Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Σχετικά με την εκπομπή του Μεγκα για τη νομιμοποίηση των λαθ • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 25 Ιούλ 2021, 13:39


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Σχετικά με την εκπομπή του Μεγκα για τη νομιμοποίηση των λαθ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Φεβ 2010, 11:11 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κι όμως… η φιέστα στο MEGA γύρισε μπούμερανγκ στους εμπνευστές της.

Το παρδαλό κοριτσάκι από τη Νιγηρία, δεν μπόρεσε να κρύψει το μέγεθος της βρωμιάς που ετοιμάζουν.

Το παρδαλό κοριτσάκι μπορεί να ήταν συμπαθέστατο και Ελληνομαθές, αλλά η γκρίζα αλήθεια δεν κρύβεται πίσω από πολύχρωμα τερτίπια.


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΤΕ??? ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ???

Εικόνα


γράφει ο Reporto

Το μάρκετινγκ της παραπληροφόρησης μπορεί να χρησιμοποίησε με τρόπο ατιμωτικό για τον Ελληνικό λαό το παρδαλό κοριτσάκι, κι αυτό είναι που έκανε την αλήθεια που επιχειρούν να αποκρύψουν περισσότερο εφιαλτική.

Κι αυτή η γκρίζα αλήθεια συνοψίζεται στα εξής:

1. Η παρανομία δεν γεννά τη νομιμότητα. Η παράνομα αποδεδειγμένη αλήθεια δεν έχει κύρος ούτε στα αστικά δικαστήρια. Ποτέ λοιπόν δε θα νομιμοποιηθεί το κύρος της στη ζωή. Το παρδαλό κοριτσάκι λοιπόν δικαιούται σαφώς την αγάπη μας, αλλά δε δικαιούται να αποφασίζει για τη ζωή μας.

2. Όσα προσεκτικά επιλεγμένα παρδαλά κοριτσάκια και αν επιστρατεύσουν, δεν είναι αυτά η εικόνα των φονιάδων της Μενάνδρου, της Ομόνοιας, της Αθήνας, της Ελληνικής ζωής. Δεν είναι τα παρδαλά κοριτσάκια η αληθινή εικόνα του εισβολέα, αλλά το δράμα που ζει καθημερινά αυτός ο λαός. Κι αυτό το δράμα επιμελημένα το αποσιωπούν. Γιατί δεν έφερες πέντε καθάρματα από την Ομόνοια κύριε Πρετεντέρη για να δει ο Ελληνικός λαός ποιοι είναι πραγματικά οι υποψήφιοι αυριανοί συμπολίτες του???

3. Η σοσιαλθολούρα και το σοσιαλψεύτικο παραμύθι θριάμβευσε γι ακόμα μία φορά. Αυτό το κράτος στα χέρια των σοσιαλπαραμυθάδων δεν ξέρει ούτε ΠΟΣΟΥΣ, ούτε ΠΟΙΟΥΣ, ούτε από πού ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ όλων αυτών που ενοχικά επείγεται να Ελληνοποιήσει.

4. Τις πραγματικές αιτίες της σπουδής και της βιασύνης τους να εμπορευτούν την ελληνική ταυτότητα αν μέσω του ορυμαγδού της κρίσης, όπου άλλα πράγματα επείγουν και αλλού θα έπρεπε να ήταν στραμμένες οι προτεραιότητες, επιχειρήθηκε επιμελώς να αποκρυβεί γι αυτό και κατέστη καταφανώς εμφανέστατη.

5. Οι ελληνοποιημένες Αφρες Αλ Σαλέχ, μισούν την Ελλάδα. Χολή έσταζε το ελληνοποιημένο θηλυκό για κάθε τι ελληνικό. Και αυτή η χολή ήταν εμφανέστατη από την «ελληνίδα» με την οποία συναγελάζεται το «όλον» ΠΑΣΟΚ. Δείγμα σαφές της επιτυχημένης κοινωνικής αφομοίωσης. Δείγμα ξεκάθαρο του ελληνοποιημένου ανθελληνικού μίσους. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτό το πράγμα ήταν από τη «μέσα πλευρά του γραφείου». Ας επιχειρήσουμε να φανταστούμε το δηλητήριο που θα έσταζε αν ήταν στην «απέναντι» πλευρά η κυρία Αφρα Τρεχαγυρευεαποπουκρατάειησκούφιατης. Αυτό το ελληνοποιημένο κατασκεύασμα των πολιτικών εργαστηρίων, που είχε το θράσσος να συμπεριφέρεται με περισσή αναίδεια συνομιλώντας με ανθρώπους που γεννήθηκαν και θα πεθάνουν έλληνες γιατί οι πρόγονοί τους έδωσαν το αίμα τους γι αυτή την πατρίδα, θέλει να έχει γνώμη, άποψη, και λόγο κυρίαρχο για το πολιτικό μέλλον του τόπου.μήπως θ ήταν καλό κάποιος να της εξηγήσει πως μπορεί μεν η Ελλάδα να διαθέτει θαυμάσιες πασαρέλες για να μεγαλουργούν σ αυτές κάποια κοριτσόπουλα, αλλά η ίδια η δε θα καταστεί ουδέποτε πασαρέλα για να βιάζουν πάνω σ αυτήν τη συνείδηση του λαού της κάποιοι όψιμοι πολιτικάντηδες των κυβερνήσεων ευκαιρίας???

6. Ενας Σκανδαλίδης απίστευτος. Δεν ήταν μόνο ένας αδίστακτος διαχειριστής του πολιτικού ψεύδους και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού, αλλά ένας κλασικός εκπρόσωπος του «βαθύτατου» ΠΑΣΟΚ. Ενός ΠΑΣΟΚ που είναι καθολικά διαβρωμένο, επικίνδυνα συστημικό και απόλυτα ενσωματωμένο στο πλέγμα των κινδύνων που απειλεί απροκάλυπτα τον Ελληνισμό.

7. Ενας θλιβερός Μαργαρίτης. Κλασικό μαργαριτάρι του κενού λόγου. Γνήσιος εκπρόσωπος του ακραίου εθνομηδενισμού. Φορέας των πλέον ύπουλα επικίνδυνων και διαλυτικών απόψεων τις οποίες οφείλει να αντιμάχεται με αποφασιστικότητα το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

8. Κι ένας κλασικός γυρολόγος της νεότερης πολιτικής, με το προφίλ του περισπούδαστου πολιτικού σκεπτικιστή, πού ξέρει να αλλοτριώνει θαυμάσια τα πολιτικά παρελθόντα για να καθίσταται συμπληρωματικό γρανάζι ενός συστήματος, το οποίο υποθηκεύει με τους συν αυτώ, τα μέλλοντα που αφορούν το λαό και τον τόπο. Σε σας το λέμε κύριε Μπίστη μας. Σε σας και στην όψιμη …κτητορική της «κυβέρνησής σας»

9. Και εν μέσω αυτών, ναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που πατά σε δυο βάρκες. Που θέλει να συμφωνήσει με το εγκληματικό της παρελθόν των κάθε λογής Παυλόπουλων, αλλά που επιχειρεί και να «διαφωνεί» μπροστά στο φόβο της κατακραυγής από την εκλογική της βάση που την τσάκισε και που απιελεί να την καταβαραρθρώσει. Αφερέγγυα πολιτική… άτολμος και δειλός πολιτικός λόγος.

10. Η φωνή του Πλεύρη, ήταν η αγωνία του μέσου Έλληνα, ήταν η φωνή που με αγνότητα και με αυθεντική επιφυλακτικότητα ανησυχεί για το αύριο του τόπου και το δηλώνει. Ενδεχομένως προσπερνώντας με συνέπεια τη διγλωσσία και τον καιροσκοπισμό ακόμα και την ίδιας του της κομματικής ηγεσίας. Σε αυτό τον πολιτικό προσωπικά, ένα μπράβο αν μη τι άλλο αξίζει να το αφιερώσουμε, ακόμα και αν μας χωρίζει χάος με τις πολιτικές απόψεις του κόμματος το οποίο υπηρετεί.

11. Η ξεκάθαρη φωνή του παπά, αν μη τι άλλο είναι ενδεικτική του μεγάλου ρόλου τον οποίο οφείλει να αναλάβει το σύνολο της εκκλησιαστικής ηγεσίας. Ευχή και προσπάθεια μας θα είναι να την προτρέψουμε να κρατήσει στο σύνολό της ψηλά τη σημαία της Ελλάδας, τώρα που ο εχθρός πλέον βρίσκεται εντός των πυλών. Είναι ένας εχθρός θρασύς αλλά δειλός. Και ως εκ τούτου δεν είναι αήττητος.

Για την ελληνική κοινωνία, που ανέκαθεν ήξερε να δείχνει με τρόπο πρωτοφανή και την ανοχή της αλλά κυρίως την ανθρωπιά της απέναντι στη δυστυχία και στον κατατρεγμό, αλλά που ταυτόχρονα δικαιούται να κρατά στα χέρια της το μέλλον του τόπου της, να μη θέλει να ξεφυτρώσουν αύριο τζαμιά στις γειτονιές, και να μην εκχωρήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε κανέναν εισβολέα…


Η επιλογή που έχει είναι μια και μοναδική:


ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

Κι αυτό αποτελεί τον πλέον τιμητικό μονόδρομο για κάθε Ελληνα πολίτη σ αυτή την εφιαλτική συγκυρία που διανύουμε.


Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
Τo ΕΛΙΑΜΕΠ της προδοCIAς απέκτησε τη δική του εκπομπή
Δ. Συζήτηση: Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Τομές, η εκπομπή του υπέροχου, Νεοκλή Σαρρή
Δ. Συζήτηση: Youtube video-Συλλογή
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 14
Απίστευτο βίντεο από Γερμανική εκπομπή που προσβάλει την Ελλ
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Η Αλ Σάλεχ πήρε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση
Δ. Συζήτηση: Το μεταναστευτικό ζήτημα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr