις ανάλογες προσαρμογές στην ταυτ'οτητά μας)


Ωστόσο, όπως τόνισε, ο φόβος είναι κακός οδηγός (σημ. "Πόλεμος ενάντια στο φόβο" όπως είναι και το σύνθημα της ANTIFA) και δεν μπορούμε να έχουμε ασφάλεια αν δεν συμπεριλάβουμε στην κοινωνία μας και όσους ζουν στην πατρίδα μας, οι οποίοι, κάθε μέρα που περνούν στη χώρα μας βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν κατά βάση, πλην κάποιων ακραίων φωνών, με τον τρόπο που προσεγγίζει το θέμα η κυβέρνηση, κι αυτό δίνει μια νέα διάσταση πατριωτισμού, που είναι βασισμένος σε μια ανοιχτή κοινωνία. (σημ. κατά Open Society Institute του Soros)

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_315605

2. Προσέξτε το παρακάτω άρθρο του νομοσχεδίου όπως δημοσιεύθηκε στο antinews

http://www.antinews.gr/?p=28838

4. Την Ελληνική Ιθαγένεια αποκτά από τη γέννησή του, χωρίς να απαιτείται δήλωση και αίτηση των γονέων ή του ιδίου, όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος, εφόσον:


α. ούτε αποκτά αλλοδαπή ιθαγένεια με τη γέννησή του ούτε μπορεί να αποκτήσει τέτοια με σχετική δήλωση των γονέων του στις οικείες αλλοδαπές αρχές όταν το δίκαιο της ιθαγένειας των γονέων του απαιτεί την υποβολή παρόμοιας δήλωσης ή .....


Δηλαδή προερχόμενοι από χώρες διαλυμένες όπως Αφγανιστάν, Σομαλία κτλ. πιθανόν να αποκτούν αμέσως την ελληνική ιθαγένεια χωρίς καν να ισχύει γι' αυτούς ούτε η ψευδο-προϋπόθεση της προηγούμενης νόμιμης πενταετούς διαμονής των γονέων αφού δεν λειτουργούν στην Ελλάδα επίσημες αρχές των χωρών τους και άρα δεν θα μπορεί να υποβληθεί δήλωση για τη γέννησή τους.


Άλλωστε την ανυπαρξία αρχών των χωρών προέλευσης δεν επικαλούνται για να δικαιολογήσουν την αδυναμία απέλασης πολλών λαθρομεταναστών;


Α.Κ.


Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Δεκ 2009, 16:44 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ! ΓΙ ΑΥΤΟ....

Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE στις 11:52 π.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ...


...ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτικά δικαιώματα στους λαθρομετανάστες εισβολείς σήμερα σημαίνει πως την επόμενη πενταετία κάθε γειτονιά της Αθήνας, κάθε χωριό της Ελλάδας θα έχει και το δικό του μιναρέ ως σύμβολο που θα εξουσιάζει τις ψυχές μας.

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


«Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ευρώπη: το φάντασμα του κομμουνισμού. Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ευρώπης ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα: ο πάπας και ο τσάρος, ο Μέτερνιχ κι ο Γκιζό, γάλλοι ριζοσπάστες και γερμανοί αστυνομικοί.»

Άλλες εποχές. άλλοι οι συντάκτες. άλλα τα κυρίαρχα αιτήματα. άλλοι οι οχτροί και άλλοι οι φίλοι.

Ήταν τότε που γραφόταν το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο».
Τότε που η Ευρώπη των ισχυρών ένοιωθε να απειλείται από μια νέα αντίληψη που έπαιρνε τη μορφή οργανωμένου κινήματος, έχοντας στόχους, προοπτικές και ένα κυρίαρχο ζητούμενο.

Σήμερα αυτό που απειλείται δεν είναι η Ευρώπη των ισχυρών αλλά οι λαοί της Ευρώπης.
Απειλείται η καρδιά της Ευρώπης.
Απειλείται η ίδια της η ύπαρξη, η ιστορική και η πολιτισμική της προοπτική.

Το φάντασμα του ισλαμισμού πλανιέται πάνω σ αυτή εμφορούμενο από τα εχθρικά συναισθήματα ενός ιδιότυπου ρεβανσισμού, και το καινούριο στοιχείο είναι πως αυτή τη φορά η εισβολή του, δείχνει να είναι καλύτερα οργανωμένη, μεθοδικά σχεδιασμένη, επιτελικά κατευθυνόμενη, και ως εκ τούτου καθίσταται εκ των πραγμάτων και ιδιαιτέρως απειλητική.

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ.


Το κακό είναι πως στις μέρες μας, τη θέση των Κολοκοτρωναίων ηγετών την έχουν καταλάβει οι προσκυνημένοι Νενέκοι.
Αυτοί που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο και ταύτισαν τα οράματά τους με τους πιο ύπουλους και επικίνδυνους σχεδιασμούς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.


Πρόκειται για τη νέα ιδιότυπη συμμαχία που διαμορφώθηκε, με βασικό της πυλώνα την κυρίαρχη πολιτική, με καλοπληρωμένα τσιράκια τα χειραγωγούμενα Μ.Μ.Ε, και με φτωχό συγγενή τους προσκυνημένους παπάδες, που αρνούνται να σταθούν στο ύψος τους, και έσπευσαν να λερώσουν την ψυχή τους και την πίστη τους με τα βρομισμένα από το οικονομικό αλισβερίσι χέρια τους. Αυτοί οι θλιβεροί γκριζογένηδες, οι «ακτήμονες» κτηματομεσίτες, δε δίστασαν άλλοι με τη θλιβερή τους παρουσία και άλλοι με την ένοχη σιωπή, να νομιμοποιήσουν το πιο ατιμωτικό σχέδιο σε βάρος των λαών.

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ.


Αυτό το άθλιο σκηνικό το βίωσε χθες με χολιγουντιανό τρόπο και η Ελλάδα. Ένας θλιβερός παπάς, εν μέσω ενός υποταγμένου στα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ θιάσου, πέντε καλοστημένες κάμερες, και οι καλοπληρωμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, έστησαν το πιο άθλιο μονόπρακτο με γενικό τίτλο: «ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ»

Το βάφτισαν ανθρωπισμό για να πυροβολήσουν το φιλότιμό μας.
Το βάφτισαν τολμηρή στάση για να κρύψουν πίσω από ψευδεπίγραφες ταμπέλες την πιο ντροπιαστική υποταγή.

Τον ανθρωπισμό που δεν έδειξαν στον ταλαιπωρημένο μισθωτό και στον εξαντλημένο συνταξιούχο.
Τη επιείκεια που δεν έδειξαν απέναντι στον χρεοκοπημένο επαγγελματία.
Την μπέσα που δεν διέθεταν όταν άδειαζαν διαχρονικά τα ταμεία αυτής της χώρας ληστεύοντας τον ιδρώτα του λαού της.
Την μαγκιά και την τόλμη που δεν επέδειξαν όταν ξεπουλούσαν τα Ίμια, τον Οτσαλάν, το Αιγαίο, τη Θράκη.
Την αντρειοσύνη που δεν είχαν όταν τα τουρκικά μαχητικά έφταναν έξω από το Φάληρο.

Τα επιστράτευσαν όλα μαζί τώρα για να ανοίξουν τις κερκόπορτες με στόχο την άλωση. την αποδυνάμωση. την κατάργηση της ίδιας μας της πατρίδας.
Την παράδοσή της στους μουσουλμάνους εισβολείς.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.


Βιάζονται να κλείσουν το θέμα με διαδικασίες συνοπτικές, βιάζοντας το σύνταγμα και πάνω απ όλα την ίδια τη συνείδηση και την ψυχή του Έλληνα πολίτη.

Το ύπουλο σχέδιο τους αποκαλύπτεται πια σε όλο του το μεγαλείο.

Η ψεύτικη ιστορία με το κοράνι, ήταν η αρχή του τέλους. Μέσα από αυτό το φιάσκο τρία πράγματα επιδίωξαν.

1. Να επιταχύνουν τις διαδικασίες αφελληνισμού, φέρνοντας στο προσκήνιο και αναγορεύοντας ως κυρίαρχο ένα ζήτημα που ήταν εξ ορισμού λυμένο.

2. Να εξωθήσουν τους μουσουλμάνους εισβολείς σε δυναμικές παρεμβάσεις με στόχο την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να επιβάλλουν με τρόπο ανώδυνο και χωρίς αντιστάσεις τον αφελληνισμό της κοινωνίας μας.

3. Να αναδείξουν μια αποπροσανατολιστική φιλολογία περί καταπατημένων δήθεν δικαιωμάτων και να στήσουν τον ελληνικό λαό στο καναβάτσο.

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ???

1. Να μεταθέσουν την ουσία του προβλήματος και να το μετονομάσουν ως προς το περιεχόμενό του. Έτσι, οι μουσουλμάνοι εισβολείς μεταβαπτίστηκαν σε μειονότητα. Και από ένας συρφετός που πλιατσικολογούσε ασύδοτα στις γειτονιές της Ελλάδας και στον οποίο έπρεπε να επιβληθούν υποχρεώσεις με πρώτιστη την υποχρέωση σεβασμού της χώρας που προσωρινά τους φιλοξενεί, τους κατέστησαν αυθαίρετα σε αυτόκλητη μειονότητα στην οποία με συνοπτικές διαδικασίες επιχειρούν να παραδώσουν και πολιτικά δικαιώματα.

2. Να εκβιάσουν άμεσα τον Έλληνα πολίτη. Κι αυτό το επιχειρούν αναδεικνύοντας τεχνηέντως το ψευδεπίγραφο δίλλημα: «Ή τους εξασφαλίζουμε δικαιώματα για να συνυπάρξουμε ή δε τους τα δίνουμε και μας πηδάνε». Λες και αυτό το κράτος δεν έχει εξουσία. Λες και αυτό το κράτος δεν έχει νόμους. Λες κι αυτό το κράτος δεν έχει όργανα επιβολής της τάξης. Λες και σ αυτό το κράτος όποιος γουστάρει μπαίνει και πηδάει. Λες και αυτό το κράτος δεν μπορούσε να πει απλά στους απρόσκλητους εισβολείς: «Καθίστε ήσυχα. σεβαστείτε τη χώρα που σας φιλοξενεί. Γιατί αν δεν το κάνετε θα πάτε από κει που ήρθατε»

3. Εξασφάλισαν λοιπόν μέσα από αυτή την ύπουλη τακτική, αξιοποιώντας φυσικά και παράπλευρους τρόπους επικοινωνίας, μια προσωρινή ανακωχή με τους θρασύτατους εισβολείς, υποσχόμενοι να τους παραδώσουν τα κλειδιά της εξουσίας αλλά και την ψυχή της πατρίδας μας.

ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

1. Να ξεσηκωθεί. Κάθε ολιγωρία, εφησυχασμός ή αναβλητικότητα, ισοδυναμεί με έγκλημα και επικίνδυνη συνενοχή. Αυτός ο λαός πρέπει να πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας του. Η αφωνία των πολιτικών κομμάτων είναι ενδεικτική του μεγάλου και επικίνδυνου εθνοπροδοτικού συμβιβασμού.

2. Τους Κολοκοτρωναίους που δεν υπάρχουν στην πολιτική, πρέπει να τους αναγεννήσουμε έστω και αν χρειαστεί να ματώσει η ψυχή μας. Η πιο επικίνδυνη λογική είναι να περιμένουμε κάποιον να βγει μπροστά για να ακολουθήσουμε ως δεύτεροι. Όλοι μας τώρα έχουμε υποχρέωση να κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά. Η πολιτική ηγεσία είναι αδίστακτη και πρέπει να πληρώσει ακριβά το τίμημα της εθνικής προδοσίας.

3. Οφείλουμε να κάνουμε σαφές ότι ακόμα και αν προλάβουν να περάσουν νύχτα αυτό το εθνοπροδοτικό ανοσιούργημα, στη συνείδηση του ελληνικού λαού θα παραμείνει ως ένα κατάπτυστο κουρελόχαρτο που θα καταργηθεί το δίχως άλλο.

4. Έχουμε υποχρέωση να διαμορφώσουμε ένα κίνημα αποφασισμένο και ρωμαλέο, ικανό να αγκαλιστεί και από τον τελευταίο Έλληνα πολίτη, προκειμένου να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας, τις αξίες μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και σε τελευταία ανάλυση την κοινωνία μας την ίδια.

5. Οφείλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά πως αυτή η πρόκληση σε βάρος της ψυχής του Έλληνα πολίτη θα γίνει μπούμερανγκ που θα ανατρέψει συνολικά τα επικίνδυνα σχέδια τους, και πως οι εμπνευστές τους θα είναι υπόλογοι με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας σε βάρος του Ελληνισμού και της πατρίδας μας.

Αυτή θα πρέπει να είναι για μας η κόκκινη γραμμή. Ούτε ένα βήμα πίσω δε δικαιούμαστε να κάνουμε από αυτή την κορυφαία εθνική υπόθεση.

Ας αποτελέσει αυτή η βάναυση πρόκληση σε βάρος της εθνικής μας αξιοπρέπειας, τη σπίθα που θα βγάλει το λαό στους δρόμους και θα ανατρέψει οριστικά τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και των οργάνων της.

Για την Ελλάδα. για τον Ελληνισμό..

Πολιτικά δικαιώματα στους λαθρομετανάστες εισβολείς σήμερα. σημαίνει πως την επόμενη πενταετία κάθε γειτονιά της Αθήνας, κάθε χωριό της Ελλάδας θα έχει και το δικό του μιναρέ ως σύμβολο που θα εξουσιάζει τις ψυχές μας.

Όλοι στους δρόμους. Εμείς δε θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο. Θα στείλουμε στο διάβολο αυτούς που πούλησαν τη δική τους ψυχή πριν προλάβουν να πουλήσουν και την Ελλάδα.

Αυτό το έκτρωμα δε θα περάσει.

reporto

πηγή:Ελληνικό Φόρουμ

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2009, 15:13 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Το πράσινο πραξικόπημα σε όλες του τις διαστάσεις
Ορισμένα νομικά επιχειρήματα ενάντια στο Νομοσχέδιο για τους Λαθρομετανάστες.

Του Ευστάθιου Λυμπερόπουλου

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:
1.- Για κάθε νομοσχέδιο γίνεται προληπτικός έλεγχος συνταγματικότητας από το ΣτΕ, καθώς και έλεγχος της δαπάνης που δημιουργεί στον Κρατικό Προϋπολογισμό από το Ελεκτικό Συνέδριο. Όμως το ΣτΕ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ και συνεπώς υπάρχει ενδεχόμενο να περάσει τον τυπικό έλεγχο, που δεν δεσμεύει το Ειδικό Εκλογοδικείο και τα Διοικητικά και Πολιτικά Δικαστήρια (ή το ΣτΕ να μην αποφανθεί επ' αυτού δίνοντας έτσι σιωπηρή έγκριση).

2.- Για να ψηφιστεί το Νομοσχέδιο για τους Λαθρομετανάστες χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 2/3 των βουλευτών (200), όπως ορίζεται από το Σύνταγμα και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ από το άρθρο 51 §4 Σ.

3.- ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΝΕΣΤΩΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ να προσβάλλει την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των εκλογών (που στηρίζετε στον νομοσχέδιο-νόμο) έχει καθένας που θίγεται από τους όρους και διαδικασίες συνταγματικής εκλογής (πολιτικά κόμματα, υποψήφιοι και ψηφοφόροι ως φορείς των δικαιωμάτων στην υπηρεσία των οποίων γίνονται οι εκλογές).

Ακόμα και αν η προκήρυξη των εκλογών θεωρηθεί ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ που δεν ελέγχεται από τα Δικαστήρια ως προς την σκοπιμότητα της, σε προκείμενη περίπτωση ελέγχεται ως προς την νομιμότητα της, δηλ. αν είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο (28 Σ), το Κοινοτικό Δίκαιο και το Εσωτερικό Δίκαιο.
(Σύνταγμα και Νόμοι -τυπικοί και αυξημένης πλειοψηφίας).

Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ:

Α) «.... Το άρθρο 4 §3 Σ αφήνει στον κοινό νομοθέτη τον καθορισμό των προσόντων για την κτήση της ιθαγένειας. Δεν θεμελιώνει καθεαυτό ατομικό δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας, ούτε όμως και αφήνει το ζήτημα «εν λευκώ» στον κοινό νομοθέτη. Ο τελευταίος δεσμεύεται πρώτιστα από τις διατάξεις των παραγράφων 1 και 2 του ίδιου άρθρου, ενώ σημασία εδώ έχει το άρθρο 108 Συντάγματος (βλ. σε συνδυασμό με το άρθρο 51 §4 Σ). «Δικαίωμα πολιτογράφησης δεν απορρέει ούτε από το άρθρο 2 §1 Συντάγματος. .......»

Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Κώστας Χρυσόγονος, Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα. Εκδ. Σάκκουλα 2002, σελ.163.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

1.- Το ΠΑΣΟΚ λέει ψέματα ότι ψήφος και υπηκοότητα είναι ατομικό δικαίωμα των αλλοδαπών που κατοχυρώνονται στο άρθρο 5 Σ, αλλά αντίθετα είναι κυριαρχικά δικαιώματα κάθε κράτους .

2.- Πρώτιστο μέλημα της Ελληνικής Πολιτείας είναι η θεσμοθέτηση (νομοσχέδιο) της ψήφου των Ελλήνων εκτός επικράτειας κατά την συνταγματική επιταγή (108 και 51 §4 Σ).

Β) «... Το εκλογικό σώμα αποτελείται από τους ενεργούς πολίτες. Τα προσόντα για την ένταξη τους στο ανώτατο κρατικό όργανο τα καθορίζει το ίδιο το Σύνταγμα και τα εξειδικεύει η ισχύουσα εκλογική νομοθεσία. Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την απόκτηση της ιδιότητας του ενεργού πολίτη καθορίζει το άρθρο 51 §3 Σ. Πρόκειται για την κατοχή της ελληνικής ιθαγένειας που προβλέπει και η εκλογική νομοθεσία. (Το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν οι πολίτες Έλληνες και Ελληνίδες που συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους). Η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους αποτελεί διοικητική απλώς προυπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος της ψήφου και δεν πρέπει γι' αυτό να συγχέεται με την απόκτηση και την στέρηση του δικαιώματος ψήφου. .....»

Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Δημήτρης Τσάτσος, Συνταγματικό Δίκαιο Τόμος Β Οργάνωση και Λειτουργία της Πολιτείας. Εκδ. Σάκκουλα 1993 σελ.175-176.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Είναι αντισυνταγματικό να ψηφίσουν στις Δημοτικές Εκλογές αλλοδαποί υπήκοοι Τρίτων Χωρών (ενν. τρίτων ως προς την ΕΕ).

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


Δελτίο των 11

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2009, 15:16 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ο αγώνας θα είναι μακρύς μέχρι την τελική Νίκη

Θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στην Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών και στην απόδοση της ιθαγένειας, (παρανόμως και αντισυνταγματικώς), στα παιδιά τους.

Σπύρος Χατζάρας

Ο αγώνας έχει ήδη αρχίσει. Με όλα τα Δημοκρατικά μέσα. Όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
(Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία).
Είπαμε ότι: « εάν ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου θα μπουκάρουμε και εμείς μέσα».(υπάρχει σχέδιο και για αυτό). Όσοι είμαστε.10.000, 100,000, 500,000, 1,000,000.Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην περάσει κανένα νομοσχέδιο.
Θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στην Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών και στην απόδοση της ιθαγένειας, παρανόμως και αντισυνταγματικώς στα παιδιά τους.

Αυτά είναι απολύτως σαφή. Δεν υπάρχει καμιά αναβολή και καμιά μετάθεση.

Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή. Ο στόχος μας δεν είναι η απόσυρση μιας διάταξης. Αλλά η υπεράσπιση του Εθνικού Κράτους. Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ότι και να κάνουν έχουν ραντεβού με την κάλπη. Το πρώτο «δημοψήφισμα» επομένως, για να κριθούν από το λαό, οι «εκπρόσωποι» και οι «συνεργάτες» της Νέας Τάξης, θα γίνει «υποχρεωτικά στις δημοτικές εκλογές».

Να μην ξεχνάμε, ότι ήδη έχουν εγγραφεί χιλιάδες λάθρο, που ψήφισαν στις Εθνικές εκλογές, εκτός των εκλογικών καταστάσεων, με χαρτιά από τους δήμους. Έτσι έπιασε το 3% ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δήμοι έχουν τα δημοτολόγια. Η απελευθέρωση των δήμων , θα είναι μια σημαντική Νίκη. Θα καθαρίσουμε τα δημοτολόγια. Θα γκρεμίσουμε τον ιστό της Αράχνης, που φτιάχνουν για 12 τουλάχιστον χρόνια.

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανά
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2009, 15:24 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Γιατί απόδοση Ιθαγένειας !
πηγή www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Μας προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια λεπτομέρεια που δεν σχολιάστηκε από πολλούς σε ότι αφορά τις βλέψεις του ΠΑΣΟΚ για απόδοση ιθαγένειας στους (λαθρο) μετανάστες…!
Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..!
Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…!
Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…!
Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θα δίνει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς;
Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων;
Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.
Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό! Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!
Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων;
Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!!
Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!!
Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!!
Εδώ που είναι οι ρίζες μας!!
Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!!
Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!!
Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω!
Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας!
Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας!
Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας …εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;;
Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
..(( Λ ))..

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 12 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
Εκαναν "τραπεζάκι" και τους μίλησε ο Michael Jackson
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 1
Γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις ιεράρχες σήμερα;
Δ. Συζήτηση: Γενικά θέματα
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 0
65 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Γερ
Δ. Συζήτηση: Σαν σήμερα
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
"Πολεμήστε τους Έλληνες όπως στη Γάζα"!
Δ. Συζήτηση: Ελληνοεβραικά
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 4
Το γελοίο επιχείρημα «όλος ο κόσμος τους λέει Macedonia»
Δ. Συζήτηση: Ελληνοσκοπιανά
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 2


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr