Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει. • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 21 Ιαν 2021, 19:36


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 17 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Ιαν 2016, 17:50 
Aρθρογράφος
Aρθρογράφος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 25 Ιουν 2010, 14:10
Δημοσ.: 1458
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η θέση της γυναίκας στο Ισλάμ- Βία κατά της γυναίκας

Με την πάροδο των αιώνων, και του χρόνου που διαπερνά και μας καθορίζει σαν οντότητες με σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ανθρωπότητας και των κοινωνιών, ο διαχωρισμός των δυο φύλων υπήρξε καθοριστικός για να σηματοδοτήσει τη ζωή και την πορεία μας. Το ισχυρό και ασθενές φύλο δεν είναι πλέον δεδομένο. Μετά από την καταπίεση αιώνων που βάναυσα η γυναίκα είχε υποστεί, θέτοντας την στο περιθώριο, η εξέλιξη και αφύπνιση «μερικών» ήταν το έναυσμα ώστε τελικώς να ευνοηθούν και να διακριθούν τα μείζονα προτερήματα της. Έτσι με την ανάδειξη του γυναίκειου φύλου, κατακτήθηκαν ισχυροί ρόλοι στην παγκόσμια κοινότητα, αποτελώντας παράγοντα αντιστάθμισης στα κοινωνικά δρώμενα.

Εν τούτοις, ρίχνοντας μια ματιά στον εποχή των «τελείων μέσων και συγκεχυμένων σκοπών» δηλ την εποχή που ζούμε, διακρίνουμε ότι η βία εναντίον των γυναικών εξακολουθεί ν' ασκείται σε όλες τις κοινωνίες, σε όλα τα μήκη και πλάτη, μέχρι και σήμερα.

Υπάρχουν ακόμη κοινωνίες που ζουν αναχρονιστικά, χωρίς να έχει απολύτως τίποτα αλλάξει στη θέση της γυναίκας από τα βάθη των αιώνων. Εννοώ συγκεκριμένα τον κόσμο του Ισλάμ, εκεί που κάποιοι επιθυμούν τη γυναίκα ακόμη υποδουλωμένη, υποταγμένη, εκεί που η θρησκεία διακατέχει σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων, διαμορφώνοντας χαρακτήρες, παιδεία και κουλτούρα, μια θρησκεία διαμορφωτής των πάντων. Εκεί που η γυναίκα όχι μόνο δεν κατέχει καμία θέση αλλά και υφίσταται αδιαμαρτύρητα τη μεγαλύτερη βία ως δεδομένη, λόγω των θρησκευτικών αντιλήψεων. Η γυναίκα με παρωπίδες, παραμένει τυφλό όργανο του αφέντη πατέρα ή αργότερα κάποιου συζύγου που θα την εξαγοράσει έναντι κάποιας αμοιβής όπου και στο θέμα αυτό το κασέ ανεβαίνει ανάλογα με την κοινωνική θέση του αγοραστή συζύγου

Κάπως έτσι ένοιωσα και εγώ εισπράττοντας όλα τα καταδυναστευτικά μειονεκτήματα ενός συστήματος μιας απάνθρωπης θρησκειοκουλτούρας που στόχευε στην αποδυνάμωση μου και από σκεπτόμενο άτομο να με υποβιβάσει σ' ένα πειθήνιο όργανο του δυνάστη τυράννου συζύγου, τελώντας υπό πλήρη υποταγή, αντιμετωπίζοντας μια πρωτόγνωρη βία, σε όλες της τις μορφές, υποβάθμιση και ευτελισμό της ανθρωπίνης αξιοπρέπειας μου.

Ο τελικός στόχος του κατακερματισμού της προσωπικότητας μου με τρόπους που υποβιβάζουν το ανθρώπινο γένος και της μετατροπής μου από νοήμονα σε «αντικείμενο», πρωταρχικά διακοσμητικό και κατόπιν σε μηχανή τεκνοποίησης με τελικό προορισμό την απόρριψη, ήταν τα βασικά κίνητρα που μ' έκαναν να επαναστατήσω με τον τρόπο μου, υποβάλλοντας τον εαυτόν μου σε ανείπωτες ταλαιπωρίες προκειμένου να κρατηθεί ο αγώνας που επέβαλε ο διαχωριστικός ανθρώπινος παράγων από τα άλλα είδη της δημιουργίας.

Δεν πρέπει κανείς να παραβλέπει και την θέση των γυναικών που είναι γηγενείς και ζουν σαν γνήσια «προϊόντα» αυτής της ανθρώπινης καταδυνάστευσης και οι οποίες αβίαστα αποδέχονται αυτόν τον υποβαθμισμένο τους ρόλο και τη βία, διότι όχι μόνο δεν έχουν γνωρίσει κάτι διαφορετικό αλλά υφίστανται μυητικά από την παιδική τους ηλικία την δέουσα γαλούχηση και πλύση εγκεφάλου για τον εν γένει ρόλο τους. Δεν έχουν δικαίωμα στη διεκδίκηση ούτε στην ανατροπή! Υποχρεωμένες, ενστερνίζονται τον ευτελισμό της προσωπικότητάς τους διότι είναι "γυναίκες" και δεν έχουν δικαίωμα ούτε στη λήψη αποφάσεων αλλά και οποιασδήποτε πρωτοβουλία που θα ανασκεύαζε το ρόλο τους και θα αναθεωρούσε τη θέση τους.

Μια στάση ζωής για τις γυναίκες μέσω της θρησκείας και του φαλλοκρατικού κοινωνικού καθεστώτος, που πρέπει να υπάρχει χωρίς ενδιαφέρον για να ενισχύει και μόνο τη θέση των αντρών. Όχι μόνο πιστά τηρείται η θρησκεία αλλά και παρερμηνεύεται αποδυναμώνοντας τες όλο και περισσότερο σαν πλάσματα κατωτέρου θεού. Δεν θεωρείται δώρο όταν μια οικογένεια έχει κορίτσια! Ζώντας την σκλαβιά από τη γέννηση τους, απλώς γιατί έτσι θεωρείται από τη μοίρα τους, έχουν ήδη προσαρμοστεί να μη διεκδικούν και να μην έχουν απαιτήσεις και σαν άβουλα όντα που έχουν διαμορφωθεί, στέκουν ΄΄σε μια γωνιά΄΄ έρμαια βίας και των αποφάσεων του αντρός που τις καταδυναστεύει και εξουσιάζει τη ζωή τους.

Ένα πρόσφατο άρθρο που αφορούσε τους γάμους παιδιών - μικρά κορίτσια να σέρνονται αλυσοδεμένα- μου απέσπασε το ενδιαφέρον για το σκληρό και απάνθρωπο σύστημα ως προς τη γυναίκα στο Ισλάμ. Είναι ατυχία να γεννιέται κανείς γυναίκα! Ουδέν δικαίωμα στη ζωή, ουδέν δικαίωμα στο να αναπνέεις και να νοιώθεις ότι υπάρχεις διότι η Φύση έκανε το «λάθος» να σε κάνει γυναίκα!

Αυτά βέβαια όσον αφορά, την επικρατούσα κατάσταση μεταξύ ομoεθνών και ομοθρήσκων γυναικών που θεωρούν τη θέση αυτή σωστή και δεδομένη λόγω της άμεσης επιρροής από τη θρησκεία. Όταν όμως η γυναίκα η οποία καλείται να αναλάβει καθήκοντα συζύγου είναι ξένη κι ως προς το θρήσκευμα και φυλετικά, τότε οι δυσκολίες είναι αξεπέραστες και πρωτόγνωρες διότι υποχρεούται να υποταχθεί πλήρως στη βούληση του συζύγου και από σκεπτόμενος άνθρωπος να αποδεχθεί την πλήρη υποδούλωση, τη βία και την καθ' ολοκληρία υποταγή της συνειδήσεως της σε "εκείνον". Άμεσο αποτέλεσμα είναι η αντίδραση η οποία οδηγεί σε τελικά αδιέξοδα με σκληρές και αναπάντεχες επιπτώσεις στην ακεραιότητα της. Νόμοι και κοινωνικά πλαίσια δεν υπάρχουν που θα στήριζαν μια τέτοια κατάσταση αλλά μόνος σύμμαχος γίνεται η απελπισία και η απόγνωση στην οποία θα οδηγηθεί ύστερα από ένα έρωτα κεραυνοβόλο που παγιδεύει όχι μόνο τα αισθήματα αλλά και την ανθρώπινη οντότητα. Αυτά ήταν τα δικά μου συναισθήματα όταν υπέκυπτα εν αγνοία μου στον σκληρό κόσμο της βίας και ανυπαρξίας των γυναικών!

« Θα σε κάνω βασίλισσα» είπε ο νεαρός ιππότης στην κοπέλα που ερωτεύτηκε

Και εκείνη όταν πήγε εκεί συνήντησε το βασίλειο του Τρόμου και της Βίας.

«Μα ποιοι είστε εσείς;» ρώτησε αμέριμνα η νεαρή κοπέλα. « Εμείς θα μπούμε στη ζωή σου...» είπαν γελώντας σαρκαστικά.

Έτσι θα μπορούσε να παρομοιάσει κανείς τη ζωή της γυναίκας που γνωρίζει τη βία. Ένα δελεαστικό παραμύθι που καταντά ο χειρότερος εφιάλτης της. Εγκαθίσταται μέσα της και την ελέγχει.


Ένας αγώνας σθεναρός μεταξύ δυο ανθρώπων που τα άυλα, ανώτερα αισθήματα ενός ανίκητου έρωτα, μας έφεραν κοντά αλλά ο κόσμος των θρησκειών και των καταβολών μας χώρισαν. Δεν υπήρχε σημείο τομής στη σκέψη διότι ο ένας μεν πάσχιζε οδηγούμενος τυφλά από τον κοινωνικοθρησκευτικό φανατισμό να με «δαμάσει» και να με υποτάξει στα δικά τους μέτρα και σταθμά ενώ εγώ πνιγμένη από την αδικία αγωνιζόμουν να μη χαθώ ανάμεσα σ' ένα κόσμο βαθιά βυθισμένο στην άβυσσο ενός θρησκευτικού μένους. Ήμουν και παρέμενα η «ξένη», ένα μίασμα λόγω διαφορετικής καταγωγής και θρησκείας. Έτσι πιστεύουν εκεί, σαν οπαδοί της τελευταίας θρησκείας. Παρά τις προσπάθειες εκ μέρους μου κατανόησης από το περιβάλλον, παρέμενα βορά ανοικτών κατηγοριών και επικρίσεων και ψυχολογικής κακοποίησης της προσωπικότητας μου. Παρέμενα έρμαιο της τύχης μου και της αγάπης του Θεού, του δικού τους Θεού, όπως διατείνονται, κάνοντας και εκεί το διαχωρισμό τους. Σαν αποδέκτης όλων των κακών συναισθημάτων και εμπαθειών όφειλα να αποδείξω το εμφανώς ψευδές ως αληθές, επιθυμώντας την διαστρέβλωση και υποταγή της συνειδήσεως μου. Απίστευτες καταστάσεις για τους σημερινούς κατοίκους του πλανήτη γη. Εκεί που δεν χωράει η αγάπη σκιάζεται από το αδηφάγο μίσος. Όμως η κατάσταση αυτή δεν οδηγεί πουθενά. Οι άνθρωποι, αλληλοτρώγονται για να επικρατήσει ο ισχυρότερος, λες και η παραμονή τους στη γη είναι παντοτινή.

Η αντιπαράθεση και βία του μουσουλμάνου τότε συζύγου μου με εμένα την χριστιανή σύζυγο, ήταν το έναυσμα πολλών μαχών και αγώνων και προσωπικών θυσιών για να αποδείξω το αυταπόδεικτο και αυτονόητο ότι ήμουν και εγώ πλάσμα του ιδίου Θεού χωρίς διαχωριστικά και παρωπίδες, ενός Θεού που κήρυξε το «αγαπάτε αλλήλους» και όχι «σφαγιάζετε τους χριστιανούς».


Είθε η προσωπική μου εμπειρία, που είναι αδιαμφισβήτητα μια διαμαρτυρία ενάντια του βασανιστικού κατεστημένου ως προς τη θέση και τη βία κατά της γυναίκας, διαφωτίσει και προβληματίσει τις νέες γυναίκες πριν από κάθε απόφαση ζωής.

_________________
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2016, 17:36 
Aρθρογράφος
Aρθρογράφος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 25 Ιουν 2010, 14:10
Δημοσ.: 1458
Thanks:
Thanked:
time στο post
Οδηγίες Ιμάμη για το πως πρέπει να χτυπάτε τις γυναίκες σας

Πως πρέπει να χτυπάμε τις γυναίκες; Πως ΔΕΝ πρέπει να χτυπάμε τις γυναίκες; Σε αυτά τα μεγάλα ερωτήματα, μας απαντάει ο μεγάλος αυτός Ιμάμης. Απολαύστε τον!

[video]https://www.youtube.com/watch?v=yM8T4SovbVM[/video]

_________________
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2016, 18:28 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Δεκ 2009, 16:36
Δημοσ.: 903
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα που δεν έχει μουσουλμάνους τους θεωρεί στενόμυαλους και οι λίγοι που είναι από πολυεθνικές εταιρίες και τους απαγορεύεται να νοικιάσουν σπίτια .
Αν μια παντρευτεί μουσουλμάνο την θεωρούν παρία.
Κάτι ξέρουν παραπάνω.

_________________
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Ιαν 2016, 20:42 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΥΣ.. ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Εικόνα

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη - 17χρονη η οποία χρησιμοποίησε στη Δανία σπρει πιπεριού σε μουσουλμάνο μετανάστη που πήγε να της επιτεθεί, αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις. Οι βιασμοί έχουν γίνει πλέον πρωτοσέλιδα στις δανικές εφημερίδες. Αρκετές γυναίκες έχουν κάνει αναφορές λέγοντας πως έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από την επιθετική συμπεριφορά των Μουσουλμάνων οι οποίοι ζητούν άσυλο καθώς και από πρόσφυγες στο τοπικό κέντρο ασύλου.


Ωστόσο, η τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι ο βιαστής δεν είναι γνωστό αν ήταν μουσουλμάνος μετανάστης ή απλός πρόσφυγας. Η αστυνομία έντεχνα αρνείται να δημοσιοποιήσει την περιγραφή του βιαστή επειδή ακριβώς ήταν μουσουλμάνος.
Ο δράστης έριξε την κοπέλα στο έδαφος άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι της και προσπαθούσε να την ξεντύσει. Η κοπέλα μπόρεσε να εμποδίσει τον περεταίρω βιασμό της με την επίδειξη σπρέι πιπεριού και χρησιμοποιώντας το κατά του δράστη.ΦΟΤΟ2
Παρόλα αυτά, οι αρχές τώρα ισχυρίζονται πως αυτήν τη στιγμή η κοπέλα θα είναι αυτή που θα διωχθεί ποινικά. «Είναι παράνομο να χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού επομένως είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί γι’ αυτό», είπε ο τοπικός εκπρόσωπος της αστυνομίας στο δανέζικο κανάλι TV Syd. Όσο για τον άντρα ο οποίος της επιτέθηκε, αυτός τράπηκε σε φυγή και δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα σε ορισμένους Δανούς οι οποίοι επισημαίνουν τις αυξανόμενες αναφορές βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες οι οποίοι ζητούν άσυλο στο Sonderborg και σε άλλες δανικές πόλεις. την ίδια στιγμή που οι αστυνομικοί είναι σε διαρκή υπέρενταση ώστε να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντά τους», ανέφερε η τοπική εφημερίδα.

Εικόνα

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε γυναίκες στη Γερμανία στις οποίες μοίρασαν σπρέι πιπεριού κατα επίδοξων μουσουλμάνων βιαστών, ακτιβιστές από την κίνηση German Identitarian στη Σαξονία.
Το συμπέρασμα το οποίο εξάγεται από την παραπάνω ιστορία, η οποία φυσικά δεν θα είναι η μοναδική, είναι ότι όχι μόνο θα απαγορεύεται να μιλάμε κατά των λαθρομεταναστών αλλά θα… θεωρείται παράνομο ακόμα και να αμυνθούμε!
Αν οποιοσδήποτε από εμάς, κυρίως γυναίκες, προσπαθήσει να προστατέψει τη σωματική του ακεραιότητα με οποιοδήποτε μέσο θα του ασκείται ποινική δίωξη και θα κινδυνεύει μέχρι και να φάει φυλάκιση ενώ οι λαθρομετανάστες ανενόχλητοι θα συνεχίζουν χωρίς σταματημό τα εγκλήματά τους!

Τι ωραία που έχει γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση!


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2016, 19:03 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η «ΟΜΟΡΦΗ» ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Δήμαρχος στο Bad Schlema είπε στους κατοίκους : Αν δεν θέλετε να βιάζουν τις κόρες σας τότε πείτε τις να ντύνονται πιο σεμνά και να μην προκαλούν τους μετανάστες. Και δεύτερον, να μην περνάνε από τις περιοχές που βρίσκονται λαθρομετανάστες δηλαδή, ( από παντού γιατί βρίσκονται παντού).

Σε μια συνεδρίαση στο δημαρχείο με θέμα ο καθημερινός κίνδυνος των λαθρομεταναστών, και ο συνεχής αυξημένος αριθμός που είναι να έρθουν και έρχονται καθημερινά, έκανε τους γονείς να εξοργιστούν με τον δήμαρχο του Bad Schlema .

Το κοινό έγινε έξαλλο μάσα στο δημαρχείο, διότι δεν μπορούν πλέον με ασφάλεια να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, διότι κινδυνεύουν καθημερινής βάσεως από τους λαθρομετανάστες.

Mayor dismisses Grandfather: «Don’t provoke them»


[video]https://www.youtube.com/watch?v=XdSsJQ-fvOU/video]

Καθημερινά υπάρχουν καταγγελίες πλέον από ομαδικούς βιασμούς σε ανήλικα παιδιά και τα ΜΜΕ κλείνουν το στόμα. Δεν έχει πολύ καιρό που μέρα μεσημέρι ένας Αφρικανός βίασε ένα 7χρόνο κορίτσι και το τραυμάτισε τόσο δυνατά που χρειάστηκε να νοσηλευτεί εβδομάδες στο νοσοκομείο του Chemnitz.

Οι διάλογοι που έγιναν στο δημαρχείο ήταν ως εξής : Ενας παπους : Έχω μια ερώτηση σχετικά με το σχολείο. Δήμαρχος. :Ναι πείτε μου. Παπους : Για το μάθημα τις γυμναστικής, η εγγονούλα μου είναι 10 ετών και όπως λέει η ιδία και άλλες μαρτυρίες από την περιοχή, παρενοχλούνται σεξουαλικά από λαθρομετανάστες . Τι θα γίνει το καλοκαίρι με αυτήν την κατάσταση όταν τα παιδιά μας θα είναι ελαφρά ντυμένα ? Δήμαρχος : Είναι απλό, να μην ντύνονται ελαφρά, (μήπως να… βάζουν τσαντόρ ?) και να αποφεύγουν αυτές τις περιοχές.

Εκείνη την στιγμή επαναστατεί το κοινό. Τι λέτε στην δική μας την πόλη δεν θα έχουμε πλέον το δικαίωμα να κυκλοφορούμε ? Ποιος στο κόρακα σε ψήφησε εσένα, λένε τον δήμαρχο και τον λένε να πάει καλύτερα σπίτι του. Αυτοί ήρθαν εδώ σε εμάς και εμάς μας απαγορεύετε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους μας? Τι δήμαρχος είναι αυτός, θα έπρεπε να παραιτηθεί, ούτε να δικαιολογηθείς δεν μπορείς πλέον του λένε. Ηρεμήστε, έχω μια σκέψη λέει ο δήμαρχος, να τους μετακινήσω στην άλλη άκρη της πόλης.

Οι κάτοικοι λένε : Τα παιδιά μας πρέπει να πάνε από εκεί στο σχολείο. Δήμαρχος : Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν εκείνον τον δρόμο για να πηγαίνουν στο σχολειό, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Οι κάτοικοι λένε : Δεν μας ενδιαφέρου άλλα μονοπάτια , δεν μπορούμε να στέλνουμε τα παιδιά μας από άλλους πιο μακρινούς δρόμους εξαιτίας των λαθρομεταναστών.

Μετά ξέσπα πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα και δεν αφήνουν να μιλήσει πλέον ο δήμαρχος.

Έτσι είναι όταν ξεπουλούν οι πάντες από δήμαρχοι μέχρι δεν ξέρω και εγώ μέχρι ποιους.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2016, 20:48 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
«ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ» ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ… ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Εικόνα


Στην αγορά του Αλ Χαλίλι

Πριν από καμιά 15αριά χρόνια, έτυχε να ακούσω τις ταξιδιωτικές εμπειρίες από την Αίγυπτο, μιας φίλης μου που είχε πάει εκεί με τον άνδρα της. Να τι μου είπε η Μαρία: είχαμε ακούσει πολλά για την αγορά του Αλ Χαλίλι. Πήγαμε λοιπόν εκεί και κάναμε βόλτες. Φαινόμασταν ξένοι, ειδικά εγώ ως καστανόξανθη. Όποιος Αιγύπτιος περνούσε από δίπλα μου, μου έριχνε κι από μια… τσιμπιά στα… μαλακά. Ο Γιώργος δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Εν τέλει, μόλις επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και με είδε… μαυρισμένη, νόμισε αρχικά ότι κάτι άλλο έπαθα και πανικοβλήθηκε. «Μην ανησυχείς», του λέω. «Μας πώς να μην ανησυχώ, πως έγινες έτσι;». «Από τις τσιμπιές». Ποιος σε τσιμπούσε;». «Όλοι αυτοί οι μουστακαλήδες που περνούσαν χαμογελαστοί από δίπλα μου». «Και γιατί δεν μου το’ λεγες;». «Αν τους έλεγες και καμιά κουβέντα, θα μας λιντσάρανε»!

Κανόνες κυκλοφορίας γυναικών στον μουσουλμανικό κόσμο

Αυτά έπαθε η φίλη μου η Μαρία, αν και συνοδευόταν. Αλλά, τι γίνεται με την κυκλοφορία των γυναικών στον μουσουλμανικό κόσμο; Σε κάποιες χώρες, οι γυναίκες απαγορεύεται να κυκλοφορούν χωρίς την συνοδεία ανδρός, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (εκτός από δασκάλες και νοσοκόμες, ευπρεπώς ενδεδυμένες – δηλαδή σκεπασμένες από την κορφή μέχρι τα νύχια). Ο συνοδός μπορεί να είναι ο άνδρας τους, ο πατέρας τους, ο αδελφός τους ή και ο γιός τους. Σε κάποιες άλλες, επιτρέπεται μεν, αλλά με… δική τους ευθύνη, για ότι ήθελε προκύψει. Και αυτό που μπορεί να προκύψει, είναι από τσιμπιές και χερουκλώματα, μέχρι βιασμός, καθότι γυναίκα που κυκλοφορεί μόνη σημαίνει ότι «ψάχνεται»! Εννοείται βεβαίως, ότι αναφερόμαστε στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όποια διανοηθεί να κυκλοφορήσει μόνη (ή με φιλενάδες της) τη νύχτα, έχει τον βιασμό της στο… τσεπάκι!


Με… τσίγκινο σωβρακάκι

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το Αφγανιστάν και δείχνουν μια γυναίκα (πρόκειται για την 25χρονη Κούμπρα Καντέμι*) να κυκλοφορεί στους δρόμους της Καμπούλ με… πανοπλία, υπό τα χλευαστικά σχόλια των ανδρών που τη συναντούν. Δεν πρόκειται για κάποια βλαμμένη, αλλά για μια γυναίκα που φορά… ειδική τσίγκινη κατασκευή για την προστασία της από την σεξουαλική κακοποίηση («τσίγκινο σωβρακάκι», όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο…)! «Η παρενόχληση στους δρόμους αποτελεί καθημερινή εμπειρία για γυναίκες και κορίτσια και οι γυναίκες που απευθύνονται στην αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό ή απειλές συνήθως δεν δέχονται καμία υποστήριξη», αναφέρει το ινστιτούτο Human Rights Watch. Όλα αυτά, ενώ το 90% των γυναικών του Αφγανιστάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης ακόμα και από συγγενείς, σύμφωνα με την οργάνωση «Women for Afghan women».

Εικόνα

Ισχύει παντού και πάντα!

Για τους… ξαναμμένους μωαμεθανούς, το αυτό ισχύει παγκοσμίως. Έτσι έχουν γαλουχηθεί από μικροί. Κι αυτό δεν αλλάζει, όπου κι αν βρεθούν. Με τη μόνη διαφορά, ότι δύσκολα ορμάνε το πρωί ή το μεσημέρι εις τας Ευρώπας, όχι γιατί δεν επιθυμούν, αλλά γιατί κυκλοφορεί πολύς κόσμος και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τους μπαγλαρώσει η Αστυνομία. Τα βράδια, όμως, αλίμονο σε όποια γυναίκα ή παρέα γυναικών κυκλοφορεί χωρίς αντρική συνοδεία και βρεθεί μπροστά τους, όπως απέδειξε περίτρανα η πρωτοχρονιάτικη «εμπειρία» των γυναικών της Κολωνίας και των μισών ευρωπαϊκών πόλεων…


Σουηδική αστυνομία: οι γυναίκες να μην κυκλοφορούν μόνες τα βράδια

Ωστόσο, τέτοια φαινόμενα δεν συμβαίνουν μόνο τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς και μόνο στις μεγάλες πόλεις. Συμβαίνουν παντού! Για παράδειγμα, στην μικρή σουηδική πόλη Ostersund, που βρίσκεται στα βόρεια της χώρας, μέσα σε δυο βδομάδες έγιναν οχτώ σεξουαλικές επιθέσεις, με κοινή περιγραφή για τους δράστες: έμοιαζαν ξένοι, μιλούσαν σπαστά σουηδικά και δεν ήταν μεθυσμένοι.
Και μη μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό η σουηδική αστυνομία (γιατί εκτός από τους γραπτούς νόμους υπάρχουν και οι… άγραφοι νόμοι της… πολιτικής ορθότητας, και ουέ κι αλίμονο σε όποιον τους παραβεί!) συνέστησε στις Σουηδέζες να αποφεύγουν να κυκλοφορούν μόνες τους μετά τη δύση του ηλίου!


Τρύπα για να κρυφτούν από την κατακραυγή της κοινωνίας

Γιατί τα γράφω όλα τούτα; Γιατί χιλιάδες «προσφυγάκια» θα εγκατασταθούν σε ανοιχτά «Κέντρα Φιλοξενίας» σ’ ολόκληρη τη χώρα και βέβαια θα έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ελευθέρως στους δρόμους και τις πλατείες μας. Και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι ανάλογα φαινόμενα σεξουαλικών επιθέσεων θα έχουμε κι εδώ. Ειδικά όταν θα καλοκαιριάσει και οι γυναίκες θ’ αρχίσουν να κυκλοφορούν με… ανάλαφρα ρούχα. Και τότε θα δούμε που θα πάει το τεχνητό «κύμα αλληλεγγύης» που έχουν στήσει «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι». Οι οποίοι, θα ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν από την κατακραυγή της κοινωνίας
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016 ... st_82.html

*Η Κούμρπα Καντέμι είναι καλλιτέχνης και φόρεσε την στολή ως διαμαρτυρία για την σεξουαλική παρενόχληση με τις ανάλογες αντιδράσεις. Δείτε και το σχετικό βίντεο.
Το γεγονός έλαβε χώρα πέρσι.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=0-NCsNbVDig[/video]

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Ιούλ 2016, 19:37 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Της Κολωνίας» έγινε στη Βρέμη: Δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις Αφγανών σε νεαρές Γερμανίδες σε μουσικό φεστιβάλ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Η Κολωνία και η εφιαλτική Πρωτοχρονιά του 2016 αναβίωσαν πάλι στην Γερμανία καθώς στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ που διεξάγεται στη Βρέμη, γνωστό ως Breminale, σηειώθηκαν ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις, από Αφγανούς «πρόσφυγες».

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για 24 υποθέσεις, μετά από καταγγελίες που έγιναν από νεαρές Γερμανίδες που είχαν πάει στο φεστιβάλ για να διασκεδάσουν.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Βρέμης, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί πέντε ύποπτοι, όλοι Αφγανοί, ηλικίας 17 και 18 ετών.

Το κυρίως κύμα των επιθέσεων έλαβε χώρα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν στη σκηνή βρισκόταν το πανκ συγκρότημα «Alltag» δηλαδή δεν περίμεναν ούτε καν το σκοτάδι.

Η μπάντα δέκοψε το live καθώς είδαν μπροστά τους στο φως της ημέρας τις σεξουαλικές επιθέσεις των ισλαμιστών «προσφύγων» και τους ζήτησαν να σταματήσουν αυτό που κάνουν!

Δύο από τα θύματα περιέγραψαν το τι τους συνέβη.

«Καθόμουν κοντά στην σκηνή όταν δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα ηλικίας περίπου 17 με 18 ετών. Διακρίνοντας την πλατεία, αντιλήφθηκα ότι το ίδιο συμβαίνει σε πολλά άλλα κορίτσια. Τουλάχιστον 30 γυναίκες δέχθηκαν επίθεση εκείνη τη στιγμή»

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί σε μουσικό φεστιβάλ στη Σουηδία, όπου και εκεί οι σεξουαλικές επιθέσεις,των «προσφύγων» έγιναν στα φανερά. Στην περίπτωση εκείνη είχαν αναφερθεί τουλάχιστον 40 επιθέσεις.

Σημειώνεται ότι τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία περίπου 1000 μουσουλμάνοι άνδρες, οι περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες, επιδόθηκαν σε σεξουαλικές επιθέσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Η τοπική αστυνομία μίλησε για πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις.

http://www.pronews.gr/portal/20160727/d ... afganon-se

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοχρονια Γερμανίας 2016 - Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2000 - Κακοποιήσεις γυναικών ,η τακτική δεν αλλάζει.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Αύγ 2016, 11:07 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 04 Νοέμ 2014, 10:52
Δημοσ.: 762
Thanks:
Thanked:
time στο post


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 17 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Παραπλήσια θέματα
Πώς εννοεί ο Γ. Παπανδρέου τη Δημοκρατία και πώς αντιλαμβάνεται το Ελληνικό Σύνταγμα;
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 2
Η τακτική αντιμετώπιση των τουρκικών υπερπτήσεων
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0
Ολόκληρο όροφο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έχει ενοικιάσει το CNN προκειμένου να καλύψει επεισόδια στο Σύνταγμα!
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 12
Το πρότυπο ύπνου των γυναικών επηρεάζει τον κίνδυνο εγκεφαλικού...
Δ. Συζήτηση: Επιστήμες
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Αυτοκίνητο που αλλάζει χρώμα
Δ. Συζήτηση: Επιστήμες
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr