Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Έγινε και αυτό! Ποδοσφαιρική ομάδα του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής!

 

Η ομάδα του τουρκικού προξενείου!
 
Σε αυτόν τον τόπο της φαιδρής πορτοκαλέας το είδαμε κι αυτό! Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής δημιούργησε δική του ποδοσφαιρική ομάδα από υπαλλήλους του αλλά και από τον ίδιο τον Τούρκο πρόξενο και από πέρυσι δίνουν αγώνες με ομάδες τουρκόφωνων και πομακόφωνων χωριών.
Όπως μας πληροφορεί η Μπιρλίκ, στις 15 Νοεμβρίου αγωνίστηκαν με την ποδοσφαιρική ομάδα του Εχίνου, την οποία και νίκησαν με 2-0.
Μετά τον αγώνα όλοι μαζί πήγαν σε καφενείο του Εχίνου και παρακολούθησαν από την τουρκική τηλεόραση τον αγώνα Τουρκίας-Κροατίας για την πρόκριση στο Euro 2012, με τη συνοδεία του τουρκόφρονος δημάρχου Μύκης. κ. Τσουκάλ Μουσταφά. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου δυστυχώς η Μητέρα Πατρίδα των γενίτσαρων της Θράκης, υπέστη ταπεινωτική ήττα με 3-0. Μάλλον ο Εχίνος είναι γκαντέμικος για τους Τούρκους…
Όσον για την ομάδα του προξενείου, πρέπει κατά την άποψή μας να αγωνίζεται στα επίσημα τοπικά πρωταθλήματα και ως εκ τούτου να τύχει και …επιχορήγησης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία! Ή αλλιώς, βρήκαν χωριό χωρίς σκυλί και αλωνίζουν…Άφεριμ!
 
 
Πηγή
zagalisa.gr

vpnews.gr

Related Posts
0 Comments

No Comment.