Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΕΙΓΟΝ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. 09/02/2011. ΞΕΚΊΝΗΣΕ…Η Τεχνητή Κρίση Στο Αιγαίο.


By Amynias.blogspot.com
Σε Έκτακτη ανακοίνωση του το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο γνωστοποιεί προς τον Τουρκικό λαό οτι: “Τρία τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, που εκτελούσαν εκπαιδευτικές πτήσεις στον εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά”. Οι δηλώσεις αυτές μάλιστα έγιναν λίγες ώρες μετά την παραβίαση του θαλάσσιου χώρου στην περιοχή της Μυκονου απο την τουρκική κορβέτα TCG BODRUM (F501) A-69 α. Εδώ και ημέρες σας είχαμε γνωστοποιήσει σε αρκετά άρθρα μας και ρισκάροντας να χαρακτηριστούμε γραφικοί οτι δεν είναι τυχαία γεγονότα οι κατά συρροή παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου Ελλαδικού χώρου από την Γείτονα χώρα.βλεπε ( Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις Παπούλια, δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις Καρατζαφέρη της 08ης/2/2011 (βυθίσατε …), δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις Χριστόφια, δεν ήταν τυχαίος ο Έκτακτος συντονισμός του ΓΕΣ σε βραχονησίδες και Εβρο. Δεν ήταν τυχαίες οι χθεσινές δηλώσεις του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου “ΕΞ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 09/02/2011. Δήλωση Βόμβα της Ηγεσίας του Τουρκικού Στρατού. Επίδειξη ισχύος και αμφισβήτηση της Πολιτικής Ηγεσίας.”

Είχαμε μάλιστα εκτιμήσει οτι το χρονικό διάστημα έναρξης των Γεγονότων θα ήταν μεταξύ 10 & 15 Φεβρουαρίου 2011. Είχαμε μάλιστα θεωρήσει Ύποπτες τις Ασκήσεις στο Καστελόριζο μεταξύ 7&11 Φεβρουαρίου 2011.βλέπε (Ύποπτη Aεροναυτική Aσκηση (7-11/2/2011) των Tουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων «ACIK DENIZ» στο Καστελόριζο. Σε επιφυλακή το Αμερικανικό Ναυτικό).
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την Αρχή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα …

τουρκικά F-16 “εκτελούσαν εκπαιδευτικές πτήσεις” και αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά Μ-2000 και F-4 τρεις φορές δυτικά, βορειοδυτικά και νοτιοδυτικά της Λέσβου.
Τα ελληνικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από τα αεροδρόμια της Τανάγρας, της Ανδραβίδας και της Σκύρου, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το τουρκικό Επιτελείο.

Είναι δεδομένο πλέον οτι το Τουρκικό Γενικό επιτελείο εφαρμόζοντας την Τεχνική της προπαγάνδας στον Τουρκικό Λαό συσπειρώνει Εθνικιστές και μή και τεκμηριώνει τις μελλοντικές του Ενέργειες.


Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τις επόμενες ενέργειες της γείτονος. Με ψυχραιμία αξιοπρέπεια, σύνεση αλλά προπάντων προνοητικότητα και όχι πανικό.
By Amynias.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.