Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστε • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 09 Απρ 2020, 18:21


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Ιαν 2010, 04:03 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστευτικού ο λόγος...
Σίγουρα δεν θα σας έχει διαφύγει η "ιντερνετική εξέγερση" ενάντια στον καθ' όλα ανθελληνικό νόμο περι μεταναστευτικού και ιθαγένειας... Κάποιος εκατοντάδες ή και χιλιάδες έλληνες έχουν δείξει τη δυσαρέσκεια τους, ενώ κάποιοι λίγοι θέλουν να σφετεριστούν τη δυσαρέσκεια και να χειραγωγήσουν τους Έλληνες σε αδιέξοδα μονοπάτια.

Είχα ήδη γράψει σχετικά με την παγίδα που έβλεπα στη "διακύρηξη" της αυτοαποκαλούμενης "Εθνικής Επιτροπής Σωτηρίας", όμως τώρα φαίνεται άλλη μία μεγαλύτερη παγίδα: ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, όσες υπογραφές και να συλλεχθούν και από οποιοδήποτε φορέα και να γίνει η συλλογή των υπογραφών διότι ΔΕΝ υπάρχει νόμος που να δίνει το δικαίωμα αυτό -μολονότι προβλέπεται από το Σύνταγμα- αφού εντέχνως καταστρατηγείται το δημοκρατικό αυτό δικαίωμα με την εν λόγω νομοθεσία:άρθρο 44 του Συντάγματος, παράγραφος 2:
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου. Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών [180], ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου [120] και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.»


Πράγμα που σημαίνει πως η διεξαγωγή οποιοδήποτε δημοψηφίσματος εξαρτάται από τη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη διάθεση των βουλευτών... και όχι από τις υπογραφές των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Πράγμα που σημαίνει πως πρώτα θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής αντιπροσωπευτικού δημοψηφίσματος -ασχέτως αιτίας- και ύστερα να εφαρμόζεται για οποιοδήποτε έννομο και συνταγματικά δίκαιο συμφέρον του ελληνικού Έθνους...Οι κύριοι δημαγωγοί -πολιτικοί, δημοσιογράφοι κτλ- καθώς φαίνεται δρουν πλέον ενάντια στο ίδιο το δικαίωμα των Ελλήνων να αυτοπροσδιορίζουν το συμφέρον του Έθνους και κατά προέκταση του κράτους τους!Ως εκ τούτου, για άλλη μία φορά βλέπω πως υπάρχει πραγματική και ουσιαστική ανάγκη για Εθνοσυνέλευση και ολιστική αυτο-ανασυγκρότηση των κοινωνικών δομών σε επίπεδο βάσης έξω από κάθε κομματική ιδεολογική πλατφόρμα. Πλέον κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξη της Ελλάδας ως πατρίδας των Ελλήνων και οι κυβερνητικές αποφάσεις εργάζονται ξεκάθαρα ενάντια σε τούτο το δικαίωμα του ελληνικού Έθνους.

Αν κατανοηθεί το αυτό το ουσιαστικό ζήτημα ως έχει, θαρρώ πως θα είμαστε σε θέση -πέρα από "εν θερμώ" αντιδράσεις- να δούμε τους τρόπους που θα συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση της ελληνικής κοινωνίας.

Κατ' ουσίαν μιλάμε για ανάγκη αναδόμησης του Ελληνικού Κράτους, τόσο συνταγματικά, όσο και νομοθετικά, κατά τρόπο που να επαναφέρουν τα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών στην πράξη και να αποδεσμεύουν τη χώρα από τις αθέμιτες και ανεξέλεγκτες κυβερνητικές αποφάσεις που επί δεκαετίες δρουν ενάντια στην ίδια τη χώρα και το συλλογικό συμφέρον.
Υπ΄αυτή την έννοια, προτείνω την ανάγνωση και του παρακάτω κειμένου του Οδυσσέα Τηλιγάδα:


Παράθεση:
Περι δημοψηφίσματος


Είναι γεγονός ότι καμιά φορά και ο πιό νηφάλιος άνθρωπος μπορεί να μετατραπεί σε θηρίο ανήμερο από τα τεκταινόμενα μιάς κάστας επίορκων υποκειμένων που καμώνονται τους πολιτικούς και καθορίζουν τόσο το μέλλον σου όσο κυρίως το μέλλον του Έθνους σου και κατ’ επέκταση του κράτους σου.


Διανύουμε τον 21ο αιώνα, με όλες τις θεωρίες και τα συστήματα λειτουργίας του κράτους, να έχουν πλέον υποστεί ανήκεστο βλάβη. Ο υπαρκτός σοσιαλισμός κατέρρευσε. Ο νεοφιλελευθερισμός αυτοδιαψεύδεται, η υπαρκτή κοινοβουλευτική δημοκρατία, βρισκόμενη σε βαθειά κρίση και βουτηγμένη στα τοξικά λύματα της διαφθοράς, αμφισβητείται και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη σε βασικούς θεσμούς, όπως οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, η δικαιοσύνη, η εκκλησία και γενικώς η διοίκηση η οποία έχει παραδοθεί στην κυριαρχία των εξωθεσμικών μηχανισμών εξουσίας και έχει καταντήσει το κράτος όργανο των συντεχνιών με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει ο Λαός υπό ποίου διοικείται και αν ο διοικών είναι ο «υπηρέτης» του Λαού ή τελεί υπό την ηγεμονία κάποιων ύπουλων κέντρων διαπλοκής και διαφθοράς ως ενεργούμενο των σφετεριστών του ΕΘΝΟΥΣ που έχουν δρομολογήσει την αναδιάταξη της ελληνικής επικράτειας με την αθρόα εισαγωγή μειονοτήτων και από χώρες με εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος!


Σήμερα, στην Ελλάδα, βρισκόμαστε στο χειρότερο σημείο της σπάταλης και ανεύθυνης μεταπολιτευτικής περιόδου. Μπροστά μας βρίσκεται μιά κρίση από εκείνες που αλλάζουν την πορεία ενός Έθνους και δυστυχώς ΟΥΔΕΜΙΑ θεσμική, κοινωνική και πνευματική δύναμη, έχει την θέληση να αντιμετωπίσει τον πολιτικό μαρασμό, την θεσμική ανεπάρκεια και ανυποληψία, την κοινωνική αναστάτωση και την διασπάθιση των συλλογικών αγαθών της ζωής μας που οδηγεί στον μιθριδατισμό των πολιτών που αδιαφορούν και εθίζονται στην απονεύρωση και την πολτοποίηση των ποιοτικών δυνατοτήτων τους.


Με πόνο ψυχής παρακολουθώ την επί τριανταπέντε χρόνια πορεία του Έθνους μου και διαπιστώνω ότι οι μεταπολιτευτικοί νεογενίτσαροι των ελληνικών κομμάτων, με πρωτεργάτες αργυρώνητους ταγούς σκηνοθετημένων ομοιωμάτων και τα ποικιλώνυμα ΜΜΕ τους, οδηγούν το Έθνος με καταιγιστικό τρόπο στον αφανισμό με αποτέλεσμα, ένας νουνεχής παρατηρητής να διαπιστώνει με δέος ότι σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται μια γενοκτονία αν όχι μια εθνοκτονία εκ μέρους αργυρώνητων ταγών και κονδυλοφόρων οι οποίοι έχουν ανοίξει την Κερκόπορτα απ’ τα μέσα.

Οι ιδεολογικοί τρομοκράτες έχουν καταλάβει τις πύλες του Έθνους και δυστυχώς ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών διαβρώνοντας σταθερά την ατομική και συλλογική συνείδηση των πολιτών επιτυγχάνοντας, σε τριανταπέντε χρόνια, ό,τι δεν κατάφεραν οι Τούρκοι σε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς του Έθνους. Τον πλήρη αφελληνισμό του!!Το κρίσιμο πρόβλημα είναι σήμερα στην μεγάλη διάσταση των θέσεων της κυβέρνησης με τη θέληση της κοινωνίας για την οποία η ανερμάτιστη κυβερνητική πολιτική αποτελεί θανάσιμη βολή κατά της εθνικής μας ιδιοσυστασίας και ανοίγει τον δρόμο του εθνικού μας ακρωτηριασμού με όσες τραγωδίες συνεπάγεται.Το Κοινοβούλιο, μέσω του θεσμού της αντιπροσώπευσης, εκφράζει την κορυφαία συνταγματική αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας.

Σήμερα, όμως, είναι διάχυτη η τάση αυτονόμησης της κυβερνητικής εξουσίας από το αντιπροσωπευτικό σώμα. Έχει υποκατασταθεί η λαϊκή βούληση από τη βούληση της πλειοψηφίας του Κοινοβουλίου και αυτή από τη θέληση του αρχηγού της κυβερνητικής πλειοψηφίας ο οποίος, περιστοιχιζόμενος από την «κομματική ελίτ» και τους «τεχνικούς της εξουσίας», σφετερίζεται τη Λαϊκή Κυριαρχία και παραμορφώνει και ισοπεδώνει την αντιπροσώπευση.Η χειραγώγηση, η «αποψίλωση» και η ομογενοποίηση της ελληνικής κοινωνίας η οποία επιχειρείται με το υπό ψήφιση πανάθλιο εθνοκτόνο νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τους μετανάστες, αποτελεί τον Δούρειο Ίππο της Νέας Τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης με σκοπό να μεταβάλει τον χαρακτήρα και την φυσιογνωμία της ελληνικής κοινωνίας προς δόξα της ρήσης Κίσινγκερ για να χτυπηθεί ο ελληνισμός και να καταστεί ευκολοκυβέρνητος.

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός σχεδίου το οποίο είχε προαναγγελθεί διά στόματος της Πυθίας-προέδρου της Βουλής κυρίας Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη την 10-02-2005 κατά την προσφώνηση του νεοεκλεγέντος τότε Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Κάρολου Παπούλια με τα όσα φρικιαστικά προανάγγειλε χωρίς ΟΥΔΕΙΣ να αντιδράσει από τους 300 της Βουλής. Χωρίς ούτε ένας να ζητήσει εξηγήσεις.

Τι άλλο σημαίνει η στάση τους αν όχι σιωπηρή αποδοχή του ζοφερού αύριο, που την έλευσή του διασάλπισε η κυρία Μπενάκη «προδιαγράφοντας» την ολοκληρωτική απώλεια του Έθνους;Ο «υπερβάλλων ζήλος» των «μαθητευόμενων μάγων»του ΠΑΣΟΚ οπωσδήποτε θα επιφέρει δεινά στο Έθνος που υφίσταται μια ανθελληνική κυβερνητική πολιτική που για όσους παρακολουθούσαν το βράδυ των εκλογών της 04-10-2009 θα διαισθάνονταν τα επερχόμενα βλέποντας τις δεκάδες χιλιάδες ποικιλόχρωμους λαθρομετανάστες, που είχαν βγεί στους δρόμους και πανηγύριζαν συγκινημένοι για την νίκη του ΠΑΣΟΚ αφού από εκείνη την νύχτα και μετά έχουν τελείως αποθρασυνθεί διεκδικώντας την υλοποίηση των υποσχεθέντων από τον Πρωθυπουργό της χώρας που είναι πλέον ένας από αυτούς και ο οποίος θεωρεί ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι η προέκταση του Κράτους δικαιούμενοι να ορίζουν τη ζωή μας, την εργασία μας, την περιουσία μας, το Έθνος μας, τα ΠΑΝΤΑ οδηγώντας μας «μονοδρομημένα» στην αυτοκτονία ή στην υποδούλωση στους ποικιλόχρωμους «μετανάστες» του που δρούν ως στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας βιάζοντας, ληστεύοντας και δολοφονώντας τους Έλληνες και το Έθνος.Υπό το καθεστώς αυτό και σε ώρες που κρίνονται μεγίστης σημασίας εθνικά θέματα, η κυβέρνηση Παπανδρέου εσκεμμένως προκαλεί μια ανελέητη επίθεση κατά της εθνικής μας υπόστασης εναντίον της οποίας ο Λαός οφείλει να αντιδράσει δυναμικά, να υψώσει το ανάστημά του και να γίνει ο πρωταγωνιστής της πολιτικής του ζωής.Πού είναι τώρα όλοι αυτοί που σε ήρεμους καιρούς παριστάνουν τους υπερπατριώτες και αναλώνονται σε λεονταρισμούς χωρίς κόστος; Σε ποιές τρύπες εκτονώνουν τον πατριωτισμό τους;

Γιατί δεν οργανώνουν μεγάλα συλλαλητήρια, σαν αυτά που έκαναν τους πουλημένους κήρυκες του ενδοτισμού να καταριούνται τον μακαριστό Χριστόδουλο που λυσσομανούσαν να τον βγάλουν απ’ τη μέση αν τελικά δεν το κατάφεραν;

Πού είναι οι «φωνασκούντες» και οι ως «νευροπαθείς ψευτοπατριώτες» που δεν μπορούν «να πηδήξουν έξω από τον ίσκιο τους», να ενημερώσουν τον Λαό για την επερχόμενη νεοταξική λαίλαπα που θα ρημάξει τον εθνικό κορμό του ελληνισμού οδηγώντας μας σε απίστευτα καταστροφικές, κοινωνικές και άλλες «εκρήξεις»;

Δυστυχώς, μετερχόμενοι τις δημαγωγικές παραμορφώσεις της πραγματικότητος και την συνθηματολογική φλυαρία του άκρατου λαϊκισμού, καταγίνονται στην συλλογή υπογραφών παρασέρνοντας στις πολιτικές τους επιδιώξεις ένα Λαό που δεν γνωρίζει την νομική μεθοδολογία των πολιτικάντηδων.Οι «κύριοι» αυτοί, εμφανιζόμενοι με το προσωπείο του «πατριώτη» και του «εθνικιστή», στην προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν τον Λαό, διασπείρουν ανενδοίαστα ψευδείς ελπίδες, τον αποκοιμίζουν με κούφια λόγια, τον παραπλανούν με ατελέσφορες λεκτικές εξυπνακίστικες φρασεολογίες χωρίς στη ουσία να προσφέρουν τίποτε το ουσιώδες αλλά απλώς να ρετουσάρουν την πολιτική τους φιγούρα.Γιατί δεν ενημερώνουν τον Λαό ότι ΟΥΔΕΝ δημοψήφισμα είναι εφικτό στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα έστω και αν το Σύνταγμα της τριανταπεντάχρονης Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας προβλέπει δημοψηφίσματα;

Γιατί δεν ενημερώνουν τους αδαείς πολίτες ότι οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις λειτούργησαν αρνητικά για το κράτος δικαίου;

Το ίδιο ακριβώς Τετάρτη, καθεστώς διαμορφώθηκε, από τους ίδιους πιθανόν «εθνικιστικούς» κύκλους και επί μακαριστού Χριστόδουλου με την ατελέσφορη συλλογή των 3.008.901 υπογραφών των Ελλήνων οι οποίοι ζητούσαν να γίνει δημοψήφισμα για την αναγραφή του θρησκεύματος στα δελτία ταυτότητος.

Οι ίδιοι πιθανόν «εθνικιστικοί» κύκλοι εγκλώβισαν και εξέθεσαν τον μακαριστό Χριστόδουλο παίζοντας, με τα κρωξίματά τους, το δικό τους πολιτικό παιχνίδι. Αυτό δεν το γνωρίζουν οι Ελληναράδες ξερόλες που προσβάλλουν την λογική όσων πραγματικά μοχθούν, με όποιες δυνάμεις διαθέτουν, να προλάβουν την φωτιά που θα κατακάψει τα πάντα στο πέρασμά της;

Δεν έχουν άραγε υποχρέωση προς τον Λαό να του γνωρίσουν, αφού διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα, ότι κατά το άρθρο 44 του Συντάγματος, παράγραφος 2: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου. Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών [180], ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου [120] και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.»Και ναι μεν το Σύνταγμα το ερμηνεύει κανείς κατά την ελεύθερη, δημιουργική και δημοκρατική μωρία του, αλλά ο ευθύς, απερίφραστος νόμος που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πώς θα θεσπισθεί για να διενεργηθεί το δημοψήφισμα; Γιατί, ως αντιπολίτευση έστω, δεν έφεραν ΠΟΤΕ και ΟΥΔΕΝ ΚΟΜΜΑ πρόταση ψήφισης νόμου για την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων;Γιατί άραγε δεν στρέφουν τον οποιονδήποτε αγώνα προς τον σωστό στόχο αφήνοντας κατά μέρος τους φλύαρους, ανούσιους και κουτοπόνηρους ψευτοπαληκαρισμούς και να ανασυντάξουν την κοινωνία;

Αυτά είναι δείγματα ανερμάτιστης πολιτικής, επιχείρηση αποπροσανατολισμού και πολιτικός τσαρλατανισμός. Όταν δεν έχεις την κοινοβουλευτική δύναμη να επιβάλλεις τις πολιτικές σου θέσεις πρέπει να έχεις το σθένος να δώσεις τη μάχη στο πεζοδρόμιο έστω και αν συγκρουστείς με τις δυνάμεις καταστολής.

Οφείλεις να εμπνεύσεις την νεολαία με τις πολιτικές σου θέσεις για να μπορείς να έρθεις σε ρήξη για να φέρεις την ανατροπή. Τα κούφια ευφυολογήματα και οι από του βήματος της Βουλής εξυπνακιδισμοί είναι απλώς για το θεαθήναι και για αλληλοχειροκροτήματα που σκοπό και μόνο έχουν την πολιτική τους επιβίωση, αν μη τι άλλο.

Κύριοι, δεν σας εμπιστευόμαστε και απευθυνόμενοι προς τον Λαό, που άλλη μια φορά σύρεται υπό τις πολιτικές σκοπιμότητες κάποιων καιροσκόπων αρχηγίσκων, με στεντόρεια φωνή προειδοποιούμε: «Φυλαχθείτε από τους ψευδοπροφήτες, που σας έρχονται ντυμένοι σαν πρόβατα, από μέσα τους όμως είναι λύκοι αρπακτικοί» [Ματθ. 7:15].Η τεράστια κραυγή διαμαρτυρίας αλλά και η απαίτηση ριζικής αλλαγής της κοινωνικής κατεύθυνσης και η θέσπιση των απαιτούμενων νόμων για την εύρυθμη εφαρμογή του Συντάγματος σε συνδυασμό με την συνέπεια λόγων και ενεργειών για την διεξαγωγή του εθνικού αγώνα θα επιφέρει το ποθητό αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης των πολιτικών, κομματικών και κυβερνητικών λειτουργιών, την εξυγίανση των κρατικών και θεσμικών δομών, την ανανέωση του δημοσίου χώρου της Δημοκρατίας και την διασφάλιση της ιστορικής πορείας του Έθνους.

Από τον δικό μας συνεπή αγώνα θα κριθεί ο συλλογικός αυτοπροσδιορισμός μας, ως κοινωνίας, ως Έθνους και η προσωπική αυτοεκτίμησή μας, ως πολιτών, στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.Καμιά κυβέρνηση, κανένα κόμμα, καμιά Βουλή δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει δεσμευτικά για την παρούσα και τις επερχόμενες γενεές σε θέμα που αφορά την ύπαρξη του ίδιου του Έθνους και την ιστορική πορεία του ανά τους αιώνες.Ως γνωστόν, η φωτιά είναι το μόνο φυσικό μέσο-φαινόμενο, που ξυπνάει τα κοπάδια…

Άραγε, η επερχόμενη πυρκαγιά θα καταφέρει να μας ξυπνήσει;

Σε αντίθετη περίπτωση, έχουμε βαρύτατο τραυματισμό του ίδιου του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και η ψήφιση ενός κατάπτυστου νομοσχεδίου συνιστά κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος και της πολύπαθης Δημοκρατίας μας.

Και κατά την γνωστή ρήση, όταν δεν υπάρχει σεβασμός στους θεσμούς, οι θεσμοί εκδικούνται.

Ρήσης που έχει πολλούς αποδέκτες… που ας μη ξεχνούν ότι: Του Γουδί είναι πάντα εδώ!!!!!ΟΘΕΝ: ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!Οδυσσέας Τηλιγάδας

elas@acsmi.grhttp://vickytoxotis.blogspot.com/2010/01/m.html

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Ιαν 2010, 13:22 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12066
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Το παραπάνω κείμενο αν το διαβάσουμε προσεχτικά δεν έχει καθολου αδικο,ειμαι υπερ του δημοψηφισματος ναι,υπερ της συλλογης υπογραφων ναι και σε αυτο πρεπει να ενωθουμε ολοι,αλλα μηπως τελικα πρωτα πρεπει να ζητησουμε ,οπως λεει και ο κυριος Τηλιγάδας καλύτερο νόμο για την διενέργεια δημοψηφίσματος,που δεν εξαρταται απο τους βουλευτές ?

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Ιαν 2010, 22:57 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
dominique έγραψε:
Το παραπάνω κείμενο αν το διαβάσουμε προσεχτικά δεν έχει καθολου αδικο,ειμαι υπερ του δημοψηφισματος ναι,υπερ της συλλογης υπογραφων ναι και σε αυτο πρεπει να ενωθουμε ολοι,αλλα μηπως τελικα πρωτα πρεπει να ζητησουμε ,οπως λεει και ο κυριος Τηλιγάδας καλύτερο νόμο για την διενέργεια δημοψηφίσματος,που δεν εξαρταται απο τους βουλευτές ?


Το να ζητάς δημοψήφισμα είναι το ίδιο...

Μην παίζουμε με τις λέξεις και τις έννοιες...

Τα αντιδημοκρατικά λαμόγια, ξέρουν πολύ καλά τι εννοούμε !

Δημοψήφισμα τώρα ! Και δημοψηφίσματα πάντοτε όταν απαιτείται !

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Ιαν 2010, 14:40 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12066
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Κωστα δεν διαφωνω μαζι σου,αλλα οπως ειπες τα αντιδημοκρατικα λαμογια τα φτιαξαν ετσι ωστε και 5.000.000 υπογραφες να μαζευτουν δημοψηφισμα να μην μπορει να γινει,αν δεν συμφωνησουν οι 300..οποτε να ζηταμε 2 πραγματα..και αλλαγη του νομου και διενεργεια δημοψηφισματος για το θεμα της ιθαγενειας

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Ιαν 2010, 16:45 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 24 Αύγ 2009, 23:32
Δημοσ.: 2644
Thanks:
Thanked:
time στο post
dominique έγραψε:
Κωστα δεν διαφωνω μαζι σου,αλλα οπως ειπες τα αντιδημοκρατικα λαμογια τα φτιαξαν ετσι ωστε και 5.000.000 υπογραφες να μαζευτουν δημοψηφισμα να μην μπορει να γινει,αν δεν συμφωνησουν οι 300..οποτε να ζηταμε 2 πραγματα..και αλλαγη του νομου και διενεργεια δημοψηφισματος για το θεμα της ιθαγενειας

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ

_________________
Δεν είμαστε όσα πιστεύουμε, αλλά όσα πράττουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Ιαν 2010, 17:43 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
exkalimper έγραψε:
dominique έγραψε:
Κωστα δεν διαφωνω μαζι σου,αλλα οπως ειπες τα αντιδημοκρατικα λαμογια τα φτιαξαν ετσι ωστε και 5.000.000 υπογραφες να μαζευτουν δημοψηφισμα να μην μπορει να γινει,αν δεν συμφωνησουν οι 300..οποτε να ζηταμε 2 πραγματα..και αλλαγη του νομου και διενεργεια δημοψηφισματος για το θεμα της ιθαγενειας

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ

Παιδιά όλα είναι στημένα!!!

Αλλα κρύβονται απο πίσω!!!!

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: MΕΓΑ Δούλεμα οι "υπογραφές για δημοψήφισμα"! -Περι μεταναστε
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Ιαν 2010, 00:02 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
emman έγραψε:
exkalimper έγραψε:
dominique έγραψε:
Κωστα δεν διαφωνω μαζι σου,αλλα οπως ειπες τα αντιδημοκρατικα λαμογια τα φτιαξαν ετσι ωστε και 5.000.000 υπογραφες να μαζευτουν δημοψηφισμα να μην μπορει να γινει,αν δεν συμφωνησουν οι 300..οποτε να ζηταμε 2 πραγματα..και αλλαγη του νομου και διενεργεια δημοψηφισματος για το θεμα της ιθαγενειας

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ

Παιδιά όλα είναι στημένα!!!

Αλλα κρύβονται απο πίσω!!!!


Συμφωνώ εμμαν !

Αλλά υπάρχουμε κι εμείς ! :wave

Εμείς πρέπει επιτέλους να γίνουμε μια σημαντική παράμετρος και καταλύτης και να μην παραμείνουμε η τελευταία τρύπα του ζουρνά...

Πρέπει να σταματήσουν να τρέχουν οι εξελίξεις ερήμην μας...

Πρέπει να πηγαίνουμε τα πράγματα και να μην μας πηγαίνουν...

Πρέπει να μας υπολογίζουν...

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
"Οι 8 πιο παράξενοι θάνατοι στην ιστορία!!"
Δ. Συζήτηση: H δική μας γωνιά!(μόνο ενεργά μέλη)
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Ο Παπαχελάς, η Bilderberg και οι "εκλεκτοί" του Θεού!
Δ. Συζήτηση: Η Μασωνία στην Ελλαδα
Συγγραφέας: Λέων
Απαντησεις: 1
Παραδέχεται μυστική διπλωματία με την Τουρκία ο Γ.Παπανδρέου! - "Mιλάμε οκτώ χρόνια εμπιστευτικά"!
Δ. Συζήτηση: Ελληνοτουρκικά
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 3
"ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΕΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕ
Δ. Συζήτηση: Το μεταναστευτικό ζήτημα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr