Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Μητροπολίτης Πειραιώς:Σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας

«Ιερά πυρά» εξαπολύει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το ισλαμικό τέμενος και τον προσηλυτισμό από ισλαμιστές

 τονίζοντας ότι η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την κατασκευή του τζαμιού ενδυναμώνει «τον σχεδιασμό ισλαμοποιήσεως της χώρας» ενώ χαρακτηρίζει το Ισλάμ...αιμοσταγές. 
Σε εγκύκλιό του που θα αναγνωσθεί την Κυριακή στους ναούς της Μητρόπολης Πειραιά ο κ.Σεραφείμ αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα μοιράζονται και διανέμονται έντυπα προσηλυτισμού στην ισλαμική θρησκεία από ελληνόφωνη ισλαμική ιστοσελίδα. Τονίζει δε πως «όλοι πλέον αντιλαμβάνονται και συνειδητοποιούν οσημέραι εναργέστερα ότι η θρησκεία του Ισλάμ και η ισλαμική βία έχει καταστεί μία από τις σοβαρότερες απειλές για την παγκόσμια ειρήνη».

Όπως λέει ο μητροπολίτης Πειραιώς η στάση της Ελληνικής Πολιτείας βρίσκεται «δυστυχώς σε πλήρη εναρμόνιση με τους στόχους της "Νέας Εποχής". Αποδείχθηκαν ανακόλουθες και πλήρεις αντιφάσεων οι ενέργειές της , αφ' ενός μεν να ψηφίσει τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νόμο, με σκοπό να πατάξει φαινόμενα ρατσισμού, αφ' ετέρου δε να αποφασίσει την ανέγερση ισλαμικού τεμένους (με κρατική μάλιστα χρηματοδότηση). Και τούτο διότι το ανίερο συμπίλημα του Κορανίου, περιέχει ρατσιστικές αναφορές και προτροπές σε πράξεις βίας, κατά των άλλων θρησκευτικών ομάδων. Είναι επίσης ξεκάθαρες οι ρατσιστικές αντιλήψεις του απέναντι στο γυναικείο φύλο».

Και καταλήγει στην εγκύκλιό του λέγοντας: «...ποιος να το φανταζόταν ότι σχεδόν 200 χρόνια μετά την Εθνική μας Παλλιγγενεσία και με νωπή ακόμα την μνήμη από τα ιερά σφάγια της πίστεώς και της πατρίδος θα αναγκαζώμεθα να εκδίδουμε αντιρρητικές εγκυκλίους κατά του αιμοσταγούς Ισλαμ που επί αιώνες μας έπνιξε στο αίμα». Και συνεχίζει: «Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των Αγίων και ηρώων της πίστεώς μας δεν πρέπει να αφήσουμε να αλλοιωθεί η ιδιοπροσωπία μας με την μετατροπή της Πολιτείας μας σε ουδετερόθρησκη, όπως επιδιώκει η Νέα παγκόσμια Τάξη των Σιωνιστών και Ταλμουδιστών Σατανολατρών».
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=703962

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα