Ημερομηνία : 04 Απρ 2020, 02:39


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Προκλητική η επιβολή της ΕΕ. Δώστε δουλειές στους παράνομους! Οι Τούρκοι τους διακινούν και η Ευρώπη τους τακτοποιεί.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Μαρ 2012, 16:59 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
Προκλητική η επιβολή της ΕΕ. Δώστε δουλειές στους παράνομους! Οι Τούρκοι τους διακινούν και η Ευρώπη τους τακτοποιεί.

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αυστρία απηύθυνε η «Ευρωπαϊκή» Επιτροπή «σχετικά με τη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζουν σε αυτές τις χώρες οι μετανάστες υψηλής εξειδίκευσης.»
Σύμφωνα με την Επιτροπή «τα τρία αυτά κράτη μέλη δημιουργούν ακόμη υπέρμετρες δυσκολίες σε άτομα υψηλών προσόντων που επιθυμούν να εργαστούν στην ΕΕ.
Παρά τις προειδοποιήσεις που έλαβαν τον Ιούλιο 2011, η Αυστρία, η Κύπρος και η Ελλάδα δεν έχουν ακόμα μεταφέρει στο εθνικό τους δίκαιο τους κανόνες της οδηγίας για την μπλε κάρτα, η οποία θα έπρεπε να είχε τεθεί σε εφαρμογή πριν από τις 19 Ιουνίου 2011.»

Με το παραπάνω αιτιολογικό η «Ευρωπαϊκή» Επιτροπή εξέδωσε αιτιολογημένες γνώμες (δεύτερο στάδιο της προδικαστικής διαδικασίας), απαιτώντας από την Αυστρία, την Κύπρο και την Ελλάδα να εναρμονίσουν την νομοθεσία τους για την «μπλέ κάρτα» με αυτήν της «Ευρωπαϊκής» Ενώσεως.
Σε χώρες όπως Ινδία, Πακιστάν, Μαλαισία, Κίνα, κ.λπ. δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι εργάζονται υπό τριτοκοσμικές συνθήκες και μέχρις εξαντλήσεως σε εταιρείες «νέων τεχνολογιών», κυρίως σε συναρμολόγηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε κατασκευή εφαρμογών πληροφορικής αλλά και στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, για μισθούς που ξεκινούν από τα 80 Ευρώ και φθάνουν σε ελάχιστες περιπτώσεις μέχρι και στα 250 Ευρώ τον μήνα. Στην Ινδία για παράδειγμα, ένας τέτοιος τριτοκοσμικός μισθός θεωρείται πολύ υψηλός καθώς το 35% του πληθυσμού της (350 εκατ. άτομα) ζει με εισόδημα κατώτερο του ενός δολαρίου την ημέρα. Η θεσμοθέτηση της «μπλε κάρτας» τους δίνει την δυνατότητα πλέον να μετοικίσουν και να εγκατασταθούν «νόμιμα» στην Ευρώπη, έχοντας σαφέστατο το κίνητρο ενός πολύ χαμηλού μισθού, συγκριτικά με τα σημερινά Ευρωπαϊκά δεδομένα μιας τέτοιας θέσεως εργασίας, αλλά αρκετά υψηλότερου από αυτόν που ελάμβαναν στην χώρα τους.
Έτσι η ληστρική αυτή κλίκα που έχει μετατρέψει τις ζωές μας σε εμπορεύσιμο είδος θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα κέρδη της συνθλίβοντας ακόμη περισσότερο τα ήδη χαμηλά εισοδήματα των Ευρωπαίων που εργάζονται ήδη σε αυτούς τους τομείς – και ταυτόχρονα αυξάνοντας την ήδη απελπιστικά βεβαρυμμένη από ξένα φυλετικά και πολιτιστικά στοιχεία Ευρώπη, με μερικά ακόμη εκατομμύρια Ασιατών.
Την στιγμή που πάνω από 100 χιλιάδες πραγματικά υψηλά εξειδικευμένοι άνεργοι νέοι Έλληνες έχουν συμπληρώσει βιογραφικό στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της «Ευρωπαϊκής» Ενώσεως και πάνω από 12 χιλιάδες είχαν συμπληρώσει αιτήσεις για εργασία στην Αυστραλία , ψάχνοντας μια θέση εργασίας σε οποιαδήποτε χώρα της γης απλώς για να μπορέσουν να επιβιώσουν – και ενώ η επίσημη ανεργία στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο ανέργων, η παραπάνω απαίτηση της «Ευρωπαϊκής» Ενώσεως να χορηγηθούν μπλε κάρτες σε «εξειδικευμένους» τριτοκοσμικούς αποτελεί ένα ακόμη άκρως προκλητικό, τεραστίων διαστάσεων, έγκλημα εναντίον του ίδιου του έθνους μας και της υπάρξεώς του αλλά και εναντίον των εκατομμυρίων ανέργων της χώρας μας και της υπόλοιπης Ευρώπης. Και αρκετοί από αυτούς που διατηρούν σήμερα κάποια θέση εργασίας σε κάποια από τις ελάχιστες θέσεις πληροφορικής και νέων τεχνολογιών που υπάρχουν στην Ελλάδα, στο μέλλον πρόκειται να χάνουν την δουλειά τους από τους «εξειδικευμένους» τριτοκοσμικούς της «μπλε κάρτας», που θα έρθουν για να μειώσουν ακόμη περισσότερο τους ήδη εξευτελιστικούς μισθούς και να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την ήδη πολύ μεγάλη ανεργία σε αυτόν τον εργασιακό τομέα.
Και όλα αυτά συμβαίνουν δίχως να υπάρχει από πουθενά καμιά απολύτως αντίδραση.
Το υποτιθέμενο «συνδικαλιστικό» κίνημα με όλες του τις συνιστώσες (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ κ.λπ.) εξακολουθεί να ασκεί τον αντεργατικό και αντεθνικό του, παγίως προδοτικό, ρόλο, πανηγυρίζοντας για την απόφαση!!! …- αφού γίνεται ένα σημαντικό βήμα προς ένα πάγιο αίτημά του, δηλ. την «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών» που εργάζονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Τα πολιτικά κόμματα είτε ταυτίζονται πλήρως με αυτήν την απόφαση, είτε τουλάχιστον παθητικώς, παριστάνοντας ότι δεν την είδαν. Όχι μόνο δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από κανέναν – αλλά δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι στιγμής τίποτε απολύτως σχετικό, ούτε έστω ως είδηση, σε καμιά κομματική ιστοσελίδα από αυτές που διατηρούν κάθε λογής πατριδοκάπηλοι, που έχουν κάνει επάγγελμα να αντλούν ψήφους από αφελείς, παριστάνοντας ότι δήθεν ενδιαφέρονται για το «μεταναστευτικό».
Και οι νεοέλληνες συνεχίζουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους να κοιμούνται αποχαυνωμένοι, παρακολουθώντας στην τηλεόραση , στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο «αποτελέσματα» από κάθε είδους πλαστές δημοσκοπήσεις για τον ποιό από όλους τους σιχαμένους εμφανίζουν κάθε στιγμή να «προτιμάει» η μάζα ως «καταλληλότερο» για να συνεχίσει το έργο της απόλυτης καταστροφής μας και το δημόσιο θέατρο με τις «μετεγγραφές» πολιτικών απατεώνων και τις υποτιθέμενες «αντιπαραθέσεις» μεταξύ διαφορετικών συνιστωσών της ίδιας ακριβώς απόλυτης «πολιτικής» σήψεως και ευτελισμού, αναζητώντας «λύσεις» σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς» «σωτήρες», που όλοι μαζί ανεξαιρέτως μας οδηγούν στον απόλυτο εθνικό , φυλετικό , πνευματικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό αφανισμό.

news.kozaninet.gr
ellinonea.blogspot.com

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
Δώστε προσοχή στην παρακάτω εικόνα. Τι βλέπετε;
Δ. Συζήτηση: H δική μας γωνιά!(μόνο ενεργά μέλη)
Συγγραφέας: King Minos
Απαντησεις: 0
Απόλας Λέρμι: ο Πόντιος που δεν φοβάται τους Γκρίζους Λύκους! (video)
Δ. Συζήτηση: Γενικά περί Ελλάδας
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0
Η ελληνοποίηση των (λαθρο)μεταναστών και η Ευρώπη
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Κάλεσμα στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες Ε.Α. για στελέχωση της Ε.Π.ΑΜ. (Επιτροπής Παλλαϊκής Άμυνας) του Π
Δ. Συζήτηση: Η Δική μας Αντίσταση
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Το τάισμα των πουλιών βλάπτει τη γενετική τους ταυτότητα
Δ. Συζήτηση: Επιστήμες
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr