Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

  — Μια έκθεση, που διέρρευσε από το Al Aqsa Foundation, αποκάλυψε ότι οι ισραηλινές αρχές έχουν πράγματι ένα σχέδιο, για να διαιρέσουν τις ενιαίες εγκαταστάσεις του τζαμιού Al Aqsa, στην al Quds, τον Αραβικό τομέα της Ιερουσαλήμ.

  — Η έκθεση έδειξε, ότι ο Ισραηλινός Αναπληρωτής Υπουργός Θρησκευμάτων, σχεδιάζει να κατασκευάσει μια νέα Συναγωγή στην ανατολική πτέρυγα των ενιαίων εγκαταστάσεων του Al Aqsa Mosque (του απώτερου τζαμιού).
   — Σύμφωνα με το σχέδιο των Εβραίων, οι ενιαίες εγκαταστάσεις του Τζαμιού θα διαιρεθούν, για να λάβουν το ένα πέμπτο οι Εβραίοι, για να μπορούν να εκτελούν τις θρησκευτικές τελετές τους και εκεί.
— Ανώτατοι αξιωματούχοι της Χαμάς έχουν μιλήσει εναντίον αυτής της κίνησης και έχουν απευθύνει έκκληση στο εξωτερικό, για να γίνει μια συντονισμένη, μεγάλης κλίμακας παρέμβαση από τα Αραβικά κράτη. Ο επικεφαλής της Χαμάς Khaled Mashaal είπε, ότι η παλιά πόλη είναι μέρος της Ανατολικής Ιερουσαλήμ και παραμένει υπό την παράνομη κατοχή του Ισραήλ και ότι οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν την αναταραχή στον αραβικό κόσμο για να προωθήσουν τα σχέδιά τους, προς διάσπαση των ενιαίων εγκαταστάσεων του Τζαμιού Al Aqsa.

Τέμενος Al Aqsa στην Ιερουσαλήμ


— Παλαιστίνιοι πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένου του Khaled Mashaal της Χαμάς, έχουν καταγγείλει τα νέα σχέδια, δηλώνοντας ότι αυτό είναι μέρος των επιθετικών κινήσεων του Τελ Αβίβ, που επιβεβαιώνουν τα σχέδιά τους, σχετικά με το ισλαμικό ιερό, και κάνουν τα πρώτα τους βήματα,για την κατεδάφιση του τζαμιού al Aqsa και για την διαγραφή της Μουσουλμανικής ιστορίας στην περιοχή.
— Ο ισραηλινός Τύπος ανταποκρίθηκε στην έκθεση, και με δημοσιεύσεις αναδεικνύουν τα νέα σχέδια του Τελ Αβίβ για τη συναγωγή στη θέση του Al Aqsa και σημειώνουν, ότι για τον σκοπό αυτόν, πρέπει να κλειθεί να πάρει ουσιαστικά θέση, το…. Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ: http://www.presstv.ir/detail/2013/10/20/330392/israel-to-build-synagogue-in-alaqsa/

 

=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
— Εδώ αξίζει να σημειώσω, ότι στο παρελθόν Εβραίοι ΝΕΟΝΑΖΙ, έχουν αποπειραθεί να κάψουν (1969) και να  ανατινάξουν (1980) ολόκληρο το συγκρότημα του Τζαμιού
Al Aqsa, με τον άθλιο ισχυρισμό, ότι εκεί πρέπει να ανεγερθεί, ο τρίτος ναός (του Σολομώντος!!!!!!). Η ιστορική αλήθεια είναι, ότι το 1099 οι Ναΐτες ιππότες, ονόμασαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ για πρώτη φορά τον χώρο ως ναό του Σολομώντα, για να δικαιολογήσουν την εκδίωξη των Αράβων. Επίσης το 1988, κατά τη διάρκεια της πρώτης Ιντιφάντα (εξέγερσης των Παλλαιστινίων) ο νεοναζιστικός Ισραηλινός στρατός, έβαλε με βαρέα πυροβόλα όπλα εναντίον του τζαμιού Al Aqsa, ισχυριζόμενος ΨΕΥΔΩΣ ότι εκεί κρύβονταν…. τρομοκράτες!!!!
Το τέμενος Al Aqsa, είναι ο τρίτος ιεραρχικά ιερός τόπος των Μουσουλμάνων.

 

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Σχόλια   

 
0 #1 ο Γ΄ ΝαόςΜανιάτη Βηρσαβεέ 21-02-2014 11:08
Πράγματι οι Εβραίοι έχουν μαζέψει τα υλικά και είναι έτοιμοι να κατασκευάσουν τον Γ΄ Ναό, στον οποίο επιφανειακά θα προσκυνούν το Θεό, ενώ στη πραγματικότητα θα προσκυνήσουν και θα λατρέψουν τον αντίχριστο, διότι οι Εβραίοι, εφόσον εγκατέλειψαν τον αληθινό Θεό και αγνόησαν τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, τους οποίους όλους εφόνευσαν, πορεύονται την οδό της απωλείας και μαζί τους όλοι όσοι τους ακολουθούν. Το μεγάλο πρόβλημα για το Ισραήλ είναι ότι εγκατέλειψε τον αληθινό Θεό και ακολούθησε το διάβολο και στη συνέχεια επιδιώκοντας την παγκόσμια κυριαρχία θέλει να τον επιβάλλει σε όλο το κόσμο. Όσο για το Ναό του Σολομώντος, δεν πιστεύω ότι οι Εβραίοι θέλουν ένα μόνο κομμάτι από το υπόλοιπο του τεμένους ΑΛΑΚΣΑ,πιστεύω ότι θέλουν όλο το τέμενος. Στόχος τους είναι η πλήρη κατεδάφιση του τεμένους και η ανοικοδόμηση στη θέση του του Γ΄ Ναού, που θα δεσπόζει στην Ιερουσαλήμ και θα είναι καλύτερος από τους δυο προηγούμενους. Εάν ήταν να τον κατασκευάσουν σε ένα μόνο τμήμα του τεμένους, θα τον είχαν φτιάξει και αλλού. αλλά οι Σιωνιστές είναι μαξιμαλιστές και τα θέλουν όλα, επειδή θέλουν την παγκόσμια κυριαρχία. Εξάλλου ήδη βρισκόμαστε στην αρχή του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου και όλοι ενεργούν με τέτοιο τρόπο. Εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί είμαστε αντίθετοι στη κατασκευή του Γ΄ Ναού, διότι είμαστε αντίθετοι στα σχέδια του αντίχριστου για παγκόσμια κυριαρχία και τα σχέδιά του περνάνε μέσα από την κατασκευή του Γ΄ Ναού, όπως είμαστε αντίθετοι και στον αριθμό ΧΞΣΤ και ο έχων νουν ψηφισάτω.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα