TA UFO KAI H NEA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

1
TA UFO KAI H NEA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 


Μέχρι πρόσφατα, στα μυαλά των συμβατικά σκεπτόμενων ανθρώπων, οι αναφορές για επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων και των εξωγήινων επιβατών τους οι οποίοι είτε μελετούν τον κόσμο μας, είτε μας κατασκοπεύουν, είτε ετοιμάζουν κάποια εισβολή, αντιμετωπίζονταν με σκεπτικισμό. Όσοι δε αποφάσιζαν να ασχοληθούν συστηματικά με το ζήτημα των UFOs και να μιλήσουν δημόσια για τις πιθανές παραμέτρους του, στην καλύτερη περίπτωση βρίσκονταν αντιμέτωποι μ’ ένα τείχος συγκαταβατικής ανοχής και στη χειρότερη μ’ ένα ναρκοπέδιο εχθρικής θυμηδίας. Οι δε αυτόπτες μάρτυρες του όλου φαινομένου αντιμετωπίζονταν ως φαντασιόπληκτοι ή διανοητικά ανισόρροποι οι οποίοι κάποιες φορές αντιμετώπισαν μέχρι και την απειλή του εγκλεισμού μέσα σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.
Τώρα τελευταία ωστόσο, αυτό το φράγμα της κατηγορηματικής άρνησης έχει αρχίσει και καταρρέει, ειδικά μετά από τις πρόσφατες παραδοχές της NASA και της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας ως προς την παρουσία «άγνωστης ταυτότητας εναερίων φαινομένων» στους ουρανούς της Γης μας. Στο μεταξύ, καθώς όλοι και περισσότεροι πολίτες του δυτικού κόσμου αρχίζουν και υιοθετούν εναλλακτικές ερμηνείες της πραγματικότητας, νιώθοντας αποπροσανατολισμένοι από το ραγδαία μεταβαλλόμενο τεχνολογικό, κοινωνικό οικονομικό πολιτιστικό και οικολογικό περιβάλλον της εποχής μας. Στην ανθρώπινη νοόσφαιρα υφαίνεται ένας όλο και πιο πυκνός ιστός θεωριών και κοσμοαντιλήψεων που αμφισβητούν τα ερμηνευτικά αξιώματα της συμβατικής επιστήμης.
Για παράδειγμα, η γραμμή που χωρίζει το φαινόμενο των επισκέψεων  ιπτάμενων δίσκων από τις ιστορίες για εμφανίσεις φαντασμάτων ή κάθε άλλου είδους παραφυσικής δραστηριότητας, έχει αρχίσει και γίνεται ασαφής. Σε βαθμό τέτοιο που πολλοί πλέον ισχυρίζονται ότι έχουν όλα την ίδια πηγή. Εν ολίγοις, το τεχνολογικό περίβλημα των εξωκοσμικών επισκεπτών μας έχει αρχίσει και ραγίζει και οι ιπτάμενοι δίσκοι, από μεταλλικά διαστημόπλοια που κινούνται χάρη σε κάποια εξωγήινη, πλην θετικιστική τεχνολογία που έχει τιθασεύσει τη δύναμη της βαρύτητας, μεταμορφώνονται σε κάτι που προσεγγίζει πολύ αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως υπερφυσικό. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας και τις θεωρίες περί αρχαίων αστροναυτών, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι η προαναφερθείσα αυτή ασάφεια υπήρχε  από τα πολύ αρχαία χρόνια και πως σήμερα αποκτά και πάλι την παλιά της αίγλη, μετά από μια σύντομη περίοδο τεχνολογικής μεταμφίεσης.    
Μήπως ας πούμε οι διαχρονικοί θρύλοι για εμφανίσεις αγγέλων ή δαιμόνων αναφέρονται στην πραγματικότητα σε εξωγήινους; Μήπως φαινόμενα όπως ανεξήγητοι και παράξενοι θόρυβοι, ξαφνικές πτώσεις της θερμοκρασίας ή φασματικές εμφανίσεις αποτελούν σημάδια εξωγήινης δραστηριότητας; Μήπως οι παγκόσμιοι μύθοι για θεούς που «κατέβηκαν απ’ τον ουρανό» αποτελούν ενδείξεις κάποιας εξωκοσμικής  επίσκεψης ή κυριαρχίας που ίσως και να μην τελείωσε ποτέ; Μήπως κάποτε η ανθρωπότητα είχε έρθει σε επαφή με οντότητες από κάποια άλλη διάσταση που περνάγανε στον κόσμο μας μέσα από κάποιες «πύλες»; Και πως ταιριάζει η μαγεία μέσα σε όλα αυτά; Υπάρχει ας πούμε κάποια σχέση ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω και στο ενδιαφέρον των ανώτερων μελών του Τρίτου Ράιχ για τη μαγεία και τις εξωγήινες, ή ενδογήινες οντότητες, των οποίων την ενέργεια «Βριλ» προσπάθησαν να ελέγξουν;  
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις εξωγήινων απαγωγών όπου εκδηλώνονται πολλά φαινόμενα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν παραφυσικά. Για παράδειγμα, πολλοί απαχθέντες αναφέρουν ότι μετά την εμπειρία τους αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τις ηλεκτρικές συσκευές που υπήρχαν γύρω τους. Κάποιες φορές οι τηλεοράσεις τους δεν λειτουργούν καλά ή κάποια άλλη ηλεκτρική συσκευή που βρίσκεται κοντά τους βραχυκυκλώνει ανεξήγητα. Άλλοι πάλι αναφέρουν την εξαφάνιση και επανεμφάνιση σε τυχαία σημεία μικρών αντικειμένων, για παράδειγμα, κοσμημάτων. Πολλοί απ’ αυτούς που έστησαν κάμερες ασφαλείας για να επιβεβαιώσουν την αληθοφάνεια αυτών των περιστατικών, καταγράψανε φαινόμενα όπως παράξενες μπάλες φωτός «orbs» να κινούνται μέσα σε κάποιο δωμάτιο, ή ανεξήγητες ομίχλες. Ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα που έχουν καταγράψει στις κάμερες τους είναι οι λεγόμενοι «Σκιάνθρωποι» οι οποίοι εμφανίζονται αρκετά συχνά σε περιπτώσεις που αφορούν περιστατικά εξωγήινων απαγωγών. Βέβαια , όσοι έχουν ασχοληθεί με αυτό το αρκετά ανησυχητικό ζήτημα τείνουν να θεωρούν ότι οι «Σκιάνθρωποι» ανήκουν περισσότερο στον κόσμο της μαύρης μαγείας ή του Σατανισμού. Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψη μας, ποια θα μπορούσε να είναι η σχέση ανάμεσα στους εξωγήινους και στα φαντάσματα; Για παράδειγμα, όσον αφορά το ζήτημα της αορατότητας μπορεί οι εξωγήινοι να χρησιμοποιούν κάποιου είδους προηγμένης τεχνολογίας και να γίνονται αόρατοι για τους ανθρώπους. Η και πάλι, μπορεί οι εξωγήινοι να αποτελούνται από ενέργεια και να ελέγχουν το πως η ενέργειά τους αυτή θα εκδηλωθεί στο δικό μας αντιληπτικό πεδίο μεταβάλλοντας τη συχνότητά της.
Ο ερευνητής και συγγραφέας David Icke για παράδειγμα, ο οποίος έχει γίνει διάσημος για τις θεωρίες του περί «Επικυρίαρχων Ερπετοειδών» εξηγεί πολύ αναλυτικά τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σ’ αυτό που μπορούν να δουν οι άνθρωποι και αυτό που δεν μπορούν, και τη συχνότητα με την οποία εκδηλώνεται κάποια ενέργεια. Ο Icke παραλληλίζει την όλη κατάσταση με τη χρήση ενός ραδιοφώνου. Όταν συντονιζόμαστε μ’ έναν ραδιοφωνικό σταθμό δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι σταθμοί σταματούν να λειτουργούν επειδή δεν τους ακούμε. Απλά πρέπει να συντονιστούμε μαζί τους για να τους ακούσουμε. Τα μάτια μας βλέπουν μόνο αυτά που εκδηλώνονται ή δονούνται σε κάποια συγκεκριμένη συχνότητα. Αν μπορούσαμε να μεταβάλλουμε την δεκτικότητα της όρασής μας μπορεί να ήμασταν σε θέση να δούμε παράξενα πλάσματα που μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι αόρατα και ενδεχομένως και ν’ αλληλεπιδράσουμε μαζί τους. Σύμφωνα με τον ίδιο βέβαια, όταν τέτοιες οντότητες θέλουν ν’ αλληλεπιδράσουν μαζί μας, δηλαδή να κινηθούν μέσα στη δική μας αντιληπτική συχνότητα, χρειάζονται ένα φυσικό σώμα το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ως όχημα. Ουσιαστικά δηλαδή, αναφέρεται στο φαινόμενο της κατάληψης ενός ανθρώπου από κάποια άλλη οντότητα. Η πεποίθηση αυτή δεν είναι και πολύ πρωτότυπη. Όλοι έχουμε ακούσει για το καθαρά παραφυσικό φαινόμενο του δαιμονισμού που έχει πανάρχαιες ρίζες και αφορά την κατάληψη ενός ανθρώπου από ένα δαίμονα, από ένα πνεύμα ή και από τον ίδιο το διάβολο.  Και φυσικά, σύμφωνα με τις σχετικές θεωρίες συνομωσίες, υπάρχει κάποια σκοτεινή ελίτ που εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές. Μάλιστα, οι οπαδοί αυτών των θεωριών αναφέρουν παγκοσμίως γνωστές πανίσχυρες οικογένειες όπως είναι οι  Bush, οι Rothschild, οι Rockefeller κτλ και αναρωτιόνται για ποιο λόγο να έχουν επενδύσει συστηματικά στην επιστήμη της γενετικής και στο παρελθόν στον κλάδο της ευγονικής. Ίσως για να εξερευνήσουν τις γενετικές ρίζες της δεκτικότητας ενός ανθρώπου στο φαινόμενο της κατάληψης από κάποια άλλη ενδεχομένως, μη γήινη, οντότητα.     
Δεν θα πρέπει λοιπόν να μας παραξενεύει το γεγονός ότι κάποιες από τις πιο διάσημες από τις προαναφερθείσες εκείνες οικογένειες, συνδέονται με θεωρίες συνομωσίας που έχουν να κάνουν με θυσιαστικές τελετές σατανιστικού χαρακτήρα. Η εισαγωγή της ιδέας του Σατανά ο οποίος εμφανίζεται συχνά σε ιστορίες που με παραφυσικά και δαιμονικά στοιχεία, παρουσιάζει ενδιαφέρον όταν σκεφτεί κανείς ότι όλες αυτές οι οικογένειες έχουν συνδεθεί με ιστορίες για ερπετοειδείς εξωγήινους που μπορούν και αλλάζουν μορφή κατά βούληση. Όσον αφορά βέβαια τις θεωρίες περί Σατανιστικών τελετών, υποτίθεται ότι κατά τη διάρκειά τους, οι συμμετέχοντες περιέρχονται σε μια διανοητική κατάσταση που επιτρέπει την αλληλεπίδραση ανάμεσα σε διαφορετικές διαστάσεις ή διαφορετικές συχνότητες.
Επίσης, στα πλαίσια των παραπάνω θεωριών, γίνεται συχνά λόγος για την ανάγκη της χρήσης αίματος ζώων ή ανθρώπων προκειμένου να επιτευχθεί η επίκληση υπερφυσικών οντοτήτων κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ιστορίας του ανθρώπου πάνω στη γη. Είναι αλήθεια ότι στις περισσότερες κουλτούρες του ανθρώπου αφθονούν οι μαρτυρίες για  εποχές όπου εκτελούνταν ανθρωποθυσίες, ενώ μέχρι τις μέρες μας, θυσιάζονται ακόμα ζώα στο όνομα διάφορων θεών. Τέτοιου είδους τελετές ασκούνταν σχεδόν πάντα από γόνους βασιλικών οικογενειών ή από ιερείς-βασιλιάδες. Δηλαδή από τις ελίτ εκείνων των καιρών. Ορισμένοι ερευνητές έχουν αναρωτηθεί λοιπόν αν όντως έχουν σταματήσει να εκτελούνται τέτοιες εντολές ή αν απλά γίνονται μακριά από τα μάτια του κόσμου. Δηλαδή, κρυφά. Επίσης, αν σκεφτούμε κάτι πρόσφατες ειδήσεις που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με πλούσιους και διάσημους που χρησιμοποιούν συστατικά από το αίμα νέων παιδιών για να διατηρούν την νεότητά τους αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε αν όντως ασκούνται ακόμα μυστικές ανθρωποθυσίες..  
Όσον αφορά τους δαιμονικούς πλέον εξωγήινους, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι η ανάγκη τους για αίμα είναι απαραίτητη ώστε να μπορούν να διατηρήσουν την ανθρώπινη μορφή τους. Ο Icke ισχυρίζεται για παράδειγμα ότι αυτές οι ανθρωποθυσίες που εκτελούνται στα ανώτερα επίπεδα των παγκόσμιων ελίτ, επιτρέπουν στους «αγνούς ερπετοειδείς μεταμορφωτικούς εξωγήινους» που αναφέρει,, να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους και να εμποδίσουν τον γονότυπο τους από το να αποκαλύψει την πραγματική τους ταυτότητα.
Ένα άλλο επίσης χαρακτηριστικό στοιχείο που διαβρώνει την πάλαι ποτέ αρραγή διαχωριστική γραμμή που υπήρχε ανάμεσα στον κόσμο του παραφυσικού και το ζήτημα των UFOs είναι το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν πέσει θύμα απαγωγής από εξωγήινους, αναπτύσσουν στη συνέχεια παραφυσικές δυνάμεις: Γίνονται ενορατικοί, βλέπουν το μέλλον, κάποιοι αποκτούν τηλεπαθητικές ή θεραπευτικές δυνάμεις και άλλοι υιοθετούν έναν πιο πνευματικό ή και μεσσιανικό τρόπο ζωής που περιστρέφεται γύρω από συνταρακτικές καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει λίαν συντόμως η ανθρωπότητα.
Ορισμένοι ερευνητές του όλου ζητήματος, έχουν ισχυριστεί ότι αυτές οι αλλαγές θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τα Σαμανιστικά ταξίδια των μάγων θεραπευτών των προϊστορικών ετών οι οποίοι ταξίδευαν στον κόσμο των πνευμάτων, εισέρχονταν σε εναλλακτικές καταστάσεις συνειδητότητας και μετά το τέλος του ταξιδιού τους επέστρεφαν με δυνάμεις και πληροφορίες που ήταν χρήσιμες για την επιβίωση της φυλής…..
Τι συμβαίνει λοιπόν; Σίγουρα αυτό που τείνουμε να αποκαλούμε συμβατική πραγματικότητα, δηλαδή το κυρίαρχο ερμηνευτικό μοντέλο του περιβάλλοντος, έχει αρχίσει και γίνεται ρευστό. Μια εντυπωσιακή ασάφεια απλώνεται ανάμεσα στο μη και στο πραγματικό. Το που θα μας οδηγήσει αυτό το ταξίδι, είναι κάτι που θα ανακαλύψουμε, αργά ή γρήγορα, όλοι.
Έρικ Σμυρναίος.

https://enterstarcircle.blogspot.com/se ... date=false
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξωγήινοι - ATIA - UFO”

cron