Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΘΕΛΕΤΕ ΧΑΛΚΗ ΔΩΣΤΕ ΘΡΑΚΗ !

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η θεολογική σχολή της Χάλκης είναι ένας από τους φάρους της ελληνοχριστιανοσύνης και όχι μόνο. Aς μας επιτραπεί όμως η ερώτηση, μπορείτε να σκεφτείτε, ποιος θα την διευθύνει και από ποιον θα ξεκινούν οι εντολές της σωστής λειτουργία της ; Πιστεύει ο αναγνώστης και ο κάθε πιστός ότι η Τουρκική πλευρά και οι διπλωμάτες θα το παραδώσουν στα χέρια της Ορθοδοξίας με την ποιο αγαθή πλευρά του ζητήματος ;
Μετά από τις φιλοτουρκικές τάσεις του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου, τις οικουμενιστικές και αιρεσιαρχικές του διαθέσεις με τους παπικούς την υποταγή και αναγνώριση του στις εβραϊκές συναγωγές , να μας επιτρέψετε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι η θεολογική σχολή θα γίνει μετόχι και προπύργιο όλων των παραπάνω ! θα γίνει η καλύτερη σχολή απόφοιτων πλάνων της Νέας Εποχής και καταρρακώσεως της ορθόδοξης παράδοσης μας !
Στα Νεα της Μεγάλης Δευτέρας (13/4/09) ο Άρχων Ομπάμα

κατά την ολιγόλεπτη συνάντηση με τον οικουμενικό πατριάρχη έκανε γνωστό ότι η θεολογική σχολή θα λειτουργήσει με αντάλλαγμα την ενίσχυση( δεν γνωρίζουμε τα όρια της ενίσχυσης) της μειονότητας της Θράκης . θέλετε Χάλκη ,δώστε Θράκη ! Αυτό που φοβάται αυτονόητα κάθε ελληνορθόδοξος είναι ότι η σχολή με τους κατάλληλους ‘πρυτάνεις’ δε θα υπηρέτη Ελληνικά εθνικά συμφέροντα αλλά ούτε θα μεταφέρει το φως της ορθοδοξίας, αντίθετα θα γίνει άντρο Τούρκων πρακτόρων που θα κατευθύνει τα συμφέροντα τους.
Ξεχνάμε γρήγορα φίλοι μου και εννοώ την Σερβία, οπου και εκεί ζούσαν μέχρι ενός σημείου ειρηνικά ορθόδοξοι και μουσουλμάνοι ωσότου είδαμε τα σημερινά αποτελέσματα.
Το αλωμένο φανάρι από τις σιωνιστικές σκοτεινές και τουρκικές δυνάμεις θα μετατρέψει την Σχολή σε ‘παραγωγικό εργοστάσιο’ οικομενιστών αποφοίτων, ενώ τα οφέλη της τουρκικής πλευράς στην Θράκη θα είναι τεράστια και μέχρι στιγμής αγνώστων προθέσεων ……….

Γράμμα από φίλο αναγνώστη
Κάτοικος Θεσσαλονίκης
Ανδριανόπουλος Χαράλαμπος
Αξιωματικός λιμενικού

Πηγή

Related Posts
0 Comments

No Comment.