Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Eνώ απαγορεύτηκαν οι λιτανείες για την Παναγία, 100αδες Πακιστανοί εόρτασαν την Εθνική τους Εορτή

Την ώρα που απαγορεύονται οι λιτανείες στην χάρη της Παναγιάς μας ανήμερα του 15 Αυγούστου για λόγους δημόσιας υγείας, την ώρα που ιερείς που κάνουν λιτανείες πληρώνουν πρόστιμα επειδή προέβησαν σε λιτανεία, ένεκα των έκτακτων μέτρων λόγω κοροναϊού, την ώρα που απαγορεύτηκε στους Έλληνες να εορτάσουν τα 200 χρόνια της Ανεξαρτησίας και όποιος πήγαινε να αφήσει στεφάνι στο Σύνταγμα τον έδιωχνας κακήν  κακώς, κάποιοι επέτρεψαν να εορτάσουν οι Πακιστανοί την Ημέρα Ανεξαρτησίας τους κατά 100αδες, ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις.

 

Τελικά τα μέτρα δεν ισχύουν για όλους;

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Πακιστανών:

”Σήμερα το βράδυ (14/08-21), στις επτά η ώρα στην Πλατεία Κοτζιά, ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Πακιστάν. Οι άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα, βγήκαν από τα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά μας και για να αποτίσουν φόρο τιμής στους μαρτυρικούς ήρωες του Πακιστάν και του Κασμίρ.”

Μάλιστα στη χθεσινή φιέστα για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, επίσημος καλεσμένος ήταν ο “Lord” Nazir Ahmed.  “Βρετανός” πολιτικός που έχει αποσυρθεί απο την Βουλή των Λόρδων, κατηγορείται για βιασμούς και αποβλήθηκε απο το Εργατικό Κόμμα
Δείτε όλο το βίντεο εδώ

Related Posts
1 Comments