Ποιος κρύβεται πίσω απο την οικονομική επίθεση στην Ελλάδα?

1
Ήταν εμφανές εδώ και αρκετό καιρό ότι η συνεχιζόμενη κερδοσκοπική επίθεση στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ιταλία, δεν ήταν κυρίως μια αντανάκλαση των βασικών οικονομικών μεγεθών τους ούτε και μια τυχαία κίνηση "της αγοράς",αλλά μάλλον μια ενορχηστρωμένη δράση ενός οικονομικού πολέμου.

Το δολάριο είχε πτώση από το τέλος του καλοκαιριού και του φθινοπώρου του 2009.

Είναι προφανές σε αρκετούς Αγγλοαμερικάνους χρηματοδότες ότι μια επίθεση αντιπερισπασμού στο ευρώ, ξεκινώντας με μερικές από τις πιο αδύναμες χώρες της Μεσογείου ή της Νότιας Ευρώπης, θα αποτελούσε το ιδανικό μέσο για την ανακούφιση της πίεσης του αμερικανικού δολαρίου.

Δεδομένου ότι αυτές ελίτ είναι ανίκανες για άμεση επίλυση του προβλήματος του δολαρίου μέσω της αύξησης της παραγωγής, της πλήρους απασχόλησης, και της οικονομικής ανάκαμψης, μία από τις ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις που απομένουν είναι να δημιουργηθεί μια κατάσταση κατά την οποία το ευρώ θα καταρρέσει πιο γρήγορα.

Αυτό είναι που προέκυψε κατά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου με μια κερδοσκοπική επίθεση εναντίον των Ελληνικών και Ισπανικών κρατικών ομόλογων, καθώς και το ίδιο το ευρώ, που συνοδεύεται από υβριστικές εκστρατείες του τύπου στοχεύοντας στην "PIIGS," ένα αρκτικόλεξο από το ονόματα των χωρών, που προέρχονται κατευθείαν μέσα από τα σπλάχνα της Goldman Sachs.

Απτή απόδειξη αυτής της συνομωσίας, με τη μορφή ενός "δείπνου", που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου στο αρχοντικό της Monness, Crespi, Hardt & Co, μία τράπεζα επενδύσεων στο Μανχάταν.

Ανάμεσα σε αυτούς που ήταν παρόν είναι ο David Einhorn της Greenlight Capital (βετεράνος της επίθεσης στη Lehman Brothers, στα τέλη του καλοκαιριού του 2008), ο Donald Morgan της Ταξιαρχίας Κεφαλαιαγοράς, και το Soros Fund Management.


Οι παρόντες συμφώνησαν ότι η Ελλάδα ήταν το πρώτο ντόμινο στην Ευρώπη.

Οι λεπτομέρειες αυτού του δείπνου αποκαλύφθηκαν στο άρθρο της Wall Street Journal την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2010.

Το άρθρο αυτό ανέφερε ότι η Goldman Sachs, η Bank of America-Merrill Lynch, και η Barclays Bank στο Λονδίνο επικουρούσαν τους κερδοσκόπους στην δημιουργία υψηλών στοιχήματων έναντιον του ευρώ.

Είναι μια σκόπιμη προσπάθεια να δημιουργήσει μια μεγάλης κλίμακας παγκόσμια νομισματική κρίση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα φέρει μαζί της το δεύτερο κύμα της τρέχουσας παγκόσμιας οικονομική ύφεση.

Η δημιουργία της νομισματικής χάος στην Ευρώπη μέσω της σπασμούς καταστροφή του ευρώ στο πλαίσιο κερδοσκοπική επίθεση θα καθηλώσει την παραγωγή βασικών προϊόντων στη Δυτική Ευρώπη, υπονομεύοντας σοβαρά έναν από τους τομείς συρρίκνωση της παγκόσμιας οικονομίας οι οποίες εξακολουθούν να λειτουργούν.
Εικόνα
Ο George Soros έχει δηλώσει σε κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης ότι θα ακούσει ότι το ευρώ είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει βραχυπρόθεσμα. Ο Σόρος υποστηρίζει ότι το μοιραίο ελάττωμα ή η αρχική αμαρτία του ευρώ είναι ότι βασίζεται σε μια κοινή κεντρική τράπεζα από τις συμμετέχουσες χώρες, αλλά έλειπε ένα κοινό ταμείο και μια κοινη φορολογική πολιτική.

Αυτό σημαίνει ότι μια χώρα όπως η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τον εαυτό της από μια κερδοσκοπική επίθεση στα ομόλογα της από το απλό τέχνασμα της υποτίμησης του νομίσματος, αφού δεν υπάρχουν πλέον δραχμές, και το ευρώ ελέγχεται από τη Φρανκφούρτη, όχι από την Αθήνα.


Οι Βρετανοί εκπρόσωποι σπεύδουν να επισημάνουν ότι, ακόμη και αν η οικονομική κατάσταση του Λονδίνου είναι πολύ χειρότερη από εκείνη των Αθηνών, η βρετανική κυβέρνηση έχει ήδη υποτίμησει την λίρα.


Ο London Economist είχε βγει εκτός των δημοσιογραφικών ορίων κοροϊδεύοντας την δήλωση του Ισπανού πρωθυπουργού Θαπατέρο ότι η Ισπανία ήταν υπό διεθνή κερδοσκοπική επίθεση.


Δημοσιογραφοί του Λονδίνου και η Wall Street γελοιοποίησαν τους Έλληνες ως ένα παρανοϊκό έθνος θεωριών συνωμοσίας.


Ακόμη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αναγκάστηκε να αποστείλει επιστολές στους συμμετέχοντες στον περίφημο "δείπνο », προειδοποιώντας τους να μην καταστρέψει οποιοδήποτε από τα αρχεία τους και τους ανακοινώνει, ότι τελούν υπό διερεύνηση.


Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα πρόγραμμα λιτότητας, όπως το ελληνικό εργατικό κίνημα έχει εύγλωττα υποστήριξει κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης και αξιοθαύμαστης γενικής απεργία τους την περασμένη εβδομάδα.
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται διάσωση από τη Γερμανία,από το απαίσιο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ή από οποιονδήποτε άλλο.

Η Ελλάδα οφείλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της με έναν φόρο 1% για όλα τα παράγωγα και άλλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές.
H Ελλάδα χρειάζεται την εφαρμογή της κοινοτικής και εθνικής αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας.

Εικόνα
Αν ο Soros και η συμμορία του επιτύχει την εξάρθρωση του ευρώ, η Ελλάδα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό με την άμεση επιβολή βαρέων-συναλλαγματικών ελέγχων και ελέγχων φόρου εισφοράς για την προστασία της νέας δραχμής, κατά το πρότυπο της Μαλαισίας πριν δώδεκα χρόνια.
Αν οι Έλληνες κάνουν σαφές τι σκοπεύουν να κάνουν,αν αναγκαστουν να καταφύγουν στη δραχμή, οι χρηματιστές που φοβούνται κάτι τέτοιο , θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να μαλακώσουν.
Ο Σόρος, η Goldman Sachs, και η συμμορία τους έχουν χρησιμοποιήσει παράγωγα για τη δημιουργία αρνητικών θέσεων κατά των ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου και του ευρώ, .

Η πολιτική πίεση είναι τώρα πάνω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ελληνική κεντρική τράπεζα να προβεί σε αιφνίδια μαζική αγορά ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου και του ευρώ στην προθεσμιακή αγορά, προκαλώνταςστα αρπακτικά της Wall Street να χάσουν τα στοιχήματά τους, γεγονός που θα τους τιμωρήσει με εντυπωσιακές απώλειες. Αυτή είναι μια φυσιολογική πρακτική της κεντρικής τράπεζα, και θα είναι εντυπωσιακό, αν οι Έλληνες δεν εκτελέσουν ένα τέτοιο τέχνασμα πολύ σύντομα.Μετάφραση απο άρθρο του Webster G. Tarpley
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Ποιος κρύβεται πίσω απο την οικονομική επίθεση στην Ελλάδα?

2
:good
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ποιος κρύβεται πίσω απο την οικονομική επίθεση στην Ελλάδα?

3
Τελικά η επιστροφή στην δραχμή ειναι τρομακτικό γαι κάποιους,ε?
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Tarpley : Ο Soros, η Goldman Sachs και τα hedge funds επιτίθ

4
MIA KAI ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ TARPLEY ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ


Tarpley : Ο Soros, η Goldman Sachs και τα hedge funds επιτίθονται στην Ελλάδα για να συντριβεί το ΕυρώΔείτε το βίντεο και διαβάστε το άρθρο του αμερικάνου δημοσιογράφου και ερευνητή Webster Tarpley που αναφέρεται στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, την καραμπινάτη συνωμοσία της Γουόλ Στρητ που έφερε το οικονομικό χτύπημα στην ‘αδύνατη’ Ελλάδα και τα σχέδια της ‘συμμορίας των αρπακτικών’ και των ‘τραπεζών ζόμπι’ για την κατάρρευση του ευρώ. Στο τέλος κάνει τις προτάσεις του, λέγοντας ότι αν δεν γίνει κάτι από τα κράτη, ο πολιτισμένος κόσμος όπως τον ξέρουμε δεν θα υπάρχει…Ο Tarpley είναι ιστορικός, συγγραφέας και δημοσιογράφος. Είναι γνωστός ως ισχυρός επικριτής της Αμερικανικής πολιτικής και του Ομπάμα (τον θεωρεί έναν "άνθρωπο της Μαντζουρίας", δηλαδή 'αχυράνθρωπο' και 'μαριονέτα' της Τριμερούς Επιτροπής και του Ζ. Μπρεζίνσκυ. Δείτε βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ), επικριτής της ‘κλασσικής’ θεωρίας για την πτώση των Δίδυμων Πύργων και μέλος της Αντι-ιμπεριαλιστικής συνόδου "Άξονας για την Ειρήνη" (Axis for Peace) και της οργάνωσης «Ακαδημαικοί για την 11η Σεπτεμβρίου».


http://www.youtube.com/watch?v=7-sMBo_f ... r_embedded


Ακολουθεί το άρθρο από την ιστοσελίδα του:Ήταν εμφανές εδώ και αρκετό καιρό ότι η συνεχιζόμενη κερδοσκοπική επίθεση κατά της Ελλάδας, αλλά και άλλων χωρών όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ιταλία, δεν ήταν κατά κύριο λόγο μια αντανάκλαση των βασικών οικονομικών μεγεθών τους ούτε ακόμη ένα αυθόρμητο κίνημα "της αγοράς, "αλλά μάλλον μια ενορχηστρωμένη δράση του οικονομικού πολέμου. Το δολάριο είχε μία αδυσώπητη πτώση από το τέλος του καλοκαιριού και του φθινοπώρου του 2009. Είναι προφανές ότι για διάφορους Αγγλο- Αμερικάνους χρηματοδότες μια επίθεση αντιπερισπασμού κατά του ευρώ, αρχής γενομένης με τις οικονομίες μερικών από τις πιο αδύναμες χώρες της Μεσογείου ή της Νότιας Ευρώπης, θα αποτελούσε το ιδανικό μέσο για την ανακούφιση της πίεσης για το κακοποιημένο αμερικανικό δολάριο.Δεδομένου ότι αυτοί εκφυλισμένοι ελίτ είναι ανίκανοι να επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα του δολαρίου μέσω της αύξησης της παραγωγής, της πλήρους απασχόλησης, και της οικονομικής ανάκαμψης, μία από τις ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις που τους απομένουν είναι να δημιουργηθεί μια κατάσταση κατά την οποία το ευρώ θα οδηγηθεί στην κατάρρευση πιο γρήγορα, αφήνοντας το δολάριο ως προνομιούχο για μία κατά κάποιο τρόπο πτήση προς την ποιότητα ή αντανακλαστικά, προς ένα ασφαλές καταφύγιο.Αυτό προέκυψε κατά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου με την κερδοσκοπική επίθεση ή σκληρή επιδρομή εναντίον των ελληνικών και των ισπανικών κρατικών ομολόγων, καθώς και του ίδιου του ευρώ, συνοδευμένη από μία απαξιωτική εκστρατεία του τύπου με στόχο τις "PIGS", ένα αρκτικόλεξο για τις παραπάνω χώρες, (Portugal, Italy, Greece, Spain) επίθεση προερχόμενη μέσα από τα σπλάχνα της Goldman Sachs. Το έχω συζητήσει αυτό το φαινόμενο αρκετές φορές τις τελευταίες δύο με τρεις εβδομάδες στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα μου στο GCN.Τώρα έρχεται η απτή απόδειξη αυτής της συνομωσίας, με τη μορφή ενός "δείπνου ιδεών", που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου σε αρχοντικό του Μανχάταν στο Monness, Crespi, Hardt & Co, μίας τράπεζα επενδύσεων μπουτίκ. Ανάμεσα σε αυτούς που ήταν παρόντες ήταν: SAC Capital Advisors, David Einhorn της Greenlight Capital (βετεράνος της θανατηφόρας επίθεσης κατά της Lehman Brothers, στα τέλη του καλοκαιριού του 2008), Donald Morgan της Brigade Capital, και Soros Fund Management. Η συναίνεση που προέκυψε εκείνη τη νύχτα πάνω από τα πιάτα με το ‘φιλέ μινιόν’ ήταν ότι τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου ήταν η αδύναμη πλευρά του ευρώ, και εφόσον η ελληνική κρίση του χρέους είχε εκραγεί, όλα τα αποτελέσματα θα ήταν κακά για το ευρώ. Τα συγκεντρωμένα αρπακτικά συμφώνησαν ότι η Ελλάδα θα αποτελούσε το πρώτο ντόμινο στην Ευρώπη. Ο Donald Morgan ήταν ανένδοτος ότι η ‘ελληνική μεταδοτικότητα’ θα μπορούσε να μολύνει σύντομα όλα τα κυρίαρχα χρέη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών, κρατικών, δημοτικών και όλων των άλλων μορφών του δημόσιου χρέους. Αυτό θα σήμαινε: Καλιφόρνια, Ηνωμένο Βασίλειο και οι ίδιες οι ΗΠΑ, μεταξύ πολλών άλλων. Οι λεπτομέρειες του δείπνου αποκαλύφθηκαν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ‘Wall Street Journal’ την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2010. (Βλέπε άρθρο)Σχόλιο: Δημοσίευμα της Καθημερινής επιβεβαιώνει την ‘συνάντηση’ στο Μανχάταν, που την αναφέρει ‘το κλειστό γεύμα με μενού το ευρώ’, σύμφωνα με το οποίο: στις αρχές του μήνα πραγματοποιήθηκε ένα «κλειστό» γεύμα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η σύνθεσή του, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal αποκαλύπτει ότι συμμετείχαν διαχειριστές ισχυρών hedge funds, όπως είναι τα Soros Fund Management, Greenlight Capital και SAC Capital Advisors.


To «μενού» ακόμη πιο... ξεχωριστό: το ευρώ, η Ελλάδα και οι επιπτώσεις της κρίσης στην οικονομία της και στην οικονομία της Ε.Ε. και των ΗΠΑ. Οι εκτιμήσεις των διαχειριστών συνέκλιναν στη συνέχιση της καθοδικής πορείας του ευρώ, προβλέποντας μάλιστα ότι θα φτάσει σε απόλυτη ισοτιμία με το δολάριο. Στο εν λόγω δείπνο, ο διαχειριστής του Brigade Capital Ντόναλντ Μόργκαν εκτίμησε ότι το ελληνικό χρέος θα είναι «το πρώτο πιόνι που θα πέσει σε ένα ντόμινο που τελικά θα χτυπήσει και τις ΗΠΑ». Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πηγές της Wall Street Journal, το hedge fund του επενδυτή Τζον Πόλσον, Paulson & Co, έχει αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, τα οποία θα του αποφέρουν κέρδη αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει εντός πέντε ετών.

Η εταιρεία του αρνήθηκε να σχολιάσει, αν και τόνισε ότι «δεν καθοδηγεί ούτε επιχειρεί να αποσταθεροποιήσει καμία αγορά». Η εφημερίδα παραθέτει, όμως, στοιχεία της Depository Trust & Clearing Corp., σύμφωνα με τα οποία η συνολική αξία των προϊόντων ασφάλισης (credit default swap) έναντι μιας πιθανής αθέτησης των υποχρεώσεων πληρωμών από την ελληνική κυβέρνηση διπλασιάστηκε το 2009, στα 84,8 εκατ. δολάρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον Δεκέμβριο και μετά, ο όγκος των συμβολαίων έχει υπερδιπλασιαστεί, με την αύξηση των τιμών των εν λόγω προϊόντων να μεταφράζεται σε αύξηση των πιθανοτήτων χρεοκοπίας της χώρας.


Οπως σημειώνει η εφημερίδα, αντίστοιχες συγκεντρώσεις είχαν γίνει και στην αρχή της χρηματοπιστωτικής κρίσης, όταν οι διαχειριστές μεγάλων hedge funds συνέκλιναν στις απόψεις τους για την τύχη της Lehman Brothers, ποντάροντας στη συνέχεια εναντίον της... Η εφημερίδα σημειώνει ότι δεν είναι παράνομο ένας διαχειριστής να ακολουθεί το επενδυτικό στοίχημα κάποιου άλλου, εκτός κι αν οι εποπτικές αρχές θεωρήσουν ότι πρόκειται για συμπαιγνία.


Είναι πλέον ξεκάθαρο: ορισμένα από τα μεγαλύτερα hedge funds των αγορών στοιχηματίζουν υπέρ της περαιτέρω εξασθένησης του ευρώ, κάποια δε φέρονται να ποντάρουν επίσης σε μία χρεοκοπία της Ελλάδας. Σημαντική λεπτομέρεια: τα στοιχήματα της Γουόλ Στριτ για την πτώση του ευρώ στην προθεσμιακή αγορά έφτασαν την εβδομάδα του δείπνου στα 60.000 συμβόλαια, στο υψηλότερο επίπεδο από το 1999.


Το νόμισμα της Ευρωζώνης διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους από την εισαγωγή του, το 1999. Από τον Δεκέμβριο κι έπειτα βρίσκεται σε σταθερά καθοδική πορεία εξαιτίας των αρνητικών εξελίξεων όσον αφορά το δημόσιο χρέος της Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κυμαίνεται πλέον κοντά στα 1,35 δολάρια από τα 1,51 δολάρια, περίπου, που διαπραγματευόταν τον Δεκέμβριο.


Δεν λείπουν και οι συγκρίσεις με την κατάρρευση της στερλίνας το 1992. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, τότε ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος είχε αποκομίσει κέρδη ενός δισ. δολαρίων στοιχηματίζοντας στην πτώση του βρετανικού νομίσματος.Δεν ήταν αυτή η μόνη σκευωρία στην πρόθεση για επίθεση στο ευρώ μέσω της αδύνατης ελληνικής πλευράς. Το άρθρο αυτό αναφέρει ότι έπεσαν πάνω και η GlobeOp Financial Services και η Paulson & Co. Οι τράπεζες ζόμπι επίσης μπλέχτηκαν κι αυτές σε μεγάλο βαθμό. Το άρθρο αυτό ανέφερε ότι η Goldman Sachs, της Bank of America-Merrill Lynch, και η Barclays Bank στο Λονδίνο παρείχαν βοήθεια στους κερδοσκόπους στ ο στοιχηματίζουν εναντίον του ευρώ. Σημειώστε ότι αυτές οι τράπεζες ζόμπι είναι ζωντανές σήμερα, λόγω των χρημάτων των φορολογουμένων στις ΗΠΑ, στην υπόθεση Barclay μέσω της AIG.Πρόκειται για μια σκόπιμη προσπάθεια να δημιουργηθεί μια μεγάλης κλίμακας παγκόσμια νομισματική κρίση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα φέρει μαζί της το επίφοβο δεύτερο κύμα της σημερινής παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης. Η δημιουργία του νομισματικού χάους στην Ευρώπη μέσω της καταστροφικού σπασίματος του ευρώ στα πλαίσια της κερδοσκοπικής επίθεσης θα καθηλώσει την παραγωγή βασικών προϊόντων στη Δυτική Ευρώπη, υπονομεύοντας σοβαρά έναν από τους συρρικνωμένους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας οι οποίοι εξακολουθούν να λειτουργούν. Οι συνέπειες αυτής της ‘γενοκτονίας’ για την ανθρωπότητα θα έπρεπε να είναι προφανείς, αλλά οι συγκεντρωμένες ύαινες των hedge fund δεν ασχολούνται με αυτές τις συνέπειες.Ο George Soros έχει πει σε κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης ότι θα ακούσει ότι το ευρώ είναι καταδικασμένο να διαλυθεί και να σπάσει βραχυπρόθεσμα. Ο Σόρος έχει ακόμη και μια θεωρία για την ανάπτυξη στο πλαίσιο της κερδοσκοπικής επίθεσης του. Ο Σόρος υποστηρίζει ότι το μοιραίο ελάττωμα ή η αρχική αμαρτία του ευρώ είναι ότι βασίζεται σε μια κοινή κεντρική τράπεζα από τις συμμετέχουσες χώρες, αλλά έλειπε ένα κοινό ταμείο και μία φορολογική πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι μια χώρα όπως η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τον εαυτό της από μια κερδοσκοπική επίθεση στα ομόλογα της από το απλό τέχνασμα της υποτίμησης του νομίσματος, αφού δεν υπάρχουν πλέον δραχμές, και το ευρώ ελέγχεται από τη Φρανκφούρτη, όχι από την Αθήνα. Βρετανοί εκπρόσωποι σπεύδουν να επισημάνουν ότι, αν και η οικονομική κατάσταση του Λονδίνου είναι πολύ χειρότερη από εκείνη των Αθηνών, η βρετανική κυβέρνηση έχει ήδη υποτίμηση τη λίρα με μία βαθιά ‘βρώμικη’ υποτίμηση.Το 1992, ο Σόρος έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από την επίθεσή του εναντίον του European Rate Mechanism, δηλ. του Μηχανισμού των Συναλλαγματικών Ισοτιμιών, που προσπαθούσε να ‘εκτελέσει’ μέσα από μία υψηλής μόχλευσης κερδοσκοπική επίθεση κατά της βρετανικής λίρας, μία χρονική στιγμή που ήταν από τα ασθενέστερα μέλη του ΜΣΙ. Η κερδοσκοπική επίθεση του Σόρος οδήγησε σε μια υποτίμηση της στερλίνας και διάλυση του ΜΣΙ, και συμψηφίζοντας για τον Σόρος £ 1 δισ. ευρώ κέρδη.Ήταν σαν να είχε κλέψει ο Σόρος προσωπικά £ 20 από κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη Βρετανία. Τα κερδοσκοπικά κέρδη δεν ήταν αναμφίβολα μεγάλα, αλλά ο επιτακτικός πολιτικός σκοπός της επίθεσης ήταν να σαμποτάρει την φάση της ευρωπαϊκής νομισματικής πολιτικής.Η ‘London Economist’ έχει ξεφύγει στο να κοροϊδεύει τον Ισπανό πρωθυπουργό Θαπατέρο, ότι η Ισπανία βρίσκεται υπό διεθνή κερδοσκοπική επίθεση. Όργανα του Τύπου της πόλης του Λονδίνου και της Wall Street έχουν γελοιοποίησε τους Έλληνες ως ένα έθνος παρανοϊκών συνομοσιολόγων. Και όμως, οι αποκαλύψεις που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής είναι ισχυρές έμμεσες αποδείξεις μία ‘προ-συναυλίας’, όπως θα έλεγε ο Λίνκολν. Ακόμη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αναγκάστηκε να αποστείλει επιστολές στους συμμετέχοντες στον περίφημο «δείπνο ιδεών», προειδοποιώντας τους να μην καταστρέψουν οποιοδήποτε από τα αρχεία τους και έτσι τους θέτει την προσοχή, ότι τελούν υπό έλεγχο.Αν και δεν θα πρέπει να έχουμε αυταπάτες για τον εισαγγελικό ζήλο του Γενικού Εισαγγελέα Eric Holder, ο οποίος υπερασπίστηκε μια φορά τον διεθνή οικονομικό ληστή Marc Rich, αυτό είναι τουλάχιστον μια αρχή. Οι ισπανοί και ιταλοί δικαστές έιναι γνωστοί για την ανεξαρτησία τους, και ένας ή περισσότεροι από αυτούς μπορεί να επιθυμούν να εξετάσουν τις δραστηριότητες του Σόρος, της Goldman Sachs, και τα hedge fund των συμμάχων τους.Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα πρόγραμμα λιτότητας, όπως το ελληνικό εργατικό κίνημα έχει εύγλωττα υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης και αξιοθαύμαστης γενικής απεργίας τους την περασμένη εβδομάδα. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται διάσωση από τη Γερμανία, το απαίσιο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ή από οποιονδήποτε άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η Ελλάδα να δεχθεί συμβουλές από την αυστριακή σχολή ή από τους τσαρλατάνους της σχολής του Σικάγο που συνιστούν την ‘κάθαρση’ του αποπληθωρισμού που θα συντρίψει και θα καταστρέψει μια ολόκληρη γενιά μέσω της ανεργίας, της φτώχειας, και της απελπισίας. Η Ελλάδα οφείλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της με έναν φόρο 1% Tobin για όλα τα παράγωγα και τις άλλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Η Ελλάδα θα πρέπει να πρωτοστατήσει στην απαγόρευση των ‘credit default swaps’, (πολύ χοντρικά ασφάλεια σε ομόλογα), τα οποία ανέρχονται σε έκδοση ασφάλισης χωρίς να πληρούν τις απαιτήσεις του κεφαλαίου για μια ασφαλιστική εταιρεία (;) . Η Ελλάδα χρειάζεται να εφαρμόσει κοινοτικής και εθνική αντιμονοπωλιακή νομοθεσία. Αν ο Soros και η συμμορία του επιτύχει την εξάρθρωση του ευρώ, η Ελλάδα πρέπει να βάλει τα δυνατά της για την άμεση επιβολή βαρέων-συναλλαγματικών ελέγχων και ελέγχων φόρου εισφοράς για να προστατεύσει τη νέα δραχμή, κατά το πρότυπο της Μαλαισίας πριν από δώδεκα χρόνια. Η Ελλάδα θα πρέπει να κλείσει τις εγχώριες τράπεζες ζόμπι και να κατάσχει την κεντρική της τράπεζά και να την χρησιμοποιήσει για την έκδοση πιστωτικής 0% για σκληρή βιομηχανική και γεωργική παραγωγή. Αν οι Έλληνες καταστήσουν σαφές τι σκοπεύουν να κάνουν εφόσον θα αναγκαστούν να καταφύγουν στη δραχμή, οι χρηματιστές που φοβούνται ένα τέτοιο παράδειγμα θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να μαλακώσουν.Ένα άλλο προφανές τέχνασμα είναι αυτό της μεγάλης συμπίεσης ή της μικρής συμπίεσης. Ο Σόρος, η Goldman Sachs, και η συμμορία των συμμάχων τους, τα hedge fund, δημιουργούν αρνητικές θέσεις κατά των ελληνικών ομολόγων και του ευρώ, στοιχηματίζοντας ότι αυτά αργότερα θα μειωθούν. Ασκείται τώρα πολιτική πίεση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ελληνική κεντρική τράπεζα να προβούν σε αιφνίδια μαζική αγορά ελληνικών ομολόγων και ευρώ στην προθεσμιακή αγορά, κάνοντας τα αρπακτικά της Wall Street να χάσουν τα στοιχήματά τους, γεγονός που θα τους φέρει μεγάλη τιμωρία με εξωφρενικές απώλειες. Αυτή είναι μία φυσιολογική πρακτική της κεντρικής τράπεζας, και θα είναι εκπληκτικό, αν οι Έλληνες δεν εφαρμόσουν ένα τέτοιο τέχνασμα σύντομα.Ο κόσμος αντιμετωπίζει τώρα μια ψυχρή επιλογή μεταξύ δύο εναλλακτικών λύσεων, με την Wall Street, να ασκεί πιέσεις για το θέμα. Το πρώτο είναι ότι οι τράπεζες ζόμπι και τα hedge funds, έχουν αποθηκευτεί και διασωθεί από τα εθνικά κράτη και τους φορολογούμενους, θα ανταποδώσουν την εύνοια οδηγώντας τα εθνικά κράτη και κάθε μορφή κράτους, επαρχιακή, και τοπική αυτοδιοίκηση σε πτώχευση. Αυτό θα είναι συνώνυμο με την καταστροφή του ίδιου του σύγχρονου πολιτισμού. Η δεύτερη και η προτιμώμενη εναλλακτική λύση είναι τα εθνικά κράτη επιδείξουν την πολιτική βούληση να χρησιμοποιήσουν τις εξουσίες που είναι που έχουν ως κυβερνήσεις και να θέσουν τις τράπεζες ζόμπι, τα hedge funds, καθώς και τους συναφείς προμηθευτές των παραγώγων σε αναγκαστική διαχείριση πτώχευσης και να τους κλείσουν μι ακαι καλή, στηριζόμενα στο μέλλον των εθνικοποιημένων κεντρικών τραπεζών για την παροχή της πίστωσης. Η δεύτερη εναλλακτική λύση θα επιτρέψει τη διατήρηση του σύγχρονου πολιτισμού, όπως τον ξέρουμε. Αλλά εν τω μεταξύ, τα παράγωγα που βασίζονται στην κερδοσκοπική επίθεση στη νότια πλευρά του ευρώ έχουν επιταχύνει την άφιξη του δεύτερου κύματος της οικονομικής ύφεσης, η οποία φαίνεται τώρα να αγγίζει τον κόσμο πριν το τέλος του 2010.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://tarpley.net/


(και sorry για τυχόν λάθη στην μετάφραση. Δεκτή κάθε παρατήρηση)
Άλλο ένα βίντεο με τον Tarpley που μιλάει γι ατην Ελλάδα. Υποτιτλισμός: vasoula2908

Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ποιος κρύβεται πίσω απο την οικονομική επίθεση στην Ελλά

5
Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010
Μαξ Κάιζερ: "Οικονομική υποδούλωση" γράφει η σημαία του ΔΝΤ'
Εικόνα
Ο οικονομικός αναλυτής Μαξ Κάιζερ προειδοποιεί απέναντι στα "λάιτ" σενάρια... περιορισμένης ανάμιξης

«Το ΔΝΤ δεν θα έχει περιορισμένο ρόλο» στο πρόσφατα αποφασισμένο σχέδιο στήριξης της Ελλάδας, αφού «θέλει να εξασφαλίσει τον ελέγχο πολύτιμων ελληνικών υποδομών», διατείνεται ο οικονομικός αναλυτής σε διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το BBC, το Al Jazeera και το Russia Today, Μαξ Κάιζερ.


Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομικών τρομοκρατών, υποστήριξε ο Μαξ Κάιζερ και προκαλεί να του υποδείξουν μια χώρα όπου το ΔΝΤ είχε περιορισμένη παρουσία ή κινήθηκε με υπευθυνότητα.

Συχνά αποκαλούμενος και ακτιβιστής, ο κ. Κάιζερ δημιούργησε αίσθηση πριν από μέρες, όταν υποστήριξε σε εκπομπή του Al Jazeera ότι η Ελλάδα έχει πέσει θύμα «οικονομικών τρομοκρατών» εδώ και μια δεκαετία, κατηγορώντας το τραπεζικό σύστημα της Γουόλ Στριτ και το ΔΝΤ. Στη συνέντευξη που ακολουθεί, υποστηρίζει ότι «εάν οι Ελληνες θέλουν να προφυλαχθούν από το ΔΝΤ, θα πρέπει να κρατικοποιήσουν τις τράπεζες, ιδρύοντας κρατικές ώστε να αναζωογονήσουν το τραπεζικό σύστημα», ενώ παράλληλα «να παύσει να πληρώνει τα δάνεια που πάρθηκαν παρανόμως», με «μαγείρεμα» των στοιχείων της ελληνικής οικονομίας από την Goldman Sachs, και προτείνει αποκλεισμό της αμερικανικής τράπεζας και του ΔΝΤ από τη χώρα, με συνέπεια «δύο ή τρία χρόνια βαρειάς ύφεσης», η οποία θα της επιτρέψει όμως «να χτίσει την οικονομία της», εξασφαλίζοντας την οικονομική της ανεξαρτησία.

Κύριε Κάιζερ, ποια η γνώμη σας για την απόφαση στήριξης της Ελλάδας από την Ε.Ε. με συμμετοχή του ΔΝΤ;

«Είναι πρόβληματική, γιατί το ΔΝΤ δεν μπορεί να είναι ένας επιθυμητός θεσμός ελέγχου των οικονομικών σας, διότι θα φέρει μέτρα δημοσιονομικής λιτότητας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τραπεζών της Γουόλ Στριτ και όχι του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα των τραπεζιτών της Γουόλ Στριτ από το 2000. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι ένας απολογισμός της σχέσης των τραπεζών της Γουόλ Στριτ με τις ελληνικές τράπεζες και την ελληνική κυβέρνηση. Εάν οι Ελληνες επιθυμούν να προφυλαχθούν από το ΔΝΤ, θα πρέπει να κρατικοποιήσουν αμέσως όλες τις τράπεζες, ιδρύοντας κρατικές, ώστε να αναζωογονήσουν το τραπεζικό σύστημα και να απαλλαγούν από τα άδικα μέτρα λιτότητας που τους επιβάλλονται, ενώ δεν ευθύνονται για το πρόβλημα. Γιατί ζητείται από τον ελληνικό λαό να πληρώσει για πράξεις διεφθαρμένων τραπεζιτών και πολιτικών; Είναι παράλογο».
Εικόνα
Εχετε δικαιολογία τα παράνομα δάνεια

Η πρόταση σας είναι ρεαλιστική; Μπορεί μια χώρα να πράξει κάτι τέτοιο στο πλαίσιο της Ε.Ε. και της ευρωζώνης;
«Οι Ελληνες έχετε μια καλή δικαιολογία. Ολα τα δάνεια από το 2000 και ένθεν είναι παράνομα, διότι πάρθηκαν παρανόμως με τη βοήθεια της Goldman Sachs.
Η ελληνική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή μπορεί να παύσει να πληρώνει τα δάνεια που πάρθηκαν παρανόμως και μπορεί να κρατικοποιήσει τράπεζες, γιατί θυματοποιήθηκε από αδίστακτους τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ. Εχει διαπραχθεί ένα έγκλημα και πρέπει να αναγνωριστεί, όπως και ότι τα θύματα πρέπει να αποζημιωθούν από την Goldman Sachs και τις υπόλοιπες τράπεζες της Γουόλ Στριτ».
Η Γαλλία υποστηρίζει ότι οι υπάρχοντες οικονομικοί κανόνες της ευρωζώνης πρέπει να καταργηθούν και να αντικατασταθούν από νέους με βάση τις νέες συνθήκες. Συμφωνείτε;


«Ενας "ξένος" ασκεί πολιτική στην ευρωζώνη»

«Η ερώτηση πρέπει να είναι, γιατί η Γερμανία και ο Τρισέ της ΕΚΤ επιτρέπουν στο ΔΝΤ να έρθει και να ξεκινήσει να κουμαντάρει θέματα της ευρωζώνης. Πρόκειται περί μιας τυραννίας, διότι αφήνουν μια ξένη οντότητα να καθορίζει πολιτικές μέσα στην ευρωζώνη.
Η Γερμανία έχει αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Ελλάδα, την ενδιαφέρει περισσότερο τι γίνεται στο Λονδίνο, και χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να κάνει τη βρώμικη δουλειά, διότι θέλει το ΔΝΤ να επανακαθορίσει τους τραπεζικούς κανόνες στην ευρωζώνη.
Θέλει ένα σοκ, επιζητώντας συναλλαγματική ισοτιμία με τη Βρετανία. Και είναι δυσαρεστημένη με τους τραπεζικούς κανόνες έναντι της Βρετανίας. Και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση αυτού του παιχνιδιού. Και θα πρέπει να πει "ώς εδώ και μη παρέκει", τα χρέη δημιουργήθηκαν παρανόμως, θέλουμε αποζημίωση από τις τράπεζες της Γουόλ Στριτ, θέλουμε τα λεφτά μας, τα θέλουμε τώρα, και ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλες συζητήσεις».
Λέγεται, βέβαια, ότι η παρουσία του ΔΝΤ στην Ευρώπη θα είναι περιορισμένη...
«Ετσι δηλώνεται, αλλά βλέποντας το παρελθόν του ΔΝΤ, δεν υπάρχει παράδειγμα περιορισμένης εμπλοκής του σε οποιαδήποτε χώρα στην οποία πήγε και επέβαλε μέτρα λιτότητας υπέρ των τραπεζών της Γουόλ Στριτ
Εικόνα


«Θα σας υποδουλώσουν οικονομικά»

Δείξτε μου μια χώρα όπου είχαν περιορισμένη παρουσία και όπου κινήθηκαν με υπευθυνότητα. Οποιος πιστεύει ότι το ΔΝΤ θα έχει περιορισμένο ρόλο, όποιο ΜΜΕ μεταδίδει τέτοια προπαγάνδα, θα πρέπει να ντρέπεται γιατί δεν αναφέρουν το ιστορικό του ΔΝΤ. Ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος εφόσον η Ελλάδα τηρεί τα μέτρα λιτότητας. Τα μέτρα τους, όμως, θα είναι αδύνατον να τηρηθούν από τον ελληνικό λαό, και από εκείνο το σημείο και έπειτα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο. Πιστεύετε ότι το ΔΝΤ θα σας πει "συμμορφωθείτε με τα μέτρα και θα εξέλθετε της κρίσης"; Θα είστε τρελοί εάν πιστεύετε ότι θα γίνει έτσι. Το ΔΝΤ θέλει να εξασφαλίσει τον ελέγχο των πολύτιμων ελληνικών λιμανιών και να τα πουλήσει.Ο ελληνικός λαός θα χάσει τον έλεγχο της υποδομής της χώρας του, των λιμανιών του και της βιομηχανίας που συνδέεται μ' αυτά. Θα χαθούν. Και θα ενοικιάζει τα περιουσιακά στοιχεία που ο ίδιος δημιούργησε. Αυτό ονομάζεται δουλεία. Οπότε, εκτός και αν οι Ελληνες αντισταθούν, θα χάσουν την οικονομική τους κυριαρχία. Και η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά να σταματήσει τα γεράκια».
Εικόνα
«Αποφασίστε πώς θέλετε να ζήσετε»
Δεν θα υπάρξουν συνέπειες εάν η Ελλάδα διώξει τους παράγοντες που αναφέρετε; Ποιες θα είναι αυτές;
«Θα υπάρχουν συνέπειες, αλλά η ερώτηση είναι "θέλετε να ζήσετε σαν ελεύθεροι άνθρωποι ή σαν υπόδουλοι;" Εάν θέλεις να ζήσεις ελεύθερος, θα πρέπει να πολεμήσεις για την ελευθερία σου και θα υπάρξουν συνέπειες. Ή μπορείς να παραδώσεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου στο ΔΝΤ ως δούλους. Αυτές είναι οι επιλογές. Παίρνεις ένα σκληρό φάρμακο τώρα ή εκπορνεύεις τα παιδιά σου στο ΔΝΤ.
Εάν η Ελλάδα θελήσει να απαλλαγεί από το ΔΝΤ και την Goldman Sachs τώρα, η συνέπεια θα είναι δύο ή τρία χρόνια βαριάς ύφεσης, που θα της επιτρέψουν όμως να χτίσει μια οικονομία για τον εαυτό της. Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν αποκλείει τη Goldman Sachs από τη χώρα σας, αφού αποδείχτηκε ότι μαγείρευε τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας; Να δηλώσει δηλαδή ότι θέλουμε να φύγουν αμέσως όλοι οι εκπρόσωποι της Goldman Sachs ή να αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη για οικονομική απάτη;
».


Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Οι υδροκέφαλοι προσκυνημένοι πολιτικοί μας δεν φτάνει που φάγανε του σκασμού , πήραν και παράνομα δάνεια από τα φιλαράκια τους
Μασόνους πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε ο κινέζος με τις ελιές.
Μας τύλιξαν σε μια όλα χαρτί και θα γίνουμε δούλοι της μασονίας . :down :down :down :down :phil :phil :phil :phil


Νήφε και μέμνησα απιστήν
(Να παραμένεις νηφάλιος
και να θυμάσαι να δυσπιστείς)…
και ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν
εφησυχασμένο
Επίμαχος φιλόσοφος από την Κω
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: Ποιος κρύβεται πίσω απο την οικονομική επίθεση στην Ελλά

6
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010
Οι Έλληνες είναι …λουκάνικα που ρίχνονται στο Τραπεζικό Εργοστάσιο της Wall Street !
Εικόνα
Το παρακάτω βίντεο είναι από ρεπορτάζ σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα από το Al Jazeera, όπου παρουσιάζονται δύο Έλληνες, ο Κώστας Υφαντής, πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και ο Τζων Σφακιανάκης, οικονομολόγος και επικεφαλής της Τράπεζας Saudi Franzi Credit Agricole στο Ριάντ.


Σε άλλο ‘παράθυρο’ είναι προσκεκλημένος ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζωντανά από το Παρίσι.


Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες - σε πλήρη ταύτιση - να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περί της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα, πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) ότι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, ότι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και ότι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. (Βέβαια, στο βίντεο υπάρχουν αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις των δύο Ελλήνων, αλλά μπορεί κάποιος να καταλάβει εύκολα ότι αυτό είναι το ‘πνεύμα’ τους).


Και μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες, ο Keiser ξεσπαθώνει και λέει πράγματα που θα έπρεπε να τα γνωρίζουμε εμείς.


Ο Keiser φωνάζει για εμάς τους Έλληνες λέγοντας : «Πιάστηκαν ΟΜΗΡΟΙ διεφθαρμένων τραπεζιτών της WALL STREEΤ και κατηγορούν τον εαυτό τους και αυτο-μαστιγώνονται για τη διαφθορά άλλων…»

Λέει επίσης : « Το ποσοστό του Χρέους στο ΑΕΠ ήταν ΙΔΙΟ, σαν ποσοστό, το έτος 2000 ! - ΓΙΑΤΙ λοιπόν δεν είχε αποκαλυφθεί; -Διότι η Goldman Sachs, σε συνεργασία με την Ελληνική κυβέρνησή απέκρυψε ΠΑΡΑ πολλά δις. χρέους ! ΙΔΟΥ το πρόβλημα: Η ΣΥΝΕΡΓΙΑ τραπεζιτών (της Goldman Sachs και της Wall Street) με την Ελληνική κυβέρνηση, για χάλκευση δεδομένων !

Για να διορθώσει το πρόβλημα, η Ελληνική κυβέρνηση έστειλε πράκτορες και έβαλε πρώην τραπεζίτη της Goldman Sachs, σαν…. επικεφαλής στην έρευνα !

-Αυτό είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ ! -Γιατί ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ τους συμπατριώτες σας; Είναι ΨΕΜΑ το “δεν υπάρχει άλλη λύση”! Λύση μπορεί να είναι και η… ΕΞΕΓΕΡΣH !

Γιατί δεν πετάτε έξω την κυβέρνησή σας; Αφού είναι… ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ !

(Αλ Τζαζίρα): Max Keizer, ξέρουμε ότι δεν θα γίνει εξαγορά του χρέους από άλλες κυβερνήσεις της Ε.Ε. Μήπως πρέπει να πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ ; -ή θα ήταν χειρότερα, έτσι ; -ΣΙΓΑ μην πηδήξει απ’ το… τηγάνι στη φωτιά ! Αφού το ΔΝΤ… είναι η ίδια η Goldman Sachs ! Το ΔΝΤ, η Goldman Sachs, η Wall Street, η Διεθνής Τράπεζα, ΟΛΟΙ είναι ίδια κλίκα !

…και η Ισλανδία, που στις 6 Μαρτίου ψήφισε να ΜΗΝ πληρώσει το χρέος της.

Οι φτωχοί Έλληνες χάνουν δουλειές και υφίστανται “μέτρα λιτότητας”. Τα μέτρα όμως, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία σχέση με ριζικές μεταρρυθμίσεις της οικονομίας! Οι Έλληνες είναι …λουκάνικα που ρίχνονται

στο Τραπεζικό Εργοστάσιο της Wall Street ! Πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ μπίζνες της Goldman Sachs, στην Ελλάδα! Εσείς οι Έλληνες πρέπει να ΔΙΩΞΕΤΕ όλες τις εταιρείες της Wall Street, από τη χώρα σας ! Αν ΔΕΝ απαλλαγείτε απ’τους Οικονομικούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στη χώρα σας, θα χάνετε δουλειές, η ανεργία σας θα ανεβαίνει και το βιοτικό επίπεδό σας συνεχώς θα πέφτει !

Διότι… γίνατε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. Δεν τό’ χετε καταλάβει; -ΔΙΩΞΤΕ τους! Εκτός αν… σας αρέσει κιόλας! Μπορεί να… γουστάρετε να σας ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ τρομοκράτες! Μπορεί να’ ναι το… βίτσιο σας! (Μερικοί άνθρωποι ΕΙΝΑΙ σαδομαζοχιστές…) Αν όμως ΔΕΝ είστε έτσι, τότε ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ από τους Οικονομικούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στη χώρα σας!


[video]http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOT ... r_embedded[/video]

Ποιος κρύβεται πίσω άπο την οικονομική επίθεση στην Ελλάδα Οι υδροκέφαλοι πολιτικοί μας μαριονέτες της μασονίας
Και αυτό που με θυμώνει είναι ότι εμείς τους εμπιστευτήκαμε στους ψηφίσαμε για μια Ελλάδα περήφανοι και αυτοί την καταντήσανε καταχρεωμένοι
Διαλυμένη από τους θεσμού της και «ζητιάνα και ασελγούν» επάνω της τα ή «««ειδήμονες»»»» πολιτικοί μας :down :down :down :down :down :phil :phil :phil :phil
:flag :flag :flag :flag :flag :flag :flag :flag
Νήφε και μέμνησα απιστήν
(Να παραμένεις νηφάλιος
και να θυμάσαι να δυσπιστείς)…
και ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν
εφησυχασμένο
Επίμαχος φιλόσοφος από την Κω


πηγη http://bananiagr.wordpress.com/ .
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: Ποιος κρύβεται πίσω απο την οικονομική επίθεση στην Ελλά

7
Ειναι πλεον φανερο οτι προωθουν την κοινωνικη εξεγερση στην Ελλαδα και κατ'επεκταση......... :blue στον υπολοιπο κοσμο;
:hmmm
Συνομοσια ή οι ευρωπ(ε)αιοι εταιροι μας μας αγαπουν πολυ;
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: Ποιος κρύβεται πίσω απο την οικονομική επίθεση στην Ελλά

8
King Minos έγραψε:Ειναι πλεον φανερο οτι προωθουν την κοινωνικη εξεγερση στην Ελλαδα και κατ'επεκταση......... :blue στον υπολοιπο κοσμο;
:hmmm
Συνομοσια ή οι ευρωπ(ε)αιοι εταιροι μας μας αγαπουν πολυ;
Δεν προωθούν καμμία εξέγερση...,τα σχέδιά τους προωθούν...

Κι επιπλέον, εξασκούνται στη διαχείριση κρίσεων...

Η εμπειρία τους εδώ θα τους είναι χρήσιμη όταν χρεοκωπήσουν τις ΗΠΑ...
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ποιος κρύβεται πίσω απο την οικονομική επίθεση στην Ελλά

9
Μα τα σχεδιά τους ειναι οι κοινωνικές εξεγερσεις.

Ακουγα εναν οικονομικη αναλυτη το πρωι που εξηγουσε το παιχνίδι που παίζεται και πως επιτηδες προσπαθουν να ριξουν το ευρω,έχουν τζογαρει εκατομυρια στο χρηματιστηριο για να πέσει το ευρω και αυτο γιατι θέλουν να ανέβει το δολλάριο,βέβαια πριν 2 χρόνια έκαναν το ακριβώς αντίθετο,απλά το πάνε εκει που θέλουν για να βγάλουν χρήμα και μαντέψε ποιος είπε ο αναλυτης κρύβεται απο πίσω???

Ο ΣΟΡΟΣ....!
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παγκόσμια - Ελληνική Οικονομία”

cron