makedonia

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Κυβέρνηση θυμίζει αγρίμι σε κλουβί. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει φορομπηχτικές πολιτικές και ο απώτερος στόχος είναι να διεισδύσει στις ζωές όλων μας. Όχι για να εφαρμόσει πιο δίκαιες πολιτικές. Αλλά για να ξεζουμίσει κάθε εναπομείνουσα σταγόνα δύναμης που σας έχει απομείνει.
 

Και εξηγούμε:
 1. Πολλά είναι τα μέτρα εκείνα που εξαγγέλθηκαν με σκοπό να μας υποκινήσουν να ωφεληθούμε.
  Ένα παράδειγμα:

  Επιδοτήσεις για φωτοβολταϊκά. Μόλις μπήκαν οι Έλληνες στο τρυπάκι, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι φόροι οδηγώντας την αγορά στο τέλος της. Την ίδια στιγμή, όμως το Κράτος απέφυγε αντίστοιχες επενδύσεις σε άλλες μορφές και πέτυχε δια της παραπλανήσεως μας, να αυξήσει τους φόρους μέσω μιας άλλης πηγής
   
 2. Επί Παπακωνσταντίνου, αρχίσαμε να μαζεύουμε αποδείξεις για τα πάντα εκτός λίγων εξαιρέσεων. Γεμίσαμε χαρτούρες και το μέτρο δεν απέφερε σπουδαία αποτελέσματα. 
 3. Μπήκαν στις καταθέσεις μας, σπάζοντας κάθε έννοια απόρρητου, και άρχισαν τον χορό των κατασχέσεων και σε επίπεδα κάτω των
  ορίων που είχαν θεσπίσει. Ακόμα και για λίγα ευρώ σήμερα κατάσχονται καταθέσεις, μισθοί κλπ
   
 4. Πέρασαν τις περιουσίες μας στο κτηματολόγιο και μας παρακολουθούν από κάθε οπτική γωνία χωρίς όμως να αποδέχονται ούτε την πτώση των αντικειμενικών αξιών ούτε την δυσπραγία στις πωλήσεις ακινήτων
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, οι Πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επόμενη επίθεση που ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών. Γιατί μόνο σαν επιθέσεις πρέπει να δείτε τις νέες μεθοδεύσεις τους. Σας προσφέρουν το τυράκι και σας οδηγούν σε μια τεράστια φάκα. 
Αν και εφόσον χρησιμοποιείτε φοροκάρτες και πιστωτικές κάρτες θα απολαμβάνετε σημαντικών εκπτώσεων στους φόρους που θα καταβάλλετε. Ας δούμε τι σημαίνει για όλους μας αυτή η φιλοσοφία:
 
Πρώτον, αν χρησιμοποιείτε περισσότερο τις πιστωτικές σας κάρτες, θα τονώσετε περισσότερο τις Τράπεζες, που ήδη όμως έχουν συναινέσει στο έγκλημα του ανοίγματος του απορρήτου των καταθέσεων σας και στο έγκλημα των κατασχέσεων μισθών, συντάξεων, κατασχέσεων. Μειώστε όσο μπορείτε την εξάρτηση σας από τις Τράπεζες.
 
Δεύτερον, αν πάρετε φοροκάρτα συναινείτε σε νέες εγκληματικές πράξεις του Κράτους απέναντι σας και απέναντι στους συμπολίτες σας. 

Γιατί:
 1. Η φοροκάρτα, ακόμα και αν αρχικά είναι ανώνυμη, με την προσθήκη του ΑΦΜ σας θα γίνεται επώνυμη και θα μπορούν εν αγνοία σας να καταχωρούνται πολλά προσωπικά σας στοιχεία.

 2. Με την υιοθέτηση της φοροκάρτας από μεγάλη μερίδα των πολιτών, τα καταστήματα θα είναι υποχρεωμένα να αποκτήσουν μηχανήματα ανάγνωσης τους και σε επόμενη φάση το Κράτος θα μπορεί να υποχρεώσει και όσους δεν έλαβαν την φοροκάρτα να την πάρουν. 
   
 3. Επιβάλλοντας την φοροκάρτα σε βάθος χρόνου, θα επιβληθεί απόλυτος έλεγχος των συναλλαγών σας που είναι ο απώτερος στόχος του ελέγχου σας τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.
   
 4. Με τις νέες τεχνολογίες και την χρήση ειδικού RFID τσίπ, θα ανιχνεύεται η παρουσία σας, αυτόματα οπουδήποτε. Αν δηλαδή συμμετέχετε σε μια διαδήλωση ή σε μια διαμαρτυρία, εν αγνοία σας θα καταγράφονται όλα τα ονόματα εκείνων που συμμετείχαν. Αν κάποιοι σε αυτή τη διαδήλωση προβούν σε έκτροπα, μπορεί το σύνολο των συμμετεχόντων να κατηγορηθούν ως συνένοχοι σε πράξεις βίας και τα ονόματα σας θα είναι αυτομάτως καταχωρημένα. Και έτσι σιγά σιγά θα αποφεύγετε να διαμαρτύρεστε και να αντιστέκεστε. Θα εξελιχθείτε σε απόλυτα άβουλα πολιτικά άτομα. Οι κυβερνώντες θα είναι σε θέση να σας επιβάλλουν πολιτικές και δεν θα έχετε την δυνατότητα της παραμικρής διαμαρτυρίας.
   
 5. Με βάση τις επιλογές αγορών που θα κάνετε, θα δημιουργείται ένα προφίλ καταναλωτικό και ενδεχομένως και πολιτικό (για παράδειγμα αν διαβάζετε Ριζοσπάστη, Αυγή κλπ αν είστε φοιτητής ή καθηγητής και συμμετέχετε τακτικά σε διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κλπ και αν κατά μία παρόρμηση σας αγοράσατε το βιβλίο του Τσε Γκεβάρα, το σύστημα μπορεί να σας κατατάξει στον χώρο των αναρχο-αυτόνομων και πιθανώς υπόπτων για διάπραξη εγκλημάτων βίας υπό την ευρεία έννοια που σήμερα έχουν αποδεχθεί οι Δένδιας και Αθανασίου). Αν δεν σας καταχωρήσουν σε πολιτικό χώρο, σίγουρα θα σας καταχωρούν σε καταναλωτικά προφίλ και τα στοιχεία σας θα γίνονται αντικείμενο πωλήσεων σε γνωστά και άγνωστα συμφέροντα με απρόβλεπτες επιπτώσεις στην ζωή σας. 
Ξεφύγετε από την παγίδα που μας ετοιμάζουν. Μην παίρνετε φοροκάρτες. Μόλις μας αναγκάσουν να τις πάρουμε, θα αλλάξουν την πολιτική τους και δεν θα υπάρχουν εκπτώσεις από την εφορία. 

Θα σας ξεζουμίζουν και θα τους έχετε δώσει εσείς το όπλο. Ούτε θα μπορείτε να διατηρείτε την ελευθερία σας. 

 Εν αγνοία σας θα παρακολουθείστε οπουδήποτε πηγαίνετε. 

Και το όπλο της απόλυτης παρακολούθησης και καταδυνάστευσης σας, θα το έχετε παραχωρήσεις εσείς οι ίδιοι!!!

Πηγή http://www.drachmoula.com/2013/10/blog-post_22.html#more


Πηγή
  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα