Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες". • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 01 Ιουν 2020, 06:59


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 14 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2010, 15:59 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες". Η ημέρα της συντριβής των δικαιωμάτων του πολίτη!!!

Tο κείμενο που θ’ ακολουθήσει είναι μεγάλο. Προσπαθήστε να το διαβάσετε όλο για να καταλάβετε τι ακριβώς έχει καταγραφεί στις φωτογραφίες και τα βίντεο των ενεργών πολιτών που δεν ανέχτηκαν την κατάφορη αδικία – σκευωρία της ενοχοποίησης ενός αθώου πολίτη (πιθανότατα, βλέποντας τον εαυτό τους, στη θέση του).

Θα σας υπενθυμίσουμε τα «οικεία κακά» μιας υπόθεσης που όλοι διαπιστώσαμε, από την πρώτη στιγμή, τη σοβαρότητά της. Ωστόσο, η βιαστική (ίσως λόγο των εορταστικών ημερών που θ’ ακολουθούσαν) παρακολούθηση των σπάνιων ντοκουμέντων, προσπέρασε τις σημαντικότερες πληροφορίες που καταγράφηκαν, τόσο στο τρεμάμενο – ερασιτεχνικό βίντεο της καταδίωξης του «φοιτητή με τις πιτζάμες», όσο και στο επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό. Πληροφορίες που, για πρώτη φορά, αποδεικνύουν κάτι ανατριχιαστικό…

Η προσεκτικότερη ανάλυση του τρόπου της σύλληψης του «φοιτητή με τις πιτζάμες», προδίδει την εφαρμογή προμελετημένου σχεδίου κατασκευής ενόχων από τους «γνωστούς - αγνώστους» - «υπερασπιστές» της έννομης τάξης και την αδικαιολόγητη σύμπραξη σ’ αυτή την παρανομία των πέντε (πλην ενός) φωτορεπόρτερ που φαίνονται στα πλάνα του ερασιτεχνικού βίντεο (σημ. το υλικό τους δεν το είδαμε ποτέ, ούτε ακούσαμε τις μαρτυρίες τους).

Από τη μελέτη των δεδομένων, του βίντεο και τον φωτογραφιών, είναι καταφανές πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα λάθους εκ παραδρομής από μέρους των αστυνομικών (όπως – ψευδώς – αναφέρει στη δεύτερη – ένορκη – κατάθεσή του ένας εξ αυτών).


Παρατηρούμε σχεδόν όλους τους αστυνομικούς (άμεσα ή έμμεσα) να συμμετέχουν μεθοδικά σε προμελετημένο (αντιδημοκρατικό - φασιστικό) επιχειρησιακό σχέδιο ενοχοποίησης ενός αθώου πολίτη, που συντονίζεται από τους προϊσταμένους τους.

Οι θεσμοθετημένοι προστάτες της έννομης τάξης, αντάμα με τους ταγούς της ενημέρωσης (δηλ. τους φωτορεπόρτερ) , καταστρέφουν με συνοπτικές διαδικασίες έναν αθώο νεαρό πολίτη, μπροστά στα μάτια των εξανιστάμενων συμπολιτών του.

Ένστολοι και μη ένστολοι αστυνομικοί, όπως αποδεικνύεται από τα ντοκουμέντα και τις μαρτυρίες των πολιτών, διέπραξαν σωρεία αδικημάτων όπως: «κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας», «ψευδορκία», «ψευδή καταμήνυση», «συκοφαντική δυσφήμηση», «φθορά ιδιωτικής περιουσίας», ενδεχομένως «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης»(!) κ.α. «προασπίζοντας» μ’ αυτό τον τρόπο την «Δημοκρατία» και ο πνευματικός κόσμος «κοιμάται τον νήδυμον». Κανένας από τον νομικό, τον ακαδημαϊκό, το δημοσιογραφικό, τον καλλιτεχνικό ή/και τον πολιτικό κόσμο δε διαμαρτυρήθηκε με κάτι περισσότερο από την κοινότοπη έγγραφη ή προφορική αποδοκιμασία «του μεμονωμένου περιστατικού που δε χαρακτηρίζει το σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων κτλ. κτλ…» (σημ. ζαρντινιέρα, πράσινα παπούτσια, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος μερικά από τα μεμονωμένα περιστατικά).

Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αντιληφτούν ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα της χώρας, χωρίς στρουθοκαμηλισμούς, πριν να είναι αργά. Η επικοινωνιακή (συγ)κάλυψη της αδυναμίας επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών με πολιτικό τρόπο δεν αποδίδει στην εποχή του Διαδικτύου.

Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Τα αδιέξοδα προδίδουν τα καθεστώτα. Η καταστολή είναι αδιέξοδο.

Δείτε τα βίντεο >>>>

Το επεξεργασμένο βίντεο με σύντομη περιγραφή

[video]http://www.youtube.com/watch?v=icmTWTdrLfI[/video]

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2010, 16:09 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αναλυτική παρουσίαση

Σας επισημαίνουμε πως κατά τη διάρκεια της δράσης (βλ. Αμοντάριστα Βίντεο (Α.Β.), 3η κάμερα) γίνονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα που αν δεν έχεις την υπομονή ή/και τα μέσα, είναι ομολογουμένως δύσκολο να τα αντιληφθείς με την πρώτη ματιά.

Αμοντάριστα Βίντεο (Α.Β.)
[video]http://www.youtube.com/watch?v=5caaQpbLjjs[/video]


Ακολουθεί η ανάλυση που βασίσθηκε στο συνδυασμό των ντοκουμέντων των βίντεο και των φωτογραφιών. Θα είμαστε όσο πιο «τηλεγραφικοί» γίνεται.

Σημεία προσοχής

Ο τόπος των γεγονότων και το ιστορικό
Μαζικά συλλαλητήρια πραγματοποιούνταν, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο στα Εξάρχεια από ειδικό φρουρό.

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Εικόνα

Χάρτης 1

Στη Θεσσαλονίκη, η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Καμάρας, στη συνέχεια διασπάστηκε λόγο επεισοδίων. Ο Συνασπισμός που συμμετείχε στη διαδήλωση, αποκόπηκε από την πορεία και συνέχισε με δικό του μπλοκ, κατευθυνόμενος μέσο της οδού Καραολή Δημητρίου, στην Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση το (πρώην) Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης (βλ. χάρτη 1).

Εικόνα

Ο «φοιτητής με τις πιτζάμες» καταγράφεται από τρεις κάμερες να κινείται στον πεζόδορμο της Ιουστινιανού (βλ. Α.Β., 1η κάμερα και 2η κάμερα) και στη συνέχεια να καταδιώκεται και να συλλαμβάνεται (βλ. Α.Β., 3η κάμερα) εντός του χώρου της «Πλατείας Αρχαίας Αγοράς». Πολύ μακριά από τα κύρια σημεία των συγκεντρωμένων διαδηλωτών (βλ. χάρτη 2 και 3).

Εικόνα


Τα πρόσωπα

Πολίτες: 1) Η γυναίκα με το κινητό που έχει καταγράψει το φοιτητή με την 2η κάμερα, στον πεζόδρομο της Ιουστινιανού, δέχεται επίθεση από κρανοφόρο «πολίτη» που επιβαίνει σε παπάκι με αριθμό πινακίδας ΝΜΡ 507, ο οποίος της καταστρέφει το κινητό (βλ. εικόνα 1 και Α. Β. [01:59:05 έως 02:16:00], 3η κάμερα [01:31:01 έως 01:47:26]). 2) Ο άντρας της εν λόγο γυναίκας που καταγγέλλει επωνύμως την επίθεση του «αγνώστου» (βλ. εικόνα 1 και Α.Β. [03:05:00 έως 03:27:20], 3η κάμερα [02:36:26 έως 02:59:16]). 3) Οι νεαροί και οι νεαρές που καταγγέλλουν ανωνύμως, μπροστά στην κάμερα, την σκευωρία των αστυνομικών (βλ. Α.Μ. [04:52:00 έως 06:21:14], 3η κάμερα [04:23:26 έως 05:53:10]). 4) Η νεαρή συλληφθείσα που, αν είναι πολίτης, φαίνεται να έχει συλληφθεί κι αυτή πολύ μακριά από τις διαδηλώσεις και πιθανόν να ενοχοποιείται με την αντιασφυξιογόνα μάσκα που διακρίνεται στις εικόνα 5 να βρίσκεται κοντά στα πόδια της (προηγουμένως η ίδια πιθανόν μάσκα χρησιμοποιήθηκε σε πόζα ενοχοποίησης του φοιτητή (βλ. εικόνα 5 και Α.Β. [02:15:16 έως 02:19:00], 3η κάμερα [01:47:12 έως 01:50:26])).

Εικόνα


Αστυνομικοί: 1) Ένστολοι αστυνομικοί οι οποίοι διακρίνονται εύκολα. 2) Μη ένστολοι αστυνομικοί οι οποίοι γίνονται αντιληπτοί από τη δράση τους στη σύλληψη του «φοιτητή με τις πιτζάμες» και την οικειότητα που έχουν με τους ένστολους συναδέλφους τους. Επίσης βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια στον χώρο της σύλληψης και φαίνεται να ακολουθούν συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα (βλ. εικόνα 2).

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Εικόνα
Εικόνα 2

Φωτορεπόρτερ: Πέντε φωτορεπόρτερ (βλ. εικόνα 3) βρίσκονται σε κοντινή απόσταση (την υπολογίζουμε 10 με 15 μέτρα βλ. χάρτη 3) και φωτογραφίζουν τα αίσχη, χωρίς να παρεμποδίζονται από τους αστυνομικούς (όπως στην περίπτωση της γυναίκας με το κινητό).

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Εικόνα
Εικόνα 3

Οι «συμπτώσεις»
1) Η σύλληψη του «φοιτητή με τις πιτζάμες» ομοιάζει με την σύλληψη του «παιδιού με τα πράσινα παπούτσια». Τον τελευταίο τον αναγνώρισαν (δηλ. τον ταυτοποίησαν) από τα χαρακτηριστικά πράσινα παπούτσια και τον πρώτο από τη χαρακτηριστική πιτζάμα(!). 2) Υπάρχουν περισσότεροι από δυο αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι έχουν κοινό ενδυματολογικό κώδικα που εύκολα διαπιστώνεται (χακί ή γκρι απόχρωση παντελονιού, μαύρο τζάκετ και κράνος). 3) Τα ρούχα του πολίτη που επιτέθηκε στην γυναίκα είναι ολόιδια με τον προαναφερόμενο ενδυματολογικό κώδικα (βλ. εικόνα 4). 4) Παρόμοιο χρωματικό κώδικα έχει και η νεαρή γυναίκα που βλέπουμε να βρίσκεται στον τόπο κράτησης, μαζί με το φοιτητή. Γιατί κανένας δεν αναφέρει κάτι για την κοπέλα; Γιατί κανένας από τους αστυνομικούς δε φαίνεται να ασχολείται ιδιαίτερα μαζί της; Γιατί είναι η μοναδική κρατούμενη που προστατεύεται με θόλωμα το πρόσωπό της (στις φωτογραφίες του tvxs); Ποιες κατηγορίες τη βαραίνουν; Συμπτωματικά συνελήφθη σε τόπο άσχετο με τις πορείες;

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Εικόνα
Εικόνα 4

Τα αντικείμενα
1) Το κινητό της γυναίκας που το μαζεύει από το έδαφος, μετά την επίθεση του «άγνωστου πολίτη» (βλ. Α.Β. [02:12:20 έως 02:15:10], 3η κάμερα [01:44:16 έως 01:47:06]). 2) Το μπεζ σακίδιο ώμου που μεταφέρει ο αστυνομικός στο χώρο κράτησης (βλ. Α.Β. [01:46:04 έως 01:47:23], 3η κάμερα [01:18:00 έως 01:19:19]). 2) Η αντιασφυξιογόνα μάσκα που κρατάει ο ένστολος και ο μη ένστολος αστυνομικός, η οποία καταλήγει στα πόδια των συλληφθέντων (βλ. εικόνα 5). 3) Η μολότοφ που τοποθετείται από τους αστυνομικούς στο μπεζ σακίδιο ώμου (βλ. εικόνα 6).

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Εικόνα 5

Οι αντιδράσεις των πολιτών
Προσέξτε τις λεκτικές αντιδράσεις των πολιτών που δεν πιστεύουν αυτά που βλέπουν τα μάτια τους. Αφουγκραστείτε τα λόγια που ακούγονται από τα νεαρά παιδιά που δεν αντέχουν την κατάφορη αδικία «…όχι ρε πούστη μου…» (βλ. αμοντάριστα βίντεο, 3η κάμερα)

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Εικόνα 6

massmedia-gr

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2010, 16:23 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αυτά είναι τα χάλια μας!!!!

Και που είστε ακόμη :D

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2010, 20:22 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Δεν ειναι ομως ολοι ετσι,πολυ προσοχη!

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2010, 21:28 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί υπήρξε καταδίωξη...

Αθώος δεν το βάζει στα πόδια... :hmmm

Πόσοι από εσάς θα το έκαναν ?

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2010, 22:30 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
:hmmm
Ισως και να εξαρταται απο την ψυχραιμια ή τον πανικο του καθε ανθρωπου.

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2010, 03:59 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Minoan Power έγραψε:
:hmmm
Ισως και να εξαρταται απο την ψυχραιμια ή τον πανικο του καθε ανθρωπου.


Την ψυχραιμία ή πανικό ? Έναντι ποιού ?

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2010, 14:31 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αμα δεν ήταν ενοχος για κατι,η αντιδραση αυτη μπορει να οφειλεται και στην προπαγανδα που εχει δεχτει η αστυνομια και να φοβήθηκε την συλληψη και τα επακολουθα...
Απο την άλλη για ποιο λόγο να θελει να φυτρωσει στοιχεια η αστυνομια και να ενοχοποιησει εναν αθωο..?για να πει οτι εκανε συλληψεις?

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο "φοιτητής με τις πιτζάμες".
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2010, 14:49 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Την ψυχραιμία ή πανικό ? Έναντι ποιού ?

Της αστυνομιας φυσικα.
Οκαθε ανθρωπος δεν αντιδρα το ιδιο.

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 14 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
Mόνο το "όνομα" διαπραγματεύονται οι Σκοπιανοί
Δ. Συζήτηση: Ελληνοσκοπιανά
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 2
Το σύστημα πιστεύει πως "κάτσαμε"...ας τους δείξουμε πως δεν
Δ. Συζήτηση: Το μεταναστευτικό ζήτημα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Εβραίος καθηγητής αρνείται το "ολοκαύτωμα"!!!
Δ. Συζήτηση: Το παγκόσμιο δίχτυ του Σιωνισμού
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Ψαρεύοντας στα θολά νερά - Η χρήση από την "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" όρων με άλλο νόημα
Δ. Συζήτηση: Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 1
Armin Laschet (CDU): "Αν αποτύχουμε εμείς να διασώσουμε την Ελλάδα θα το κάνει η Ρωσία"
Δ. Συζήτηση: Νέα τάξη Πραγμάτων
Συγγραφέας: King Hercules
Απαντησεις: 5


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr