Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Το άρθρο που σας παραπέμπω,  αναφέρεται σε ένα μη θανατηφόρο όπλο, που μου θυμίζει πολύ μία συσκευή που έχει εφεύρει ένας Έλληνας εφευρέτης. Δεν ξέρω αν είναι η ίδια που μπορεί να έχει διατεθεί στους Αμερικανούς κατόπιν συμφωνίας, ή παρόμοια. Πάντως σε ένα ντοκιμαντέρ που έπαιξε πρόσφατα, αν θυμάμαι καλά η ΕΤ 3 , αναφέρθηκε και ένα παρεμφερές σύστημα.
Για όσους δεν ξέρουν, ο Έλληνας εφευρέτης θεωρείται από τους κορυφαίους διεθνώς και μάλιστα έχει εφεύρει και σύστημα προστασίας από ρουκέτες τύπου RPG που έχει υιοθετηθεί από τους Αμερικανούς εδώ και 4 χρόνια.
Αυτό το ηλεκτρομαγνητικό όπλο, που χαρακτηρίζεται σαν μη θανατηφόρο και  δημιουργεί το αίσθημα της υπερβολικής ζέστης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άνετα σε ειδικές επιχειρήσεις, αν προσαρμοσθεί έτσι ώστε να είναι φορητό από ένα μαχητή. Φαντασθείτε μία καταδρομή σε κατοικημένη περιοχή, ή σε χώρο, που δεν θα ήθελε κανείς τον τραυματισμό ή τον θάνατο αμάχων. 
Για να είμαι πιο ακριβής, υπάρχει ένα φορητό μη θανατηφόρο όπλο, που χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία, αλλά προσβάλλει μικρή σχετικά επιφάνεια του στόχου, ή να το πω καλύτερα του σώματος του αντιπάλου και όχι όλο. Έτσι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένα τσούξιμο που αποτρέπει αλλά όχι ολοκληρωτικά.


Υπάρχει και ένα άλλο το "EPIC, Electromagnetic Personnel Interdiction Control", που προκαλεί ιλλίγγους και εμετό. Μπορεί να διαπεράσει ακόμη και τοίχους, λένε.
Τι θα λέγατε για την εφαρμογή τους εναντίον τρομοκρατικών ενεργειών ή ακόμη και εναντίον πειρατών που επιτίθενται σε εμπορικά πλοία; Πιθανόν να έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί.
Δείτε παρακάτω ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο.
 
 

Ανιχνευτής
 http://tolmwnnika.blogspot.com/

trikalagr.blogspot.com/2012/03/blog-post_1139.html

 

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα