Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
(Αναφορές του τύπου ‘’δεν είναι καιρός ακόμα’’, φανερώνουν ότι ακολουθεί ο ‘’καιρός’’ αυτός )
Δυστυχώς το σύμφωνο συμβίωσης θα οδηγήσει και στην εγκληματική υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών. Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ήδη, στην Μεγάλη Βρεττανία,  Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Δανία και Ολλανδία, αλλά και σε πολιτείες των  ΗΠΑ,  γίνεται υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών.
Αναφορές του τύπου ‘’δεν είναι καιρός ακόμα’’ φανερώνουν ότι ακολουθεί ο ‘’καιρός’’ αυτός.  Η ανέντιμη αναφορά ‘’δεν είναι καιρός ακόμα’’, καταδεικνύει ότι δεν είναι προετοιμασμένη η πλειοψηφία του λαού να αποδεχθεί και αυτό το έγκλημα των ‘’παθών ατιμίας’’.  Δηλαδή το απαράδεκτο  σύμφωνο συμβίωσης, πέραν του ότι νομιμοποιεί τούτη τα ‘’πάθη ατιμίας’’, οδηγεί και  στην υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών, με ότι εγκληματικό συνεπάγεται για τα παιδιά.
Όπως έχουν εφεύρει νομικές και άλλες πολιτειακές οδούς, για επιβολή του συμφώνου συμβίωσης, θα εφεύρουν τρόπους να ξεπεράσουν και τον σκόπελο του εδαφίου 2 του άρθρου 1542 του Αστικού Κώδικα, που προϋποθέτει ότι η υιοθεσία πρέπει να αποβλέπει στο συμφέρον του υιοθετημένου. 

 

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής το άρθρο 1545 του Αστικού Κώδικα δεν επιτρέπει να υιοθετείται το ίδιο πρόσωπο ταυτόχρονα από περισσότερους, εκτός και αν αυτοί είναι σύζυγοι.  Ποιος αμφιβάλλει  ότι το σύμφωνο συμβίωσης, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών, καθότι τελικά θα θεωρηθούν ότι  είναι σύζυγοι με βάση το σύμφωνο συμβίωσης. 
Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι εκ των πρωτεργατών του συμφώνου συμβίωσης (διαφόρων κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου), όταν ερωτηθούν για τη θέση τους για την υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών, απαντούν εμμέσως ότι ‘’γι’ αυτό το θέμα δεν έχει έρθει ακόμη ο καιρός’’.  Το πρόβλημα δηλαδή δεν είναι θέμα ουσίας, αλλά χρονικό και ειδικότερα θέμα προετοιμασίας από τον τρόπο που εκφράζονται γι’ αυτό το πρωτοφανές για τα παιδιά έγκλημα των ‘’παθών ατιμίας’’.
Δυστυχώς θα  εφεύρουν και τις ανάλογες οδούς, για την στήριξη του ‘’συμφέροντος’’ του υιοθετημένου, για να υπερβούν  τον σκόπελο του εδαφίου 2 του άρθρου 1542 του Αστικού Κώδικα, που προϋποθέτει ότι η υιοθεσία πρέπει να αποβλέπει στο συμφέρον του υιοθετημένου. 
Στην προσπάθειά τους αυτή εφευρίσκουν και το άτοπο ότι ‘’καμιά επίπτωση δεν υπάρχει για το υιοθετημένο από ομοφυλόφιλα ζευγάρια παιδί,  με βάση δήθεν την επιστήμη της ψυχολογίας’’.  Ανάλογη ήταν και η αναφορά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, ότι «υπάρχουν και ειδικοί που λένε δεν δημιουργεί προβλήματα στο παιδί».  Δεν αντιλαμβάνονται την παραδοξότητα των ισχυρισμών τους για την προέκταση των ‘’παθών ατιμίας’’;  

Από τη μια πασκίζουν να προβάλλουν τον επιστημονικό κανόνα για την καθοριστική συμβολή του περιβάλλοντος στη διαμόρφωση της ψυχοσύνθεσης του παιδιού και από την άλλη να προβάλλουν τον αντιεπιστημονικό ισχυρισμό, ότι καμιά επίπτωση δεν έχει στο παιδί που θα μεγαλώνει στο περιβάλλον ομοφυλόφιλου ζευγαριού;

 

http://aktines.blogspot.gr/2016/01/blog-post_536.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα