Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

karta_1Η περιβόητη «Κάρτα του Πολίτη», που οσονούπω εισβάλλει στην ζωή μας είναι η κορυφή του παγόβουνου σχετικά με όσα επιφυλάσσουν αυτοί που αποφασίζουν χωρίς εμάς, για εμάς!… Και όσοι αποφασίσουν να μην την παραλάβουν, είτε για την θρησκευτική μας πεποίθησι, είτε για τους φοβερούς κινδύνους που συμπερικλείει στο περίφημο μικροτσίπ (…που αυτή φέρει) για την ίδια την ζωή μας, επιθυμώ να γνωρίζουν ότι θα υποστούν τις συνέπειες της γενναιότητός τους.

Κατά πρώτον οι επί τούτου εκτελεστές των εντολών της εβραιοπαγκοσμιοκρατίας – μεταξύ αυτών και ο δικός «μας» αρχηγέτης – έχουν φροντίσει για τον αποκλεισμό μας από κάθε οικονομική συναλλαγή αφού χωρίς την «κάρτα» δεν θα μπορούμε ούτε μισθό, ούτε σύνταξι, ούτε οποιουδήποτε μεγέθους συναλλαγή να πραγματοποιήσουμε. Ούτε καν για την περίθαλψί μας σε ένα κάποιο νοσοκομείο, θα υπάρχει οποιαδήποτε πρόσβασις. Ητοι, ή πεθαίνουμε ή παίρνουμε την «Κάρτα».

Ας υποθέσουμε, όμως, ότι μερικοί από μας κατορθώνουν να έχουν λίγα μετρητά ώστε να «κινηθούν», όπως λέμε, οικονομικά. Λοιπόν, αυτοί θα εντοπίζονται και πέραν της πιο απλής αντιμετωπίσεώς τους – δηλαδή με αποκλεισμό τους, βαθμιαίως, από την κοινωνία που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα έλθουν στο ίδιο επίπεδο με τους μη έχοντες μετρητά συνανθρώπους τους που δεν πήραν εξ αρχής την κάρτα – θα υποστούν και άλλα δεινά. Ιδιαιτέρως, όσοι αποφασίσουν να αντισταθούν πιο δυναμικά στην επιβολή του επονομαζομένου «σφραγίσματος».

Εξηγούμαι και με την βοήθεια σοβαροτάτων στοιχείων που καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα περισυνέλεξα. Πρόκειται μάλιστα για αποτελέσματα επιστημονικών πειραμάτων που ΗΔΗ έχουν γίνει αφ’ ενός σε βαρυποινίτες, αφ’ ετέρου σε πτωχούς συνανθρώπους μας που αντί ενός πινακίου φακής από διάφορα Ινστιτούτα ερευνών, τα οποία, κυρίως, δρουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, εδέχθησαν να διαδραματίσουν τον ρόλο ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ.

Με την δικαιολογία, λοιπόν, ότι τα πειράματα αυτά έγιναν και γίνονται για την αντιμετώπισι της τρομοκρατίας (άραγε ποιοι είναι οι τρομοκράτες;) ακόμη και το Αμερικανικό υπουργείο Αμύνης και πιο συγκεκριμένα το «δεκανίκι» του που καλείται «Υπηρεσία Προηγμένης Ερευνας Αμυντικών Συστημάτων» έχουν «επιτύχει» με ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ τα εξής και κρατηθείτε:

α) Αλλαγή (δια λοβοτομής) του τρόπου σκέψεως του ανθρώπου και της προσωπικότητός του!..

β) Δυνατότητα εισαγωγής ζωντανών καρκινικών κυττάρων εντός του οργανισμού οποιουδήποτε, εξ ημών και υμών. Είτε με ένεσι, είτε με την τροφή, είτε με χάπια.

γ) Με πειράματα που έγιναν στην Αλαμπάμα (κατά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν 200 μαύροι, ως… ινδικά χοιρίδια) επετεύχθη δυνατότης  μεταδόσεως ΣΥΦΙΛΗΣ, όχι μόνον σε μεμονωμένα άτομα, αλλά και σε ολόκληρες ομάδες ανθρώπων.

δ) Δυνατότης διασποράς βακτηρίων του BACILLUS GLOBIGII (το πείραμα εγένετο, παρακαλώ, πάνω από το Σαν Φραντζίσκο και την Χαβάη) ως και απελευθέρωσι μολυσμένων κουνουπιών με κίτρινο πυρετό ( το πείραμα έγινε πάνω από την σαβάνα της Τζώρτζια).

ε) Με πειράματα με LSD πάνω σε βαρυποινίτες και πάμπτωχους  ανθρώπους που αντί λίγων δολαρίων δέχτηκαν να γίνουν πειραματόζωα, απεδείχθη ότι είναι δυνατή η ομαδική παραίσθησις και εν συνεχεία ο κλονισμός του νευρικού μας συστήματος, κατά συνέπειαν και ψυχοπάθειες, είτε μέσω του νερού που  πίνουμε, είτε με ράντισμα στα χορταρικά που κόβουμε για να τραφούμε κλπ.

στ) Με πειράματα που έγιναν στην Αλάσκα, πάνω σε παρόμοια… «πειραματόζωα» απεδείχθη ότι με μια ορισμένη ακτινοβολία σε ομάδα ανθρώπων, μπορεί να ατονίσει, να προσβάλλει το νευρικό τους σύστημα σε βαθμό πλήρους καταπτώσεως για πολύ ώρα. Με πιθανότατες σοβαρές επιπτώσεις στην περαιτέρω ζωή τους.

Αυτά όλα που αναφέρω είναι τα ελάχιστα μπροστά σε όσα φρικτά, άλλα μέσα έχουν στην διάθεσί τους οι εβραιοπαγκοσμιοποιητές «μας». Μικρό και μόνο δείγμα των πειραμάτων που γίνονται σήμερα (με πρόσχημα την πάταξι της τρομοκρατίας) αποτελεί το Αουσβιτς και το Νταχάου. Κι αυτή την φορά δεν είναι οι «Ναζί» που τα πραγματοποιούν, αλλά …κάποιοι άλλοι. Μεταξύ αυτών ΑΣΦΑΛΩΣ και κάποιοι απόγονοι των θυμάτων του Αουσβιτς και του Νταχάου.

Η ενημέρωσις που διάβασες αγαπητέ Αναγνώστη δεν είχε στόχο ούτε να σε απογοητεύσει ούτε να σε τρομοκρατήσει. Την αλήθεια και μόνον ανέφερα.

Την αλήθεια που άλλοι δεν τολμούν να γράψουν και να είσαι έτοιμος – όπως κι εγώ – να αντισταθούμε στον όλεθρο που συμπεριέχει η… «Κάρτα»! Η οποία, υπενθυμίζεται ότι με την ενεργοποίησι του «μικροτσίπ» μπορεί έτσι κι αλλιώς να μας πλήξει όπως επιθυμεί το κέντρο που μας παρακολουθεί ωσεί «Μεγάλος Αδελφός».

Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα