Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

Για το μητρώο πολιτών

http://www.ktpae.gr/index.php?option=co ... &Itemid=13

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Εθνικό Μητρώο Πολιτών

Θα προκύψει ύστερα από αυτοματοποιημένη αντιπαραβολή, βελτίωση της ποιότητας και διασύνδεσή των στοιχείων δημοτικής κατάστασης, τα οποία τηρούνται στη βάση δεδομένων του Εθνικού Δημοτολογίου, με τα ληξιαρχικά στοιχεία που θα ψηφιοποιηθούν/ καταχωρηθούν στο πλαίσιο των έργων ψηφιοποίησης του Εθνικού Ληξιαρχείου. Θα αποτελέσει :

Την πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για την εκτύπωση της Κάρτας του Πολίτη και τη δημιουργία αξιόπιστων εκλογικών καταλόγων .

Το Μέσο για τη μείωση ή ακόμα και εξάλειψη του φαινομένου απόδοσης σύνταξης σε αποβιώσαντες και διπλοσυνταξιούχους από τα Ασφαλιστικά Ταμεία (εξοικονόμηση πολλών δεκάδων έως και εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ ετησίως).

Το Μέσο για την κατάργηση της ετήσιας κατάρτισης στρατολογικού πίνακα από τους Δήμους (αυτοματοποιημένη πλέον κατάρτισή του μόνο από τα στρατολογικά γραφεία)


Το Μέσο για την Απαλλαγή στο 100% των Δήμων από την υποχρέωση τήρησης εκλογικών καταλόγων και από τη δίμηνη αποστολή εκλογικών αναθεωρήσεων στο ΥΠΕΣ τήρησης χειρόγραφων Ληξιαρχικών Βιβλίων που τηρούνται στα 1034 Ληξιαρχεία (κατάργηση τήρησης)

Το Μέσο για την εκκαθάριση και επικαιροποίηση άλλων κρίσιμων εξειδικευμένων μητρώων που τηρούνται από φορείς της Δημόσιας Διοίκησης (π.χ. TAXIS, ΑΜΚΑ κλπ.).....

ΟΦΕΛΗ ΕΡΓΟΥ

Αξιόπιστα και επικαιροποιημένα ληξιαρχικά στοιχεία και στοιχεία δημοτικής κατάστασης, σε οποιοδήποτε σημείο και δημόσια υπηρεσία της χώρας Το Μητρώο Πολιτών θα αποτελέσει το βασικό ηλεκτρονικό αρχείο της χώρας για την Κάρτα Πολίτη, αφού σε συνδυασμό με το Μητρώο Αλλοδαπών και το Ειδικό Ληξιαρχείο αποτελεί το υπερσύνολο όλων των λοιπών μητρώων της χώρας (ταυτοτήτων, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) Διαλειτουργικότητα και αυτοματοποίηση του συγχρονισμού στοιχείων με TAXIS, ΑΜΚΑ – Ασφαλιστικά Ταμεία, Αστυνομική Ταυτότητα Σταδιακή κατάργηση της υποχρέωσης του πολίτη να έχει το ρόλο του διακομιστή σχετικών εγγράφων μεταξύ δημοσίων υπηρεσιών


    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα