Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Ουφολογία • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 04 Μαρ 2021, 09:31


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ουφολογία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Νοέμ 2008, 22:28 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:31
Δημοσ.: 693
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ουφολογία

Εκτός από τις διάσπαρτες αναφορές παλαιότερων χρόνων, το σύγχρονο ενδιαφέρον για τα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ) και τους εξωγήινους φαίνεται να ξεκινάει μια πολύ συγκεκριμένη εποχή. Πρόκειται για το έτος 1947, με τη συντριβή ενός περίεργου αεροσκάφους στην περιοχή Roswell στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. Μπορεί να πει κανείς ότι από εκείνη την ημέρα του Ιουλίου ξεκίνησε επίσημα η σύγχρονη Ουφολογία. Στο διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι το πιο συζητημένο θέμα, ίσως γιατί ακριβώς είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία. Μάλιστα, ο τύπος εκείνων των ημερών είχε διάφορες δημοσιεύσεις για τη συντριβή αυτή.
Στην πραγματικότητα, το σκάφος που συνετρίβη τότε προσδιορίστηκε από την τότε κυβέρνηση των ΗΠΑ ως μετεωρολογικό μπαλόνι (αυτοί που "πιστεύουν" θεωρούν ότι αυτό ήταν μέρος της "συγκάλυψης"). Προς το τέλος της δεκαετίας του '70 ξεκίνησαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες αναλύσεις, σύμφωνα με τις οποίες η σύγκρουση εκείνη αφορούσε εξωγήινο σκάφος και μάλιστα μαζί με τα συντρίμμια βρέθηκαν και πτώματα εξωγήινων. Το βίντεο της αυτοψίας, για το οποίο μιλήσαμε στην προηγούμενη ενότητα, θεωρείται ότι προέρχεται από αυτή τη συντριβή. Ενώ το 1947, ο αγρότης που βρήκε σε κάποιο χωράφι τα κομμάτια κάποιου πράγματος που συνετρίβη, μιλούσε για κομμάτια ξύλου και πλαστικού, μετά από 20 χρόνια έβλεπαν το φως της δημοσιότητας μαρτυρίες που μιλούσαν για περίεργο μέταλλο με ιερογλυφικά και άλλα. Οι μαρτυρίες αυτές προέρχονταν από πρώην στρατιωτικούς που βρέθηκαν στο χώρο που μεταφέρθηκαν τα συντρίμμια, προσωπικό που υπηρετούσε εκείνη την εποχή στις επίμαχες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, άνθρωποι που μετέφεραν τα συντρίμμια, αστυνομικοί και άλλοι. Διαβάστε εδώ αναλυτικά το χρονικό των γεγονότων του Roswell. Εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι κάτι πράγματι συνέβη τότε, βασίζονται και σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό μυστικών κρατικών εγγράφων που κάποιοι κατάφεραν να πάρουν από διάφορες υπηρεσίες. Τα κείμενα αυτά προέρχονται από μια ομάδα έρευνας που μυστικά ερευνούσε το θέμα των εξωγήινων για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης, η γνωστή Majestic12. Για την Αμερικανική Αεροπορία το θέμα έχει "κλείσει". Αυτά που βρέθηκαν ήταν συντρίμμια ενός μετεωρολογικού μπαλονιού, τα "πτώματα" ήταν κούκλες σαν αυτές που χρησιμοποιούνται σε crash tests αυτοκινήτων. Δείτε εδώ την επίσημη δήλωση της Αμερικανικής Αεροπορίας. Σύμφωνα πάντα με τους Ουφολόγους, η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να συγκαλύψει το γεγονός και έκανε χρήση της τεχνολογίας από την έρευνα των συντριμιών (όπως π.χ. τα γνωστά Stealth αεροπλάνα, τις οπτικές ίνες κ.λπ).
Ένας μεγάλος αριθμός ερευνητών θεωρεί ότι η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη οφείλεται σε αυτή και σε άλλες συντριβές ή ακόμη και σε συνεργασία της αμερικανικής κυβέρνησης με εξωγήινο πολιτισμό. Διαβάστε εδώ το άρθρο του προέδρου της American Computer Society που ισχυρίζεται ότι στα χέρια του βρέθηκαν σχέδια με τεχνολογία που ακόμη δεν έχουμε δει. Σύμφωνα με τον Jack Shulman, είναι απίθανο η έρευνα να προχώρησε τόσο γρήγορα από μόνη της χωρίς "βοήθεια" από εξωγήινους. Στο κείμενο αυτό της ομιλίας του, μιλάει για την εμπειρία του με έγγραφα που χρονολογούνται στη δεκαετία του '40, αλλά αναφέρονται σε τεχνολογία που ακόμη δεν έχει "ανακαλυφθεί"...
Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι κάποια από τα επιτεύγματα της τεχνολογίας δεν ακολούθησαν φυσικό ρυθμό ανάπτυξης. Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι κάποια από τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που μαρτυρούν ότι βλέπουν πολλοί άνθρωποι είναι αεροσκάφη των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τεχνολογία μυστική.
Federation of American Aircraft, δείτε κάποιες απόψεις για μυστήρια αεροσκάφη.

Όπως ισχυρίζονται οι Ουφολόγοι, στο διάστημα μεταξύ 1947-1952 κατέπεσαν τουλάχιστον 16 ΑΤΙΑ και από αυτά ανασύρθηκαν 65 πτώματα και ένας επιζών εξωγήινος. Ο επιζών εξωγήινος έδωσε τη δυνατότητα να συναφθεί κάποιου είδους συμφωνία ανάμεσα στους αμερικανούς και στον εξωγήινο πολιτισμό. Ο εξωγήινος που ονομάστηκε ΕΒΕ (Extraterrestial Biological Entity) αρρώστησε κάποια στιγμή και πέθανε το 1952. Η ανθρώπινη ιατρική δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει γιατί το σύστημά του έμοιαζε με εκείνο των φυτών. Αυτός, πιστεύουν οι ερευνητές ότι είναι και ο λόγος που επισκέπτονται τη Γη: ψάχνουν για τρόπους βελτίωσης των αναπαραγωγικών τους συστημάτων, διαφορετικά κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Έτσι, συστάθηκε η Majestic12 το 1955, η οποία αποτελούνταν από κυβερνητικά στελέχη και στελέχη μυστικών υπηρεσιών, με στόχο την εποπτεία των σχετικών με τους εξωγήινους θεμάτων. Ειδικότερα, συμφωνήθηκε η "παραχώρηση" από την πλευρά των ΗΠΑ της άδειας στους εξωγήινους να απαγάγουν κατά καιρούς κάποιους ανθρώπους για τις έρευνές τους (υπό όρους) με αντάλλαγμα τη γνώση για νέες τεχνολογίες. Στη ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε πάρα πολλά κείμενα της Majestic.
Συνεχίζεται...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ουφολογία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Νοέμ 2008, 22:29 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:31
Δημοσ.: 693
Thanks:
Thanked:
time στο post
.....συνέχεια
Οι εξωγήινοι φαίνεται κάποια στιγμή να το "παράκαναν". Έκαναν απαγωγές για τις οποίες δεν ενημέρωναν τους γήινους αλλά και πειράματα που δεν ήταν στη συμφωνία, και μάλιστα κάποιοι από τους απαχθέντες δεν επέστρεφαν. Τα όπλα των γήινων δεν ήταν (και δεν είναι ακόμη) ικανά να αντιμετωπίσουν τους εξωγήινους και για το λόγο αυτό συνεχίζονται οι διπλωματικές σχέσεις.
Οι Ουφολόγοι πιστεύουν ακόμη ότι μέσα από αυτές τις συναλλαγές οι εξωγήινοι αποκάλυψαν ότι επισκέφτηκαν τη Γη πολλά χρόνια πριν, συμβάλλοντας στη δημιουργία των ανθρώπων. Ευθύνονται ακόμη και για τις θρησκευτικές μας αντιλήψεις...
Από την πλευρά των ΗΠΑ το κέρδος από τη συμφωνία αυτή ήταν η αποκάλυψη τεχνολογίας που διαφορετικά δε θα μπορούσαν να έχουν, τουλάχιστον όχι τόσο νωρίς. Σύμφωνα με κάποιους αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται τεχνολογία που δεν μπορούμε κάν να φανταστούμε, όπως, για παράδειγμα, η πραγματοποίηση διαπλανητικών ταξιδιών. Ακόμη, κάποιοι πιστεύουν ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί βάσεις σε πλανήτες που θεωρούμε ακόμη πολύ μακρυνούς για να στείλουμε ανθρώπους.
Κομμάτι από τα συντρίμμια του Roswell Όλα αυτά, βέβαια, δεν μπορεί να τα αποδείξει κανείς. Όπως είπαμε, βασίζονται σε διάφορα απόρρητα κείμενα που έχουν αποκαλυφθεί, για τη γνησιότητα των οποίων αρκετοί έχουν αμφιβολίες, και στις έρευνες και τις υποθέσεις των Ουφολόγων. Μπορείτε να κατεβάσετε κάποια τέτοια κείμενα εδώ.

Ένα ακόμη στοιχείο στο οποίο βασίζονται οι Ουφολόγοι είναι τα εμφυτεύματα, τα οποία βρίσκονται κατά καιρούς σε ανθρώπους που έχουν απαχθεί. Τα εμφυτεύματα αυτά τοποθετούνται για λόγους παρακολούθησης αλλά και πιθανόν με σκοπό τον έλεγχο των ανθρώπων αυτών κάποια στιγμή στο μέλλον.
Το νυστέρι του...εξωγήινου, διαβάστε τι συμβαίνει στους απαχθέντες και για τα εμφυτεύματα.Από το 1947 αναφέρονται μέχρι σήμερα πάρα πολλές συντριβές περίεργων αεροσκαφών. Στο διαδίκτυο βρήκαμε αρκετές λίστες που απαριθμούν τέτοιες συντριβές, παγκοσμίως αλλά και τοπικά.

Κάποιοι ερευνητές Ουφολόγοι έχουν προχωρήσει (σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που είχαν επαφή) στην ταξινόμηση των ειδών των εξωγήινων. Ιδού οι κατηγορίες:
Οι "Γκρίζοι". Είναι το πιο σύνηθες είδος που έχει συναντηθεί. Το όνομα αυτό βασίζεται στην γκρίζα εμφάνισή τους. Διακρίνονται σε υποκατηγορίες:
Τύπος Α. Προέρχεται από περιοχή γειτονική του Ωρίωνα. Η συμπεριφορά και τα κίνητρά τους χαρακτηρίζονται ως στρατιωτικές, επιστημονικές, κατακτητικές. Έχουν υπέρογκο κεφάλι σε σχέση με το σώμα τους, δεν έχουν μύτη και το στόμα τους είναι ίσα ίσα μια σχισμή. Αναπαράγονται με την κλωνοποίηση και για το λόγο αυτό επισκέπτονται συχνά τη Γη. Με τις κλωνοποιήσεις επί των κλωνοποιήσεων έχουν δημιουργηθεί πολλά "σφάλματα" στους οργανισμούς τους και ευελπιστούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημά τους από τους δικούς μας οργανισμούς και το αναπαραγωγικό μας σύστημα.
Τύπος Β. Οι "γκρίζοι" αυτο΄είναι ψηλότεροι από τους προηγούμενους και κατάγονται από τον Ωρίωνα. Εμφανισιακά είναι ίδιοι με τους προηγούμενους, μόνο που αυτοί έχουν μεγάλη μύτη. Έχουν τεχνολογία που μοιάζει σε εμάς θαυματουργική και ασκούν επίδραση κυρίως με διπλωματικό τρόπο χωρίς να παύουν να είναι εχθρικοί απέναντι στους ανθρώπους.
Τύπος Γ. Ολόϊδιοι με τον τύπο Α, μόνο που το ύψος τους είναι το μισό από εκείνο των Α.
Οι "Ερπετοειδείς". Όπως το λέει και το όνομά τους μοιάζουν με ερπετά. Η συμπεριφορά τους απέναντι στους ανθρώπους είναι ιδιαίτερα εχθρική. Μας βλέπουν όπως βλέπουμε εμείς τα γουρούνια και τις αγελάδες. Είναι σαρκοφάγοι. Θεωρούν τη Γη παλιά δική τους πατρίδα και, καθώς κινδυνεύει με εξαφάνιση ο δικός τους πλανήτης θα ήθελαν πολύ να ζήσουν στη Γη. Θεωρούνται "αρχηγοί" των "Γκρίζων" τύπου Α.
"Ανθρωποειδείς". Μια γενικότερη κατηγορία που περιλαμβάνει πολλές υποκατηγορίες. Κοινό χαρακτηριστικό η ομοιότητα με τους ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς προήλθαν από απαχθέντες ανθρώπους. Μερικοί είναι ξανθοί ενώ κάποιοι άλλοι είναι ψηλότεροι από έναν μέσο άνθρωπο. Γενικά υπάρχουν:
εκείνοι που δε γεννήθηκαν στη Γη και προέρχονται από το Σείριο, τις Πλειάδες και τον Ωρίωνα. Τα μάτια τους έχουν σχήμα αμυγδάλου και μοιάζουν με τις αναπαραστάσεις των αρχαίων Αιγυπτίων.
εκείνοι που γεννήθηκαν στη Γη κι έχουν απαχθεί κάποια στιγμή από αυτή. Κάποιοι από αυτούς έχουν απλά εκπαιδευτεί από τους "Γκρίζους" και η στάση τους απέναντι στους "γήινους" είναι όμοια με εκείνη των "γκρίζων". Μια άλλη υποκατηγορία είναι γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι. Χρησιμοποιούνται ως εργάτες από τους "γκρίζους" τύπου Α και έχουν νοητικές ικανότητες ενός 5χρονου παιδιού.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ουφολογία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Μάιος 2011, 18:51 
Σκεπτόμενος
Σκεπτόμενος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 17 Μάιος 2011, 20:35
Δημοσ.: 50
Thanks:
Thanked:
time στο post
πολύ καλή και κατατοπιστική η αναφορά σου στα γεγονότα. πράγματι το έτος 1947 αποτελεί κάτι σαν ιστορικό γεγονός για τις ηπα. μάλιστα ο bob lazar εργάστηκε κατά τη διάρκεια του έτους 1989 σε ένα μυστικό πρόγραμμα για ανάκτηση εξωγήινης τεχνολογίας. ήταν επίσης και διοικητικό στέλεχος της majestic 12. στη συνέχεια όμως ο ίδιος αποφάσισε να παραιτηθεί. επόμενο ήταν να απειληθεί η ζωή του. ωστόσο για τη προστασία του αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά γι αυτό το θέμα θεωρώντας πως έτσι θα γλύτωνε...ο lazar πραγματοποίησε ακριβείς περιγραφές ενός ιπτάμενου δίσκου πάνω στον οποίο εργαζόταν. ωστόσο τελικά δολοφονήθηκε... και έκαναν και μια <<παραλλαγή στα προσωπικά του στοιχεία>>. εκτός βέβαια από το προφανές συμπέρασμα καταλαβαίνουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να μας παραπληροφορίσουν είναι να μας πουν με ωμό τρόπο μια μεγάλη αλήθεια.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ουφολογία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Μάιος 2011, 20:15 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:49
Δημοσ.: 927
Thanks:
Thanked:
time στο post
O bob lazar επίσης έλεγε ότι οι εξωγήινοι (αναφερόμενος προφανώς στους περίφημους γκρίζους ή βριλ) όταν αναφέρονται στους γήινους τους αποκαλούνε "containers" δηλαδή "δοχεία", προφανώς εννοοντας τα σώματα των γήινων ως δοχεία εμψύχωσης καθώς είναι γνωστα στους ερευνητές τα ...πειράματα που κάνουν οι γκρίζοι με εμφυτέψεις - απορροφησεις ψυχών, αποσβέσεως μνήμης κλπ κλπ..με την αμέριστη βοήθεια και χορηγία της σελήνης ασφαλώς..

Από που έμαθες ότι δολοφονήθηκε? Δεν ξέρω κάτι τέτοιο... Τελευταία φορά τον είδα που μιλούσε με τον άλλον τον πιλότο τον Τζον Λίαρ με τον όποιο έχω μιλήσει και εγώ!! Είναι παλιά φιλαράκια...
Μάλιστα είχε πει ότι ο Lazar επέστρεψε τελικά στα αφεντικά του στην Area-51 οι οποίοι και τον επέπληξαν γι'αυτά που αποκάλυψε..


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ουφολογία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Μάιος 2011, 22:41 
Σκεπτόμενος
Σκεπτόμενος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 17 Μάιος 2011, 20:35
Δημοσ.: 50
Thanks:
Thanked:
time στο post
είχα δει το καλοκαίρι στο history chanell μια εκπομπή σχετικά με αυτό και έλεγε πως τελικά τον σκότωσαν. μάλιστα το διάβασα και σε μια ιστιοσελίδα. σε αυτήν την ιστορία εμπλέκεται και ένα παιδί (νομίζω γιος του αγρότη που ανέφερε το συμβάν). ισχυρίζεται πως είδε δύο εξωγήινους. ωστόσο το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι όταν μετά από χρόνια αναζήτησαν αυρό το παιδί δήλωσε πως είναι σίγουρος γι αυτό που είδε. (όταν μίλησες με το πιλότο φαντάζομαι τον ρώτησες κάτι.... και?)


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ουφολογία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Μάιος 2011, 22:50 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:49
Δημοσ.: 927
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αυτό που σου είπα διάβαζα να αναφέρει ο Τζον Λιαρ ..οτι δηλαδή ο Λαζαρ επεστρεψε στα αφεντικά του! αλλα αυτο παει καιρος τωρα ..ισως πριν απο 3-4 χρονια αν θυμαμε καλα..
Τωρα αυτό που μου λες εσύ οτι δολοφονηθηκε είναι καινούργιο για μένα.
Θα ειχε γίνει ψιλοπάταγος στο ιντερνετ αν δολοφονουσαν τον Λαζαρ, αλλα στο γκουγκλ βλεπω μονο μια ιστοσελιδα πανω - πανω να το λεει, ενας σε ενα φορουμ το 2006(!!!)...και οι υπόλοιποι τον κραξανε ως ψευτη!...
http://www.alien-ufos.com/ufo-alien-dis ... dered.html
αν βρεις περισσοτερα στοιχεια παρακαλω αναρτησε τα ολα εδω...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr