Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Όλο  το προηγούμενο διάστημα γράφουμε στο Pentapostagma.gr, κατά αποκλειστικότητα, ολόκληρη σειρά άρθρων μας, για την κινητοποίηση των αλβανών σε Κόσσοβο, Σερβία, καθώς και την επικειμένη, λόγω εξελίξεων πιθανή εξέγερση τους στην ΠΓΔΜ. Τα Σκόπια από το 2001 έχασαν την δυνατότητα να ελέγχουν «πραγματικά», τα τεκταινόμενα στο δυτικό κομμάτι της χώρας.

Στα μέρη αυτά στην κυριολεξία δεν υφίστανται σύνορα με το Κόσσοβο, οι αλβανοί αλωνίζουν, μαζί με την μαφία , τα ναρκωτικά , το εμπόριο λευκής σαρκός, και την διακίνηση οπλισμού.

Σήμερα 06 Νοεμβρίου 2014, σύμφωνα με τον υφυπουργό  εσωτερικών Zemri Qamili «στην περιοχή του Τετόβου έκαναν την εμφάνιση τους πολλά  άτομα ντυμένα με μαύρες στολές, οπλισμένα, τα οποία  περιπολούσαν στην περιοχή ». Την είδηση αυτή αναφέρει η online  έκδοση του  σκοπιανού news edition Jurnal.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, άτομα ντυμένα με μαύρες στολές, χωρίς διακριτικά, σταματούσαν και έλεγχαν τους ανθρώπους που μετακινούνταν από και προς το Τέτοβο.

«Την Κυριακή υπήρξε καταγεγραμμένη   περίπτωση με άτομα με  μαύρες στολές, οι οποίοι απειλούσαν τους εργαζόμενους στην  τοπική εταιρία ύδρευσης στο Τέτοβο. Δεν παρουσιάστηκαν  ως εκπρόσωποι καμίας στρατιωτικής μονάδας ή κάποιου φυλακίου» ανέφερε ο Qamili

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το  σκοπιανό υπουργείο εσωτερικών λαμβάνει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με το νόμο.

Πριν από λίγες ημέρες μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων  δημοσίευσαν μια δήλωση των αποκαλούμενων αλβανών «Φρουρών της Δημοκρατίας της Ιλλιρίδας», η οποία αναφέρει  ότι τα μέλη της  νεοσύστατης υπηρεσίας,  θα πραγματοποιούν περιπολίες  σε περιοχές με αλβανόφωνο πληθυσμό για το έλεγχο ασφαλείας, καταλήγει το δημοσίευμα του βουλγαρικού FOCUS.

Τονίζουμε εδώ και μεγάλο διάστημα στο Pentapostagma.gr, ότι  το σχέδιο για την υλοποίηση της «Μεγάλης Αλβανίας» θα ξεκινήσει πιθανόν από την ΠΓΔΜ.

Το δυτικό κομμάτι των Σκοπίων διαθέτει αμιγείς συμπαγείς αλβανικούς πληθυσμούς, είναι οργανωμένο καλύτερα, και από αυτήν την περιοχή αναμένονται «εξελίξεις» το αμέσως επόμενο διάστημα. Έως το 2010 ο σκοπιανός στρατός ανακάλυπτε κρύπτες με οπλισμό σε συγκεκριμένα σημεία, στα οποία σε περίπτωση κρίσης θα μεταβούν οι αλβανοί για να ντυθούν με στολές και να λάβουν τα όπλα. Οι εξελίξεις αυτές θα επηρεάσουν όπως είναι κατανοητό και τα βόρεια σύνορα της χώρας μας. Ο κίνδυνος  για την χώρα μας,  από μια τέτοια πιθανή εξέγερση στα Σκόπια, έγκειται σε μια ανάλογη «κινητοποίηση» στην περιοχή των ελληνοαλβανικών συνόρων και πέριξ αυτών από ομάδες τρομοκρατών.

Για αυτό και αναγκαίει πιο πολύ παρά ποτέ η ενεργοποίηση των ελληνικών φυλακίων και παραμεθόριων  μονάδων, στις περιοχές αυτές.     

Αναμένονται πολύ γρήγορα εξελίξεις στο θέμα αυτό…..    

pentapostagma.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα