Banner

Η αναζήτηση βρήκε 5 εγγραφές

Re: Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και η πορεία του έως σήμερα

δεν υπάρχουν δανειστές. η παγκόσμια τράπεζα, το δντ, το παγκόσμιο εμπόρειο κλπ. , όλοι αυτοί οι οργανισμοί κόβουν το χρημα και το μοιράζουν στα κράτη, ,στα κόμματα και στους ιδιωτες σε όλο τον πλανήτη. έχουν αυτή την δυνατότητα επειδή τους ανήκουν όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα του πλανήτη.

Re: Μερική επιστράτευση στην Ρωσία

ο πούτιν σκοτώνει ρώσους. οι ουκρανοί ειναι ρωσοι. λίγοι ειναι που ανήκουν σε μειονότητες στην ουκρανία, όπως εβραιοι, πολωνοι, ουνιτες, προτεσταντες κλπ. η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της ουκρανίας ειναι ρωσοι ορθόδοξοι χριστιανοί, γι'αυτό τους σκοτώνουν ή τους διώχνουν από την ουκρανία.

Re: Ρώμη, Ρωμαίος, Ρωμηός (Ρωμιός) και Ρωμιοσύνη

Από τον πύργο της Βαβέλ ξέρουμε πως τα έθνη δημιουργήθηκαν με βάση τη γλωσσα. πες μου τί γλωσσα μιλας να σου πω σε ποιό έθνος ανήκεις. επίσης, και η θρησκεία παίζει ρόλο στο να ξεκαθαρίσουμε σε ποιό έθνος ανήκει κάποιος. όταν γεννιέται ένας άνθρωπος ο εγκέφαλος σχηματίζει μία περιοχή για την πρώτη γ...

Re: Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

για να στεριώσει το γιοφύρι της Άρτας, έπρεπε να θυσιαστει άνθρωπος. σήμερα, ένα μέρος αυτων που μας κυβερνουν ειναι σατανιστές, οπότε μπορουμε να ερμηνεύσουμε όσα έγιναν με αυτό το σκεπτικό.

Επιστροφή στην ειδική αναζήτηση

cron