Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η μεγάλη απάτη με το κοράνι

Το υποτιθέμενο κοράνι ήταν ένα απλό ευχολόγιο του οποίου σκίστηκε το περιτύλιγμα και μόνο για να ελεγχθεί αν έκρυβε ναρκωτικά

Κανένα ΜΜΕ δεν έδωσε ούτε την είδηση… ούτε καν ένα λεπτό να αποκατασταθεί η αλήθεια δεν αφιερώθηκε, ούτε μία γραμμή στην τελευταία σελίδα καμιάς εφημερίδας δεν γράφτηκε, παρ ‘ ότι είχαν αφιερώσει ώρες τηλεοπτικών παραθύρων, συζητήσεις επί συζητήσεων και ατέλειωτα πρωτοσέλιδα βασισμένα σε ΕΝΑ ΨΕΜΑ.

 

Γιατί κανείς από τους γεμάτους “ζήλο” και γεμάτες τσέπες δημοσιογραφίσκους δεν βγαίνει να αποκαταστήσει την αλήθεια τώρα;

 

Δεν συμφέρει να δείξουν στον Έλληνα πολίτη πόσο παραμύθι του πουλούσαν τόσο καιρό;

 

Ποιος τους πληρώνει για να σιωπούν οι “αντικειμενικοί” δημοσιογράφοι;

 

Από τις ελάχιστες εξαιρέσεις, η εφημερίδα Esspresso που σε δημοσίευμά της αναφέρει:

 

«Ευχολόγιο ήταν τελικά το «κοράνι», για το σκίσιμο του οποίου από αστυνομικό λίγο έλειψε να καεί η Αθήνα στα τέλη Μαΐου, όταν ύστερα από συλλαλητήριο οργισμένοι μουσουλμάνοι επιδόθηκαν σε καταστροφές αυτοκινήτων και καταστημάτων γύρω από την πλατεία Βικτωρίας.

 

Η διαπίστωση έγινε από αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία απευθύνθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ταξίαρχος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που ανέλαβε να διεξάγει την Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διέταξε ο Αττικάρχης, υποστράτηγος Γιάννης Ραχωβίτσας, μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού.

 

Σύμφωνα λοιπόν με την γνωμάτευση αυτή, οι ειδικοί του υπουργείου που εξέτασαν τα σχισμένα έγγραφα που είχε παραδώσει ο ίδιος ο καταγγέλλων το περιστατικό Ιρακινός, αποφαίνονται ότι πρόκειται για ευχολόγιο, σημειώσεις δηλαδή με προσευχές και όχι για κείμενα από το κοράνι. Επισημαίνεται δε στη γνωμάτευση ότι ακόμα και εάν είναι ευχολόγιο, σύμφωνα με τη μουσουλμανική θρησκεία απαγορεύεται να το φέρουν οι πιστοί πάνω τους και ιδίως με τον τρόπο που το είχε ο καταγγέλλων (διπλωμένο και τυλιγμένο σε χαρτοπετσέτες), ενώ τονίζεται επίσης ότι απαγορεύεται να διαβάζεται εάν ο αναγνώστης δεν είναι τουλάχιστον ξυπόλητος.»

 

Όπως λέει ο Όργουελ “κανείς δεν θα θυμάται πως άρχισε”

 

οπότε δεν έχει σημασία τι ήταν γιατί τα συμφέροντα που θα προκαλούν ταραχές θα έχουν άλλους στόχους τους οποίους υλοποιούν και με ισλαμιστές στους δρόμους και με κεφάλαια από πετροδόλλαρα που επενδύονται σε ομάδες-εταιρείες κτλ

 

Κι όπως έλεγε κι ο Γκέμπελς στην ναζιστική προπαγάνδα

 

“Πες πες κάτι θα μείνει”

 

Tο επίμαχο χαρτί που υποτίθεται ότι ήταν το Κοράνι και έγινε όλος αυτό ο σάλος, μπορεί να ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο πάντως όχι το Κοράνι.

 

Και εξήγησε ο Αλή Καρδούχος (τον οποίο έχει επανειλημμένως φιλοξενήσει στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:

 

1. Το Κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο.

 

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο.

 

3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες.

 

4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής.

 

5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι… ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.

 

6. Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ Κοράνι, πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ!! και μετά να το αγγίξουν.

 

7. Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.

 

Άρα το επίμαχο έγγραφο που “κακοποιήθηκε” ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός από το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ.

 Πηγές : ΥΓΡΟ ΠΥΡ            HELLENIC REVENGE

Related Posts
0 Comments

No Comment.