To "The Calling" είναι ένα πολύ ερασιτεχνικό βίντεο, η προσπάθεια συμπίεσης όλων των εθνικών προβληματων που απειλούν τον άνθρωπο σε μία ώρα απο το βίντεο με το συγκεκριμένο ύφος, δεν εξιγεί τίποτα. Το βίντεο δυστυχώς είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια αφύπνησης, διότι περνάει τόσο γρήγορα θέματα τόσο βαθειά και άγνωστα στο μέσο άνθρωπο, που ουσιαστικά κάθε μυαλό τα απορρίπτει . Πώς γίνεται σε ένα βίντεο να μιλάς για Illuminati, 9/11, Αλ Κάιντα, CIA, Codex Allimentarius, Federal Bank, N.W.O. και το βίντεο να είναι μόλις 1 ώρα ? Δυστηχώς το βίντεο αυτό είναι προφανές οτι έγινε απο ένα άτομο, ερασιτέχνη, που προσπάθησε να βγάλει ένα βίντεο σε προσπάθεια σωτηρίας για την ανθρωπότητα... Ultimate, μονο το άρθρο που παρέθεσες επάνω λέει 10 φορές περισσότερα πράγματα για τον Codex. Τέλος πάντων, αυτό που θα ήθελα ήταν αν κάποιος θα μπορούσε να μου δίξει ακριβώς τα άρθρα του Codex που μιλάνε γι αυτό το θέμα. Το μόνο που μπόρεσα να βρώ σε σχέση με τις βιταμίνες είναι το άρθρο που λέει:ultimate έγραψε:Δες το "κάλεσμα": http://www.filoumenos.com/index.php?opt ... &Itemid=69.... Εξηγεί κάποια πράγματα για το θέμα στο 6ο μέρος..
3.2.1 The minimum level of each vitamin and/or mineral contained in a vitamin and mineral
food supplement per daily portion of consumption as suggested by the manufacturer should
be 15% of the recommended daily intake as determined by FAO/WHO ( Aπόσπασμα του άρθρου Guidelines for Vitamin and Mineral Food Supplements από τον Codex Alimentarius)
Άλλο μέγιστο και άλλο ελάχιστο. Αν μπορεί κάποιος να μου παραθέσει μια πηγή που να έχει τα πραγματικά αποσπάσματα από τον Codex που να τα λένε αυτά έτσι ώστε να μπορώ να τα ελεγξώ και εγώ τότε ναι να διαμαρτυρυθώ . Άλλα όχι επειδή κάποιος δεν ξέρει αγγλικά να ξεσηκώνουμε τον κόσμο, γιατί και εγώ εκτέθηκα που μιλούσα για το συγκεκριμένο άρθρο…ultimate έγραψε:Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. δι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.