Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος εναρμόνισε όλο το δίκτυο των καταστημάτων του για τη χρήση της κάρτας αποδείξεων (ή φοροκάρτας).

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος της, μπορεί να κάνει τις αγορές του σε καταστήματα της ΑΒ και να χρησιμοποιήσει την κάρτα αποδείξεων του για να καταχωρηθεί εκεί το ποσό της συναλλαγής του.
Η κάρτα διατίθεται "δωρεάν"... στα υποκαταστήματα τραπεζών που συμμετέχουν στη δράση χωρίς να απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός...

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει ενημερωμένη Συσκευή Αποδοχής Πιστωτικών ή/και Χρεωστικών Καρτών.


Τέλος, συνδέεται με το ΑΦΜ του καταναλωτή από τον ιδιοκτήτη της, είτε μέσω αποστολής μηνύματος από κινητό τηλέφωνο είτε μέσω του διαδικτύου.

H προπαγάνδα συνεχίζεται ακόμα και από τα σούπερ μάρκετ, η άρνηση μας στην χρήση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ελέγχου της ατομικής ελευθερίας είναι στάση ζωής,  θα μας βρoουν αντιμέτωπους όχι μόνο για την προώθηση της φοροκάρτας αλλά και γιατί δεν είναι Ελληνικών συμφερόντων.
 
networkedblogs.com/vUNYn
www.pentapostagma.gr/2012/04/blog-post_4122.html
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα