Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Κάτω τα χέρια από την ιθαγένεια! – Ποιός ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝ?!

Αναδημοσίευση από “Τοξότης”
Αυτό που συμβαίνει στη χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν νομίζω να ξανάγινε σε καμία άλλη χώρα τόσο ξεδιάντροπα…
Μια ανθελληνική κυβέρνηση -συνέχεια των ανθελληνικών κυβερνήσεων που μας επιβλήθηκαν μετά τον αγώνα του 1821 και μετά τον απελευθερωτικό αγώνα του 1940, όπως και με τις ξενόφερτες “βασιλείες” στο ενδιάμεσο- έχει αλώσει κυριολεκτικά το κομμάτι πατρίδας που απέμεινε για το άλλοτε φωτεινό πνεύμα των προγόνων μας.
Περπατάμε πάνω στα συντρίμμια της Ελλάδας από τότε που έπεσε η Ελλάδα θύμα των ρωμαϊκών αυτοκρατοριών και συνεχίζουμε να γευόμαστε τις ανθελληνικές πρακτικές τους δίχως να θυμόμαστε τους αγώνες που έδωσαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ οι πρόγονοι μας… Περπατάμε πάνω στα συντρίμμια του ΕΙΝΑΙ μας και “βολευόμαστε” με ξενόφερτες ιδέες και “πραγματάκια” την ώρα που για τα “πραγματάκια” αυτά πληρώνουμε με την ίδια την ύπαρξη μας ως ΕΘΝΟΣ! Πόσο ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε πλέον όταν δεν ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ αλλά ζητιανεύουμε το “δίκιο” μας? Ποιόν περιμένουμε να μας “χαρίσει” το δίκιο μας?…

Γιατί “βολευόμαστε” με διαδικτυακά ψηφίσματα και “δημοψηφίσματα” όταν ΟΛΟΙ γνωρίζουμε πως ολόκληρο το “κρατικό οικοδόμημα” πληρεί υπό ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κατοχή?
Η χώρα χρειάζεται και πάλι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ και ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα πάρει τα “ψευτοσκήπτρα” από τα χέρια των ανθελλήνων προδοτών και όχι “δημοψηφιστικά χαϊδέματα”.
Αν θέλουμε “δημοψήφισμα” τότε ΕΝΑ είναι αυτό που μας χρειάζεται: Ενιαίο -ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο που θα αναδείξει ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΥΣ για να βάλουν τη χώρα σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ λαμπερά μονοπάτια και αυτό φυσικά ΔΕΝ θα μας το “επιτρέψουν” αυτοί που έχουν το χέρι μέσα στο μέλι και ξεπουλούν τα εδάφη μας! Αυτο-οργάνωση από τη βάση χρειαζόμαστε και ΕΝΙΑΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ πέρα από μικρο-συμφέροντα… Είστε έτοιμοι να παλέψετε για την ΠΑΤΡΙΔΑ ή δεν θέλετε να αφήσετε τα λίγα ψίχουλα που σας “χάρισαν” να τρώτε για να πουλήσετε την ίδια σας τη συνείδηση?!
Διαβάστε παρακαλώ και το παρακάτω κείμενο που -για όσους ακόμη δεν το κατάλαβαν- φανερώνει το παρόν ξεπούλημα του “ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝ”!:
Του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου
“Λίγοι πρόσεξαν ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν χορηγεί απλά υπηκοότητες στους μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας. «Απονέμει» ιθαγένειες.
Δηλαδή, δεν τους χαρίζει μόνο την παραμονή, την ισοπολιτεία και την εκμετάλλευση των όποιων υποδομών του κράτους (υγεία, εκπαίδευση, μεταφορές, μεταξύ πολλών άλλων), που οι πρόγονοί μας δημιούργησαν με πολύ κόπο. Τους «χαρίζει» επίσης την σχέση μας με τη Γη μας και την ιστορία μας, διακόπτοντας τη συνέχεια, τη φυλετική συνέχεια, που νοηματοδοτεί τον όρο «Έλληνας».
Ο όρος ιθαγενής, έχει συγκεκριμένη έννοια. Σημαίνει ο αυτόχθων, σε αντίθεση με τον επήλυδα, «τον ερχόμενο εις τίνα τόπον» (όπως γράφει τουλάχιστον το λεξικό του Ι. Σταματάκου). Δηλαδή, τον μετανάστη. Μπήκαμε όμως στην εποχή του μηδενισμού, όπου ακόμα και οι λέξεις χάνουν την αξία τους και γίνονται χρηστικά εργαλεία.
Και αυτό γιατί η πρόθεση και πράξη του ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση και της Νέας Τάξης γενικότερα, είναι να χάσουν τα νοήματά τους όροι που «δεσμεύουν» ανθρώπους, λαούς και έθνη σε πλαίσια γενικότερα αποδεκτών αρχών. Όροι μεστοί εννοιών, που λειτουργούν ως φυσικά φράγματα σε υπερεθνικές μεθοδεύσεις και «μηχανικές».
Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, αναδεικνύουν και την πρόθεσή της: εθνοκτονία. Θέλουν να «καταργήσουν» την εθνική σημειολογία: το μύθο και την ιστορία (βλέπε Δραγώνα και Ρεπούση), τις αρχές και τις αξίες μας, τους συνεκτικούς δεσμούς των Ελλήνων.
Αδυνατούν να καταλάβουν οι κάθε απόχρωσης διεθνιστές, καθ’ ότι απλοί μισθοφόροι υπερεθνικών καπιταλιστικών συμφερόντων, ότι ιθαγένεια σημαίνει φυλή, σημαίνει ένα σύνολο πολύ συγκεκριμένων γενετικών, πολιτισμικών, ιστορικών και θρησκευτικών χαρακτηριστικών, σημαίνει συναίνεση σε μια διαδρομή και μια πορεία, σημαίνει ιστορία, σημαίνει συναίσθηση καθήκοντος, προσφοράς και θυσίας, σημαίνει περηφάνια. Η τελευταία είναι πολύ σημαντική και ζωογόνος, καθώς δίνει φτερά στον άνθρωπο, καθιστώντας τον φορέα του παρελθόντος και του δίνει ελπίδα για το μέλλον.
Η ιθαγένεια λοιπόν, με άλλα λόγια η καταγωγή, δεν είναι κάτι που «απονέμεται». Μεταβιβάζεται μέσα από μια μακρά διαδικασία, με τη γέννηση ενός ανθρώπου σε ένα σύνολο, το μεγάλωμά του μέσα σε αυτό, τη ζύμωση με τις αρχές και τις αξίες του. Το ίδιο ισχύει και για την πατρίδα. Η αγάπη για εκείνη, δε μεταβιβάζεται. Αγγίζει το γενετικό μας κώδικα. Ένα κώδικα εθνικό, ιστορικό, αξιακό, ηθικό, θρησκευτικό, που εμπεριέχει όλα αυτά που αγαπάμε, που θα μας οδηγήσουν αύριο να δώσουμε ακόμα και τη ζωή μας για την υπεράσπιση της πατρίδας. Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι ένας αφρικανός ή ένας ασιάτης, θα θυσίαζαν τη ζωή τους για την Ελλάδα;
Αυτό που πάει να κάνει το προτεινόμενο νομοσχέδιο, είναι εθνικό έγκλημα. Χειρότερο έγκλημα όμως θα ήταν όσοι αυτοαποκαλούνται πατριώτες, να τους παρακολουθήσουμε άπραγοι. Το διακύβευμα είναι τεράστιο: όλη μας η ζωή. Ας βροντοφωνάξουμε ότι δεν τη χαρίζουμε σε κανένα, ας ματαιώσουμε τα σχέδιά τους. ΤΩΡΑ. “
Related Posts
0 Comments

No Comment.