Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
ΜΗΝΥΜΑ Sa Lu Sa ΣΕΙΡΙΟΣ. (Αριθ. 1). Τα συμπεράσματα δικά σας.... • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 28 Φεβ 2021, 23:29


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΜΗΝΥΜΑ Sa Lu Sa ΣΕΙΡΙΟΣ. (Αριθ. 1). Τα συμπεράσματα δικά σας....
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Φεβ 2012, 15:19 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΜΗΝΥΜΑ Sa Lu Sa ΣΕΙΡΙΟΣ. (Αριθ. 1). Τα συμπεράσματα δικά σας....ΕικόναΑυτό είναι το έτος για επαφή! Κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να πραγματοποιηθούν τα πρώτα συνέδρια επαφής και οι ομάδες συνδέσμων μας εργάζονται επιμελώς για να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια. Μέχρι τώρα έχουμε «στρατολογήσει» τρεις μεγάλες κυβερνήσεις για να προωθήσουμε αυτές τις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Είναι ουσιώδες να κάνουμε επισήμως γνωστό ότι ερχόμαστε με καλές προθέσεις. Στο εν τω μεταξύ, οι σύμμαχοί μας στη Γη ολοκληρώνουν τα τελικά στοιχεία ενός ιδιαίτερα δύσκολου πάζλ. Οι παραδόσεις της νέας τεχνολογίας και οι νομικές αλλαγές στη διακυβέρνηση πλησιάζουν. Τα αποθέματα χρυσού έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία υψίστης ασφαλείας και οι προσπάθειές μας έχουν βοηθήσει τους Γήινους συμμάχους μας να προετοιμάσουν τις πολλές ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν. Γενικά, κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε όλοι οι οδοί προς την πρώτη επαφή να είναι έτοιμοι, όπως επιτάσσει το θείο χρονοδιάγραμμά μας. Η Ουράνια Ιεραρχία συνεχίζει να σας προετοιμάζει να αποδεχθείτε τον ρόλο μας σε αυτό το θεϊκό εγχείρημα. Οι Agarthans (αναφέρεται στους ανθρώπους της Κοίλης Γης), επίσης, είναι έτοιμοι να σας παραλάβουν και να φέρουν σε πέρας τη μεταμόρφωσή σας σε πλήρη συνειδητότητα.
Τα σενάρια διευρύνονται μέρα με τη μέρα. Οι ιατρικές ομάδες μας παρατηρούν ότι οι πιο πολλοί από εσάς έχετε φθάσει σε επίπεδα από όπου μπορείτε να φτάσετε την πλήρη συνειδητότητα με ένα γρήγορο άλμα. Για αυτούς που δεν είναι μέσα σε αυτές τις παραμέτρους, έχουν ορισθεί νέες ιατρικές ομάδες των οποίων ο σκοπός είναι να φέρουν αυτή την ομάδα ανθρώπων στο επίπεδο της πλειοψηφίας. Στόχος μας είναι να σας φέρουμε όλους σε επίπεδο μεταμόρφωσης μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζουν τα διατάγματα της Ουράνιας Ιεραρχίας.
Η Μητέρα Γη αρχίζει να αλλάζει πολύ πιο γρήγορα εκείνα τα στοιχεία στην επιφάνειά της που θα προκαλέσουν την ολική αναδιαμόρφωσή της και οι πλανητολόγοι μας εξετάζουν τι συμβαίνει στο ηλιακό σας σύστημα. Οι αναφορές τους τονίζουν το γεγονός ότι όλοι οι πλανήτες σας που κάποτε είχαν νερό αντικατοπτρίζουν αυτό που συμβαίνει στη Γη. Ακόμα και ο ‘‘αστεροειδής ιμάντας’’ δείχνει αλλαγές που είναι προοίμιο της ανασύστασης του πάλαι ποτέ γιγάντιου υδάτινου κόσμου που τώρα αποκαλούμε Pax. Όπως μπορείτε να δείτε, παντού επικρατούν τάσεις αλλαγής και πλησιάζει ο χρόνος να γνωριστούμε επισήμως με μια πρώτη επαφή.
Η τελευταία σας σκοτεινή κλίκα, φυσικά, έχει άλλα σχέδια. Η μανιώδης ύβρης τους να αψηφούν το Φως είναι μια γελοία τραγικοκωμωδία. Ο κόσμος σας, στην πραγματικότητα, βγαίνει σταδιακά από αυτή την περιορισμένη τριτοδιάστατη πραγματικότητα και γίνεται πιο συμβατός με την πλήρη συνειδητότητα και δεν υπάρχει καμία δύναμη στο σύμπαν για να σταματήσει αυτές τις Θείες μεταμορφώσεις! Αυτό είναι φανερό εδώ και καιρό και όμως, οι Σκοτεινοί επιμένουν να αντιστέκονται πεισματικά και τους λείπει η σωφροσύνη να το παραδεχτούν. Ο κόσμος σας βρίσκεται στη ζωτική φάση όπου η παρούσα πραγματικότητα οδηγείται σταδιακά στον αφανισμό παρασύροντας μαζί της μια πληθώρα τρομερών καταστροφών. Αυτή η προοπτική δεν είναι αυτό που σας επιφυλάσσει το Θείο! Η πολιτική μας σε αυτά τα μηνύματα είναι να σας εξηγήσουμε τον αποφασιστικά αισιόδοξο χαρακτήρα του Θείου σχεδίου για τον πλανήτη Γη, αλλά υπάρχει σε μερικούς από εσάς ένα είδος διαστροφής που αρνούνται να σκεφθούν τη δυνατότητα ενός εναλλακτικού μέλλοντος που θα διασφαλίσει τη ζωή σας. Τα μηνύματά μας και εκείνα που ερμηνεύονται από ομοϊδεάτες έχουν στόχο να σας δείξουν τα δεινά που σας επιφυλάσσει το σκότος, σε αντίθεση με τη νέα, Θεία πραγματικότητα που σας περιμένει. Έχει φθάσει ο καιρός να αλλάξει η «εμφάνιση» και η «αίσθηση» της πραγματικότητάς σας.


Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι από εσάς βιώνετε και την αγωνία και τη χαρά που φέρνει αρχικά αυτή η αλλαγή. Βρίσκεστε σε μία στενωπό αυτής της νέας πραγματικότητας και περιμένετε να αρχίσει η τελική ώθηση. Παρακολουθούμε καθώς η Ουράνια Ιεραρχία προσκομίζει τα τελευταία στοιχεία που πρόκειται να εξαπολύσουν τη νέα πραγματικότητα, και με τη σειρά του, το σκότος χειροτερεύει το χάος και εξαπολύει τα τελευταία, απεγνωσμένα χτυπήματά του. Αυτή η κεκαλυμμένη σύγκρουση σύντομα θα έρθει στην επιφάνεια, καθώς το σκότος δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να καμουφλάρει τις δραστηριότητές του. Οι θεάσεις ΑΤΙΑ (UFO) αυξάνονται παντού. Η μυστική μάχη ανάμεσά μας, όπως αποκαλύπτεται από αυτό που συνέβη στα τέλη του 2009 στη Νορβηγία, την Ρωσία και την Κίνα, γίνεται πρωτοσέλιδο στον Τύπο σε πολλά μέρη του κόσμου. Η ώρα της αποκάλυψης πλησιάζει και όλα θα δουν το φως της δημοσιότητας. Το γεγονός αυτό και όλα αυτά που σημαίνει εμείς το καλωσορίζουμε! Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη επαφή παραμένει ο ύστατος παράγοντας που θα αλλάξει το παιχνίδι.
Έχουμε έρθει να εκπληρώσουμε μια θεία αποστολή. Η παρούσα περιορισμένη αυτοεικόνα σας έχει ολοκληρώσει την πορεία της και πρόκειται να καταλειφθείτε από μια τεράστια αλλαγή ταυτότητας. Πρόκειται να μπείτε σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με αυτό που οι πρόγονοί σας ονόμαζαν «ονειρικό χρόνο». Είναι ένας κόσμος στον οποίο υπάρχετε ταυτόχρονα και σαν Πνεύματα και σαν σάρκα. Σας επανενώνει με την Ουράνια Ιεραρχία, ενώ παράλληλα σας κάνει να ριζώσετε στον φυσικό κόσμο στον οποίο είστε συνηθισμένοι. Σας ανοίγει νέους ορίζοντες και σας χαρίζει ικανότητες που τώρα θεωρείτε ανύπαρκτες. Αυτή είναι η πραγματικότητα μέσα στην οποία ζούμε και γνωρίζουμε πόσο απλή είναι η μετάβαση σε αυτόν τον κόσμο. Τα τραύματα και οι οδυνηρές καταστάσεις που τώρα σας κατακλύζουν θα εξαφανιστούν σε μία στιγμή! Αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε αντιμέτωποι με αυτά τα πράγματα και η δική μας δουλειά είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτή τη μετάβαση σε πλήρη συνειδητότητα όσο πιο σύντομα επιτρέψει το Θείο.
Η Μητέρα Γη, επίσης, ακολουθεί το δικό της δρόμο για μεταμόρφωση. Πολλές περιοχές του πλανήτη σας υπόκεινται σε κλιματικές αλλαγές, που είναι αποτέλεσμα ενός ισχυρού ήλιου, της ανεξέλεγκτης μόλυνσης του αέρα, των υδάτων και της γης και της ανόδου της θερμοκρασίας της επιφάνειας από την Μητέρα Γη. Όλα αυτά είναι σημεία της επερχόμενης αλλαγής. Η κοινωνία σας εγκατέλειψε της ευθύνες της προς την Μητέρα Γη εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το πολύτιμο Ον βιάστηκε στην κυριολεξία από εσάς, καθώς επιδοθήκατε σε μια ανηλεή αναζήτηση φυσικών πόρων για να συντηρήσετε και να αναπτύξετε τον παγκόσμιο «πολιτισμό» σας. Πλησιάζετε στα όρια ενός σημείου όπου είναι καιρός να επιστρέψετε την ενέργεια που τόσο απρόσεκτα πήρατε, χωρίς να κάνετε την αναγκαία αναγνώριση προς τον ευγενή οικοδεσπότη σας. Αυτή η πράξη είναι μέρος της ιερής ανάπτυξης που πρέπει να επιδείξετε στον κόσμο, στον Δημιουργό και σε εμάς. Είναι θέμα ύψιστης σημασίας να παραδεχθείτε τις ασέλγειες του παρελθόντος και να αρχίσετε να κάνετε τις απαιτούμενες κινήσεις για συμφιλίωση.
Ο δρόμος που ανοίγετε μπροστά σας είναι για να συγκεντρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται για τη νέα παγκόσμια κοινωνία σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει την αποκάλυψη και χρήση ενός μεγάλου εύρους μυστικών τεχνολογιών. Σας έχουν εγκλείσει σε ένα μπουντρούμι γεμάτο ψέματα και οι σκοτεινές δυνάμεις σας έχουν δόλια κάνει να πιστέψετε σε επιστήμες και φιλοσοφίες που περιορίζουν κατά πολύ την κατανόηση του εαυτού και του κόσμου σας. Κάθε Ανειλημμένος Δάσκαλος έχει αντικρύσει κατάματα αυτή την πραγματικότητα και έχει δει πόσο κίβδηλα είναι όλα αυτά. Είστε ένα Πνεύμα στην σωματικότητα ενός κολοσσιαίου αθάνατου Φωτός. Δεν έχετε όρια! Ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη της συνειδητότητας σας είναι να σας κάνουμε να το πιστέψετε και να το εξωτερικεύσετε. Πολλές κοινωνίες πριν τη δική σας, είτε επέλεξαν να ενστερνιστούν αυτή την Αλήθεια, ή απλά αφανίστηκαν. Αυτή τη φορά, ο παράδεισος μας έστειλε να γίνουμε μέντορές σας και να σας βοηθήσουμε να καταφέρετε να κάνετε αυτό το ουσιαστικό βήμα προς την ανάπτυξή σας.
Η κίνηση αυτή καθεαυτή προς αυτές τις πλευρές συνειδητότητας εξαρτάται, βεβαίως, από εσάς και μόνο. Εν τούτοις, το θείο σχέδιο της Ουράνιας Ιεραρχίας και τα εκπληκτικά διατάγματα του Lord Surea, δείχνουν αδιαμφισβήτητα ότι είναι μοιραίο να τα επιτύχετε όλα αυτά. Η παρουσία μας είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Το άμεσο μέλλον αφορά την άνοδό σας προς υψηλότερη συνειδητότητα, την άφιξή μας και μια ολοκληρωτική ήττα του σκότους. Η πραγματικότητά σας είναι τώρα έτοιμη να αλλάξει, και τώρα εμφανίζεται η ευκαιρία να επιτρέψουμε να αρχίσει η αλλαγή. Οι σύμμαχοί μας στην Γη είναι έτοιμοι να στρέψουν το κλειδί της αλλαγής, πράγμα που θα επιτρέψει σε όλα αυτά να αρχίσουν. Εν τω μεταξύ, σκοπεύουμε να ανοίξουμε την πόρτα της επαφής πείθοντας μερικά σημαντικά καθεστώτα να σας μιλήσουν για τους ευγενείς και αγαθούς σκοπούς μας. Ο καιρός πλησιάζει για την επίσημη γνωριμία μας και για την αρχή της τελικής κίνησής σας προς την πλήρη συνειδητοποίηση. Είναι γεγονός ότι πρόκειται να γίνουν θαυμαστά πράγματα!
Σήμερα, σας ενημερώσαμε για το τι συμβαίνει γύρω σας. Η πρώτη επαφή πλησιάζει! Επίσης, πλησιάζουν και απίστευτες αλλαγές στην παγκόσμια πραγματικότητά σας. Η επερχόμενη ευημερία σας είναι μόνο η αρχή μιας εκπληκτικής περιπέτειας, στην οποία είστε τώρα έτοιμοι να συμμετάσχετε. Πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα επανενωθούμε και θα είστε σε πλήρη συνειδητότητα! Ας αναγαλλιάσουμε ξέροντας ότι το μεγαλειώδες σχέδιο της Ουράνιας Ιεραρχίας ξεδιπλώνεται μπροστά μας! Να ξέρετε, Αγαπητοί μου, βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ότι το ανυπολόγιστο απόθεμα και η αέναη ευημερία της Ουράνιας Ιεραρχίας είναι όντως δικά σας!
Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακά που σημαίνουν Να είστε Ενωμένοι, και Αγαλλιάστε!)


http://www.facebook.com
katohika.gr

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΗΝΥΜΑ Sa Lu Sa ΣΕΙΡΙΟΣ. (Αριθ. 1). Τα συμπεράσματα δικά σας....
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Φεβ 2012, 16:00 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Να σχολιάσω..να μην σχολιάσω...

να σχολιάσω..αν κάνετε μια μικρη ερευνούλα..θα δείτε οτι τα ίδια λένε απο το 2009...βλέπετε πως προετοιμάζουν γαι τον ερχομό των "εξωγήινων σωτήρων".

Τα μηνύματα προέρχονται απο καποιον Σέλνταν Νάιντλ.

Το σαιτ του εδω *http://www.paoweb.com/

δείτε κεντρική φωτό


Εικόνα

χαρηκα..θα μου πείτε!

δείτε τι αναφέρει γαι το ποιος είναι

Lord Surea: Aspect of Mother/Father God

ψάξτε να βρείτε ποιοι ακόμα μιλάνε για ανδρική -θυληκή θεότητα ως ερμαφρόδιτο και εδω στην Ελλάδα...

Μεγάλη προσοχή και μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες,ωραία ακούγονται αυτά που λένε..αλλά οτι λάμπει δεν είναι χρυσός.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΗΝΥΜΑ Sa Lu Sa ΣΕΙΡΙΟΣ. (Αριθ. 1). Τα συμπεράσματα δικά σας....
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Φεβ 2012, 17:17 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2173
Thanks:
Thanked:
time στο post
Dominique
:541

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Ο ΒΑΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Π
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1
Πνευματικές οντότητες, Γραφές και χρήσιμα συμπεράσματα
Δ. Συζήτηση: Πνευματικές αναζητήσεις
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 2
Εύχομαι και στα δικά μας!!!! Y en espanol
Δ. Συζήτηση: Διάφορα θέματα απο EMAIL
Συγγραφέας: Κατερίνα Τσαφ Τσουφ
Απαντησεις: 0
Τα συμπεράσματα από ένα βίντεο
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: Yermak
Απαντησεις: 13


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr