Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Σε τρείς εβδομάδες κατατίθεται στο Ευρωκοινοβούλιο οδηγία που κάνει πλέον θεσμό το καθεστώς του "Μεγάλου Αδελφού" στην Ε • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 25 Φεβ 2021, 20:33


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Σε τρείς εβδομάδες κατατίθεται στο Ευρωκοινοβούλιο οδηγία που κάνει πλέον θεσμό το καθεστώς του "Μεγάλου Αδελφού" στην Ε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2010, 00:34 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Σε τρείς εβδομάδες κατατίθεται στο Ευρωκοινοβούλιο οδηγία που κάνει πλέον θεσμό το καθεστώς του "Μεγάλου Αδελφού" στην Ευρώπη


Σε τρείς εβδομάδες (15 Σεπτεμβρίου) κατατίθεται στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οδηγία η οποία υποχρεώνει πλέον όλες τις εταιρείες που εμπλέκονται με επικοινωνίες (τηλεφωνία-τηλεγραφία-ταχυδρομεία-διαδίκτυο κλπ) να καταγράφουν τους πάντες και τα πάντα και να φυλάσσουν ως αρχείο την βάση δεδομένων με κάθε είδους συλλεχθείσα πληροφορία για 24 μήνες.


Μέχρι σήμερα οι εμπλεκόμενες με τις επικοινωνίες εταιρείες δεν είχαν θεσμικά τουλάχιστον την υποχρέωση να τηρούν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αρχεία των επικοινωνιών των χρηστών τους, ούτε φυσικά και τόσα στοιχεία που απαιτεί η σημερινή οδηγία.


Φυσικά στην πραγματικότητα συνέβαινε αυτό που απλώς θα νομιμοποιηθεί με την προτεινόμενη κοινοτική οδηγία σε τρείς εβδομάδες, αν δεν αντιδράσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες.Όπως περιγράφεται διεξοδικά στο βιβλίο « Η ευθύνη της επιλογής μας| (Εκδόσεις Αγίου Νικολάου Μπουραζέρη Αγίου Όρους), ολόκληρο το οικοδόμημα της ευρωπαϊκής νομοθεσίας που αφορά στην προστασία της ελευθερίας του πολίτη και της προστασίας των επικοινωνιών ,είναι γεμάτο από εσκεμμένες αοριστίες ,γενικεύσεις και αντιφάσεις ακριβώς για να αποδυναμώνει εν τοις πράγμασι κάθε προσπάθεια νομικής άμυνας του Ευρωπαίου πολίτη έναντι αυτής της αόρατης δικτατορίας.


Με λίγα λόγια οι εταιρείες που ασχολούνται με τις επικοινωνίες ήδη εδώ και χρόνια έχουν την τεχνική δυνατότητα να καταγράφουν σχεδόν τα πάντα που έχουν σχέση με επικονωνίες.Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και φακελώματος που τώρα ο διεθνής σιωνισμός θέλει να θεσμοθετήσει, αρκεί να επαναλάβουμε αυτό που προ καιρού μας είχε εκμυστηρευθεί ένας εκ των σημαντικότερων ερευνητών της πληροφορικής (το όνομά του είναι διαθέσιμο αλλά προς το παρόν μη δημοσιεύσιμο): «…Οι τηλεφωνικές εταιρείες ,οι εταιρείες παροχής διαδικτυακών παροχών και κάθε άλλος εμπλεκόμενος δημόσιος ή ιδιωτικός φορέας καταγράφει τα πάντα.Για παράδειγμα αν είσαι συνδεδεμένος στο internet μέσω της τάδε εταιρείας, τότε στις βάσεις δεδομένων της εταιρείας καταγράφεται όχι μόνο το όνομά σου και με ποιόν επικοινώνησες αλλά και κάθε πάτημα πλήκτρου που έκανες στον υπολογιστή σου κατά την διαδικτυακή σου πλοήγηση.Ξέρουν ποιες σελίδες επισκέφτηκες με ποιους επικοινώνησες τι έγραψες τι σου έγραψαν και γενικώς γνωρίζουν για σένα τα πάντα….»


Αυτή η σιωνιστικής έμπνευσης και νεοταξικής εφαρμογής αόρατη δικτατορία χτιζόταν με πονηριά και υπομονή εδώ και χρόνια .Σήμερα όμως που οι τεχνικές υποδομές έχουν ολοκληρωθεί το μόνο που έμεινε είναι να μπούν οι «τελευταίες πινελιές» και στον «καμβά» του ευρωπαϊκού νομικού συστήματος. Έτσι λοιπόν παρατηρούμε αυτή την βιασύνη αφ΄ενός στην ολοκλήρωση της θεσμικής επιβολής της παραλαβής και της χρήσης της «Κάρτας του Πολίτη» ή όπως αλλιώς την έχουν ονομάσει ή θα την ονομάσουν και αφ΄ετέρου στη νομιμοποίηση της άνευ ορίων παρακολούθησης των πάντων.


Δηλαδή το «σύστημα ελέγχου της ελευθερίας των πολιτών» είναι έτοιμο και απομένει να θεσμοθετηθεί με τη δική μας συναίνεση.Και είναι συναίνεση και εθελούσια παραχώρηση των Θεόσδοτων δώρων της ελευθερίας και του αυτεξούσιου η αδιαφορία ή ακόμα και η «ουδετερότητα» του δήθεν …νομοταγούς πολίτη. Τι νόημα εξ άλλου έχει η ζωή από κάθε άποψη αν από εδώ και στο εξής θα κινείται σε ένα παγκόσμιο ψέμα και απλώς θα μας παρέχουν την ψευδαίσθηση της ελευθερίας ενώ στην ουσία θα είμαστε «κρατούμενοι» μιας αντίχριστης παγκόσμιας ολιγαρχίας.


Θα δεχτούμε χωρίς αντίδραση και αντίσταση αυτή την απόπειρα της δαιμονοειδούς μετάλλαξης των κοινωνιών ;


Ακόμα περισσότερο για εμάς που δια του Αγίου Βαπτίσματος «ενεδύθημεν Χριστό» ,τώρα θα λυγίσουμε και θα πετάξουμε σαν ένα «παλιό και τριμμένο σακάκι» τον μοναδικό σωτήριο χιτώνα που ως μεταπτωτικό δώρο μας χάρισε ο Σταυρωθείς και Αναστάς Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός;


Για άλλη μια φορά οι ξένοι μας δείχνουν ότι παίρνουν πιο σοβαρά την προάσπιση της ελευθερίας του προσώπου απ΄ότι εμείς οι Ορθόδοξοι.


Χθές κιόλας η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δημοσιογράφων με επιστολή της καλεί του Έλληνες δημοσιογράφους να αντιδράσουν πριν κατατεθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο η κατάπτυστη κοινοτική οδηγία που με το περιεχόμενό της θα μετατρέψει και θεσμικά τις Εθνικές δημοκρατίες σε επαρχίες του «Μεγάλου αδελφού».Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο αγώνας του βρετανικού λαού εναντίον της επιβολής της χρήσης της νέας «έξυπνης» ταυτότητας ανάγκασε τους πολιτικούς που μετέχουν στον σημερινό κυβερνητικό σχηματισμό να άρουν το καθεστώς της βρετανικής «Κάρτας του Πολίτη».


Να γιατί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ πρέπει να δείξουμε μαζικά την Ορθόδοξη αντίρρησή μας στην επιβολή αυτού του παγκόσμιου τυραννικού καθεστώτος της σιωνιστικογενούς «Νέας Τάξης Πραγμάτων».

orthodox-watch
Αναρτήθηκε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Σε τρείς εβδομάδες κατατίθεται στο Ευρωκοινοβούλιο οδηγία που κάνει πλέον θεσμό το καθεστώς του "Μεγάλου Αδελφού" στ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Αύγ 2010, 06:57 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 03 Ιαν 2010, 15:12
Δημοσ.: 803
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ο Η/Υ αλλάζει.

Σύντομα, οι περισσότερες εφαρμογές, ακόμα και το office, θα είναι διαδικτυακές. Ερευνήστε για τις προσπάθειες που κάνει η google και microsoft στον τομέα αυτό.

Ακόμα και διαδικτυακά περιβάλλοντα εργασίας υπάρχουν, τα οποία σου επιτρέπουν να έχεις οπουδήποτε την «επιφάνεια εργασίας» σου και τον εικονικό σκληρό σου δίσκο.

Φανταστείτε τι φακέλωμα θα μπορεί να γίνει τότε...
Δεν είναι καθόλου μακριά. :down1


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής
Δ. Συζήτηση: O Aντιχριστιανισμός σε όλο του το μεγαλείο
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 5
Οι ξένοι δανειστές ενοχλούνται επειδή οι Έλληνες ζουν "πολύ"!
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 2
Πολίτες προσπάθησαν να "συλλάβουν" τον πρώην πρωθυπουργό του
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 2
Aγαλμα του Απόλλωνος βρέθηκε στην Τουρκία
Δ. Συζήτηση: Αρχαιολογία - Προιστορία και σχετικές ανακαλύψεις
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 2
Τσάμη στην Ήπειρο τι θες και για καλό δεν ήρθες...
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: ΤΗΛΕ-ΜΑΧΟΣ
Απαντησεις: 7


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr