Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Λίγο πολύ έχετε όλοι ακούσει για το HAARP και άλλα καλούδια του σύγχρονου πολιτισμού μας. Λίγο πολύ όλοι τα έχετε κοροϊδέψει. Δεν είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα πηνίο από μερικές σπείρες, μία κεραία και μερικά ηλεκτρόνια να μπορούν να κάνουν όσα λέγονται σχετικά με την δημιουργία σεισμών, την αλλαγή του κλίματος και τον χειρισμό της ψυχολογικής κατάστασης των ανθρώπων.
Για να πω την αλήθεια και εγώ δεν μπορούσα να τα πολυπιστέψω έστω και αν μου φαίνονταν απόλυτα πιθανά με τόσα που έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα βιβλία.
Τώρα όμως είμαι απόλυτα πεπεισμένος, γιατί έχω πλέον προσωπικές αποδείξεις ενός «όπλου» το οποίο τυχαία δημιούργησα στο σαλόνι μου.

Στην φωτογραφία βλέπετε το ενυδρείο μου. Έχω μέσα μερικά Γκάμπι, ψάρια που είναι πολύ εύκολα στην συντήρησή τους και γεννάνε ζωντανά ψαράκια. Βρίσκεται πάνω σε μια παλιά ξύλινη ραπτομηχανή που χρησιμεύει σαν βάση για τον εξοπλισμό. Φυσικά χρειάζεται και φωτισμός. Η λάμπα φθορισμού έχει έναν «μετασχηματιστή» ο οποίος ζεσταίνεται αρκετά. Έτσι τον τοποθέτησα μέσα σε έναν σωλήνα αλουμινίου για να ψύχεται και τον τοποθέτησα κάθετα όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Ακριβώς από επάνω βρισκόταν -επίσης κάθετα- η αντλία-φίλτρο (τώρα την έχω μετακινήσει και αυτήν).

Για πέντε ολόκληρα χρόνια παιδευόμουνα και δεν μπορούσα να συντηρήσω ψαράκια στο ενυδρείο μου. Έσπαγα το κεφάλι μου για την αιτία, διότι η εμπειρία μου από προηγούμενα ενυδρεία που είχα ήταν τελείως διαφορετική. Τα ψαράκια πολλαπλασιάζονταν χωρίς κόπο, ενώ τώρα τα νεογέννητα δεν ζούσαν πάνω από μερικές ημέρες, ενώ τα ενήλικα πέθαιναν πολύ γρήγορα.
Η ιδέα μου ήρθε από τον συνδυασμό πληροφοριών κάποιων βιβλίων που έχω μεταφράσει και μεταφράζω τώρα:
-Υπάρχουν καλές και κακές ενέργειες. Οι γήινες ενέργειες ονομάζονται και τελλουρικές.
-Μπορείς να χειριστείς τις ενέργειες αυτές, να τις συγκεντρώσεις , να τις κατευθύνεις και να τις μετατρέψεις από καλές σε κακές και το αντίστροφο.
-Τα μέσα χειρισμού των ενεργειών είναι πολύ απλά: νερό, σκαλισμένες ή όχι πέτρες, αντικείμενα-κοιλότητες (σπηλιές, βαρέλια, σωλήνες, κόκαλα), μέταλλα και ξύλα.
-Το αλουμίνιο «δηλητηριάζει» τις ενέργειες.
-Τα μέταλλα και ειδικά το κούφιο σχήμα (σωλήνας ή τετράγωνο) δημιουργούν ένα «κανόνι» ενέργειας.
-Το νερό και ειδικά οι φλέβες νερού είναι καλός αγωγός των ενεργειών.
Από όλα τα παραπάνω μου «έκοψε» ότι συνέβαινε το εξής: ο μετασχηματιστής παρήγαγε κάποιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (αυτό είναι γνωστό). Ο τετράγωνος σωλήνας αλουμινίου συγκέντρωνε και «δηλητηρίαζε» την ηλεκτρομαγνητική εκπομπή. Το συγκεντρωμένο κύμα ενέργειας ενισχυόταν από την αντλία και μεταφερόταν στο νερό. Έτσι έβγαλα τον μετασχηματιστή από την θέση του και τον ακούμπησα κάτω.

Με αυτόν τον τρόπο σταμάτησε η παραγωγή «ανθυγιεινού» ηλεκτρομαγνητισμού και τα πράγματα στο ενυδρείο έγιναν όπως τα ήξερα.
Σας φαίνεται απίστευτο; Και εμένα! Όμως τώρα, εδώ και έναν μήνα, το ενυδρείο έχει γεμίσει από έναν μεγάλο αριθμό νεογέννητων ψαριών, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ αυτά τα πέντε τελευταία χρόνια.
Τώρα αν πάρετε το φαινόμενο του ενυδρείου και το συνδυάσετε με τις υψηλές τεχνολογίες και τα στρατιωτικά ηλεκτρονικά, μπορείτε να έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει (ή τουλάχιστον τι προσπαθεί να κάνει ) ο κάθε παλαβωμένος στρατηγός που βλέπει παντού γύρω του εχθρούς

εστάλη από epistiton

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα