Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Οι παγκοσμιοκράτες του ΝΑΤΟ θέλουν να καταλύσουν κάθε μοντέλο δυαρχίας και να γίνουν οι απόλυτοι μονοκράτορες σε Δύση και Ανατολή ενόψει και της Συνόδου Κορυφής των αρχηγών κρατών στις 4 και 5 Σεπτέμβρη στο Newport της Ουαλίας.Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει η γενικευμένη κινητοποίηση, κινητικότητα τους.Στην Πολωνία ενεργοποιούνται αμερικανοί αλεξιπτωτιστές, πολωνοί και εσθονοί που έφθασαν με C-130J στη γερμανική βάση του Ramstein.Σε Ουγγαρία,Ρουμανία,Βουλγαρία και Λιθουανία πραγματοποιούνται διάφορες στρατιωτικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ με αεροπλάνα ραντάρ AWACs, καταδιωκτικά F-16 και πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα.Στη Γεωργία μετέβη αντιπροσωπεία του ΝΑΤΟ για να επισπεύσει την είσοδο της χώρας στην Ατλαντική Συμμαχία.Ορδές που επέστρεψαν από το Αφγανιστάν επανεκπαιδεύθηκαν από αμερικανούς εκπαιδευτές για να επειχειρήσουν στον Καύκασο. Σε Azerbaïdjan, Tadjikistan και Aρμενία εκπαιδεύθηκαν επίλεκτες δυνάμεις για να επέμβουν υπό την καθοδήγηση του ΝΑΤΟ το οποίο φιλοξενεί ήδη τα κεντρικά γραφεία αυτών των χωρών.

Στο Αφγανιστάν το ΝΑΤΟ είναι σε μια φάση επαναφοράς σε πόλεμο μετατρέποντάς τον σε ένα σερί από συγκεκαλυμμένες επεμβάσεις. Η Ατλαντική Συμμαχία αφού εξαπλώθηκε σε Ανατολική Ευρώπη (ως και στο εσωτερικό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης) και στην Κεντρική Ασία προσανατολίζεται τώρα και σε άλλες περιοχές. Στη Μέση Ανατολή το ΝΑΤΟ χωρίς να φαίνεται επίσημα οδηγεί δια μέσου δυνάμεων δυείσδυσης μια συγκεκαλυμμένη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Συρίας και προετοιμάζεται και για άλλες επεμβάσεις όπως φανερώνει η εντολή μετακίνησης στη Σμύρνη της Τουρκίας από Landcom όλων των χερσαίων δυνάμεων της Συμμαχίας.

Στην Αφρική έχοντας διαλύσει την Λιβύη με τον πόλεμο του 2011 το ΝΑΤΟ προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας τον Μάιο με την Addis Abeba που ενισχύει την στρατιωτική βοήθεια στην Αφρικανική Ένωση κυρίως υπό τη μορφή της εκπαίδευσης των ταξιαρχιών African Standby Force στις οποίες πρόσφερε ήδη σχεδιασμό αεροναυτική. Ένα άλλο επιχειρησιακό της εργαλείο είναι η « αντιπειρατική » επέμβαση Ocean Shield στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και του Κόλπου του Aden που είναι στρατηγικά σημεία.Στην επιχείρηση που καθοδηγείται από τη Στρατιωτική Διοίκηση Africa των ΗΠΑ συμμετέχουν ιταλικά πολεμικά πλοία επιφορτισμένα και με την αποστολή να εγκαταστήσουν σχέσεις με τις στρατιωτικές δυνάμεις της περιοχής.

Στη Λατινική Αμερική το ΝΑΤΟ σύναψε το 2015 μια συμφωνία Ασφάλειας με την Κολομβία η οποία ήδη δεσμεύθηκε σε στρατιωτικά προγράμματα της Συμμαχίας και που γρήγορα δύναται να γίνει κανονικός εταίρος.Σε αυτό το πλαίσιο η Νότια Διοίκηση των ΗΠΑ επιτελεί ταυτόχρονα στην Κολομβία άσκηση με ειδικές δυνάμεις βορειονοτιοαμερικανικές και με τη συμμετοχή 700 κομάντο. Στον Ειρηνικό πραγματοποιείται η πιο μεγάλη ναυτική άσκηση παγκοσμίως η Rimpac 2014 με χαρακτήρα αντιρωσικό και αντικινέζικο.Συμμετέχουν υπό τις εντολές των ΗΠΑ : 25 000 στρατιώτες από 22 χώρες με 55 πολεμικά πλοία και 200 μαχητικά αεροσκάφη. Το ΝΑΤΟ είναι παρών με ναύτες από Αμερική,Καναδά,Μ.Βρετανία,Γαλλία,Ολλανδία,Νορβηγία και με τις Ιταλία,Γερμανία και Δανία ως παρατηρητές. Ο Ειρηνικός δεν φαντάζει πια και τόσο ειρηνικός.

Πηγή (il manifesto 29.07.14 mondialisation , no-war.over-blog).

dimpenews.com

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα