Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ποια κρίση ?Λύσεις υπάρχουν

Είχα την ατυχία στη ζωή μου να σπουδάσω οικονομικά και λέω ατυχία γιατί λόγω γνώσεων και εμπειρίας μπορώ να δω την ανικανότητα έως και προδοσία των Ελληνικών κυβερνήσεων στη διαχείρηση του δημόσιου χρήματος.

Πώς φτάσαμε κύριοι να χρωστάμε 300 δις; Γιατί όλος αυτός ο όγκος του χρήματος δεν δημιούργησε ούτε μια παραγωγική μονάδα στη χώρα μας; Γιατί ξεπουλήσατε την Αττική οδό, το μετρό, τα διόδια, το αεροδρόμιο, τον ΟΤΕ και ότι άλλο κερδοφόρο είχε η πατρίδα μας; Γιατί έρχεστε τώρα οι ίδιοι που κάνατε όλα αυτά να παραστήσετε τους σωτήρες με σχέδιο να παραστήσετε τους σωτήρες με σχέδιο να μας εξοντώσετε οικονομικά και να μας παραδώσετε βορά στις ληστρικές απαιτήσεις των εταίρων μας;

Παίρνετε επαχθή μέτρα για τον Ελληνικό λαό. Πέστε μας με ποιο χρονοδιάγραμμα με αυτά τα μέτρα θα βγούμε από την κρίση; Σε πέντε, σε δέκα, σε είκοσι χρόνια, γιατί δε το λέτε;

Παίρνετε μέτρα όχι για να εξυγιάνετε αλλά για να συνεχίσουν οι φίλοι σας να σας δανείζουν και να μην χάσετε τις καρέκλες τις εξουσίας.

Λύσεις πραγματικής εξυγίανσης σας είναι άγνωστες. Επιγραμματικά ορισμένα κεντρικά μέτρα είναι:

– Έξοδος από την ΟΝΕ

– Επιστροφή στη δραχμή

– Υποτίμηση του νομίσματος για την ανταγωνιστικότητα των εξαγωγών

– Μείωση των εισαγωγών στις απολύτως απαραίτητες (αυτό σημαίνει έξοδος από την ΕΕ)

– Κίνητρα για επιστροφή των Ελλήνων εφοπλιστών στην Ελληνική σημαία

Στόχος αυτών των μέτρων θα είναι:

– Δημιουργία βαριάς βιομηχανίας

– Πτώση του κόστους ζωής

Ποια κρίση; Λύσεις υπάρχουν αλλά εσείς κύριοι φροντίζετε να προστατεύετε τα συμφεροντά τους χρεώνοντας το φτωχό πλέον Έλληνα με νέα δάνεια και νέους φόρους αφαιρώντας του κάθε δικαίωμα στην ελπίδα. Συγχαρητήρια. Προσέξτε όμως γιατί η ιστορία διδάσκει ότι ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει πολύ το ζυγό και επανασταστεί!

Ηλεκτρονική διεύθυνση άρθρου:

http://www.efylakas.com/archives/5653

Related Posts
0 Comments

No Comment.